50 гениални прически с плосък обрат

Жените от Афро-Америка са използвали плоския обрат като защитна прическа за поколения. Въпреки това, въпреки че основната му цел не е загубена, времената се развиха и плоският обрат получи огромен ъпгрейд. Бавно, но сигурно, тя се превърна в зашеметяваща прическа, която отговаря на всеки повод, за който бихте могли да се сетите и която ви каним да разгледате в този списък от 45 гениални идеи за плосък обрат.

1. Половин плосък обрат

Плоските усуквания са толкова гъвкави и лесни за сваляне, че можете да ги комбинирате с всичко, което искате. Този прекрасен боб с дължина на челюстта включва естествен афро и някои добре подредени плоски обрати, които могат да бъдат вашата перфектна лятна прическа.

наполовина плоско усукване

Източник

2. Плоска усукваща се кифла

Плоските обрати също ви позволяват да бъдете толкова креативни, колкото искате. Например, ако имате специално събитие, на което да присъствате, като вашата абитуриентска вечер, парти или дори сватба, можете да изберете този навит кок, който е украсен с малки цветя.

плоско усукване на цвете

Източник

3. Прически с плосък обрат за естествена коса

Тази защитна прическа също е фантастичен начин да добавите някои удължения или тъкане към косата си, като просто я оплетете. Следователно, ако чувствате нужда от малко повече обем или дължина на косата си, можете да изберете плоски обрати.

Доста плоско усукване и къдрици

Източник

4. Плоско усукване с две нишки

Плоските усуквания обикновено се състоят от две нишки коса, усукани заедно, за да се създаде вид разхлабена плитка, която ще защити естествената ви коса. Очевидно можете да използвате собствената си коса за този тип усуквания или вместо това можете да отидете за удължаване или тъкане.

Плоско усукване и усукване с две нишки

Източник

5. Плоско усукване с творчески части

Творческите части могат да се изпълняват по ваш избор. Като такава, това е само идея или пример за това, което бихте могли да получите. Попитайте вашия стилист за някои опции и станете възможно най -креативни за себе си за прическа, която ще удиви всички.

Прически с плосък обрат с креативни части

Източник

6. Елегантният плосък обрат

Ето една великолепна идея за сватба или специално събитие. Състои се от твърда странична част и две плоски усуквания с различни размери, които следват естествените извивки на главата и я увиват като ореол или корона.

елегантен плосък обрат

Източник

7. Плоско усукване с кок

Може да изглежда сложно, но тази прическа всъщност е много лесна за възпроизвеждане. Можете да създадете джъмбо плосък обрат, като използвате половината коса на върха на главата си. Завъртете го допълнително, за да създадете бобини, а след това използвайте останалата част за кок.

плоско усукване

Източник

8. Стилове с плосък обрат Updo

Това подобрение е толкова великолепно, че дори можете да го носите на собствената си сватба. Състои се от две плоски усуквания, които вървят от всяка страна на главата ви, както и няколко по -тънки отпред. Те могат да послужат като начало за вашето тъкане или разширения.

плоско усукване

Източник

9. Vintage Flat Twist Updos

Няма нищо, което да казва ретро или елегантно като тази прическа. Плоските усуквания са лъскави и лъскави, а успоредните части трябва да умрат. Ако искате да копирате тази прическа, трябва да поддържате косата си хидратирана с балсам и арганово масло.

Винтидж плоски обрати Updo

Източник

10. Готини прически с плосък обрат

Това навито нагоре се състои от две джъмбо плоски усуквания, които се срещат отзад в обикновен кок. Ние сме влюбени в гигантските етнически, бамбукови обеци и дънковото яке, които изглеждат толкова добре заедно. Животът е толкова прост, когато знаете как да го направите.

плоско усукване

Източник

11. Плоски усукващи пигтейли

Плоските обрати също могат да се превърнат в ежедневна прическа, доказана от тези очарователни пигтейли. Плитките започват като две нишки с плоски усуквания и се превръщат в класически три нишки, докато напредват.

Плоски обратни пигтейли

Източник

12. Flat Twist Updo върху естествена коса

Силните жени обичат силните прически и тази просто взема тортата. Долната половина на прическата се състои от поредица от асиметрични, малки плоски усуквания, докато горната част цъфти в естествен набор от къдрици.

