Parhaat hiustenleikkaustyökalut

Omien hiusten leikkaaminen kotona vaatii koordinointia, yksityiskohtia ja oikeita hiustenleikkaustyökaluja. Jos haluat säästää rahaa ja oppia leikkaamaan miesten hiuksia, sinun on investoitava itseleikkausjärjestelmään. Naisiin verrattuna miesten hiustenleikkaus vaatii täydellisen sarjan välttämättömiä hiustenleikkaustyökaluja, mukaan lukien leikkurit, trimmerit, sakset, peili ja kampa. Olitpa surina päätäsi tai haalistumassa sivut ja selkäsi, tämä laitteiden ja tuotteiden luettelo on hyödyllinen. Jos olet tosissasi tekemässä itsellesi hiustenleikkausta, tutustu parhaisiin hiustenleikkaustyökaluihin, jotka takaavat täydellisen kampauksen.

Hiustenleikkaustyökalut

Ammattimaiset hiustenleikkaustyökalut

Jos olet parturi tai leikkaat vain hiuksiasi kotona ja haluat parhaat työkalut hiusten leikkaamiseen, ammattimaisten hiustenleikkaustyökalujen hankkiminen voi auttaa. Ensinnäkin kaupalliset hiustenleikkurit, trimmerit ja leikkurit valmistetaan yleensä korkealaatuisista materiaaleista ja ne on suunniteltu paremmin maksimaaliseen suorituskykyyn.

Ammattimaiset hiustenleikkaustyökalut

Viime kädessä ammattimaiset työkalut tarjoavat paremman kokemuksen ja paremman leikkauksen. Kuvittele trimmerit, jotka leikkaavat tarkasti ja tarkasti ensimmäisellä kerralla, ja sakset, jotka pysyvät terävinä, eivät ruostu ja leikkaa paksuja hiuksia.

Ammattimaiset hiustenleikkurit

Ammattimaiset hiustenleikkurit

The Wahl Professional 5 tähden taikaklipsi on paras parturi ja parturi parturille ympäri maailmaa. Ammattilaisten luottamassa tässä mallissa on tarkat itseteroittuvat terät, tehokas moottori, tehokas ladattava akku, johdoton ja langaton käyttö, yli 90 minuutin käyttöaika yhdellä latauksella ja täysi kiinnityskampa. Olitpa kartiomaisesti haalistamassa sivujasi tai leikkaamassa surinaa, tämä kone on työhevonen.

Wahl Professional 5 tähden johto/johdoton taikaklipsi #8148 - loistava partureille ja amp; Stylistit - Precision Cordless Fade Clipper täynnä ominaisuuksia - yli 90 minuutin käyttöaika Wahl Professional 5 tähden johto/johdoton taikaklipsi #8148 – Sopii partureille & Stylistit – Precision Cordless Fade Clipper täynnä ominaisuuksia – yli 90 minuutin käyttöaika

 • AMMATTILAINEN TARKKUUS: 5 tähden Magic Clip on a…
 • TYYLIKÄS JA TOIMINNALLINEN: 5 tähden taikaleike…
 • LISÄVARUSTEET: Leikkuri, 8 lisälaitetta…

99,95 dollaria Osta nyt

Ammattimaiset leikkurit

Ammattimaiset leikkurit

Parhaat hiustenleikkausleikkurit ovat teräviä, hyvin tehtyjä, mukavia pitää kädessä ja stylistien arvostamia. Leikkureita on erityyppisiä, mukaan lukien suorat ja ohuet leikkurit. Kaikki ammattimaiset ja itse tehdyt hiustenleikkaukset tarvitsevat suoria saksia, mutta käytät ohentavia saksia vain, jos sinulla on paksut hiukset ja haluat ohentaa niitä.. Päiväntasaus ja ULG tee salonkilaatuisia hiustenleikkuusaksia. Jos haluat sarjan suoria ja ohuita leikkureita, suosittelemme sinua hanki tämä pari.

