Подстригването Pixie: 60+ идеи, които отговарят на всеки стил

Около подстригването на пикси се върти мит, който твърди, че пиксито не ласкае всеки и че трябва да имате определена форма на лицето или определени черти. Е, считаме това за много неточно. Следователно, това ще докажем днес: всеки може да спортува пикси.

За да направим това, ние закръглихме някои от най -готините идеи за пикси пило, от които да избирате и да се вдъхновявате от!

1. Простата прическа Pixie

проста кройка PixieИзточник

Първата идея винаги е най -простата. Ето една традиционна кройка, която оставя открита цялата ви шия, но също така поддържа кичур коса отпред. Отидете на разрошен и разхвърлян вид, за да го оформите.

2. Slick Pixie

пикси подстригана шоколадова косаИзточник

В другия край на разхвърляния пикси, който показахме по -горе, е този много хлъзгав и лъскав. Тази кройка е по -скоро много къс боб, тъй като заема функциите си на запазена марка. Отидете на дълбока странична част, за да създадете илюзията за бретон.

3. Стилът на Twiggy

млада жена блондинка пикси кройкаИзточник

В случай, че искате да отидете за супермодел, подобен на Twiggy и нейната компания, това е пикселната кройка за вас! Той е невероятно кратък, но не достатъчно кратък, за да изглеждате като тийнейджър. С други думи, това е съвършенство в подстригването!

4. Pixie кройка с бретон

набита руса пикси кройкаИзточник

Можете също така да добавите нотка на усет към късата си пикси, като оставите някои бретон да оцелее в ножицата. Разровете ги с мишка за ефект на бъркотия.

5. Текстурирана прическа Pixie

къса текстурирана пикси кройкаИзточник

Тази прическа е уловена някъде между боб и пикси. Помолете вашия стилист да го наслои, за да добавите обем. Освен това ще улесните стилизирането сами.

6. Подстригване Pixie в армейски стил

бръснат пикси кройИзточник

Тази прекрасна дама ни показва как изглежда армейският блясък с нейната сива металическа коса и супер къса пикси. Ако искате да повторите външния вид, можете да получите рязане на гърба и няколко къси бретона отпред.

7. Двуцветният Pixie Cut

пикси подстригва дълъг бретонИзточник

Знаете ли кой е чудесен начин да покажете колко се гордеете с новата си пикси? Боядисване на косата в два отделни цвята. Добавете по -тъмен тон за гърба и под косата и по -светъл, забавен отгоре.

8. Сила на звука отгоре

проста кройка PixieИзточник

Пикселното изрязване също може да помогне за добавяне на няколко инча, ако не сте напълно доволни от ръста си. Когато се подстрижете, можете да оставите по -дълги кичури на върха на главата си и след това да ги надуете с малко пяна.

9. Пистолет за подстригване Pixie с метално пистолет

пикси кройка и дълъг бретонИзточник

Отидете една крачка по-далеч и боядисайте косата си в прекрасен сиво-метален цвят. Той ще добави дълбочина и текстура към вашата пикси кройка. Освен това ще го направи още по -свеж и стилен, отколкото вече е.

10. Пикси от 2000 -те

mandy moore pixie cutИзточник

Въпреки че в момента преживяваме възраждане на 90 -те, това не означава, че не можете да вземате заеми и от 2000 -те. Ето снимка на Манди Мур с нейната известна шоколадова къса нарязана пикси.

11. Пикси крой и плитка

pixie кройка и плитка отпредИзточник

Един от начините да изглеждате като истинска фея, дори и с къси подстригвания, е като сплетете косата си. Прекрасната дама на снимката изглежда абсолютно зашеметяваща в ледена руса сянка, пикси кройка и разхвърляна плитка отпред.

12. Дългата прическа Pixie

дълга руса пикси кройкаИзточник

Дами с дълги коси, които искат да са по-ниски, поздравете дългата пикси! Този беше наслоен и изправен с ютия, за да му придаде ретро атмосфера, но може да се носи и разхвърлян и безплатен.

13. Асиметричната кройка Pixie

Lacey Brown Pixie CutИзточник

Нищо не казва младост и забавление като тази асиметрична кройка. Предлага се във фантастичен дълбок кестен цвят, но можете да боядисате вашия както искате. Сложете гребен през бретон за гладко покритие.

14. Подстриганата пикси прическа

Pixie кройка в стил TomboyИзточник

Използването на думи тук не е случайно, тъй като прекрасната дама държи най -сладкото куче. Вземете реплика от нея и изискайте собственото си рошаво пикси, изрязано в естествен цвят.

15. Замръзнал до съвършенство

пикси кройка с бретонИзточник

Ето още една прекрасна девойка, която се превърна в замразени бели блондинки като неин цвят по избор. Тя също така облича хипнотизираща пикси кройка, пълна с разрошени бретончета и опушен грим за очи.