Flat Twist Updo върху естествена коса

Източник

13. Ниско усукани кифлички

Ето един интересен и модерен начин да носите вашите обрати. Можете да носите четири, две от всяка страна. Съберете ги в задната част на главата и ги завържете в много ниска версия на известните космически кифли.

кифли плоско усукване

Източник

14. Закачен плосък усукване

Ако мислите да приемете тази прическа, като вземете предвид името й, ще трябва да се запасите с щифтове Боби. Идеята тук е да навиете самите усуквания около главата си и да ги закачите възможно най -близо до скалпа.

Закачен плосък усукване

Източник

15. Червени плоски обрати

Ето още една версия на същата прикована плоска прическа, която обсъждахме само по -рано, този път, в яркочервено. Това е чудесно нещо за гледане, тъй като червените бобини просто изглеждат изключителни. Това е перфектната прическа за лятото.

червен плосък обрат

Източник

16. Архитектурни прически с плосък обрат

Това е прическата, която ще накара цялото парти да говори. Той е смел, красив и архитектурен до такава степен, че всъщност има три измерения. Разбира се, това може да е само малко връщане назад, но когато косата е толкова добра, на кой му пука?

нагоре плосък обрат

Източник

17. Плоският обрат с бретон

Ако обичате твърде много естествените си къдрици, за да видите, че всички те изчезват под правилото на плоския обрат, можете да използвате този трик и да оставите къдравите си бретон да висят от прическата ви. Останалите могат да бъдат усукани толкова плътно, колкото искате.

плоско усукване

Източник

18. Плоско усукване и ниско издуване

Както подсказва името, тази прическа се състои от две плоски усуквания, които отиват от двете страни на главата, разделени от права част по средата и малка опашка. Тъй като косата ви е много къдрава, тази малка опашка се нарича бухалка.

Плоски обрати и ниско издухване

Източник

19. Дълги плоски усуквания

Ако не искате вашите обрати да се отегчават след известно време, винаги можете да ги украсите с няколко пръстена за коса. Те идват в сребро или злато, за да можете да ги съчетаете с тоалета си или с бижутата, които случайно носите този ден.

защитно плоско усукване

Източник

20. Дългата корона

Може би вече сте свикнали да увенчавате усуквания или корони на плитки, но знаете ли, че те идват и в по -дълга версия? Ето как изглеждат те. Това е много мек и женствен вид, който можете да носите и за абитуриентски бал или ако сте шаферка.

Плоско усукване с две нишки

Източник

21. Urban Flat Twists

Този среден стил е много лесен за сваляне, предпазващ естествената ви коса и изисква малко поддръжка, след като го получите. Всичко, което трябва да направите, е да поддържате обратите си хидратирани и да се грижите за тях според инструкциите, които получавате от вашия стилист.

плоско усукване

Източник

22. Пчелният плосък обрат

Знаете ли, че плоските усуквания са толкова гъвкави, че дори можете да направите кошер от тях? Ето как изглежда. Издърпайте всички усуквания заедно до една и съща точка над главата и използвайте колкото е възможно повече щифтове, за да ги закрепите на място.

плоско усукване

Източник

23. Сложни плоски обрати

Що се отнася до плоските обрати, колкото по -сложен е дизайнът, толкова по -добре. Плитките сами по себе си са доста прости, тъй като те са само две нишки коса, навити една около друга. Затова можете да проявите креативност по отношение на тяхното оформяне.

плоско усукване

Източник

24. Плоски обрати и царевични редове

Говорейки за творчество, ние просто го обожаваме, когато дамите получават невероятни идеи и започват да комбинират различни видове плитки в една и съща прическа. Това е прекрасен микс между царевици отзад и плоски усуквания отгоре.

плоско усукване

Източник

25. Плоски усуквания и къдрици

Говорейки за невероятни комбинации, ето още една за вас. Това е стил, напомнящ за 80 -те години с набор от тънки плоски усуквания, които се извиват от тила до върха на главата, където експлодират в изблик на къдрици, които след това капят надолу почти достигайки до рамото.

