45 Cool Balayage Lyhyet hiukset -ideat, jotka on jaettu väreillä

Balayage on ollut kanssamme jo jonkin aikaa. Silti sillä on edelleen voima yllättää ja lumota meidät. Tiesitkö esimerkiksi, että termi “balayage” tulee ranskalaisesta termistä “lakaista”. Ja tiesitkö, että voit käyttää balayagea lyhyille hiuksille, ei vain pitkille?

Balayage -ajatuksena on värjätä hiukset vapaalla kädellä, jotta ne saisivat erittäin luonnollisen ilmeen. Siksi kun se kasvaa uudelleen, se ei näytä karkeita tai rumia viivoja. Tämä tekee siitä täydellisen modernille naiselle, joka on kiireinen ja aina liikkeellä ja jolla ei yksinkertaisesti ole aikaa säästää.

Jotta asiat olisivat vieläkin helpompia, olemme koonneet luettelon balayage -lyhyistä hiuksista ideoita, jotka inspiroivat sinua – luokiteltu kuitenkin perushiuksen värin mukaan!

I. Vaaleat hiukset

1. Blonde Balayage Lyhyet hiukset

balayage lyhyet hiukset vaalea valkoinen hunajaLähde

Aloitetaan luettelostamme kaikista balayage -väreistä – blondi. Tätä sävyä kutsutaan valkoiseksi hunajaksi, ja syy on melko yksinkertainen. Sinulla on tummempi, vaaleanruskea pohja tai aluskasvillisuus, joka on peitetty timantinvalkoisella tai beige -vaalealla yläkerroksella.

2. Balayage lyhyille vaaleille hiuksille

balayage lyhyet hiukset vaalea timanttiLähde

Tämä on timantti blondi lob tai pitkä bob. Tällä kertaa perusta koostuu tummasta brunetista, joka tekee valkoisesta vieläkin näkyvämmän ja kiiltävämmän. Leikkaus itsessään on hyvin takkuinen ja ärtyisä, ja kerros kerrosten päällä on kaikkialla.

3. Muskottipähkinä Balayage Lyhyet hiukset

balayage lyhyet hiukset vaalea muskottipähkinäLähde

Jos et pidä kovin selkeistä blondeista, voit pitää sen hieman epämiellyttävämpänä tämän muskottipähkinäblondin kanssa. Se on tummempi sävy, joka todella rajoittuu ruskeaan enemmän kuin mikään muu – mikä tarkoittaa, että voit päästä eroon syksyn väristä. Vaikka tämä on esimerkki pitkistä hiuksista, se on kuitenkin täydellinen!

4. Fall to Winter Blonde

balayage lyhyet hiukset blondi syksystä talveenLähde

Ilmeisesti tarvitset vaalean sävyn, joka voi ylittää vuodenaikojen välillä ja viedä sinut syksystä lumikauteen. Tämä saattaa olla täydellinen balayage -lyhythiuksinen. Ylä- ja takaosa ovat rikkaita ruskeita, kun taas edessä on puhdasta valkoista lunta.

5. Karamellin ja kuparin sävyt

balayage lyhyet hiukset vaaleat karamelli, hunaja, kupari kohokohdatLähde

Näin teet balayage -lyhyet hiukset ammattimaisesti. Tämä vaalea sävy on sekoitus karamellia, kuparia ja hunajaa. He kokoontuvat yhteen luodakseen yhden blondin kauneimmista sävyistä.

6. Silver Balayage lyhyet hiukset

balayage lyhyet hiukset vaalea hopeaLähde

Tämä hipsterinen ote vanhasta platinablondista on unelmien juttu uudenvuodenaaton juhliin. Hienoa siinä on kuitenkin se, että se toimii myös keskellä kesää, varsinkin festivaalisi ulkoasuna. Sotkuinen, puoliksi ylöspäin tehty pulla-muotoilu on myös erittäin siistiä!

7. Golden Blonde Balayage

balayage lyhyet hiukset blondi kultainenLähde

Koska metallit ovat uusi raivo tällä hetkellä ja korvaavat mattapiirteisen trendin kaikessa, huulipunista meikkiin ja hiusväreihin, on luonnollista, että puhdas kulta olisi ilmestynyt ennemmin tai myöhemmin. Tämä on kultainen blondi balayage.

