50 de tunsori fotogene pentru păr gros

Majoritatea fetelor cu păr gros au o soluție foarte simplă pentru a face față acestuia.

Îi taie totul în boburi slick sau pixii drăguți, astfel încât să poată reduce eforturile de întreținere la minimum și timpul petrecut în pregătire la cât mai puțin posibil.

Dar dacă ți-am spune că există și alte coafuri care pot fi atât măgulitoare, cât și fără efort? Iată 50 de tunsori fotogene pentru păr gros care vă vor inspira următoarea călătorie la stilist.

1. Lucy Hale

lucy hale tunsori pentru păr grosSursă

Să începem lista noastră de coafuri pentru păr gros cu actrița Lucy Hale. Poartă un bob texturat cu o parte laterală dezordonată, dar plină de farmec. Lucrul grozav la această coafură este că îl poți scoate acasă cu un efort minim.

2. Mila Jovovich

tunsori mila jovovich pentru păr grosSursă

Vorbind despre boburi, actrița Mila Jovovich este aici pentru a modela una cu lungimea maxilarului, cu bucle de vrac vrac. Ne place, de asemenea, treaba de machiaj pe aceasta, cu fardul auriu care îi scoate în evidență ochii verzi și buza roșie aprinsă.

3. Tunsori în straturi blond pentru păr gros

Tunsori Bob Blonde Layered Bob pentru păr grosSursă

Acest bob asimetric vă va ajuta să scăpați de tot acel volum în exces pe care îl aveți în spate. Este un mic truc care vă va ajuta să vă eliberați ceafa și să vă mențineți rece mai ales în timpul verii.

4. Tunsuri cu straturi texturate

straturi texturate tunsori pentru păr grosSursă

Cu o tunsoare medie, straturile texturate subțiază întotdeauna părul gros spre capetele sale. În acest fel, va părea că ai mai puțin din ea pe umeri, ceea ce face mai ușor să te miști și să dai iluzia unei coafuri mult mai fluide..

5. Tunsori din anii 2000 pentru păr gros

Tunsori din anii 2000 pentru păr grosSursă

Cine nu-și amintește această mică bijuterie din anii 2000? Pe atunci, se părea că fiecare femeie pe care ați întâlnit-o purta această tunsoare în diferite lungimi și nuanțe de blond. Lucrul grozav a fost că de fapt a subțiat părul din mijloc.

6. Tunsori elegante pentru par gros

tunsori elegante și drepte pentru păr grosSursă

Uneori, cea mai ușoară soluție este, de asemenea, cea mai bună. Părul elegant și drept ajută la scăderea excesului de volum din coama dvs. mult mai bine decât o face o coafură cu bucle. De asemenea, este mult mai ușor de gestionat dacă decideți să-l puneți într-un coc sau o coadă de cal.

7. Tunsori lungi Pixie pentru păr gros

tunsori lungi pixie pentru păr grosSursă

Croiala pixie este o alegere clasică atunci când vine vorba de a face față unei coame groase. Aceasta este versiunea lungă a pixiei tradiționale cu breton lateral și câteva straturi. Discutați cu stilistul dvs. despre posibilitățile dvs. de a purta un pixie.

8. Tunsori Bob cret pentru păr gros

tunsori bob cret pentru păr grosSursă

O altă soluție obișnuită pentru problema părului gros și creț este să alegeți bobul volumizat. Iată un truc. Puteți chiar să-l tăiați singur acasă când devine puțin prea lung. Urmăriți câteva tutoriale pe YouTube pentru a vă arăta cum să o faceți.

9. Tăieturi Pixie asimetrice pentru păr gros

tunsori asimetrici pixie pentru păr grosSursă

Gândiți-vă la această tunsoare ca la un pixie cu atitudine. Singura diferență între această versiune și tăiatul clasic, scurt, pixie este că aceasta are o latură mai lungă pe care o puteți folosi în avantajul dvs..

