50 ярки прически с плетени пръски

Отхвърлете всичко, защото имаме предупреждение за нова тенденция! Ако все още не сте хванати, ще бъдете. Прическите с плетен бретон са най -новата тенденция да излязат от света на модата и стила. Това означава, че скоро ще ги виждате във вашата емисия в Instagram, във вашата хронология във Facebook, дъските на Pinterest и почти навсякъде другаде. За щастие обаче, ние помислихме напред и съставихме списък с 50 -те най -ярки прически на плитки, така че да можете да ги спортувате преди някой друг. Наслади се!

1. Хайди Клум

Дори известни личности са започнали да носят тази прическа, защото е толкова проста, с ниска поддръжка и, да, много готина. Добавете кожено яке и няколко пластови сребърни или платинени колиета и можете да го разтърсите като дневен тоалет.

прически на хайди Клум с бриади

Източник

2. Тийнейджърски прически с плетени пръски

Може да са произлезли от профилите на Instagram на тийнейджъри, но със сигурност не са останали там. Плетените бретончета обаче създават перфектни възможности за селфи. Насочете камерата направо към лицето си отпред за най -добрия ъгъл.

тийнейджърски прически с плетени бретон

Източник

3. Прически с двойни плитки Bang

Тази прическа е толкова универсална, че единственото, което ограничава възможностите ви тук, е вашето собствено въображение. Можете дори да отидете двойно, ако искате, като добавите втори ред плитки върху първия, който държи бретона ви.

прически с двойно сплетен бретон

Източник

4. Дженифър Анистън

Разбира се, Дженифър Анистън беше облечена с плитки бретон много преди някой друг. В крайна сметка тя е икона за оформяне на коса. Това е тя на Оскарите през 2009 г., добри единадесет години преди тази тенденция да се засили!

прически на Дженифър Анистън с плитки

Източник

5. Сладки прически с плетени пръски

Ние сме положително влюбени в тази идея за коса и грим. Точно това е краят на 2010 -те години по отношение на стила. Станете креативни и се освободете от нормите на традиционните правила за грим.

сладки прически с плетен бретон

Източник

6. Кейт Хъдсън

Актрисата Кейт Хъдсън е друга страхотна красавица, която е избрала прическата с плитка на бретон. Това й помогна да постигне тази безпроблемна и бохемска визия с гол грим и много леко коралово червило.

прически с плетени бретон на Кейт Хъдсън

Източник

7. Джулиан Хаф

Ето стил, който лесно можете да копирате за сватба, ако сте шаферка или, защо не, самата булка. Меките къдрици са вързани заедно в разхвърлян страничен кок, а сплетените бретончета отпред му придават този специален въздушен празник, от който се нуждаете.

прически на джулиан хауг с плетен бретон

Източник

8. Прически с къдрав плетен бретон

За тази прическа ще трябва да извадите старата си маша за коса. Или можете просто да сплетете косата си, след като си вземете душ и да спите върху нея до края на нощта. На сутринта ще се събудите до естествени, разхлабени къдрици.

прически с къдрав бретон

Източник

9. Ел Фанинг

Актрисата Ел Фанинг наистина е причудлива душа, нали? Или поне доказва нейното чувство за мода и стил. Следователно би било съвсем естествено тя да се обърне към плетени бретончета, за да насочи прищявката още веднъж.

elle fanning прически с плетен бретон

Източник

10. Прически от плетен взрив с кок

Това е наистина красива прическа. Трябва обаче да обърнете внимание на начина, по който го оформяте, защото има тънка граница между това да изглеждате френски шик и сякаш се обличате като холандска млечница за Хелоуин.

коса с плетени прически

Източник

11. Средната част прически с плетени пръски

Можете също така да разделите бретона си по средата и да сплетете двете страни. Това ще направи много симетричен, огледален вид. Завържете двата края на плитката в задната част на главата си с помощта на щифтове.

средна част прически с плетен бретон

Източник

12. Розови прически с плетени пръски

Това е перфектната прическа за бягане с вашето творчество, ако някога сме виждали такава. Розовата коса се поддава на толкова много изобретателен външен вид и плитките на бретон могат да ви помогнат в това. Това е само пример, който наистина харесваме, но можете да създадете свой собствен.

прически с розов плетен бретон

Източник

13. Къса коса и сплетен бретон

Сплитането на бретон е перфектен начин да ги задържите на място, докато растат. Това е решение, когато решите, че имате достатъчно и искате да ги отглеждате. Просто ги сплетете и дори няма да забележите, че са там.

прически с плитка къса коса

Източник

14. Остри прически с плетени пръски

Всичко в тази визия е абсолютно зашеметяващо. Дългите, сплетени бретончета са просто перфектният нюанс на сламена блондинка, която се допълва силно от меката кафява очна линия с молив, дифузното розово червило и пурпурния лак за нокти.