16. Коса Pixie за гъста коса

червена коса pixie cutИзточник

Подстригването на пикси всъщност е перфектно, ако случайно имате много гъста коса. Не само ще загубите цялата дължина на нишките, но и подстригването ще отнеме голяма част от тялото и обема на косата.

17. Пепелявата блондинка Пикси

кутия къса pixie кройкаИзточник

Русите красавици изглежда не могат да се наситят на пикси. Ето защо, ето още един спортен, много разхвърлян и спокоен такъв къс стил, оцветен в прекрасна пепелява блондинка.

18. Слоестата Pixie

атрактивна кройка pixieИзточник

Пикси пиксели от този вид са много привлекателни и стават. Те имат остри ръбове, които перфектно оформят лицето, оставяйки открита дължината на благодатния ви врат.

19. Дългото и подредено Пикси

късо подредено пикси кройИзточник

В този контекст подредените означава наслоени, пренесени на следващото ниво. Всъщност имате изрязано пикси, но със слоеве върху слоеве върху слоеве на вашите сладки кичури. Ние също обичаме червените нюанси!

20. Тюркоазен стил Pixie

тюркоазено пикси кроенеИзточник

Това е определението за модерен и хип. Спокойна и красива млада жена, носеща фантастично тюркоазена кройка, красиви обеци за улавяне на мечти и грим на място!

21. Буржоазният Pixie Cut

елегантна кройка pixieИзточник

Ето един пример, че кройката Pixie наистина пасва на всеки. Както можете да видите, това е прекрасна пепеляво-руса сянка, нарязана на пикси, с малко обем отгоре и прекрасни перлени обеци. Освен това гримът е скромен и елегантен.

22. Подстригване на вълнообразна коса и обръснати страни

бръснат пикси кройИзточник

Как работи това? Първо, отивате на обръснати страни (отидете доколкото ви е удобно). Второ, премествате цялата коса на другата страна. И накрая, използвайте маша за къдрене с малка дължина, за да поставите някои плажни вълни на място.

23. Under the Sea Pixie Colors

син пикси кройИзточник

Нищо не работи по -добре с прическа pixie от ярки, неонови цветове. Вдъхновете се от този мастилен нюанс на синьото, който ни напомня за дълбокото синьо море в една ледена сутрин.

24. Going Punk Rock с Pixie Cut

дебел пикси кройИзточник

Вече ви показахме какво е да обръснете малко коса отстрани. Но ето още една идея: обръснете всичко! Ще получите много коса от едната страна, нито една от другата, и наистина изключителна прическа. Боядисването на косата също не е задължително, но се препоръчва за напълно нов вид.

25. Подстригването на пикантната пикси

дебела дълга пикси кройкаИзточник

Нарекохме това буца, тъй като така изглеждат ръбовете на косата. Също така е близо до боб, що се отнася до подстригването. Следователно, можете да го предадете като едно, в случай, че се уморите от вашето пикси.

26. Пикантната пикси

остри рошави разхвърляни настъргани накъсани пикси кройИзточник

Продължавайки, имаме още един пример за остър пикси. С тази прическа получавате много шипове върху главата си за истинска разхвърляна ситуация на главата на леглото. Ще изглеждате спокойни и уравновесени едновременно!

27. Кестен Red Pixie

нарязано пиксиИзточник

Липсва ви вдъхновение за новата ви визия за една нощ в града? Проблема решен! Очевидно имаме тази супер къса и накъсана кройка и прекрасния грим, за да благодарим за това.

28. Подстриганата Пикси с дълги бретончета

подстригана блондинка пикси кройкаИзточник

Вярвате или не, когато става въпрос за прическа с пикси подстригване, подстригването е също толкова важно, колкото и нишките отгоре. Обърнете специално внимание на това и изберете стил, който пасва на формата на главата ви.

29. Вълнообразният Pixie Cut

къдрава пикси кройкаИзточник

Оставянето на по -дълги кичури коса на върха на главата ви, когато си подстрижете пикси, ще ви позволи да я навиете с ютията си. Ще получите най -доброто от двата свята!

30. Подстригване Pixie Haircut 2.0

къса кройкаИзточник

Разтърсващият вид може да се получи, като подстрижете косата си много къса отзад и отстрани и оставете външните нишки толкова дълго, колкото искате. Не забравяйте и за подбиването!

31. Глазурата на тортата Pixie Style

къса руса пикси кройкаИзточник

Обичахме това толкова много, че го нарекохме „черешката на тортата“. То е много късо отстрани и отзад. В допълнение, горната част е по -дълга и е оформена да изглежда като малко вкусна бита сметана.