10. Tunsori Pixie ondulat pentru păr gros

tunsoare ondulate pixie pentru păr grosSursă

Dacă ai și părul ondulat care este și gros, atunci știi deja că s-ar putea să fii în apă fierbinte în funcție de păr. Această combinație nu este ușor de îmblânzit. Cu toate acestea, dacă încercați acest pixie elegant, nu veți regreta. Stilează-l cu niște cercei supradimensionați pentru a adăuga puncte glamour.

11. Bobul inversat

tunsori bob inversate pentru păr grosSursă

Ne-am întors la bob cu un favorit din toate timpurile. Bobul inversat a fost alături de noi de zeci de ani, primind un upgrade aici și acolo. Sigur, s-ar putea să fi văzut o versiune 2.0, ca să spun așa, în ultimii ani, dar, în esență, este totuși la fel.

12. Tunsori nervoase pentru păr gros

tunsori nervoase pentru păr grosSursă

Întrucât ne referim la ultimii ani, trebuie să vorbim despre tunsori conici. Au fost la modă de când lumea le-a descoperit și vestea bună este că le poți folosi și dacă ai părul gros.

13. Tunsori lungi pentru păr gros

tunsori lungi pentru păr grosSursă

Dacă ai părul gros, dar ești hotărât să-i păstrezi toată lungimea, atunci va trebui să ai câteva trucuri în mânecă pentru a-i da un fel de formă. De exemplu, încercați să adăugați câteva straturi chiar în partea de jos, pentru a o subția puțin.

14. Bobul subțiat

bobul lung a subțiat tunsorile pentru părul grosSursă

Același lucru este valabil și pentru acest bob. Este un lob sau un bob lung care a fost subțiat prin adăugarea unor straturi. Încep în secțiunea din mijloc și se termină cu un finisaj agitat și aspru care face ca parul să fie mai degrabă subțire decât gros.

15. Tunsori medii pentru păr gros

tunsori medii pentru parul grosSursă

Puteți scăpa chiar și cu părul de lungime medie dacă știți cum să-l coafați corespunzător. Cel mai bine este să eviți cu totul buclele, dacă poți, deoarece acestea adaugă pur și simplu un corp mai inutil la coama ta. Mergeți la niște valuri de plajă relaxate.

16. Bobul de epocă

vinage bucle bob tunsori pentru păr grosSursă

Pentru ocazii speciale, puteți încerca acest bob vintage care va adăuga un pic de jazz rutinei de zi cu zi, păstrând în același timp părul gros. Acesta este momentul în care puteți pune cu adevărat tot părul la lucru și puteți crea o capodoperă retro din el.

17. Tunsori pentru par gros cu breton

tunsori breton pentru păr grosSursă

Bretonul este o idee solidă atunci când ai părul gros, deoarece vor îndepărta unele dintre firele din față. Iată un sfat. Mergeți mai degrabă pentru bretonuri ciudate decât pentru cele puternice. Scopul tău este să-ți subțire părul, nu să-i adaugi mai mult pumn.

18. Partea laterală profundă

păr tuns lateral adânc pentru păr grosSursă

Dacă trebuie să participați la un eveniment special, cum ar fi o nuntă sau balul dvs. de bal sau dacă pur și simplu faceți câteva selfie-uri, iată o coafură pe care o puteți scoate acasă. Îndepărtați vechiul ondulator de păr și folosiți-l bine. Apoi folosiți un pieptene pentru a forma o parte laterală profundă.

19. Tunsori tăiate pentru păr gros

tunsori agitate pentru parul grosSursă

Un finisaj agitat pentru tunsoarea ta plus o culoare dulce și deschisă îl vor face întotdeauna să pară ca și cum părul tău ar fi mult mai subțire decât în ​​viața reală. Pentru a obține acel finisaj agitat, stilistul dvs. va folosi un aparat de ras aplicat la capetele firelor de păr.