Myynti Equinox Professional Razor Edge -sarjan parturi -hiustenleikkuusakset - japanilaiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut salonki -sakset - 6,5 tuuman kokonaispituus - hienosäädön kiristysruuvi - premium -leikkurit hiusten leikkaamiseen Equinox Professional Razor Edge -sarjan parturi -hiustenleikkuusakset – japanilaiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut salonki -sakset – 6,5 tuuman kokonaispituus – hienosäädön kiristysruuvi – premium -leikkurit hiusten leikkaamiseen

 • [Patentoitu muotoilu] Hurmaavat arvostelumme puhuvat puolestaan…
 • Ergonominen – ammattimaiset partakoneemme…
 • Monipuolinen – Tämän hiuksen pituus on 6,5 tuumaa…

19,97 dollaria Osta nyt

Ammattimaiset trimmerit

Ammattimaiset trimmerit

Trimmerillä voidaan linjata ja muotoilla hiusrajasi, leikata korvien ympärille ja korjata pääntie. Nykyään markkinoiden paras ammattikäyttöinen trimmeri on Andis T-Outliner. Tällä trimmerillä saat erittäin tarkan leikkauksen ärsyttämättä ihoasi. Terävällä ja leveällä T-muotoisella terällä, nopeasti leikkaavalla moottorilla ja ergonomisella muotoilulla tämä kone löytyy kaikista arvostetuista parturiliikkeistä.

Myynti Andis 04710 Ammattimainen T-Outliner parta/hiusleikkuri, T-terä, harmaa Andis 04710 Ammattimainen T-Outliner parta/hiusleikkuri, T-terä, harmaa

 • Ammattimainen taso kaikenkattavalle…
 • Täydellinen ääriviivoihin, kuiva-parranajoon ja…
 • Varustettu sulkeutuvalla hiiliteräksisellä T-terällä…

58,99 dollaria Osta nyt

Kodin hiusten leikkaustyökalut

Hyvien hiustenleikkaustyökalujen ei tarvitse olla samaa laatua kuin ammattilaiset, jos haluat leikata hiukset kotona. Oikeat kodin hiustenleikkaustyökalut ovat luotettavia, edullisia ja hoitavat työn. Loppujen lopuksi teet itsellesi miesten hiustenleikkuun vain kerran muutaman viikon välein.

Kodin hiusten leikkaustyökalut

Vaikka suorituskyky ja laatu ovat edelleen etusijalla, kaupallisen tason suunnittelu ei. Tämä tarkoittaa, että voit alentaa kustannuksia ja saada edullisempia tarvikkeita. Nämä ovat parhaat kodin hiustenleikkuukoneet, jos haluat parturilaatuisen leikkauksen.

Wahl Color Pro -akkuleikkurit

Parhaat kodin hiustenleikkurit

The Wahl Color Pro Cordless -leikkuri tarjoaa täydellisen työkalusarjan. Tämä Wahl -leikkuri on varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla terillä, jotka leikkaavat helposti paksut, karkeat hiukset. Kone on varustettu vankalla moottorilla ja pitkäikäisellä ladattavalla akulla, joka tarjoaa 60 minuutin käyttöajan, joten tämä kone tarjoaa langatonta ja langatonta käyttöä.

Wahl toimitti myös tämän hiustenleikkaussarjan, jossa on 12 helppoa värikoodattua kiinnityskampaa, joten voit leikata kaiken pituisia hiuksia. Vaikka trimmeri ei ole vedenpitävä, puhdistus on yksinkertaista; irrota terä ja huuhtele veden alla. Markkinoiden parhaana halvalla hiustenleikkurina et voi mennä pieleen tämän kanssa.

Myynti Wahl Color Pro akkukäyttöinen ladattava hiusleikkuri & amp; Trimmeri - helppokäyttöiset värikoodatut opaskammat - miehille, naisille & amp; Lapset - Malli 9649 Wahl Color Pro akkukäyttöinen ladattava hiusleikkuri & Trimmeri – helppokäyttöiset värikoodatut ohjauskammat – miehille, naisille & Lapset – Malli 9649

 • Johdoton mukavuus – Color Pro Cordless on…
 • Värikoodatut opaskammat – etsiminen ja…
 • Hygienic Grooming – Koska terät ovat…

27,85 dollaria Osta nyt

Wahl Clipper Lithium-Ion -akkuhiusleikkaussarja

Wahl Clipper, litiumioniakkuinen akkukampaussarja

Jos olet valmis käyttämään hieman enemmän paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi, Wahl Clipper, litiumioniakkuinen akkukampaussarja on yksi parhaista sähköisistä hiustenleikkureista nykyään. Itseteroittuvilla arvokkailla terillä ja ylivoimaisella moottorilla varustettu, nopeasti leikattu trimmeri liukuu vaivattomasti vetämättä tai tarttumatta hiuksiin. Yhdistämällä langallisen mallin voiman langattoman koneen käsittelyyn saat 2 tuntia käyttöaikaa yhdellä kertaa.