Плоски усуквания и къдрици за естествена коса

Източник

26. Здрави плоски усуквания

Тези се наричат ​​„буци“, защото са малко по -дебели от това, което обикновено сме свикнали да виждаме, когато става въпрос за плоски усуквания. Това означава, че можете да използвате повече коса наведнъж, когато ги сплитате и че това ще отнеме по -малко време.

Здрави плоски усуквания (защитен стил)

Източник

27. Руси плоски обрати

Това трябва да е един от най -красивите варианти на тази традиционна прическа, която някога сме виждали. Цветът сам по себе си е златиста блондинка с тъмни корени, докато нагоре е богатство от бобини, които сякаш навлизат навътре в себе си завинаги.

блондинка плосък обрат

Източник

28. Jumbo Flat Twists

Ако плътният не ви е достатъчен и искате още по -голям размер, тогава трябва да отидете джъмбо. Ако го направите, в зависимост от това колко гъста е косата ви, ще са необходими някъде между пет и осем плоски усуквания, за да покриете цялата ви коса. Освен това ще бъдете изумени колко малко време отнема да приключите с това.

Здрави плоски обрати

Източник

29. Плоски усуквания с тирбушон

Ние абсолютно обичаме този двуцветен кифличка с тирбушон. Самите плоски усуквания са много плътно навити и завършват в кок на върха. Ако нямате достатъчно коса, за да издърпате това, просто вземете някои удължители. Те работят невероятно добре.

Плоски усуквания с копче тирбушон

Източник

30. Плоски обрати за деца

Този тип плитки са невероятни и за малките момичета, тъй като те са защитна прическа. Да не говорим колко готино изглеждат. Просто не забравяйте първо да проверите с малката си принцеса дали иска да ги вземе или не.

детски плосък обрат

Източник

31. Случайни плоски обрати

След като ги поставите, плоските обрати ще ви предложат различни начини, по които можете да ги носите. Това може да бъде вашето предимство за офиса, в случай че имате по -строг дрескод или трябва да сте на срещи през целия ден.

плоско усукване

Източник

32. Плоски обрати на Марсала

Друг цвят, който можете да опитате за вашите обрати, е марсала. Това беше цветът на годината преди няколко сезона и светът все още е много сладък с него. Говорете с вашия стилист и, ако е подходящо за вашия цвят на очите и тена на кожата, имате зелена светлина.

розов плосък обрат

Източник

33. Сладки прически с плосък обрат

Ако имате лице с овална форма, препоръчваме ви да отидете на две големи плоски усуквания точно в началото на линията на косата. По този начин те ще граничат и рамкират лицето ви, придавайки му някои ъгли и дълбочина.

плоско усукване

Източник

34. Fancy Flat Twists Updo

Тази геометрична оплетка е една от най -красивите, които сме виждали. Играта на дебелите и тънки завои изглежда така, сякаш имате издигнати редове в косата си. Това наистина е прическа, подходяща за кралица.

Fancy Flat Twists Updo

Източник

35. Перфектни прически с плосък обрат

Това лесно може да бъде вашата сватба нагоре по проста причина. Не само, че е красив, но и ви позволява безопасно да закрепите воала си под горния кок. Той също така ще показва вашите рамене, деколте и горната част на вашата сватбена рокля.

плоско усукване

Източник

36. Повишената китка за усукване

Не се страхувайте да развихрите въображението си и да носите прическите, за които винаги сте мечтали. Плоските усуквания защитават естествената ви коса и ви позволяват да носите удължители, с които можете да играете и да експериментирате с всичко, което искате.

плоско усукване

Източник

37. Нисък кок с плосък обрат

Ето един поглед върху класическия нисък шиньон. Очевидно тази версия се състои от плоски усуквания, които са били много полирани с помощта на масло за коса. Това е страхотен трик, особено ако планирате да правите снимки този ден.

Плосък обрат Ниска кок

Източник

38. 50 -те Flat Twist Updo

Ако се вгледате внимателно в тази прическа, ще забележите, че джъмбо плоското завъртане завършва с превъзходно цвете, разположено отстрани на главата. Това е вид подобрение, което процъфтява през 50 -те години, но което можете да носите и днес.

плоско усукване

Източник

39. Секси плоски усукани прически

Ето един перфектен пример за избор на подходяща прическа за вашия тип лице. Това е удължено овално лице, което сякаш продължава с километри благодарение на високите, архитектурни плоски усуквания, които са издигнати отзад.

