45 Coafuri inspiratoare pentru părul creț: nebunie pe toată lungimea

Am decis să alcătuim o listă de coafuri pentru părul creț, deoarece multe doamne binecuvântate cu încuietori cret sau chiar ondulate insistă să își îndrepte periodic tresele. Așa că am vrut să arătăm oarecare dragoste față de acest tip de păr mult disputat și urât de iubire.

Aflați cum să vă aranjați bobinele sălbatice și frumoase cu aceste coafuri inspirate pentru părul creț de orice lungime!

Exemplele de mai jos vă vor arăta cateva cai în care poți îmbrățișa mai degrabă decât să respingi buclele tale – indiferent de tiparul lor. De asemenea, avem coafuri buclate naturale inspirate de vedete, deci să începem să le răsfoim pe toate!

1. Coafuri pentru parul lung si cret

coafuri lungi pentru parul cretSursă

În timp ce există o mulțime de coafuri care accentuează acea coamă buclată delicioasă, lăsarea părului în jos este întotdeauna o idee minunată. Creați o parte laterală adâncă pentru a adăuga volum suplimentar, adăugați ser anti-frizz și sunteți gata de plecare! Un păr atât de frumos, lung și creț, rareori are nevoie de produse de coafare.

2. Coafuri fără efort pentru părul creț

coafuri scurte pentru parul cretSursă

Coafurile drăguțe pentru părul creț sunt ușor de găsit, mai ales atunci când o coamă scurtă este focalizată. Această tunsoare scurtă până la bărbie profită la maximum de aceste bucle bouncy, lăsându-le pur și simplu să alerge liber și liber.

Bacsis! Această coafură funcționează bine și cu părul drept. Folosiți doar un fier curling pentru a crea bobine mari și coafați-le într-un mod aparent dezordonat.

3. Stil Boho pentru părul lung și creț

coafuri boho pentru parul cretSursă

Coafurile cretate pentru părul lung sunt cu atât mai elegante când includ și această vibrație naturală boho. Îndepărtați părul în mijloc, definiți buclele cu ulei hrănitor și adăugați câteva flori ca o notă finală.

4. Coafuri pentru păr ondulat

coafuri de ciocolata pentru parul cretSursă

Cu o culoare atât de bogată a părului de ciocolată și valuri mari frumos definite, nu este de mirare că nu ai vrea să-ți ascunzi părul de lume. Poartă această coafură fără efort pentru păr ondulat cu cea mai mare încredere.

5. Bucle mari moi

bucle moi albastreSursă

Aceasta este o coafură romantică pentru părul creț care amestecă bucle mari moi cu breton ondulat. Acele bobine cu volum mare de la capete adaugă o notă naturală fermecătoare aspectului general. Aspectul este făcut cu atât mai interesant de diferitele nuanțe de albastru ale părului.

6. Rihanna

coafuri rihanna pentru parul cretSursă

Rihanna este regina supremă a schimbărilor de look. Poate să poarte astăzi o cutie îndrăzneață, mâini bucle naturale și o culoare roșie bizară a doua zi. Aici își etalează superba textură naturală a părului într-o coadă înaltă, cu fire care cad peste față într-un mod asemănător bretonului.

7. Salma Hayek

coafuri salma hayek pentru parul cretSursă

Prezentată de iubita de la Hollywood, Salma Hayek, aceasta este una dintre cele mai simple și mai eficiente coafuri pentru părul creț natural. Buclele strânse și bouncy sunt decorate cu o parte mijlocie clasică și lăsate să cadă libere peste umăr pentru un aspect natural, dar frumos.

8. Coafuri strânse pentru părul creț

coafuri medii pentru bucle strânseSursă

Acesta poate fi unul dintre cele mai dificil de coafat tipuri de păr creț, totuși cine are nevoie de coafură atunci când acele spirale strânse sunt bine definite în mod natural? Nici volumul nu va fi niciodată o problemă. Îndepărtați părul în mijloc și creați o coafură îndrăzneață și voluminoasă pentru părul creț mediu.

9. Christina Hendricks

christina hendricks bob curlySursă

Christina Hendricks a zguduit această coafură uimitor de simplă, dar foarte drăguță, pentru părul scurt și creț. Dă vina pe bucle sau pe semnătura ei fascinantă de culoare roșu-cupru, dar cu siguranță o considerăm una dintre cele mai bune boburi cret.

Natura sa asimetrică contribuie doar la adăugarea frumuseții sale, la fel ca și tranziția rapidă de la bretonul ușor ondulat la bogăția încuietorilor scurte. Replică aspectul folosind niște creme definitorii pentru a asigura buclele.