Ladattavalla litiumioniakulla valmistettu viileä ominaisuus on 15 minuutin pikalataus, joka mahdollistaa lyhyen trimmauksen. Lopuksi saat täyden sarjan kiinnityssuojia, jotta voit leikata minkä tahansa hiusten leikkauksen miehille ja naisille. Tämä huippuluokan ja riittävän monipuolinen käytettäväksi hiusten, parran ja vartalon hoitotyökaluna, tämä trimmeri on loistava valinta.

Wahl Clipper Lithium -Ion -langaton hiustenleikkaussarja - ladattava hoito ja amp; Leikkaussarja, jossa on 12 ohjauskampaa päät, parta ja amp; Kaikki vartalonhoito - Malli 79608 2174 arvostelua Wahl Clipper Litium -ioni -akkukäyttöinen hiustenleikkaussarja – ladattava hoito & Leikkaussarja, jossa 12 ohjauskampaa päille, parta & Kaikki vartalonhoito – Malli 79608

 • Johdoton käyttömukavuus: Johdollisten leikkauskoneiden teho…
 • Pikalataus: Varustettu 15 minuutin pikalatauksella…
 • Tasainen leikkaus joka kerta: Itseteroittuva tarkkuus…

49,99 dollaria Osta nyt

Itsehiusleikkaussarja

Sen sijaan, että ostat kaikki tarvitsemasi työkalut erikseen, itseleikkaussarjassa on kaikki mitä tarvitset yhdessä paketissa. Jotkut ihmiset saattavat pitää parempana perinteistä leikkausleikkuria, mutta jos leikkaat itseäsi, leikkaat miehiä tai leikkaat hiuksesi vain lyhyiksi, haluat tehokkaimman leikkaustyökalun.

Itsehiusleikkaussarja

Kehittyneempää itseleikattua järjestelmää ja työkalusarjaa varten sinun kannattaa investoida 3-suuntaiseen peiliin, viittaan ja saksiin. Onneksi nämä ovat kohteita, jotka löydät alla olevasta luettelostamme.

Remington HC4250 Shortcut Pro Self-Haircut -sarja

Remington HC4250 Shortcut Pro Self-Haircut -sarja

Vaihtoehtoisesti Remington HC4250 Shortcut Pro Self-Haircut -sarja on toinen erinomainen tuote. Ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla terillä, tehokkaalla moottorilla ja ladattavalla litiumioniakulla on 40 minuutin langaton käyttöaika. Tämä monipuolinen trimmeri tarjoaa suuren arvon. Lisäksi leveä muotoilu tarkoittaa, että leikkaat enemmän hiuksia jokaisella kerralla. Lopuksi kone on 100% pestävä juoksevan veden alla, joten puhdistus ja huolto on aina helppoa.

Remington HC4250 Shortcut Pro Self-Haircut Kit, partatrimmeri, hiustenleikkurit miehille (13 kpl) 14585 arvostelua Remington HC4250 Shortcut Pro Self-Haircut Kit, partatrimmeri, hiustenleikkurit miehille (13 kpl)

 • 9 Pituus Kammat Leikkaa 1/16 – 5/8 tuumaa (15-15…
 • Litium, ladattava akku 40 minuuttia…
 • 13 -osainen sarja sisältää: Käsipidike, 9 Pituus…

59,99 dollaria Osta nyt

Conair Home Haircut Kit

Conair Home Haircut Kit

Jos haluat vain kaikki kodin hiustenleikkaussarjan perusasiat ilman röyhelöitä, Conair on koonnut täydellisen paketin tarvikkeita. Tämän työkalusarjan mukana tulee kevyt täysikokoinen leikkuri. Valmistettu itseteroittuvista ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla terillä, säädettävällä kartiovivulla sivussa ja vankalla moottorilla, se on osoittautunut toimivaksi kaikenlaisille hiuksille. Ladattava akku antaa sinulle 60 minuutin käyttöajan, ja langallinen tai langaton käyttö tarjoaa maksimaalisen mukavuuden ja helpon käsittelyn. Lopuksi saat 10 kampaa, sakset ja kotelon kaiken tallentamiseen. Perheille, jotka haluavat vain trimmerin kotiin yksinkertaisiin leikkauksiin, tämä tuote voi täyttää tarpeesi.

