Moderne svømmebassiner – nyttige oplysninger og praktiske tips til dig

Hvordan skal du gå til valg af en swimmingpool?

Det første grundlæggende spørgsmål, når det kommer til Svømmepøler er: Hvorfor har jeg egentlig brug for en pool? Alt andet følger efter det. Årsagerne til en havepool er for eksempel mange. En elegant og rummelig swimmingpool kan gøre din have til et dejligt feriested.

Det kan blive mødested for din familie om sommeren

svømmebassiner-familie-glæde-fritids-pool

Du kan holde den ultimative fest omkring poolen. Du kan slukke helt efter en lang arbejdsdag eller træne regelmæssigt. Du kan endda tilføje en swimmingpool til dit indendørs rum ved at tilføje en rummelig terrasse og hyggeligt udendørs køkken.

Men inden du går videre til handling, er der et par ting at overveje.

Højden på poolens sidevægge ville være meget vigtig. For at sikre svømmebassinens stabilitet bør der planlægges en betydelig fordybelse for de højere varianter. På dette tidspunkt kommer den offentlige sektor i tvivl. Når du graver, selv i din egen have, bør du helt sikkert informere den lokale bygningsmyndighed om dit byggeprojekt.

Dyrebar vådhed i den varme sol

swimming pools renlighed swimming pool

Bortset fra det kan du lade din fantasi løbe vild og bestille din helt særlige swimmingpool. Ekspertfabrikanterne vil også tilbyde dig en mangfoldig række former og designs. Rund, oval, rektangulær, otteformet eller endda helt usædvanlig – det er helt op til dig.

En klassiker blandt Svømmepøler er den, der er lavet af sten. Det er dækket med et specielt isolerende og polstret skum, og bassinet er normalt dækket af fliser eller tyk folie. Dens fordele er meget klare: holdbarhed, designfrihed og stabilitet. Ulemper, der skal nævnes, er anskaffelsesomkostninger og vedligeholdelsesindsatsen.

Opvarmning

Her er nogle af de mest almindelige måder at opvarme din havepool på:

  • helt konventionel – med gas, fast brændstof eller olie
  • med elektrisk vandvarmer
  • med en stadig mere populær varmepumpe
  • med varmeveksler gennem husets centralvarme
  • gennem et særligt solsystem til poolen
  • med et kombineret system med husets solsystem

Slap af med god samvittighed!

svømmebassiner vandopvarmning solsystem

rengøring

Det hele starter med selve overdækningen eller tagdækningen af ​​poolen. På denne måde reduceres faldende blomster, blade, græsplæner og fugleskab i første omgang.

Dobbelt beskyttelse til din pool

svømmebassiner pool overdækning

Men hvad du absolut har brug for er et filtersystem. Du kan vælge et system med manuel eller elektrisk aktivering eller bestille et elektronisk kontrolprogram direkte.

Det næste trin til renlighed i din egen pool ville være rengøringsmidler. Klorpræparater bruges meget ofte. Dette vil fjerne bakterierne i vandet. Siden 80’erne er imidlertid flere og flere klorfrie præparater, der er venlige mod naturen, blevet brugt mere og mere.

Ozon er også blevet brugt for nylig som en alternativ rengøringsmetode. Det er en kraftig oxidationsmiddel, og det fremstilles altid på stedet i en ozongenerator. Denne type rengøring er ikke kun miljøvenlig, men også helt ufarlig for menneskers sundhed. Det anbefales, at hver swimmingpool rengøres mindst en gang om året.

En automatisk poolrens er altid en god idé

swimmingpools pool renlighed poolcleaner

PH

En anden ting at huske på er vandets pH. Mål dette hver gang efter påfyldning. De ideelle værdier er mellem 7,0 og 7,4. En højere pH -værdi kan forårsage ubehagelig hudirritation og være årsagen til kalkaflejringer på poolforingen. En for lav pH -værdi er igen problematisk, fordi den kan være årsag til korrosionsskader. Brug en pH -reducer til at holde pH inden for normale grænser.

For dem af jer, der er mere af naturfanatikere og slet ikke kan lide konventionelle svømmebassiner, anbefaler vi en svømmedam i haven. Du kan finde mere nyttig information om dette på www.schöner-Wohnen.de.

svømmebassiner familie glæde fritids pool