10. Coafuri Audrey Tatou pentru parul cret

coafuri audrey tatou pentru parul cretSursă

Audrey Tatou este una dintre cele mai elegante prezențe la orice festivitate sau gală. Frumusețea ei fără efort și părul ondulat natural au transformat-o într-o icoană de stil. Admirați doar această coafură elegantă pentru părul scurt și creț. Buclele sunt îmblânzite în valuri mari și netede, care au fost perfect concepute pentru a-i încadra fața.

11. Coafuri medii pentru părul creț

coafuri medii pentru parul cretSursă

Am vorbit mai ales despre părul scurt sau lung, acum este timpul să strălucească puțină lumină pe părul creț de lungime medie. Indrazneata si voluminoasa, aceasta coafura este sporita de bretonul lung si cret. Dacă părul creț a avut nevoie de o lovitură suplimentară, acesta este modul în care îl puteți adăuga.

12. Coafuri Pixie Cut pentru părul creț

tăiat pixie crețSursă

Deși nu apare prea des pe listele de coafuri pentru părul creț, de fapt, o croială pixie creț este ușor de gestionat. Luați o pauză de la o coamă bogată solicitantă și coafați părul scurt și creț după cum vă dictează imaginația. De asemenea, puteți lua în considerare tăierea părului la ceafă foarte scurtă pentru a face întreținerea și mai simplă.

13. Coafuri ușoare pentru părul creț natural

tunsoare medie pentru parul cretSursă

Coafurile pentru părul creț ar trebui să prezinte întotdeauna bobine cu aspect natural, care încadrează fața. Acest păr creț de lungime medie este despărțit în mijloc pentru a adăuga mai mult volum și structură coafurii.

14. Coafuri lungi blonde pentru parul cret

parul lung si cret blondSursă

AnnaLynne McCord este mândra proprietară a unor bucle strâmte și frumoase și le-a etalat de fiecare dată cu ocazia pe care a avut-o. Obțineți indicii despre coafuri pentru părul creț, urmărind seria TV 90210 – fan sau nu – ea profită cu adevărat de părul ei natural.

15. Coafuri libere pentru părul creț

coafuri brunete pentru parul cretSursă

Obțineți aceste bucle libere, rostogolindu-vă părul pe bagheta de ondulare de la lungime medie până aproape de vârfuri. Undele cu capăt drept definesc această coafură, una dintre cele mai bune pentru părul subțire și creț. Dacă nu aveți bogăția voluminoasă a buclelor strânse, purtați părul ondulat cu o parte din mijloc pentru a crea unul.

16. Kerry Washington

Kerry Washington păr lung și crețSursă

Kerry Washington a surprins pe toată lumea când a renunțat la stilul de păr drept tratat pentru a reveni la bobinele ei naturale. Replică-i aspectul și poartă-ți părul creț măturat și peste umăr pentru un aspect elegant și elegant. Finisajul neted anti-încrețire este ultima atingere a acestui aspect.

17. Coafuri afro pentru părul creț

coafuri pentru parul cretSursă

Această tunsoare în păr laterală și valuri și bucle care creează volum mare nu este altceva decât uimitoare. Un aspect natural, aceasta este una dintre acele coafuri pentru părul creț care necesită un stil puțin sau deloc. Uscați-l la aer și adăugați un ser antifriz dimineața și sunteți gata de plecare!

18. Păr negru și curat

coafuri scurte și negre pentru părul crețSursă

Întoarcerea coamei într-o parte sau alta nu este rezervată doar fetelor care poartă părul lung și creț. Părul scurt și creț este la fel de potrivit pentru a face față provocării de a crea un aspect convingător din punct de vedere vizual.

19. Coafuri creț groase

coafuri groase pentru parul cret pentru parul cretSursă

Dacă coama ta cretă este formată din spirale strânse și elastice ca acestea, atunci te invidiam. Cu acest volum natural care creează o structură frumoasă, tot ce trebuie să faceți este să vă îngrijiți părul.

Sfat de vârf: utilizați produse profesionale pentru păr concepute pentru părul creț. Este dificil să mențineți bucle moi și netede fără produse adecvate de îngrijire a părului.

20. Păr scurt blond ondulat

Coafuri scurte de păr blond ondulat pentru părul crețSursă

Păr ondulat sărutat de soare și coafură pregătită pentru plajă: aceste încuietori ondulate intenționat dezordonate, cu un aspect umed ușor, sunt gata pentru a fi scoase!

Sfat de vârf. Dacă părul dvs. are o textură naturală a părului drept, această coafură este relativ ușor de creat: tot ce aveți nevoie este un pic de ceară de coafat.

21. Buclele Vintage de la Hollywood

bucle vintage hollywoodSursă

Aceasta este una dintre cele mai bune coafuri pentru părul creț, care emulează o coafură vintage unică, cu o parte laterală adâncă și bucle peste umăr. Asigurați-vă că buclele și valurile sunt bine definite și căutați un aspect sănătos. Aceasta este o coafură de femeie clasică și măgulitoare pentru covorul roșu și nu numai.