8. Hiekkaiset vaaleat hiukset

balayage lyhyet hiukset blondi hiekkainenLähde

Tässä on klassikko, joka ei koskaan mene pois muodista. Hiekkainen blondi on sellainen sävy, joka näyttää yksinkertaisesti hyvältä kaikille ihosi tai silmiesi väristä riippumatta. Lisäksi voit käyttää mitä tahansa väriä sen kanssa.

9. Manhattanin vaaleat hiukset

balayage lyhyet hiukset manhattan blondiLähde

Tämä on yksi uudemmista ja kosmopoliittisemmista vaaleista sävyistä, joiden avulla voit rakentaa balayage -lyhyet hiukset. Sitä kutsutaan Manhattanin blondiksi, ja se on juuri niin ylellinen, kaunis ja kaunis kuin odotit sen olevan.

10. Likaiset vaaleat hiukset

balayage lyhyet hiukset likainen blondiLähde

Lopetamme balayage -lyhyiden hiusten ideoiden luettelon vaalean osan likaisen blondin kanssa. Hämmästyttävää tässä on se, että se vaatii vähän huoltoa. Vaikka sinulla on jonkin verran kasvua, se näyttää silti siltä, ​​että se on osa alkuperäistä väriä. Punottu, puoliksi ylös ja puoliksi alas muotoilu on myös niin kaunis kuin se saa ja auttaa korostamaan kauniisti hiusvärejä.

II. Ruskeat hiukset ja mustat hiukset

11. Balayage lyhyille tummille hiuksille

balayage lyhyet hiukset pehmeä brunetteLähde

Katsotaanpa brunette -ideoita balayage -lyhyille hiuksille. Tämä on pehmeä brunette, joka toimii täydellisesti, jos tarvitset erityistä ilmettä joulupäivänä tai joulutoimiston juhlissa. Siinä on muutamia munakoiso -kohokohtia, jotka pitävät sinut linjassa loman kanssa.

12. Sekoitettu Balayage lyhyille hiuksille

sekoitettu balayage lyhyet hiuksetLähde

Olet ehkä kuullut tästä balayage -versiosta. Sitä kutsutaan sekoitetuksi ja tältä se näyttää. Pohjimmiltaan se tarjoaa saumattoman siirtymisen väristä toiseen. Siksi, kun aika kuluu ja hiukset kasvavat, et edes huomaa muutoksia.

13. Karamellinruskeat hiukset

balayage lyhyet hiukset Caramel brunette balayage bob tummalla tahranjuurellaLähde

Tämä ei ole vain upea ja lämmin brunette, jossa on ilmeinen kastanjan hehku, mutta siinä on myös karamellisia kohokohtia, jotka makeuttavat kauppaa. Juuret ovat tummat ja tahriintuneet, joten ne näyttävät täysin luonnollisilta ja sopivat omaan väriisi.

14. Dark and Toffee Balayage

tummat ja toffee balayage lyhyet hiuksetLähde

Jos karamelli ei todellakaan ole sinun värisi ja haluat tehdä jotain vieläkin herkullisempaa kohokohtien suhteen, entä toffee? Siinä on silkkinen ja kiiltävä viimeistely, ja se todella pelaa koko metallitrendissä, jota tällä hetkellä koemme.

15. Tummat hiukset kuparilla

tummat ja kupari balayage lyhyet hiuksetLähde

Metallista puhuttaessa voit mennä tositoimiin joidenkin kuparisten peekabooiden kanssa brunette -hiuksissa. Ne pehmentävät ominaisuuksiasi ja houkuttelevat valoa.

16. Hieno Balayage

hienovarainen balayage tumman suklaan pohjalla balayage lyhyet hiuksetLähde

Okei, sanotaan, että et todellakaan halua mennä hiusväriisi tai että sinulla on erityisen tiukka toimistopukukoodi. Mitä teet sitten? Lähdet tietysti hienovaraiseen balayageen. Tämä on esimerkiksi tumman suklaan pohja, jossa on vain muutama vanilja.

17. Hunajainen ruskeaverikkö

ruskeaverikkö hunaja balayage lyhyet hiuksetLähde

Toinen sävy, jota voit kokeilla, jos haluat vain saada pieniä valoja tai peekabooja, on hunaja. Se toimii upeasti brunetilla, varsinkin jos asetat ne suoraan kasvojen ympärille. Ne valaisevat piirteitäsi, jolloin ne näyttävät paljon pehmeämmiltä ja naisellisemmilta.

