Преглед на системата за подстригване Flowbee

Ако търсите система за подстригване, за да подстрижете собствената си коса у дома, тогава ще искате да помислите за Flowbee. Сравнима с използването на машинки за подстригване, прическата Flowbee е лесна и проста. И тъй като тази вакуумна коса за коса идва без каша, Flowbee предлага система за подстригване DIY с ниска поддръжка, която може да е подходяща за някои мъже.

Ако сте попаднали на този преглед на Flowbee, тогава сте любопитни дали тази система за подстригване в домашни условия действително работи, различните стилове на подстригване, които може да успеете да получите, ако машината си струва цената, ако отзивите на клиентите онлайн може да се вярва и колко пари можете да спестите, като подстрижете косата си сами. За да ви помогнем да решите, ние съставихме изчерпателен преглед на Система за подстригване Flowbee.

Flowbee

Отзиви за Flowbee

С над хиляда страхотни отзиви и оценки в Amazon, Flowbee има репутация, на която можете да се доверите. Всъщност тази система за подстригване на вакуумна основа работи добре последователно, ще подстриже косата ви без проблеми за 5 минути и няма да остави нишки за почистване. Тъй като функционира чрез свързване към прахосмукачка, устройството разчита на това засмукване, за да събира коса, докато се подстригва.

Машината е произведена в САЩ, добре проектирана с качествени материали и проектирана да работи с години. Конструкцията е здрава, режещата глава е удобна за хващане, а маркучът е достатъчно дълъг за удобно боравене. Като цяло продуктът е създаден да издържи, като повечето отзиви на клиенти твърдят, че са използвали ножа в продължение на 5+ години.

Удобна, достъпна и лесна за използване, прическа Flowbee ще ви спести хиляди долари при посещения на фризьорски салон. Истината обаче е, че тази вакуумна система за подстригване на косата си струва само за определени типове мъже.

Преглед на системата за подстригване Flowbee

Този продукт се грижи за ниша – възрастни мъже, които искат редовно подстригване. Flowbee не е предназначен за момчета, които искат модерни прически и готини прически, които изискват опитен бръснар.

Не можете да избледните косата си отстрани и отзад, но има различни приставки, които могат да ви помогнат да подстрижете къса, средна и дълга коса. Ако искате да се подстрижете най -добре, посетете традиционна бръснарница. Ако все пак искате да спестите пари за подстригване, инвестирайте в добри акумулаторни машинки за подстригване и научете как да избледнявате косата си.

За мъжете, които искат проста подстригване със слоеве, но без бъркотия, силно ви препоръчваме опитайте Flowbee.

Система за подстригване Flowbee 1664 отзива Система за подстригване Flowbee

  • Този продукт има гаранция от производителя. Така…
  • Перфектен разрез всеки път. Страхотно за Цялото…
  • Спестете стотици долари при подстригване

$ 193,99 Купи сега

Какво е Flowbee?

Flowbee е система за подстригване, която се прикрепя към повечето прахосмукачки. Машината се предлага с маркуч, вакуумен адаптер, 10 пластмасови разделители, масло за остриета и захранващ кабел. „Разделителите“ са еквивалент на предпазители или гребени за традиционна машинка за подстригване. Прикрепяте ги към главата на Flowbee и това определя дължината на вашата прическа.

Разделителите могат да отрежат дължината на косата от 1/2 ″ до 6 ″. Повечето момчета използват един дистанционер, за да подстрижат косата си с еднаква дължина по цялата глава. Различните размери на дистанционера обаче ви позволяват да стеснявате страните и гърба, за да създадете къси страни, дълга горна прическа. Това позволява на мъжете да изрежат редица класически и модерни прически.

Система за подстригване Flowbee

Тъй като Flowbee не се предлага със собствена засмукваща система, ще трябва да свържете устройството към вашия вакуум. Вакуумът трябва да бъде 3 HP или 8 AMP, за да издърпа ефективно косата през режещите ножове.

Тъй като производителността зависи от мощността на вашата прахосмукачка, мощните прахосмукачки правят вашата подстригване по -бързо и по -лесно за изпълнение. В противен случай Flowbee е съвместим с повечето вакуумни марки и модели.

Система за подстригване Flowbee 1664 отзива Система за подстригване Flowbee

  • Този продукт има гаранция от производителя. Така…
  • Перфектен разрез всеки път. Страхотно за Цялото…
  • Спестете стотици долари при подстригване

$ 193,99 Купи сега

Стилове за подстригване Flowbee

Най-добрите стилове за подстригване Flowbee са многопластови и къси до средно дълги. Системата естествено ще наслои косата ви, а приставките могат да поемат дължини на косата до шест инча.

Тази машина за подстригване е идеална и за мъже с права и фина коса. Подстригването на гъста или къдрава коса е възможно, но ако имате стегнати къдрици или вакуумът ви не е достатъчно силен, това може да направи процеса по -досаден.

Стилове за подстригване Flowbee

Независимо от това, ако искате избледнели или заострени страни или много къса прическа отгоре, ви препоръчваме да се сдобиете регулируеми вакуумни ножици за коса с най-висок рейтинг. В действителност може да искате да вземете тези тримери за коса, само за да почистите деколтето, бакенбардите и около ушите си.

Само да отбележим, че мъжете с дълга брада също могат да прокарат Flowbee през косата на лицето си за бързо подстригване.

Кой трябва да използва Flowbee?

Flowbee е създаден за момчета, които искат да си подстрижат косата у дома, но не искат да отделят време за почистване. Освен това ви спестява време и усилия да отидете в бръснарницата. След 5 до 10 минути ще завършите рязането.

Докато Flowbee изисква първоначална първоначална инвестиция, тази система за подстригване със собствени ръце ще ви спести пари с течение на времето.

Ако евтина прическа с бръснар струва 15 долара и получавате по една подстригване на месец, ще спечелите парите си за по -малко от година. След това вашите прически са по принцип безплатни.

Отзиви за Flowbee

Flowbee срещу Robocut

Flowbee не е единствената система за подстригване на пазара, но е единствената, която дори трябва да имате предвид. Robocut е конкурент, ако можете да го наречете така, с лоши отзиви и некачествена изработка. Просто се чувства евтино и, тъй като броят на звездни отзиви в Amazon го нарича боклук, Robocut дори не заслужава вашето внимание.

Последна дума

Докато технологията зад тази вакуумна система за подстригване е основна, Flowbee предлага гениална и ефективна алтернатива на класическите машинки за подстригване. Просто казано, машината работи. И въпреки че не може да ви осигури всички най -горещите тенденции в косата за годината, Система за подстригване Flowbee е направен специално за мъже, които се нуждаят от нормална прическа. В крайна сметка, ние сме уверени, че ще харесате този продукт и ще откриете, че си заслужава парите.

Система за подстригване Flowbee 1664 отзива Система за подстригване Flowbee

  • Този продукт има гаранция от производителя. Така…
  • Перфектен разрез всеки път. Страхотно за Цялото…
  • Спестете стотици долари при подстригване

$ 193,99 Купи сега