Овнешка пържола Брада: Стилове на дълги бакенбарди

Овнешките пържоли са вълнуващ стил на брада, който се възползва максимално от бакенбардите ви, иначе недооценена част от косата на лицето ви. Известен също като агнешки котлети брада или свински котлети, брадата от овнешко котлет свързва космите по лицето от линията на челюстта с бакенбардите ви, създавайки много мъжествен вид. Не само агнешките пържоли са били популярни от векове, а овнешките пържоли за щастие са лесни за бръснене, подстригване и подстригване. С толкова много различни видове бакенбарди и стилове на брада, момчетата могат да отглеждат пържоли, както си искат!

Ако старата мода на косата се завръща и искате най-добрата визия, тази класическа брада предлага мъжествен, модерен подход, който ще се открои във всяка тълпа. Единственият въпрос на този етап е дали имате всичко необходимо, за да израстите брадата и бакенбардите си, за да получите перфектния стил.

Ето най -добрите стилове брада от овнешка пържола, които да получите в момента.

Овнешко котлет брада

Овнешки котлети Стилове за брада и бакенбарди

Докато брадата от овнешко котлет е уникална, външният вид може да бъде универсален. Тъй като единственото изискване за стила е, че бакенбардите на един човек се оставят да растат дълги и пълни, мъжете имат възможност да отрежат страните дебели или тънки, със или без мустаци, обръснати кози или не и т.н. Ако планирате за да стимулирате растежа и да поддържате здрава брада, ще искате да нанесете масло и да разресвате косата на лицето си, за да я поддържате мека, гъста и поддържана. След като е достатъчно дълго, ето няколко начина да отрежете и оформите бакенбардите си от котлета.

Овнешки котлети - Върколак брада

Приятелски овнешки котлети

Например, тънка каишка се нарича приятелски овнешки пържоли поради елегантния си, изискан вид. По същия начин някои мъже съчетават овнешките си котлети с мустаци за по -традиционен вид, докато други избират по -внушителна версия като бакенбардите на Върколак.

Овнешки котлети без козя брада

И накрая, има най -чистият вид котлети – котлети от овнешко месо без козя брадичка. Този стил е идеален за мъже, притеснени от окосмяване по лицето около устата и брадичката си, или момчета, които искат подчертана стилна визия, която ще бъде различна от това, което всички останали проектират.

Овнешки котлети

Популярни бакенбарди от овнешко котлет

Ако смятате, че тази готина брада може да е подходяща за вас, разгледайте по -долу модерните бакенбарди от котлета. От къси и дълги бакенбарди до известни стилове до такива със или без мустаци или козя брада, ние сме събрали най -добрите овнешки пържоли, които си струва да се обръсне!

Тънка агнешка котлета брада

Агнешка котлета брада - Видове бакенбарди

Върколак бакенбарди

Върколак бакенбарди

Приятелски котлети от овнешко месо без брада на брадичката

Приятелски овнешки котлети

Дебели бакенбарди

Дебели бакенбарди - овнешка пържола брада

Готини свински котлети бакенбарди

Готини свински котлети бакенбарди

Копчета за брада

Копчета за брада

Модерни котлети от овнешко месо

Модерни овнешки котлети - стилове на дебели бакенбарди

Дебели бакенбарди + мустаци

Дебели стилове на бакенбарди + мустаци

Дълги котлети от овнешко месо

Дълги котлети от овнешко месо

Модерна пържола брада

Модерна пържола брада

Ако се интересувате от повече начини да носите коса на лицето, разгледайте нашата колекция от най -яките стилове брада!