секси плосък обрат

Източник

Може също да харесате – 45 готини прически с усукани прически, които да опитате това лято

40. Преплитане на плоски усуквания

Тази лъскава прическа би трябвало да бъде вашето ново подобрение за новогодишната нощ. Навсякъде има изписано парти плюс около милион великолепни бобини, сплетени от сложен кок, който седи на върха на главата ви.

лъскав плосък усукване

Източник

41. Плоски усуквания в усукани въжета

Можете лесно да комбинирате два вида плитки, ако знаете как и имате достатъчно умения за това. Това са плоски усуквания, които навлизат във въжета по дължината на косата и завършват с няколко прекрасни чисти клипове за пеперуди, достойни за сладко момиченце.

плоски усуквания в усуквания на въже

Източник

42. Джинджифил плоски обрати

Независимо дали сте естествен джинджифил или не, тези плоски обрати трябва да намерят пътя си към вас точно сега. Медта и месингът са новите цветове, които заменят розовото злато, което бавно, но сигурно прави крачка надолу като крал на всички модерни цветове.

плосък обрат на джинджифил

Източник

43. Три плитки плоски усуквания

Симетрията на тази прическа е просто изключителна. Ако се вгледате внимателно, ще забележите, че вие ​​сте само две плитки. Единият пее глава от едната страна на другата. Има и една права, която минава по средата. На пръв поглед обаче те създават оптичната илюзия, че може да има три плоски усуквания вместо две.

плоско усукване

Източник

44. Ролки на победата и плоски обрати

Ако трябваше да създадем известните Victory Rolls от плоски усуквания, така биха изглеждали те. Винтидж, изцяло американска прическа тук, за да отпразнува красотата и силата. Сведете грима си до минимум и оставете косата да говори за това.

винтидж плосък обрат

Източник

45. Изкуствени къдрици и плоски усуквания

Можете дори да използвате плоските си усуквания, за да имитирате естествени къдрици, ако искате. Оставете някои усуквания да висят отпред и ги оплетете само наполовина. Това ще предизвика оптична илюзия и ще ги накара да изглеждат така, сякаш изобщо не са плетени.

плоско усукване

Източник

46. ​​Blonde and Caramel Flat Twist

Ето една интересна комбинация от цветове. Тук има три основни нюанса – шоколадово кафяво, изгорял карамел и русо в предната част. Те създават великолепен дисплей около главата.

блондинка карамел кафяв плосък обрат

Източник

47. Кръстеният кок

Тази прическа започва с поредица от малки усуквания, разпределени спретнато в успоредни линии. Те се сливат в набит кок, съставен от прости трилинейни плитки. Използвайте някои удължители, ако косата ви не е достатъчно дълга.

Tiny Twists into Cunky Bun Flat twist

Източник

48. Прически с плосък обрат за естествена коса

Това е много красива прическа, която включва набор от големи усуквания, които завършват с разцвет на възли и заплитания. Стилът е много оригинален и можете да помолите вашия стилист да повтори това, ако им покажете тази снимка.

прически с плосък обрат за естествена коса

Източник

49. Прости прически с плосък обрат

Понякога по -малко наистина е повече и тази прическа доказва точно това. Той има средна част и няколко джъмбо плоски усуквания, висящи отстрани по много непринуден и сдържан начин. Използвайте малко гланциращо средство, за да им добавите малко блясък.

плоско усукване

Източник

50. Доста плоски прически за усукване

Тази сложна бобина от обрати е перфектната прическа, ако присъствате на сватба или дори на абитуриентския си бал. Свържете го с великолепна рокля, за предпочитане с ниско или скъпо деколте, което наистина може да покаже тази прическа.

доста плосък обрат

Източник

Заключение

Плоските обрати са една от най -обичаните прически на плитка. Причината е, че те са невероятно лесни за изработка, универсални са, както добре видяхте от нашата обширна статия, те са с много ниска поддръжка и изглеждат наистина страхотно. Освен това този тип плитки се завръщат този сезон. Ето защо, уведомете ни в секцията за коментари по -долу коя от тези идеи за плосък обрат ви е била любима и защо!