Сбъднете лилавите си мечти с тези 50 идеи за коса с лилаво омбре

Преди няколко години, когато си мислехте за лилава коса, обикновено я свързвахте с тийнейджъри, които преминаваха през бунтовническата си фаза, или може би с костюми за Хелоуин.

Но вече не!

През последните няколко години лилавата омбре коса се превърна в невероятен начин да бъдете креативни с цвета на косата си, да покажете своята причудлива страна и да направите голяма промяна, която ще ви забележи.

В случай, че почувствате нужда да отидете на лилаво омбре коса точно сега (както направихме) ето 50 невероятни идеи, които ще ви вдъхновят за тази голяма и прекрасна промяна!

1. Брюнетка към пурпурна коса Ombre

дълга черна с червеникаво лилаво омбре косаИзточник

Започваме лесно с тази черна до лилава омбре коса. Той е идеален в случай, че не искате да направите такава значителна промяна в косата си или ако работата ви не позволява нестандартни цветове.

2. Неонови съвети

лилаво омбре косаИзточник

Сякаш да имаш лилава коса не е достатъчно напукана, творческите хора там също измислиха неонови съвети и трябва да кажем, че сме влюбени в тази тенденция. Придава на косата известно светене, сякаш е просветлено отвътре.

3. Виолетова лилава коса Ombre

лилаво омбре коса виолетовоИзточник

Има много нюанси на лилаво и ние решихме да опитаме да ги изброим всички за вас тук. Първата спирка е виолетова. Започва с основен тъмен оттенък в корените и завършва с перфектен пастелен люляк в долната част.

4. Животът в розово

розова лилава омбре косаИзточник

В случай, че чувствате, че нещо липсва в живота ви, и просто не знаете какво е това, имаме отговор:

Това е розова коса.

Това е изключителен пример, защото смесва както розовото, което толкова обичаме, така и хладното лилаво.

5. Перфектен за студения сезон

лилаво омбре косаИзточник

Само защото навън е студено и трябва да го скриете под шапка, това не означава, че косата ви трябва да е скучна. За да получите тази прекрасна комбинация от нюанси, първо трябва да избелите косата си старателно.

6. Памучен бонбон лилаво омбре

захарен памук лилаво омбре косаИзточник

Ако сте търсили някаква прищявка, която да добавите към живота си, сте я открили. Пурпурната коса от захарен памук е съставка, за която никога не сте знаели, че ви липсва.

Свържете го с драматичен грим и току -що открихте перфектната лятна визия!

7. Лилаво и тюркоазено

лилаво омбре коса тюркоазено парче косаИзточник

Красотата на лилавата омбре коса е, че тя може да се сдвоява с почти всичко. Вземете например този изключителен разхвърлян и къдрав шиньон, който се държи на място с чудесно стилизирана фиби за пеперуди.

8. Коса русалка лилаво омбре

лилаво омбре коса русалкаИзточник

Тъй като е толкова универсален, можете лесно да използвате лилавата си омбре коса, за да прегърнете стила на русалката. С тези акценти от индиго и тъмна морска пяна, както и с тези пластмасови обици от 90 -те години, вие знаете, че искате да.

9. Между светлината и тъмнината

светла и тъмно лилава омбре косаИзточник

Контрастът е невероятна идея, когато става въпрос за нестандартни цветове за коса. Това е платинено руса коса, боядисана наполовина с много фин лилав нюанс и наполовина много тъмна и кадифена.

10. Пастелна готска лилава коса

пастел гот лилаво омбре косаИзточник

Да, можете да правите гот и с пастели и лилави, стига да го оформите по подходящ начин. Този наполовина стоманен сив полупастелен люляк с много драматичен матов грим за устни определено спечели сърцата ни.

11. Алтернативни прически с лилаво омбре

лилаво омбре коса алтернативна прическаИзточник

Мислите ли да се присъедините към инди тенденцията? Това е, което трябва да направите. Боядисвайте косата си в този невероятен нюанс на лилаво омбре, пълен с индиго peekaboos, и добавете няколко нокаутирани прически, като това перо и мъниста едно.