18. Balayage Highlights lyhyillä hiuksilla

ruskeaverikkö vaaleilla balayage -lyhyillä hiuksillaLähde

Tämä upea epäsymmetrinen bob on täydellinen valinta, jos olet rakastunut balayage -lyhyiden hiusten ideoihin. Vaaleat kohokohdat laskeutuvat kerroksittain ja näyttävät siltä, ​​että niissä on paljon äänenvoimakkuutta lisäämällä leikkaukseen syvyyttä ja ulottuvuutta.

19. Jessica Alba

jessica alba brunette balayage lyhyet hiuksetLähde

Tässä on julkkis, joka ei voinut vastustaa tätä suuntausta ja meni itse brunette balayage lyhyille hiuksille. Jessica Alba käyttää edelleen tummaa kastanjahiusväriä, joka on rikastettu vain tuskin näkyvillä kohokohdilla.

20. Ruskeat ja harmaat hiukset

sieni harmaa brunette balayage lyhyet hiuksetLähde

Ei tietenkään mikään harmaa. Tämä on sienenharmaa hyvin tummalla brunetilla. Mitä tulee balayage -lyhyiden hiusten ideoihin, tämä on täydellinen niille kylmille ja synkille syksykuukausille, jotka edeltävät lumista joulukuuta, kun kaikki on onnellista ja värikästä.

III. Punaiset hiukset ja kupariset hiukset

21. Punaiset Balayage -hiukset

kirsikanpunainen balayage lyhyet hiuksetLähde

Siirrytään punaisiin. Siellä on niin paljon punaisia ​​sävyjä, että voi olla vaikea valita, varsinkin kun aiot käyttää lyhyitä hiuksia. Voit kuitenkin valita mielialan, kauden, erikoistapahtuman tai yksinkertaisesti, jos löydät sävyn, joka houkuttelee sinua eniten.

22. Tiger Red Balayage Lyhyet hiukset

tiikeri punainen balayage lyhyet hiuksetLähde

Tapaa tiikeripunainen, erittäin moderni punainen, joka on pyyhkäissyt Instagramin ylös ja alas viime vuosina. Sitä kutsutaan näin, koska se sekoittaa tummempia ja vaaleampia oranssin-kuparin punaisia ​​sävyjä raitoja muistuttavassa kuviossa.

23. Vaaleanpunainen Balayage lyhyet hiukset

vaaleanpunainen balayage lyhyet hiuksetLähde

Osoittaaksemme sinulle kuinka kattava ja laaja tutkimuksemme on, meillä on jopa ratkaisu naisille, jotka rakastavat punaisia ​​hiuksia, mutta eivät todellakaan halua sitoutua niihin. Tämä on vaaleanpunainen ruskealla pohjalla. Saat molempien maailmojen parhaat puolet ilman todellista sitoutumista.

24. Twilight Orange Hair

hämärä oranssi punainen balayage lyhyet hiuksetLähde

Taajuuden vastakkaisessa päässä ovat naiset, jotka haluavat näyttää maailmalle, kuinka rohkeita he ovat hiusten värillään. Heille olemme löytäneet tämän hämmästyttävän oranssinpunaisen hämärän sävyn. Se laskeutuu kauniissa balayageissa ylhäältä alas.

25. Velvet Red Balayage Lyhyet hiukset

samettipunainen balayage lyhyet hiuksetLähde

Tämän inspiraationa oli punainen samettikakku. Voit aloittaa tummalla suklaapohjalla ja lisätä punaisia ​​samettinauhoja pitkälle bobille. Jos kerrostat säikeitä ja luot ranta -aaltoja, ne erottuvat brunetista ja näet ne paremmin.

26. Tulipunainen Balayage lyhyet hiukset

tulipunainen balayage lyhyet hiuksetLähde

Tässä yhdistelmässä on kirsikka -cola -punainen pohja ja tulinen sävy. Jälleen kerran, yksinkertaisesti kiertämällä ylemmät säikeet rautakiertäjäsi ympärille ja luomalla joitain kultaisia ​​kiharoita, esittelet ne paljon paremmin.