Conair Corded/Corded Ladattava 22-osainen Home Haircut Kit Conair Corded/Corded Ladattava 22-osainen Home Haircut Kit

 • Home Haircut Kit: Tämä 22 -osainen hiustenleikkaussarja…
 • Kaikki paitsi parturi: Tämä sarja sisältää 10…
 • Kunnioita rituaalia: Älä halkeile paineen alla…

32,38 dollaria Osta nyt

Parhaat hiustenpoistotyökalut

Häivytetty aliarvostus on suosituin tapa poikien leikata sivut ja selkä lyhyiksi. Paras hiusten haalistustyökalu voi auttaa sinua kaventamaan sivusi mihin tahansa pituuteen. Haluatko, että leikkauksesi alkaa matalasta, keskitasosta tai korkeasta ja päättyy ihoon, kaljuun, halkeamaan, pudotukseen tai kartion haalistumiseen, oikea kone antaa sinulle täydellisen tasaisen leikkauksen joka kerta.

Andis Professional Master -säädettävä teräleikkuri

Andis Professional Master -säädettävä teräleikkuri

The Andis Mestari on yksi kaikkien aikojen tehokkaimmista haalistumisleikkureista. Sopii erinomaisesti sivujen kapenemiseen ja hiusten leikkaamiseen päältä. Vastaavasti Andis varusteli tämän koneen magneettimoottorilla, joka tuottaa 14 000 leikkausliikettä minuutissa, mikä antaa sinulle tarpeeksi leikkausvoimaa leikataksesi kiharat, karkeat ja paksut hiukset vaivattomasti. Tämä leikkuri on valmistettu kevyestä alumiinista, joka on käytännössä särkymätön.

Myynti Andis 01557 Professional Master säädettävä terän hiusleikkuri, hopea Andis 01557 Professional Master säädettävä terän hiusleikkuri, hopea

 • Täydellinen monipuoliseen leikkaamiseen ja suipentamiseen
 • Tehokas magneettimoottori tuottaa 14 000 leikkausta…
 • Terä on säädettävissä hienosta karkeaseen kokoon 000…

93,58 dollaria Osta nyt

Wahl Professional Super Taper II hiusleikkuri

Parhaat hiustenpoistotyökalut

The Wahl Professional Super Taper on huippuluokan hiustenleikkuri, jota parturit ja kampaajat käyttävät säännöllisesti. Terävä, tehokas, tarkka, johdotettu ja täysin varustettu kaikilla tarvittavilla suojuksilla, tämä malli on edelleen bestseller.

Myynti Wahl Professional Super Taper -hiustenleikkuri, jossa on erittäin tehokas V5000 -sähkömagneettinen moottori ja 8 värillistä ohjauskampaa, 1 luku Wahl Professional Super Taper -hiustenleikkuri, jossa on erittäin tehokas V5000 -sähkömagneettinen moottori ja 8 värillistä ohjauskampaa, 1 luku

 • AMMATTILAINEN TARKKUUS: Mukana 1006 -terämme…
 • KOHTAVAA JA TOIMIVAA: Super Taper II -ominaisuudet…
 • LISÄVARUSTEET: Leikkuri, 8 lisälaitetta…

48,97 dollaria Osta nyt

Kaljuuntavat leikkurit

Kaljuleikkurit ovat välttämättömiä työkaluja, jos haluat ajaa pään. Olitpa kaljuuntunut, ohentunut tai aivan kuten puhtaasti ajeltu päänahka, joka vaatii vähän huoltoa, kalju pää alkaa surinaa pois kaikista hiuksistasi.

Wahlin ammattimaiset kaljuleikkurit

Kaljuuntavat leikkurit

The Wahl Professional 5 tähden kaljuleikkuri tarjoaa kirurgisesti suljetut leikkaukset, jotka riittävät ihon haalistumiseen. Terävät terät tarjoavat päällekkäisyyksiä, ja kaupallisen tason moottori antaa koneelle mahdollisuuden leikata minkä tahansa määrän hiuksia. Jos aiot ajaa päätäsi pitkällä aikavälillä ja haluat työkalun, joka liukuu vetämättä hiuksia tai ärsyttävää ihoa, tämä leikkuri kannattaa sijoittaa.