12. Русалки и рибни опашки

лилаво омбре коса рибен опашка плиткаИзточник

Тъй като говорихме за стила на русалката, ето още един начин, по който можете да го насочите.

Сива коса със сребърни и сини отблясъци от морска пяна, сплетена спретнато в странично пометен рибен опашка.

Започнете от едната страна на главата си и работете по диагонал до другата.

13. Лилаво омбре лудост & Любов

лилаво омбре коса лудостИзточник

Тази прическа има не един, а четири цвята. Лудостта започва от корените с горско зелено, продължава дължината на косата със зелено, след това светло тюркоазено и накрая, разбира се, великолепен нюанс на индигово лилаво.

14. Забрави ме не синьо

лилаво омбре коса синьоИзточник

Можете също така да комбинирате лилавата си омбре коса с всякакви цветове, които харесвате. Това е комбинация между нюанс на виолетово и водно коване, а не синьо.

15. Purple Ombre Hair Perfection

лилаво омбре косаИзточник

Влюбихме се в тази цветова комбинация, както и в тези перфектни къдрици. Тук имате всичко – от зряла слива до бордо и нюанси на вино. Не забравяйте машата!

16. Еднорог лилаво омбре коса

лилаво омбре косаИзточник

Има русалка, а след това и еднорог. Защото ако морето имаше своя представител в царството на нестандартните цветове, значи трябва и земята.

Затова се запознайте с косата на еднорог! Уникална комбинация от платина и вкусни пастелни цветове, водеща с лилаво, разбира се.

17. Hipster Beauty

лилаво омбре косаИзточник

Ето една хипстърска лъвица грива, в три цвята – розово, лилаво и тюркоазено. Най -лесният начин да получите тези къдрици е като оплетете косата си и я оставите да престои една нощ. Когато го пуснете сутрин, ще имате незабавни къдрици.

18. Ярко люлякова лилава коса Ombre

Ярко лилаво лилаво пастелно лилаво омбре косаИзточник

Знаем, че неоновият цвят е труден за премахване. Въпреки това, напълно си заслужава за този момент, когато знаете, че сте успели. Това е страхотен и яростен външен вид, който ще ви накара да приличате на приказна кралица.

19. Плитката Peekaboo

лилаво омбре плитка за косаИзточник

Това е прическа, вдъхновена от емо, която обичаме и абсолютно искаме да опитаме. Много дълбокият цвят на косата индиго е красиво оформен от много тежък комплект странични бретончета, както и от тънка, но много стилна плитка.

20. Романтично лилаво омбре

романтична лилава коса омбреИзточник

Това е прекрасна фестивална прическа и цвят, които препоръчваме за топлия сезон. Сдвоете го с много лек грим, както и с проветрива риза, за да усетите наистина лятото е тук, а фестивалите са пред нас.

21. Магента до лилава коса

Магента до лилаво омбре косаИзточник

Ако искате, можете да вземете нещата в свои ръце и да опитате тази прекрасна комбинация от цветове у дома. Ако не, тогава можете лесно да го опишете на фризьора си и да гледате как се сбъдва от умелите му ръце.

22. Purple Fire

лилаво омбре косаИзточник

Косата е толкова лилава, че почти прилича на червена. Как звучи това? Открихме този невероятен нюанс на винено лилаво, който просто изглежда червеникав, когато обръщате по -голямо внимание. Кажете сбогом на Purple Rain и приветствайте лилавия огън.

23. Силна розова и лилава коса Ombre

розово виолетово лилаво омбре косаИзточник

Това е много смела и драстична комбинация между силна розова и виолетово лилава коса. Навийте върховете на косата си, за да можете да придадете известна дълбочина и измерение на това невероятно преплитане на нюанси.

24. Плитки направени правилно

лилаво омбре косаИзточник

Един от най -добрите начини, по които можете да покажете лилавата си коса, е като я оплетете на плитки. Това работи особено добре, ако имате повече от един нюанс в косата си. Плитките ще изведат напред всички кичури отдолу.