27. Auburn Red Pixie

auburn red pixie balayage lyhyet hiuksetLähde

Jos olet koskaan miettinyt, miltä modernin keijun hiukset näyttäisivät, tämä on se. Se olisi kastanjanruskea punainen pixie -leikkaus, jossa on mandariinikuviot ja vaaleat päät. Muista pitää juuret hieman tummempina kuin muut hiukset, jotta kaikki näyttää luonnollisemmalta.

28. Red Blonde Balayage

tequila sunrise balayage lyhyet hiuksetLähde

Punaisen ja vaalean sekoittaminen on aina hyvä idea. Valitsemistasi sävyistä riippuen tulos näyttää isolta kauhalta mansikka- ja vaniljajäätelöä. Ja myönnetään, kukapa ei haluaisi sitä? Suosittelemme kuitenkin, että näet stylistisi tästä yhdistelmästä etkä yritä sitä kotona.

29. Kesäpunainen Balayage Lyhyet hiukset

kesänpunainen balayage lyhyet hiuksetLähde

Punainen ja vaalea sopivat myös täydellisesti yhteen kesäisin. Ne matkivat kauniisti luonnossa näkemiäsi värejä. Aloita syvänpunaisella pohjalla ja käytä vinkkejä kultaisella blondilla.

30. Sarjakuvapunainen

neon sarjakuva punainen balayage lyhyet hiuksetLähde

Mikä voisi olla yksinkertaisempaa ja muodikkaampaa juuri nyt kuin punainen sarjakuvakirja? Voit olla Scarlet Witch tai Black Widow tämän hämmästyttävän balayage -lyhyiden hiusten idean kanssa. Pohja koostuu rikkaasta mahonkista ja päät ovat neonpunaisia.

IV. Violetit hiukset

31. Purple Balayage Lyhyet hiukset

ruskeaverikkö violetti balayage lyhyet hiuksetLähde

Nyt on violettien aika, joten katsotaan, miten ne soveltuvat balayageen. Helpoin ja yksinkertaisin tapa käyttää tätä väriä on levittää se tumman ruskean pohjan päälle. Voit jopa käyttää useita sävyjä, jotta se näyttää orgaanisemmalta.

32. Laventeli Balayage Lyhyet hiukset

laventeli balayage lyhyet hiuksetLähde

Luultavasti yksi kaikkien aikojen rakastetuimmista violetista sävyistä, laventeli on yksi pastellityttö ympäri maailmaa, joka ei yksinkertaisesti voi saada tarpeekseen. Jos päätät mennä balayageen kiinteän värilohkon sijaan, se näyttää paljon vaivattomammalta ja luonnollisemmalta.

33. Royal Purple Balayage

kuninkaallinen violetti balayage lyhyet hiuksetLähde

Jos tunnet olosi kuninkaalliseksi etkä tiedä miten sitä ilmaista, kokeile kuninkaallista violettia. Se on täydellinen väri talvilomille. Ajattele vain, kuinka upealta näytät uudenvuodenaaton juhlapuvussa, jossa on tämä violetti hiusväri.

34. Violetit ja siniset hiukset

violetti sininen balayage lyhyet hiuksetLähde

Todellinen balayage tarkoittaa useamman kuin yhden sävyn tai sävyn sekoittamista realistisen ja luonnollisen tunteen ja ilmeen saamiseksi. Tässä tyylissä yhdistyvät violetit ja siniset säikeet syvyyden ja ulottuvuuden lisäämiseksi.

35. Violetit ja turkoosit hiukset

violetti turkoosi balayage lyhyet hiuksetLähde

Jos tunnet olosi luovaksi ja hieman hulluksi balayage -lyhyiden hiustesi suhteen, voit aina valita turkoosia sävyjä violetissa hiuksissasi. Ne kirkastavat ulkoasua kokonaan ja korostavat ihon ja silmien väriä.

36. Rypäleen violetti ja vaalea

rypäleen blondi balayage lyhyet hiuksetLähde

Tässä on yhdistelmä, josta voimme todella jäädä jälkeen. Tätä sävyä kutsutaan rypälevioletiksi ja se sekoitetaan hiekkaisen blondin kanssa. Tulos näyttää jäätelön pyörteiltä, ​​emmekä voi saada siitä tarpeeksi. Se sopii täydellisesti helppoon balayage -lyhyisiin hiuksiin.