руси прически с плетени бретон

Източник

15. Кутии плитки и бретон

Можете също така да тълкувате плетените бретон като допълнение към вашите плитки или всеки друг вид защитни плитки, които може да носите в момента. Въпреки това, трябва да ви предупредим да не опитвате това у дома, а по -скоро да го оставите в ръцете на професионалист.

кутии плитки сплетени прически с бретон

Източник

16. Плетена бретон и Боби щифтове

Това е един от най -простите и бързи начини да се приготвите в понеделник сутрин. Сплетете бретона си малко надолу по линията на челото и след това закрепете края на плитката на място с голяма бобичка.

боби щифт плетени прически прически

Източник

17. Ежедневни прически с плетени пръски

Колко добре изглежда това за среща за среща? Това е перфектната комбинация между шик и сладкост и се обзалагаме, че срещата ви просто ще бъде поразена до края на вечерта. Добавете червило за тази безпогрешна привлекателност на френското момиче.

непринудени прически с плитки бретон

Източник

18. Кройката Pixie с плетени бретончета

Можете също така да сплетете бретон, ако имате дълга кройка. Това е идеалният начин да украсите къса прическа, особено ако посещавате събитие с висока мода или такова, което изисква дрескод.

прически с дълъг пикси плетен бретон

Източник

19. Дженифър Морисън

Ето още една знаменитост, която отиде за тази страхотна тенденция и не изглежда ли точно като Пепеляшка? Дългите, течащи, руси кичури на Дженифър Морисън са нещо красиво, особено когато са в рамка от толкова красива плитка.

прически на Дженифър Морисън с плитки

Източник

20. Къдравият асиметричен Боб

Говорейки за специални събития, които изискват дрескод, ето още една прическа, която можете да опитате. Това е асиметричен боб, който е свит и надут отзад. Плюс това, бретонът е оплетен за допълнителен блясък.

къдрави асиметрични прически с боб плетени бретон

Източник

21. Винтидж прически с плетени пръски

Що се отнася до този външен вид, игралната карта очевидно не е задължителна, освен ако не планирате да я използвате като вдъхновение за следващия си костюм за Хелоуин. Освен това, това е перфектен винтидж стил за носене с ретро рокля и изкуствена кожа.

винтидж прически с плетени бретон

Източник

22. Сватбени прически с плетен взрив

Това е много проста, но мека и романтична класическа плитка с три нишки, украсена с цъфнало клонче. Той е идеален за пролетна сватба и следващото градинско парти. Освен това вашите сватбени снимки ще изглеждат прекрасно.

сватбени прически с плетен бретон

Източник

23. Прически Noisette Braided Bang

Тази смес от руса и кафява се нарича noisette. Думата на френски означава „лешник“ и лесно можете да разберете защо този нюанс би бил наречен по този начин. Той е идеален за зелени очи и се отличава добре с докосване на червено червило.

прически с плетен бретон noisette

Източник

24. Прически с брюнетка с плетени пръски

Ние абсолютно обичаме, когато дамите съчетават червилото си с тоалета си. Необходими са много умения и практика, за да успеете да овладеете този занаят, но след като го направите, ще си струва напълно. Намерете червило, което отговаря на 100 процента, и имате победител.

брюнетка прически с плетен бретон

Източник

25. Прически с разхвърлян плетен взрив

Ако смятате, че плитките на плитки може да са малко прекалено строги или перфектни за прическа за вашия общ моден вкус, тогава винаги можете да отидете на разхвърляната версия. С други думи, използвайте края на гребена си, за да извадите някои свободни нишки.

разхвърляни прически с плетен бретон

Източник

26. Плетена бретон на Ибиса

Това се нарича стил Ибиса, защото това е, което повечето момичета носят, когато посещават острова на празника си. Това е много бохемска и разхлабена прическа, която ви насърчава да се отпуснете на горещото слънце и пясък, слушайки Buddha Bar през целия ден.

прически с плетени ивици на бретон

Източник

27. Прически със сладки плетени пръски

Тежкият комплект плитки на бретон също е перфектен, ако имате много ъглови или квадратни лица. Формата на прическата по същество ще отреже челото ви и ще намали ъглите, като ги омекоти малко. Това ще ви накара да изглеждате по -сладки в процеса.

сладки прически с плитки бретон

Източник

28. Зимни плетени бретончета

Плетеният бретон сега е решението на вашия проблем с шапка. Какъв проблем, питате? Знаеш ли, когато е зима и трябва да пъхаш цялата си коса под шапка, покриваща най -добрите ти черти. Сега не е нужно!

зимни прически с плетен бретон

Източник

29. Плетена бретон с панделка

Можете също така да украсите прическата си на плитка с бретон с аксесоари за коса, като панделки. Ето един съвет – използвайте панделките като начин да скриете всички несъвършенства в самата плитка, особено когато нямате достатъчно време да го направите перфектно.