25. Аз съм титан

Титанова, яркорозова, аметистово лилава и черна перла лилаво омбре косаИзточник

Тази дама го има предвид. Както можете да видите, това е невероятна комбинация от титанова, горещо розова, аметистово лилава и черна перлена лилава омбре коса, която абсолютно трябва да опитате, ако сте дама с ръб.

26. Мастило и теменужки

лилаво омбре косаИзточник

Що се отнася до лилавата коса омбре, небето наистина е границата. Смесете и съчетайте всички нюанси, които искате, защото тук няма правилно и грешно. Например, това е комбинация от мастилено синьо, виолетово лилаво и ледено люляк.

27. Дълъг и прав

лилаво омбре косаИзточник

За да копирате този външен вид, ще трябва да извадите старата си преса за коса от килера. Не забравяйте да използвате висококачествени продукти за грижа за косата, както и нещо, което да предпазва вашите коси от топлината.

28. Ретро конска опашка

лилаво омбре косаИзточник

Отидете на ретро визия на Брижит Бардо с обрат. Русата актриса беше една от най -атрактивните дами, които някога са украсявали сребърния екран. Сигурни сме обаче, че можете да надхвърлите това, ако изберете прекрасен лилав цвят.

29. Тъмно като нощта

лилаво омбре косаИзточник

Противно на общоприетото схващане, полунощ не е тъмно черна. Всъщност това е час на вещици, оцветен в невероятно тъмно виолетово. В резултат на това това е знакът за вашето вдъхновение.

30. Royal Purple Ombre Hair?

кралска лилава коса омбреИзточник

Мона Лиза? Не. Красив хипстър с кралска лилава коса? Да моля!

Можете да отидете за гол грим, като прекрасния модел на снимката или за по -драматичен, в матови нюанси на виолетово или алено.

31. Сресвайте го!

лилаво омбре косаИзточник

Много права коса беше основен елемент от 90 -те и началото на 2000 -те. Всички помним Рейчъл, нали? Сега, след толкова години, той се завръща.

Всичко, което трябва да направите, е да го изправите и да използвате много кокосово масло, за да го хидратирате.

32. Кейти Пери

Кейти Пери лилаво омбре косаИзточник

Що се отнася до лилавата омбре коса, Кейти Пери е нашето вечно вдъхновение. Тя беше една от първите знаменитости, които някога са го носили и ни вдъхновяват, в този случай, в известния си видеоклип за California Gurls.

33. Кралицата на десерта

розова лилава омбре косаИзточник

Ако ще, да кажем, Burning Man тази година и искате да се впишете точно, тогава лилавата коса е задължителна.

Сдвоете го с оскъден сив потник и големи бижута с родово вдъхновение и сякаш вече сте там!

34. Завинаги Rock On

Purple To Blue Ombre Hair лилаво ombre косаИзточник

Наистина ли става по -красиво от това? Анимационният лилав до зелен омбре ще подчертае както цвета на очите ви, така и тена на кожата ви. Гримът за котешки очи е задължителен тук, дами!

35. Лавандулово лилаво омбре

лавандулова лилава коса омбреИзточник

Има ли някой, който да не обича лавандула? Слънчевите полета на Прованс бяха вдъхновение за всичко – от картини до парфюми. Затова сега те могат да бъдат вашето вдъхновение за цвета на косата.

36. Красота, изпускаща челюстта

сива и пурпурна омбре косаИзточник

От всички цветови комбинации, които сме виждали досега, тази със сигурност ще ви даде вход. Това е смесица от матово сиво и много светло люляково. Невероятно, но очарователно красиво.

37. Краткото Боб Пурпурно Омбре

къса боб лилава омбре косаИзточник

Не е нужно да имате дълга коса, за да спортувате един или повече от тези невероятни цветове за коса. Това е къс боб с челюст, пясъчна блондинка с тъпи розови и лавандулови омбре върхове.

38. Готов за големия ден!