22. Coafuri pentru părul creț și creț

păr lung ondulatSursă

Dacă frizul natural care vine într-un pachet cu părul creț superb nu va dispărea în ciuda eforturilor depuse, încercați să căutați un aspect de păr creț care să îl îmbrățișeze. Poate suna complicat, dar fiți siguri că nu este.

Spălați-vă părul, răsuciți-l într-o coadă de cal, apoi lăsați-l să se usuce la aer. Îndepărtați orice știfturi sau benzi de păr care țin coada de cal, adăugați un ser anti-frizz și stilizați valurile libere într-un aspect dezordonat.

23. Coafuri stratificate pentru parul cret

Coafuri stratificate pentru parul cretSursă

Părul lung stratificat este baza ideală pentru crearea unui volum structurat pentru părul creț natural, mai ales dacă atinge această lungime impresionantă. Ne place aspectul natural al acestei coafuri fără efort pentru părul lung și creț.

24. Cheile Alicia

Coafuri Alicia Keys pentru părul crețSursă

Alicia Keys obișnuia să-și ascundă buclele frumoase pentru o vreme, dar acum, când le-a dezlegat pentru ca toată lumea să le admire, Alicia este o sursă de sfaturi și trucuri neprețuite. În zilele noastre se referă la frumusețea naturală.

25. Coafuri delicate pentru parul cret

Coafuri delicate pentru parul cretSursă

Ne place aspectul delicat al acestor bucle strânse și saltante. Acestea sunt purtate peste umăr pentru un aspect de gală atemporal și elegant, care poate fi folosit și ca aspect de zi cu zi. Trucul este să creați o parte laterală dezordonată și să utilizați știfturi pentru a fixa încuietorile cretate de partea aleasă.

26. The Beyonce

Bucle lungi blond BeyonceSursă

Nu există aproape nicio coafură sau culoare a părului pe care Beyonce să nu o poată legăna. Spuneți-ne parțial, dar aceasta este una dintre coafurile noastre preferate pentru părul creț îmbrăcat de regina lui R.&B. Straturile sunt perfect echilibrate pentru a crea un aspect fără greutate, dar bogăția buclelor moi ajută la adăugarea de structură aspectului general.

27. Coafuri din anii 1920 pentru părul creț

Coafuri din anii 20 pentru părul crețSursă

Această coafură pentru părul scurt și creț ne amintește cu adevărat de anii 20 răcniți. Nimic aproape de modest, această coafură cu o răsucire modernă creează un aspect intenționat dezordonat. Nu încercați nici măcar să îmblânziți acele bucle, lăsați-le să se relaxeze pentru un aspect relaxat.

28. Părul creț lung și creț

parul cret naturalSursă

Pentru a obține acest aspect încrețit și bucle perfecte pentru o coafură lungă și buclată, hrănește-ți spiralele cu ulei special. Adăugați niște creme hidratante pe părul umed și lăsați-l să se usuce în mod natural. Un uscător de păr ar contribui doar la aspectul frizzy.

29. Zendaya

coafuri zendaya pentru parul cretSursă

Nu există coafuri pe care să le arate Zendaya pe care să nu le aprobăm și iată-o cu unul dintre aspectele noastre preferate. Poate că este regina schimbărilor cameleonice de pe covorul roșu, dar ne place cel mai mult cu părul ei natural și creț lăsat liber și sălbatic.

30. Super volum pentru părul creț

coafuri naturale voluminoase pentru părul crețSursă

Uneori, cel mai simplu mod de a-ți purta buclele este să îmbrățișezi natura neîmblânzită a coamei tale. Un volum suplimentar nu rănește niciodată pe nimeni și poate oferi o afișare explozivă de frumusețe pentru cei dintre voi care sunt binecuvântați cu inele strânse, cum ar fi cele din această fotografie..

31. Top coafuri Bun pentru părul creț

coafuri pentru parul cret nod natural superiorSursă

O modalitate excelentă de a-ți coafa părul creț este de a-l lega într-un coc încurcat pe jumătate deasupra capului tău. Dacă doriți, puteți copia aspectul acestei minunate doamne și puteți opta și pentru un machiaj dramatic – la fel ca ea.

32. Coafuri casual pentru părul creț

coafuri pentru parul cret dezordonat jumatate de cocSursă

Fiecare fată cu părul creț știe că stilul poate fi o luptă grea de câștigat uneori. De aceea, am selectat această coafură minunată casual. Legați-vă părul într-un coc slăbit și dezordonat și profitați la maximum de ziua dvs. Adăugați niște spray de undă pentru un pic de definiție.