20. Bobul dezertificat lung

tunsori lungi bob texturate anulate pentru păr grosSursă

Acesta este un bob texturat, lung, desfăcut. Îl poți purta drept pe măsură ce ieși din duș sau îți poți folosi ondulatorul de păr pentru a adăuga o textură, precum și a unor valuri de plajă. Pentru o adâncime adăugată ar putea fi recomandate unele puncte culminante.

21. Tunsori de șold pentru păr gros

tunsori de șold pentru păr grosSursă

Această tunsoare nervoasă și volumizată este perfectă dacă ai fața pătrată. Straturile care au fost tachinate cu ajutorul fixativului vor scoate focalizarea de pe unghiurile feței și vor evidenția în schimb doar cele mai bune caracteristici.

22. Tunsori naturale pentru par gros

tunsori lungi pentru păr grosSursă

Există câteva doamne care nu se tem de părul stufos și pur și simplu îi primesc în viața lor. Îi salutăm și îi felicităm pentru alegerea minunată pe care au făcut-o pentru a îmbrățișa ceea ce le-a dat natura.

23. Tunsul Lob

tunsori lob pentru par grosSursă

Dacă intenționați să obțineți un lob și să aveți părul gros, trebuie să acordați atenție tipului. Trebuie subțiat în mai multe locuri și puțin texturat, astfel încât să nu pară prea stufos.

24. Tunsori Boho pentru păr gros

tunsori naturale pentru parul grosSursă

Dacă îți place acest aspect, îl poți copia și obține acest efect folosind niște spray de apă de mare. Acesta va adăuga un pic de textură și crunch la încuietori. Pentru a termina, uscați părul sau ieșiți imediat afară și lăsați vântul să-l usuce ca și cum ați fi pe plajă.

25. Tunsori de volum pentru păr gros

tunsori de volum pentru parul grosSursă

Îngrămădiți un anumit volum folosind uscătorul de păr și o perie moale. Buclele naturale funcționează cel mai bine dacă doriți să obțineți acest aspect. Cu toate acestea, dacă nu sunteți cret în mod natural, puteți folosi întotdeauna niște role de păr și puteți dormi peste ele peste noapte.

26. Tunsori elegante pentru păr gros

tunsoare șic pentru păr grosSursă

Acest lucru este la fel de aproape de părul îndoit pe care îl poți obține fără a-ți face părul îndoit. Este un aspect care amintește foarte mult de anii ’90, dar cu o rotire complet modernă. Dacă îți place, există tutoriale pe YouTube pe care le poți viziona.

27. Tunsori sufocante pentru păr gros

tunsori sufocante pentru păr grosSursă

Acest bob scurt este cu siguranță una dintre cele mai sexy versiuni ale acestei tunsoare pe care o puteți încerca. Super straturile și buclele cu o parte laterală vor adăuga o parte misterioasă și plină de farmec frumuseții tale pe care o poți împerechea cu un machiaj de ochi fumuriu.

28. Marilynul modern

tunsori moderne marilyn pentru păr grosSursă

Cine nu recunoaște iconica tunsoare Marilyn Monroe? A fost o pixie lungă blondă platinat tăiată cu bucle de epocă. Vestea minunată este că acum o poți purta dacă ai părul gros, dar într-o versiune mai modernă, desigur.

29. Bobul inversat

tunsori bob inversate pentru păr grosSursă

Iată o tunsoare care a fost la modă în anii 90. Se părea că fiecare femeie pe care o vedeai la televizor avea această tunsoare, precum și toți profesorii tăi și unele dintre actrițele tale preferate. Bobul inversat revine acum.

30. Tunsori mature pentru păr gros

tunsori mature pentru păr grosSursă

Nu lăsați cincizeci sau șaizeci să vă împiedice să vă tratați părul ca și cum ar fi încă peste douăzeci de ani. Chiar dacă norma spune că ar trebui să mergi pentru cotletul mare chiar acum, ar trebui să alegi de fapt coafura care te flatează cel mai mult.

