Pomade vs Gel vs Wax – Care este cel mai bun pentru coafura ta?

Când comparați avantajele și dezavantajele pomade vs gel vs ceară, este important să vă amintiți cum doriți să vă coafați părul și aspectul pe care încercați să îl obțineți. Găsirea celui mai bun produs de coafură pentru coafura dvs. depinde de faptul dacă doriți o priză flexibilă, medie sau fermă și un aspect strălucitor sau mat. Problema este că, cu atât de multe mărci de îngrijire pentru bărbați de pe piață, este greu de spus care dintre ele merită cumpărate. Mai jos, vom discuta diferența dintre pomadă, ceară și gel pentru a-i ajuta pe băieți să aleagă produsele potrivite pentru păr pentru diferite coafuri, lungimi și tipuri, inclusiv părul scurt, lung, mediu, gros, creț și ondulat..

Indiferent dacă doriți cele mai bune produse pentru păr pentru tăietură, spate, pieptănat, quiff, părți laterale, pompadour, șoim fals sau păr spiky, acest ghid vă va ajuta să alegeți o pomadă bună, ceară sau gel de utilizat.

Produse pentru păr - Pomadă vs Gel vs Ceară

Pomadă

Pomada este un produs de styling ideal pentru prinderi puternice, dar flexibile, precum și finisaje atât mat cât și strălucitoare. Cele mai bune mărci de pomade pentru bărbați din zilele noastre sunt pe bază de apă spre deosebire de pe bază de ulei, rezultând o textură ușoară și moale care se spală ușor. Celălalt beneficiu al utilizării unei pomade pe bază de apă este că îți poți coafa și restabili părul pe tot parcursul zilei, deoarece nu se usucă niciodată sau devine super rigid.

Cu toate acestea, dacă îți plac coafurile mai grase, cum ar fi spatele strălucitor, atunci vei dori să iei în considerare cumpărarea unei pomade pe bază de ulei care să ofere o priză mai puternică și o strălucire mai mare. Amintiți-vă că produsele pe bază de ulei sunt mai greu de spălat și nu la fel de sănătoase pentru scalp. În mod similar, trebuie doar să obțineți o pomadă bună pentru părul gros.

Când căutați o pomadă de păr pentru bărbați pentru a fi utilizată în fiecare zi în decoruri casual sau profesionale, alegeți una cu un finisaj mat. Păstrați strălucirea ridicată pentru ocazii speciale și nopți. Pomadele sunt grozave pentru majoritatea stilurilor, inclusiv pieptene, părți laterale, coafuri spate, quiff și coafuri pompadour.

Coafura Pomade

Cele mai bune pomade pentru bărbați

Unele dintre cele mai apreciate mărci de pomade de pe piață includ astăzi Suavecito, Layrite, Baxter din California, Frizer imperial, Uppercut Deluxe, și American Crew. Ce pomadă veți obține va depinde dacă aveți părul scurt, lung sau mediu și modul în care alegeți să vă coafați. Un produs puternic poate menține părul pe loc toată ziua pentru un aspect curat, dar o prindere ușoară fără strălucire poate oferi un finisaj texturat rece.

Acestea sunt cele mai bune pomade pentru bărbați.

Previzualizare Evaluare produs Preț
Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack - Pomada de păr puternică pentru bărbați - Ceară pe bază de apă cu strălucire medie, ca gelul de păr fără fulgi - Ușor de spălat - Țineți toată ziua pentru toate stilurile de păr Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack – Pomada puternică pentru păr pentru bărbați – Strălucire medie… 14.530 recenzii 13,99 dolari Cumpără acum
Layrite Superhold Pomade, 4.25 oz Layrite Superhold Pomade, 4.25 oz 4.233 recenzii 18,00 USD Cumpără acum
Pomada de argilă Baxter of California, Finish Matte / Strong Hold, Pomadă de păr pentru bărbați, 2 fl. Oz Pomada de argilă Baxter of California, Finish Matte / Strong Hold, Pomadă de păr pentru bărbați, 2 fl. Oz 3.860 recenzii 23,00 USD Cumpără acum

Cum se folosește Pomade

Pentru a folosi pomada, prosopul usucă părul, lăsându-l suficient de umed pentru a fi maleabil, dar nu atât de umed, încât este greu de controlat și coafat. Scoateți o parte din pomada preferată în mână și frecați-o între palme și degete până acoperite uniform. Acum aplică pomada pe părul tău din ambele părți, netezindu-ți părul pe măsură ce îl coafezi ușor în coafura dorită..

Ceară

Majoritatea cerurilor sunt realizate cu ceară de albine și oferă astfel o reținere moderată până la puternică, cu un finisaj mat care nu vă întărește sau nu vă rigidizează părul. În timp ce ceara de păr are o senzație mai groasă decât gelul, se simte totuși netedă, adaugă textura și grosimea părului și nu este lipicioasă. Mai mult, ceara este puțin mai dificil de spălat decât o pomadă pe bază de apă, așa că vă recomandăm să cumpărați o ceară de păr ca American Crew’s Forming Cream sau Cap de pat TIGI B.