32. Mohawk Pixie

мохаук стил пикси кройИзточник

Кой каза, че ирокезите са излезли? Можете да помогнете да ги върнете в мейнстрийма, като облечете тази приказна прическа ирокез. Освен това тази дама добави прекрасен светъл меден оттенък към бравите си.

33. Прическата Goth Pixie

гот пикси кройИзточник

Е, не е гот сам по себе си, но със сигурност напомня на този стил. Всъщност това, което прави, е да ни накара да се замислим за жестока, горда с това коя е и най -смела от всички тях.

34. Pixie кройка с дълъг бретон

пикси кройка с дълъг бретонИзточник

Този тип пикси кройка е за бретон. Те казват, че не трябва да се съди за книга по корицата. Не можем обаче да не се възхитим на тази млада дама заради нейните предни кичури и външен вид.

35. Късата и тъпа прическа Pixie

къса рокля тъп пикси кройИзточник

Дръжте го кратко. Също така, дръжте го откровен. Дръжте го объркано. И, разбира се, дръжте го пикси! Вие ще бъдете красавицата на бала!

36. Снежнобяла Пикси

пепел блондинка пикси кройкаИзточник

Тази прекрасна дама има толкова невероятен полярно руса оттенък на кичурите си, че изглежда почти естествено. С него можете да започнете да се подготвяте за зимата (но можете да го спортувате и през всички останали сезони).

37. Silver Pixie със сиви нюанси

сиво пикси кройИзточник

Когато цветът на косата ви съвпада със сребърните ви обеци, просто знаете, че сте намерили златен билет. В интерес на истината, многото нюанси на сивото в тази пикси кройка му придават почти царствен вид.

38. Pixie Cut за кръгло лице

пикси крой за кръгли лицаИзточник

Както споменахме в началото, няма такава форма на лицето, която пикселният разрез да не може да се ласкае. Разделете косата си настрани и създайте илюзия за дълъг бретон. В допълнение, можете също да го пометете през главата с изкуствен ирокез.

39. Момчешка прическа Charx Pixie Haircut

естествена кройкаИзточник

Това е тип пикси кройка, който най -добре ще подчертае скулите ви. Балансирайте този момчешки външен вид, като отидете за някои готини аксесоари или с смел грим. Изглежда също изсушен на въздух и лесен за поддръжка.

40. Снежната кралица Пикси

бяла пикси кройкаИзточник

Вие се досещате. Избрахме много белоруси примери, защото, както всички знаем, идва зимата. Има само нещо в пикси подстригване и руса коса, нали?

41. The Edgy Pixie Cut

ледено руса коса и пикси подстригванеИзточник

Неговите набити парчета и прави линии правят тази доста остра прическа на пикси. Освен това ъглите на рязането са толкова остри, че перфектно удължават лицето.

42. Черно и червено Пикси

кестеняв пикси кройИзточник

Поддържането на подраст в естествения цвят на косата и боядисването на останалата част в контрастен оттенък е фантастична идея. Може да ви помогне лесно да добиете онзи яростен и готин вид, за който толкова много жени жадуват.

43. Пепел, Руса и Черна Пикси

тъмно руса пикси кройкаИзточник

Ето още едно завъртане на идеята по -горе. Само че в този случай можете да видите не два, а три цвята в тази пикси. Има затъмнена коса отзад, пепеляво руса в средата и светло руса отпред.

44. Изрезът с форма на нокът

пикси кройка със страничен бретонИзточник

С умиление нарекохме този „нокът“. Острият ръб на среза придобива съвсем нов смисъл с този пикси крой. Освен това можете да следвате линиите на лицето си и да отрежете бретона си на воля!

45. Шикозно обръснатата страна Pixie

шик пикси кройИзточник

Що се отнася до разфасовките на Pixie, няма нищо по -хубаво от това. Освен това, гледайте как шикът се превръща в направо готин, когато отстрани измиете бретона си до съвършенство.

46. ​​Дълбока брюнетка Пикси

брюнетка pixie кройкаИзточник

Този нюанс на силно тъмна брюнетка ще подчертае почти всичко! От тена на кожата до очите, до скулите и обеците, които носите.

47. Опереният разрез

пернато пикси кройИзточник

Защо това се нарича „пернато“? Тъй като горните нишки на косата са отрязани по такъв начин, че сега приличат на пера. Освен това, това също ще ви даде ефирен и свеж вид.

48. Пикселът на Мишел Уилямс

Michelle Williams pixie cutИзточник

Тук е Мишел Уилямс, един от най -известните посланици на прическата pixie. Освен горната, тя също имаше по -дълга и къдрава, когато тя прословуто изобразява дива Мерилин Монро.