31. Tunsori dulci pentru păr gros

tunsori dulci pentru păr grosSursă

Culoarea pe care o alegeți atunci când aveți părul gros este, de asemenea, extrem de importantă pentru rezultat. Unele culori, cum ar fi cele de pe partea mai rece a spectrului, pot crea de fapt iluzia optică a părului mai subțire.

32. Tunsori reci pentru păr gros

tunsori reci pentru parul grosSursă

Suntem absolut îndrăgostiți de această combinație de culori de iarnă. Este un amestec de albastru prune care coboară în maro ciupercă spre capetele firelor. Combo-ul este unul rar, dar asta se adaugă doar frumuseții sale.

33. Tunsori pentru păr gros

tunsori înapoi pentru păr grosSursă

Salutați începutul anilor 2000 cu acest aspect de volum. Credeți sau nu, acest lucru este considerat un bob, precum și cu breton lateral măturat cu un spate foarte înalt. De fapt, dacă te uiți atent vei observa că este o versiune a mult mai faimoasei „Rachel”.

34. Tunsori de inspirație franceză

tunsori de inspirație franceză pentru păr grosSursă

Dacă există o țară pe care vrem să încercăm să găsim inspirație în ceea ce privește părul, să fie Franța. Fetele pariziene sunt întotdeauna frumoase fără efort, cu boburile lor lungi și bretonul greu. Încercați aspectul francez în această vară și nu veți regreta!

35. Tunsori distractive

tunsori distractive pentru păr grosSursă

Căutați în continuare un stil distractiv pentru Coachella? Ce zici de niște urechi pufoase? Asociați-le cu ținuta dvs. preferată, iar aspectul festivalului este gata de plecare. Veștile bune? Aceste benzi pentru cap sunt de zece, așa că veți avea de unde alege.

36. Katie Holmes

tunsori Katie Holmes pentru păr grosSursă

Iată un look fantastic de sofisticat al actriței Katie Holmes pe care îl poți purta cu ușurință în seara ta de bal. Tot ce aveți nevoie sunt câteva produse de îngrijire a părului de înaltă calitate, care vă pot hidrata părul și vă pot asigura că rămâne pe loc toată noaptea.

37. The Sunset Ombre

tunsori la apus pentru păr grosSursă

Această combinație ombre se numește apus de soare din motive evidente. Este un amestec de roșu aprins și portocaliu, care vă aduce în minte apusurile de soare pe plajă. Dacă doriți un aspect dramatic, puteți chiar să creați un machiaj care să se potrivească exact în aceleași nuanțe.

38. Tunsori elegante pentru par gros

tunsori elegante pentru parul grosSursă

Dacă poți trage părul ghimbir și o beretă, poți scoate orice în viață. Acesta ar trebui să fie deviza ta de acum înainte. Uită-te cât de uimitor de superb este acest aspect, ca să nu mai vorbim de sofisticat și elegant, luându-ne în minte Jackie Kennedy.

39. Tunsori de platină pentru păr gros

tunsori de platină pentru păr grosSursă

Iată un exemplu perfect al modului în care ar trebui să abordați o coafură dacă aveți părul gros. Tunsul este un bob foarte contondent, cu breton chiar mai blunt, care șterge orice semn de tufă, în timp ce culoarea platină uniformizează totul.

40. Anii 90 Tunsori pentru par gros

Tunsori din anii 90 pentru păr grosSursă

Anii ’80 erau despre părul mare, așa că anii ’90 au încercat să-l calmeze puțin. Acest lucru înseamnă că poți lăsa acel deceniu să te inspire dacă ai părul gros și găsești o coafură care ți se potrivește cel mai bine și trăsăturilor tale faciale.