Myynti Wahl Professional 5 tähden kaljuleikkausleikkuri #8110-Sopii partureille ja stylisteille-leikkaukset leikkauksellisesti lähellä koko pään kaljuuntumista-kaksi kertaa nopeammat kääntömoottorileikkurit-lisävarusteet Wahl Professional 5 tähden kaljuleikkausleikkuri #8110-Sopii partureille ja stylisteille-leikkaukset leikkauksellisesti lähellä koko pään kaljuuntumista-kaksi kertaa nopeammat kääntömoottorileikkurit-lisävarusteet

 • AMMATTILAINEN TARKKUUS: Wahl Professionalilta…
 • Tyylikäs ja toimiva: Tämä langallinen leikkuri on…
 • LISÄVARUSTEET: Mukana:…

51,49 dollaria Osta nyt

Folio parranajokone

Sähköparranajokoneet ovat hyödyllisiä hiusten leikkaamiseen, kun leikataan ihon haalistumista, hoidetaan partaasi ja puhdistetaan niska ja hiusraja. Kun kavennetaan hyvin lyhyttä haalistumista, kampaajat käyttävät yleensä kalvoparranajureita ajaakseen kaiken häivytysviivan alapuolelle. Samoin, kun trimmaat ja ajelet kaula -aluetta, ammattimainen sähköparranajokone voi tarjota puhtaan ja tarkan leikkauksen tasaisen viimeistelyn saavuttamiseksi.

Andis 17150 Pro -parranajokone

Folio parranajokone

The Andis 17150 Pro -parranajokone tarjoaa titaaniterät, ladattavan litiumioniakun maksimaaliseen tehoon ja langattoman käytön helppoon käsittelyyn. Voit käyttää tätä konetta myös kasvoillasi, jos haluat puhtaan ajelun.

Myynti Andis 17150 (TS-1) Pro Foil Lithium Titanium Foil Shaver, johto/johdoton, harmaa Andis 17150 (TS-1) Pro Foil Lithium Titanium Foil Shaver, johto/johdoton, harmaa

 • Portaattomasti ajettavat parranajokoneen terät takaavat tarkemman parranajon.
 • Litiumioniakku tarjoaa maksimaalisen tehon.
 • Ihanteellinen sängen ja haalistumistyylin viimeistelyyn…

57,99 dollaria Osta nyt

Sakset ja harvennusleikkurit

Kotikäyttöön on olemassa erilaisia ​​hiustenleikkuusaksia – suoria leikkureita ja ohentavia saksia. Vaikka saatat säästää muutaman dollarin halvemmalla saksilla, lopulta turhaudut terän tylsistymiseen ja ruosteen muodostumiseen. Leikkaa leikkurit, jotka kestävät ikuisuuden ja toimivat aina hyvin, tartu saksiin, jotka on valmistettu hienoimmista materiaaleista ja suunniteltu kestämään.

Hiukset leikkaavat sakset

Harkitse suoria parturi -saksia, joissa on terävät terät ja ergonominen pito väsymisen vähentämiseksi ULG: n hiustenleikkausleikkurit. Jos haluat sekä suoria että ohuita saksia, jotka on suunniteltu maksimoimaan mukavuuden ja leikkauskyvyn, NTTR: n ammattimaiset hiustenleikkausleikkurit ovat erinomainen valinta.

Hiustenleikkausakset Leikkurit Ammattimainen parturi ULG 6,5 tuuman kampaamo Säännöllinen saksisalon partakoneen reuna Hiustenleikkausleikkuri Japanilainen ruostumaton teräs irrotettavilla sormilevyillä Hiustenleikkausakset Leikkurit Ammattimainen parturi ULG 6,5 tuuman kampaamo Säännöllinen saksisalon partakoneen reuna Hiustenleikkausleikkuri Japanilainen ruostumaton teräs irrotettavilla sormilevyillä

 • Premium -materiaali – Valmistettu 100% 440C japanilaisesta…
 • Huippuluokan ulkopuoli – Sileät leikkaukset ja peilikiillotus…
 • Off Set Grip- Peukalon kahva on lyhyempi kuin sormi…

12,99 dollaria Osta nyt

3 -suuntainen peili

Paras peili hiusten leikkaamiseen on oltava hyvä 3-suuntainen peili. Itsehiusleikkauspeilin avulla voit nähdä edestä, sivuilta ja takaa kerralla ja varmistaa tasaisen leikkauksen. Olitpa haalistamassa sivuja, leikattava pään takaosaa tai ajelet kaulaasi, laadukas peili on tärkeä työkalu, joka kannattaa hankkia.

Itse leikattu järjestelmä

Itse hiustenleikkauspeili

The Itse leikattu järjestelmä on paras 3-suuntainen peilisarja miesten hiustenleikkaukseen. Mukana säädettävät teleskooppikoukut, jotka voidaan yhdistää mihin tahansa oveen, tämä mukautuva kevyt kolmisuuntainen peili on erittäin hyödyllinen. Peilit ovat hyvin tehtyjä ja 100% lasia, ja ne voidaan taittaa kokoon turvallisen säilytyksen vuoksi. Ei halpa, mutta edullinen, tämä peiliasetus on järkevä vain, jos suhtaudut vakavasti DIY -leikkauksiin.