33. Stilul modern Marilyn Monroe

Stil modern Marilyn MonroeSursă

Desigur, Marilyn Monroe nu avea bucle naturale pe cont propriu, dar, dacă se întâmplă să le ai, le poți îmblânzi în așa fel încât să arate ca actrița. Nu uitați să asociați buclele cu un stil de machiaj de epocă pentru a arăta într-adevăr ca una dintre cele mai mari dive din toate timpurile.

34. Pixie cu părul creț

coafuri pentru par cret pixie scurtSursă

Dacă ai părul creț, asta nu înseamnă că nu poți alege o tăietură de pixie. De fapt, poți alege și o croială asimetrică, ceea ce înseamnă că o parte a capului tău va fi rasă, în timp ce pe cealaltă îi vor mai rămâne câteva bucle.

35. Păr creț și împletituri vikinge

coafuri pentru impletituri viking de par cretSursă

Luați un indiciu de la regina Lagertha și arătați-i aspectul. Îndepărtați părul lateral și împletiți câteva fire de păr și lăsați restul coamei sălbatice și libere. Stilul viking este în acest moment, așa că săriți pe trend.

36. Îmbunătățiri de păr creț și diamant

par scurt curat updo cu accesorii pentru parSursă

Iată un updo foarte simplu, cu un coc minunat și câteva fire suflate. Totuși, cel mai bun lucru este părul cu păr de diamant care se uită prin bucle și atrage privirea.

37. Lobul pentru părul creț

coafuri lungi bob pentru parul cretSursă

Combinarea părului creț cu un lob (sau bob lung) poate fi destul de riscant să se desprindă. Cu toate acestea, dacă aveți multă răbdare, timp să vă coafați în fiecare zi și multe produse pentru păr, s-ar putea să fi găsit tocmai tunsoarea unei vieți.

38. Păr creț și breton

coafuri pentru breton de par cretSursă

Cereți stilistului sfaturi despre cum să purtați breton. El sau ea poate recomanda, de asemenea, câteva produse pentru păr care să-l împiedice să crească sau să devină prea cret. Aceasta este, de asemenea, o versiune stilizată a tunsoare shag, o abordare mai modernă asupra ei.

39. Păr creț și turbane

coafuri pentru turban par cretSursă

Adorăm absolut acest look. Părul natural, lung și creț, turbanul moale din lână, ochelarii supradimensionați Harry Potter și machiajul minim fac ca această doamnă să arate pe deasupra jocului ei de styling.

40. Alice în Țara Minunilor

coafuri pentru părul creț împletit bucle și arcuriSursă

Luați un indiciu de la unul dintre cele mai faimoase Alices vreodată și copiați acest stil. Este o combinație minunată de bucle moi, împletituri simple care acoperă capul și un arc cu declarație. Un aspect estival și de petrecere minunat.

41. Jennifer Lawrence

coafuri Jennifer Lawrence pentru parul cretSursă

Deși Jennifer Lawrence nu are părul creț natural, nimeni nu poate nega că arată absolut spectaculos cu aceste bucle moi, blonde. Sunt o modalitate perfectă de a-i complimenta fața rotundă drăguță și dulce.

42. Lady Gaga

coafuri lady gaga pentru parul cretSursă

Suntem uriași fani ai Lady Gaga și ai stilului ei de modă și machiaj flamboyant și artistic pe scenă și în viața reală. Cu toate acestea, trebuie să spunem că nu a arătat niciodată mai bine decât cu acest machiaj minimal și aspectul buclelor naturale.

43. Coafura crețată Rita Ora

Rita Ora Curly HairstyleSursă

Cântăreața și actrița Rita Ora a mers după cocul creț al verii. A asociat-o cu machiajul ochilor nud și cu buzele lucioase, precum și cu cerceii semnați cu cercul de aur. Unele bucle ale ei au fost folosite chiar ca breton fals.

44. Mariah Carey

coafuri mariah carey pentru părul crețSursă

Iată o imagine de recul care ne amintește că, înainte de a fi cea mai mare diva de cântat auto-declarată din lume, Mariah Carey era doar o fată dulce și simplă cu părul creț. Purta foarte puțin machiaj și păr natural.

45. Slate Jenny

coafuri jenny ardezie pentru parul cretSursă

Fata „It” a Comedy este o drăguță cu părul creț, cu un stil minunat. Ne place aspectul casual și fără efort al lui Jenny Slate, deoarece pare să se fi întors pur și simplu din pat și a mers direct pe covorul roșu.

Gata să-ți schimbi aspectul?

Părul creț nu este ușor de coafat sau îngrijit sau întreținut, deoarece multe fete cu părul creț se vor grăbi să vă spună. Cu toate acestea, soluția este să găsești coafura perfectă pentru tipul tău de bucle și tipul de păr. Apoi va deveni mult mai ușor și mult mai puțin de lucru să stilezi acea coamă minunată a ta.

Scrieți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos și spuneți-ne care dintre aceste coafuri a fost cea perfectă pentru dvs.!