În plus, dacă aveți părul natural gras, ceara poate absorbi excesul de grăsime. Cu toate acestea, asta înseamnă că ceara de păr se va usca în cele din urmă după câteva ore, dar până atunci o puteți restabili după cum doriți. Acesta este un avantaj major al utilizării pomade pe care trebuie să îl luați în considerare atunci când comparați pomada cu ceara.

În cele din urmă, ceara este ideală pentru părul scurt sau mediu, de la normal la gras. Poate fi, de asemenea, incredibil de eficient pe tipurile de păr ondulat sau încrețit. Cele mai bune coafuri de ceară sunt cele care necesită un control puternic și control fără a se aglomera, cum ar fi părul țepos, șoimii falși, șifonul, recolta franceză și multe alte coafuri moderne populare.

Coafuri cu ceara

Cele mai bune ceruri de păr pentru bărbați

Unele dintre cele mai apreciate ceruri de păr includ American Crew’s Forming Cream sau Fibră, Ceară de lucru TIGI Bed Head, Ceară de lucru Redken Maneuver, și Gatsby Moving Rubber. Ceara de coafare este grozavă dacă doriți o tenire ușoară spre medie și o coafură texturată și naturală.

Previzualizare Evaluare produs Preț
Cap de pat TIGI pentru bărbați Separare mată Ceară lucrabilă, 3 uncii Cap de pat TIGI pentru bărbați Separare mată Ceară lucrabilă, 3 uncii 4.149 recenzii 11,13 dolari Cumpără acum
Cremă de formare a echipajului american, 3 oz, Hold Pliable cu strălucire medie Cremă de formare a echipajului american, 3 oz, Hold Pliable cu strălucire medie 12.485 recenzii 18,50 USD Cumpără acum

Consultați acest ghid de cumpărare pentru a găsi cea mai bună ceară de păr pentru bărbați pentru nevoile dvs..

Cum se utilizează ceara de păr

Pentru a folosi ceara, coafați-vă părul cu mâinile pe măsură ce îl uscați – ceara nu funcționează bine cu părul umed. Luați o cantitate mică de ceară și frecați-o între mâini. Odată ce părul tău este uscat, aplică ceara de păr pe părul tău, răspândind-o uniform peste tot. Este recomandat să începeți cu părul din spate pentru a evita aglomerarea părului în față.

Gel

Gelul este produsul tău clasic pentru bărbați. Gelul de păr asigură o rezistență puternică cu un aspect „umed”, cu strălucire ridicată. Când pomada și ceara nu oferă suficientă reținere, gelul poate fi singura dvs. opțiune. Din păcate, dezavantajul gelului este duritatea, fulgii și incapacitatea de a fi restilizat mai târziu în timpul zilei. Cu toate acestea, gelul de păr se spală ușor cu apă.

Băieții pot găsi gel de păr atât în ​​tenuri ușoare, cât și ferme și, de regulă, bărbații cu păr subțire ar trebui să folosească probabil geluri ușoare până la medii – sau chiar pomadă – cu moderare pentru a evita aglomerarea care va expune scalpul. Având în vedere avantajele și dezavantajele gelului de păr, într-o comparație între pomadă și gel și ceară vs gel, vă recomandăm gelul ca ultimă soluție pentru părul cu adevărat neregulat și greu de gestionat.

Coafuri cu gel

Cele mai bune geluri de păr pentru bărbați

Unele dintre cele mai apreciate geluri de păr pentru bărbați includ American Crew Styling Gel, Johnny B Mode, Got2b Ultra Lipit, și Gel de păr sexy.

Previzualizare Evaluare produs Preț
AMERICAN CREW Gel de styling ferm, 33,8 Fl Oz AMERICAN CREW Gel de styling ferm, 33,8 Fl Oz 6.204 recenzii 33,76 dolari Cumpără acum

Cum se utilizează gelul de păr

Pentru a folosi gelul de păr, prosopul usucă părul până când este ușor umed – gelul se aplică cel mai bine pe părul umed după duș. Pentru a evita fulgii albi de temut mai târziu în cursul zilei, asigurați-vă că aplicați gelul încet, adăugând mai multe doar pe măsură ce aveți nevoie de el. Un sfert de mărime în balsamul mâinii dvs. ar trebui să fie suficient pentru majoritatea coafurilor și amintiți-vă, puteți aplica întotdeauna mai mult mai târziu.

Cele mai bune produse pentru păr pentru băieți

Vă recomandăm pomada ca cel mai bun produs pentru păr pentru bărbați, oferindu-vă o flexibilitate, atât opțiuni mate și strălucitoare, precum și capacitatea de a coafura coafuri reci pentru un aspect sofisticat. Cu o varietate de mărci de pomade accesibile pe bază de apă disponibile, băieții pot cumpăra diferite produse și le pot încerca pentru a-și găsi preferatele.