Myynti SELF CUT SYSTEM Travel Version - Kolmisuuntainen peili itse hiusten leikkaamiseen, korkeussäädettävät teleskooppikoukut ja ilmainen opettavainen mobiilisovellus SELF -CUT SYSTEM -matkaversio – kolmisuuntainen peili hiusten leikkaamiseen, korkeussäädettävät teleskooppikoukut ja ilmainen opettavainen mobiilisovellus

 • KOULUTUKSELLINEN. Self-Cut-järjestelmän ilmainen koulutus…
 • 3-TIENINEN PEILI. Saavuta täydellinen leikkaus joka kerta…
 • MONIPUOLINEN. Self-Cut-järjestelmän teleskooppi…

69,96 dollaria Osta nyt

Kädessä pidettävä peili

Kädessä pidettävä peili

Jos olet varma kyvystäsi pitää peiliä leikkaamalla hiuksiasi leikkuuterillä, käsipeili saattaa olla kaikki mitä tarvitset. Kädessä pidettävät peilit ovat luonnollisesti halvempia, mutta niissä on mukavuuden ja huonon näkyvyyden haittapuoli. Tästä syystä suosittelemme, että hankit erityisen suuren peilin, jotta saat parhaan mahdollisen näkyvyyden. Lisäksi tämäntyyppinen peili rajoittaa työtilasi, koska leikkaat hiuksesi kylpyhuoneessa, jossa tarvitset varmasti suurta turhamaisuuspeiliä.

Myynti OMIRO -peili, erittäin suuri musta käsipeili ja kahva, 9 'W x 12,4' L OMIRO -peili, erittäin suuri musta käsipeili ja kahva, 9" L x 12,4" L

 • HD-REGULAARINEN PEILI: Yksipuolinen tavallinen lasi…
 • SUURI KATSELU: 9" mennessä 7.9" suuri katselupinta
 • 2-TIEN SUUNNITTELU: Peili voidaan ripustaa tai pitää kädessä,…

11,99 dollaria Osta nyt

Self Haircut Cape

Ympärillä on monenlaisia ​​hiusten leikkausviittoja, ja kaikki minimoivat tehokkaasti siivouksen sotkun tai ongelmat. Oikea itsellesi leikkaava viitta määräytyy sen mukaan, missä teet leikkauksesi.

Self Haircut Cape

Toisaalta kaverit voivat saada esiliina viitta joka kiinnittyy kylpyhuoneen peiliin ja kerää kaikki leikkeet. Tämä korkealaatuinen kangas näyttää suurelta ruokalapulta, ja se on helppo pestä ja vedenpitävä. Kätevä ja monipuolinen, voit käyttää sitä hiustesi leikkaamiseen tai parran hoitoon. Ainoa haittapuoli on, että tarvitset peilin edessäsi ja liike on rajoitettu.

Toinen vaihtoehto on a parturi viitta joka näyttää ammattimaiselta nylonkannelta, jonka laitat partureihin ja salonkeihin. Tämä tuote tarjoaa enemmän liikkuvuutta ja peittävyyttä, mutta ei kerää hiuksia. Säädettävä nappikiinnike sopii kaikenkokoisille ja tarjoaa mukavan tyylin.

BEARD KING - Virallinen parranlappu - Hiustenleikkuun sieppari & amp; Grooming Cape Esiliina - “As Seen on Shark Tank” - Musta (yksinkertainen versio) BEARD KING – Virallinen partapusero – Hiustenleikkuun sieppari & Grooming Cape Esiliina – “As Seen on Shark Tank” – Musta (yksinkertainen versio)

 • Parta ruokalappu parta hiukset sieppari esiliina, saaliit…
 • Suunniteltu itsepakkaavalla pussilla, joka on helppo säilyttää…
 • Kuten haitankissa nähdään, olemme alkuperäiset hiukset…

14,99 dollaria Osta nyt

Opi leikkaamaan miesten hiukset

Katso vaiheittainen opas miesten hiusten leikkaamiseen kattavasta opetusohjelmastamme. Opi leikkaamaan omat hiuksesi kotona ammattilaisen tapaan haalistuvista hiuksista leikkauksiin.