пясъчно руса лилава омбре косаИзточник

Ако искате да направите своя голям ден още по -специален, отколкото вече беше, тогава можете да отидете на нетрадиционен цвят.

Ако не искате да направите промяната постоянна, можете да оцветите няколко нишки, като използвате някои маркиращи елементи.

39. Плитки, сребърни и лилави

Лавандула и сребристо лилаво омбре косаИзточник

За да копирате този вид, ще трябва да боядисате косата си в тъмно и копринено лилаво в корените, лавандула за дължината на кичурите и сребро в долната част. Не забравяйте за вдъхновените от Викинг плитки.

40. Вино, всеки?

вино лилаво омбре косаИзточник

Продължавайки нашето отброяване на неочаквани, но страхотни цветови двойки, ето една завладяваща комбинация от платина или ледено бяло и вино или бордо. Просто не можем да отклоним поглед!

41. Феи, Съберете!

лилаво омбре косаИзточник

Да имаш лилава коса омбре може да е най -добрият начин да опишеш фея. Оформете косата си в някои перфектно балансирани къдрици с мастилено синьо отгоре и меко лилаво отдолу. Сребърната метална цветна лента за глава е задължителна!

42. Бляскава лилава коса Ombre

лилаво омбре косаИзточник

Готови ли сте за една нощ в града? Тогава този външен вид е всичко, от което се нуждаете. Разхвърляни вълни на плажа в прекрасен лилав цвят на омбре и драматичен грим с дълги линии за очна линия и лилаво червило.

43. Сива и лилава коса

сива и лилава омбре косаИзточник

Предимството на тази комбинация от цветове е, че тя ще удължи лицето ви, без значение какъв тип костна структура на лицето може да имате.

Използвайте го във ваш интерес, особено ако искате да поръсите с всеки магия.

44. Класическата лилава коса Ombre

лилаво омбре косаИзточник

Ето един пример за класическото лилаво омбре, направено до съвършенство. Ако не мислите, че можете да се справите сами у дома, отидете в любимия си салон.

45. Ледено лавандулово лилаво омбре

ледена лавандула лилаво омбре косаИзточник

Представяме си, че ако Елза искаше да стане хипстър, това би изглеждала така. Сребърната лента за глава не е задължителна, разбира се, но този цвят и стил на косата са абсолютно задължителни за този сезон.

46. ​​Къса и къдрава лилава коса

къса къдрава лилава коса омбреИзточник

Къдравата коса понякога може да бъде доста скучна. Ето защо, за да му вдъхнете живот, винаги можете да отидете на лилаво омбре коса като безопасен избор. Можете дори да смесвате и съчетавате цветовете, за по -див вид.

47. Бохемско лилаво

лилаво омбре косаИзточник

Бохемският вид изобщо не е труден. Това, което трябва да направите, е да потопите върховете на косата си в лилаво или розово оцветяване и да спортувате тези впечатляващи големи вълнени плетени пуловери.

48. Простата лилава омбре плитка

проста плитка лилава коса омбреИзточник

Ето един поглед, който можете да опитате у дома, в натоварен понеделник сутрин, когато се събудихте късно. Освен че изглежда без усилие и спокойно, това отнема много кратко време.

49. Амбърът чу

лилаво омбре косаИзточник

Икона на стил и завършена актриса, бившата съпруга на Джони Деп знае как да го донесе. Тук тя носи фантастичен нюанс на лилава коса, смесена с нейната подписана руса и малко розова, за късмет.

50. Неон навсякъде

неонова лилава коса омбреИзточник

Нито един лилав омбре списък на косата не би бил пълен с идеята да измиете косата си в пълни неонови нюанси.

Имахме съвети, разбира се, но цялата коса е нещо съвсем различно. Не забравяйте, че това е стил, към който трябва да се ангажирате!

Готови да промените външния си вид?

Ето го, нашият списък от зашеметяващи и практически идеи за лилаво омбре коса, които ние, от една страна, просто обичаме.

Кое от тези неща ви е дало известна информираност за косата и ви е сърбило за промяна? Оставете коментар и ни уведомете!