41. Sare și ardei Tunsori

sare și piper tunsori pentru păr grosSursă

Numele de sare și piper a fost dat acestei culori naturale a părului, deoarece imită condimentele. Înseamnă că părul tău este în proces de gri și a atins acea stare în care este pe jumătate întunecat și pe jumătate alb.

42. Repere Peekaboo

tunsori peekaboo pentru păr scurtSursă

Dacă nu doriți să vă vopsiți întregul păr într-o anumită culoare, puteți oricând să accesați evidențierea peekaboo. Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre acest lucru, am dedicat o piesă specială peekaboo, pe care o puteți găsi chiar aici.

43. Tunsori violet pentru păr gros

tunsori mov pentru păr grosSursă

Acest balayage violet are tot ce este necesar pentru a deveni centrul atenției și a distrage atenția oamenilor de la grosimea părului. Este o combinație de violet și marsala cu rădăcini întunecate naturale.

44. Tunsori albastre pentru păr gros

tunsori albastre pentru păr grosSursă

Iată o culoare pentru doamnele cu adevărat îndrăznețe de acolo. Această nuanță este la fel de nervoasă precum elegantă. Observați cum pare să se potrivească perfect cu colierul de perle, dar fără a-și pierde trăsătura de rockabilitate pe care o iubim atât de mult în culori netradiționale.

45. Tunsori roșii pentru păr gros

tunsori roșii pentru păr grosSursă

Un alt mare succes al doamnelor este acest roșu vișiniu. Atracția principală aici este că este atât de îndepărtată de culoarea naturală în sine, care este locul în care se află toată atracția sa. Dacă vă uitați atent, veți vedea că culoarea inferioară este neagră.

46. ​​Tunsori verzi pentru păr gros

tunsori verzi pentru păr grosSursă

Roșu cireș este culoarea ta pentru vară și acest fantastic verde artificial de pin este cel pentru iarnă. Anul acesta va fi un mare succes la petrecerea de Crăciun. Gândește-te la toate acele selfie-uri uimitoare pe care le vei face în jurul copacului!

47. Tunsori roz pastel

tunsori roz pentru păr grosSursă

Rozul de bomboane nu este o culoare ușor de purtat. Necesită angajament și întreținere, precum și un mare curaj. Sfat – mențineți machiajul la minimum în timp ce îl purtați pentru a evita să arătați prea teatral.

48. The Grey and Pink Ombre

tunsoare gri și roz pentru păr grosSursă

Rozul și griul nu sunt două culori pe care de obicei le vedeți împreună. Cu toate acestea, dacă lucrarea de vopsire este realizată corect și coafarea este realizată corect, nuanțele se vor complimenta reciproc și vor deveni o adevărată reprezentare a „Trandafirului care a crescut din beton”.

49. Tunsori afro pentru păr gros

tunsori afro pentru par grosSursă

Am putea, probabil, să spunem că un afro este o definiție neoficială a părului gros. inelele și buclele care vin cu un afro pot fi destul de descurajante pentru a păstra în loc sau a domni în cele mai multe ori. De aceea ai nevoie de o tunsoare bine coafată.

50. Tunsori laterale pentru păr gros

păr tuns lateral pentru păr grosSursă

Ultima intrare din lista noastră este o alegere atât de ușoară, încât nu vedem cum ați putea spune că nu. Tot ce aveți nevoie este de îndreptat părul și un pieptene, astfel încât să puteți crea partea laterală. Nu vă fie teamă de un volum mic pentru bucla mare de pe cap.

Concluzie

Întrebarea principală care se pune este aceasta. Este părul gros o binecuvântare deghizată? Nu. Este o binecuvântare, punct.

Cu toate acestea, pentru a vă putea bucura bine de el, trebuie să învățați să vă controlați părul. De aici apar tunsorile pentru părul gros.

Combinați prin lista noastră de 50 de coafuri fotogene și alegeți-o pe cea mai potrivită pentru dvs. Distribuiți cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos care a fost alegerea dvs.!