49. Пастелите Пикси

розово злато люляк пикси кройкаИзточник

Това вече го казахме, но си струва да го споменем отново. Ако решите да се подстрижете на пикси, не виждаме причина защо да не отидете докрай и да боядисате косата си също.

Ето един невероятен пример боядисан розов златен цвят на косата и комбиниран само с нотка на люляк. С тази ще изглеждате като истинска пикси!

50. Пикси с къдрава коса

вълнообразно и къдраво пиксиИзточник

Вземете маша към горните си кичури, за да добавите малко текстура към вашата пикси кройка. Ако боядисвате косата си в ледена руса коса, не забравяйте да оставите корените малко по -тъмни за по -естествено усещане.

51. Подстригване Pixie във френски стил

дълга пикси кройкаИзточник

Сега ще го направите, тъй като този пикселен разрез почти може да ви накара да чуете тълпите, които бърборят на Champs Elyse. В допълнение, дългите изкуствени бретончета просто искат сладка райета, за да завършат визията.

52. Разхвърляната и многослойна Пикси

асиметрична кройка пиксиИзточник

Говорили сме за разхвърлян, но този отнема тортата. Много дългият пясъчен бретон драпира лицето, докато късият кафяв гръб допълва дължината на шията.

53. Сенките на сребърното Пикси

сребърен нюанс pixie cutИзточник

Среброто и лилавото имат начин да вървят заедно като нищо друго. Оцветете среброто си в пикси и оцветете устните си в лилаво. Всъщност, защо не боядисате косата си в лилаво и не нарисувате устните си със сребро?

54. Пикси отпред, Боб отзад

руса жена с пикси кройкаИзточник

Тази подстригване е толкова добре изпълнена и толкова страхотна идея, че наистина изглежда сякаш е пикси отпред и отстрани и боб отзад. Ще получите наистина уникален външен вид, ако тръгнете по този път!

55. Наистина късата къдрава пикси

млада мулатка жена пикси кройка селфиИзточник

Къдравата коса може да бъде радост и болка за оформяне. Но що се отнася до пикси, колкото по -къдраво, толкова по -добре! Дръжте го късо отстрани и отзад и го оставете да тече на диви къдрици на върха на главата ви.

56. Разрошена и разхвърляна вълнообразна Пикси

руса жена синя риза пикси кройкаИзточник

Стайлингът тук е безупречен. Нейната златисто руса коса се съчетава невероятно добре с цветната риза. Тази комбинация изглежда така, сякаш слънцето излезе от поле от сини цветя.

57. Черно -бяла класическа Pixie

черно -бяла снимка на жена pixie cutИзточник

Това е възможно най -просто. Магията на кройката Pixie се крие във факта, че тя може да ви накара да изглеждате женствено отвъд всичко, което някога сте си представяли. Кой би предположил, че можете да го получите дори с такава къса коса?

58. Fauxhawk Pixie Style

млада жена татуировки селфи пикси кройкаИзточник

Ето и изкуствения мохаук, към който се позовахме преди няколко примера. Пепеляво-русата, нарязана на люлеещ се пикс, се съчетава добре с мощно вежда и изящна устна.

59. Деликатната кройка Pixie

млада жена татуировка на рамото pixie кройкаИзточник

Ето един вид пикси, който ще ви накара да изглеждате достатъчно елфически, за да се впишете в приказка. Тъмният цвят помага за омекотяване на чертите, вместо да ги втвърди, и всичко това най -вече благодарение на късата прическа.

60. Къдрава Pixie с Undercut

къдрава пикси с очила

Ако искате да поддържате естествено къдравата си коса, но все пак да й придадете съвременен щрих, изберете тази семпла кройка, която ще подчертае гривата ви. Направете го още по -интересен, като изрежете фин подрез.

61. Мръсно розово Пикси

Мръсно розово пикси прическа

Цветна кройка Pixie подчертава вашите черти, като същевременно добавя индивидуалност към вашия стил. Мръсно розовата прическа pixie работи перфектно върху руса или светлокафява коса.

62. Sea Foam Green и разхвърлян стил

морска пяна зелен пикси кройИзточник

Ако искате да направите изявление през есенните сезони и не знаете кой от примерите по -горе да изберете, винаги можете да отидете на разхвърлян пикси, изрязан в пастелен цвят. Ето една идея в зелено с морска пяна, комбинирана само с малко тюркоаз, за ​​да се откроите от тълпата.

Готови да промените външния си вид?

Ето го, много от най -добрите идеи за подстригване на пикси, които ще ви паснат независимо от вашия стил, форма на лицето, цвят на косата по избор или начин на живот. Но достатъчно чат чат от нас.

Казва ни кое от тези е вашето любимо и не сте ли искали да отрежете тези ключалки? Оставете коментар и ни уведомете!