37. Orchid Purple Balayage

orkidea balayage lyhyet hiuksetLähde

Tapaa orkidea violetti. Ja kun teet sen, sano hyvästit kaikille muille varjoille planeetalla, koska tämä on sinun värisi ikuisesti. Kyllä, se on niin upea. Varmista, että käytät useita orkidean violetin sävyjä, jotta se olisi todellinen balayage eikä vain yksi lohko.

38. Lila Long Pixie

vaaleanpunainen balayage lyhyet hiuksetLähde

Tämä pitkä piikki, jossa on sivuttain pyyhkäistyt otsatukka, antaa meille todella suuren kateuden, koska hiuksemme eivät näytä siltä. Se on sekoitettu tummaan luumupohjaan, ja katso kuinka hyvin se vaatii syvän mattapunaisen huulipunan! Yksinkertaisesti upea.

39. Pearl Shine Balayage

lila balayage lyhyet hiuksetLähde

Tässä ilmeessä on kaikenlaisia ​​violetin sävyjä. Rakastamme kuitenkin eniten helmiäisvalkoisten säikeiden äitiä, jotka sitovat kaiken yhteen ja tuovat fantastisen kirkkauden koko leikkauksen rakenteeseen. Bob -leikkaus näyttää yksinkertaisesti valaistulta sisältä.

V. Siniset hiukset ja vihreät hiukset

40. Muste Balayage Lyhyet hiukset

muste balayage lyhyet hiuksetLähde

Mistä aloittaa tämä ilme? Se on umpeenkasvanut tai pitkä pixie-leikkaus, erittäin höyhenpeitteinen ja epäsymmetrinen, ja sivussa pyyhkäisi otsatukka. Se on värjätty pestyksi mustan violetiksi, ja sen reunoja ylittää muutama tumma laventeliraita. Myös höyhenkoristeet toisella puolella ovat kuolleet.

41. Vihreät hiukset voitolle

metsävihreä balayage lyhyet hiuksetLähde

Siirrymme tämän artikkelin viimeiseen vaiheeseen, vihreisiin balayage -ideoihin. Tämä on klassinen tumma metsävihreä, jossa on tummemmat juuret ja hieman vaaleammat kärjet. Voit melkein tuntea kuinka kylmä se on ja miltä se tuoksuu mäntyltä ja solmuneelta ruoholta.

42. Lyhyet kampaukset kohokohdilla ja matalalla valolla

sininen vihreä balayage lyhyet hiuksetHapance

Tämä on olkapäähän ulottuva bob, jossa on vihreät kohokohdat ja turkoosit matalat valot. Perusta on sama metsävihreä, jonka näimme aiemmin. Sillä on kuitenkin myös sinertävä hiusväri, jota et voi hukata!

43. Limenvihreä Balayage lyhyet hiukset

limenvihreä balayage lyhyet hiuksetLähde

Aivan kuten nimestä voi päätellä, tämä on hapan limenvihreä täysin luonnollisella brunettipohjalla. Se näyttää jotain sarjakuvasta tai supersankarielokuvasta, jota me todella rakastamme. Rakastamme myös huolettomia ranta -aaltoja.

44. Peacock Green Balayage

riikinkukko vihreä balayage lyhyet hiuksetLähde

Etkö ole varma, mikä vihreä tai sininen sävy kannattaa valita? Älä huoli. Voit aina hakea riikinkukkoa ja käyttää niitä kaikkia samanaikaisesti. Tässä on ammattilaisen vinkki – tosin. Yritä löytää sävyjä, jotka todella toimivat yhdessä, kuten sävyjä, jotka kuuluvat samaan palettiin.

45. Sammalvihreä Balayage

sammalvihreä balayage lyhyet hiuksetLähde

Niin paljon kuin olemme rakastuneet itse väriin, koska se on niin tumma, rikas ja kiiltävä, jotain muuta on kiinnittänyt huomiota. Malli on päättänyt lisätä hiuksiin jotain ylimääräistä. Se on sininen raita pään takana, mikä tekee tästä leikkauksesta erittäin arkkitehtonisen.

Valmis muuttamaan ulkonäköäsi?

Joten nämä olivat lupaamiamme erittäin kauniita ja helppoja balayage -lyhyitä hiuksia. Ne on jaoteltu luokkiin värin mukaan, jotta tarvitsemasi on helpompi löytää.

Nyt kun olet nähnyt blondit, brunetit, punaiset, violetit ja vihreät, jäljellä on vain sinun päättää, minkä sävyn saat!