прически с плетени бретон

Източник

30. Цветна и плитка корона

Това е най -новата тенденция в сватбите и специалните събития, що се отнася до прическите. Цветна корона с естествени цветя, удвоена от набор от плетени бретончета, които се оформят около челото като корона сама по себе си.

прически с плитки на цвят

Източник

31. Прически Jumbo Braided Bang

Много по -лесно е, отколкото си мислите, да получите джъмбо плитка. Всичко, което трябва да направите, е да го оплетете както обикновено и след това да го издърпате с върховете на пръстите си или с мека четка, докато нишките започнат да се разделят.

прически с джъмбо плетен бретон

Източник

32. Погледът Bouffant

Ето едно връщане към 2000 -те за вас. Това е асиметричен боб с челюст с буфан в гърба. Сигурни сме, че си спомняте тези от началото на 2000 -те, когато всяка самотна майка, касиер и учител ги носеше.

Прически с плетен взрив с Bouffant Look

Източник

33. Раздразнената френска плитка

Нека останем още малко в красивия свят на надути прически с тази закачена френска плитка. Той седи на върха на дълъг пикси, който е боядисан в зашеметяваща метална платинена блондинка.

дразни френски прически с плетени бретон

Източник

34. Ретро прически с плетени пръски

Можете също да използвате плетени бретончета, в случай че искате да насочите ретро-вдъхновен вид. Те вървят перфектно с червена коса и пурпурно червило, както и с този костюм за яхтено пристанище изцяло черно и бяло.

винтидж прически с плетени бретон

Източник

35. Половин прически с плетени пръски

Друг начин, по който можете да сплетете бретона си, е над главата и към гърба, а не след това плитката да следва вашата линия на косата. Можете да опитате по този начин, особено ако имате къси бретончета, които не могат да се поберат в класическа плитка.

наполовина прически с плитки бретон

Източник

36. Минимални прически с плетени пръски

Не забравяйте, че малкото изминава дълъг път и че дори и най -малките детайли се броят. Не е нужно да се отклонявате от тази тенденция, особено през деня, когато погледът ви трябва да бъде скромен и подценяван.

минимални прически с плетен бретон

Източник

37. Плетена бретон със странична опашка

Страничната опашка е естественото продължение на диагонален комплект плетени бретончета. Когато приключите с плетенето, просто вземете краищата на плитката, сложете ги заедно с останалата част от косата си от едната страна и ги завържете с лента за коса.

странични опашки прически с плетени бретон

Източник

38. Доста плетени бретончета

Само си представете колко осветени ще бъдат снимките ви в Instagram, след като забиете тази тенденция с плетени бретончета. Копирайте този външен вид с джъмбо бретон и две свежи цветя от едната страна. Ето един съвет – съобразете цветята с цвета на горната част.

доста прически с плитки бретон

Източник

39. Летни плетени бретончета

Нищо не казва лято като руса коса и плитки. Ето защо вярваме, че не само сме намерили най -добрата прическа, но и най -добрия цвят на косата за вас. Това е пясъчна блондинка с няколко платинени вложки тук и там.

летни прически с плетен бретон

Източник

40. Погледът на скандинавската принцеса

Говорейки за платинено руса коса, как бихте се почувствали за изгледа на скандинавската принцеса? Нарича се така заради нюанса на блондинка, използван за боядисване на косата, както и двойните сплетени корони на бретон отпред.

скандинавска принцеса прически с плетени бретон

Източник

41. Сив плетен бретон

Тази пепелява руса коса просто трябва да умре. Той е смесен с добра степен на сиво, така че сега можете да го сдвоите с почти всяка сянка, която можете да си представите. Само си помислете колко добре би изглеждало с лилава очна линия и черна спирала.

пикси нарязани прически с плитки бретон

Източник

42. Прически с меден плетен взрив

Откакто розовото злато излезе от мода, медът и месингът бяха там, за да заемат мястото си като управляващ крал и кралица на цветовата палитра. Това е кафява кафява коса с набор от медни плетени бретончета отпред.

прически с меден плетен бретон

Източник

43. Естествена къдрава коса Плетена бретон

Тази визия е ефектна поради толкова много причини, че забравихме номера. Естествената къдрава грива се показва гордо като грива на лъвица, бретонът е красиво сплетен, а театралните златни обеци свързват всичко заедно по великолепен начин.

естествени прически с къдрава коса, сплетени с бретон

Източник

44. Аксесоарирани плетени бретончета

Друг начин, по който можете да подобрите или облечете плитките си на бретон, е като преплетете панделка през нишките на самата плитка. Направете го обикновен за ежедневна употреба и сатен за специални поводи.

прически прическа с плитка

Източник

45. Плетена бретон за малки момичета

Плетените бретончета също са фантастичен и стилен начин да се уверите, че косата не попада в очите на вашата малка принцеса и я притеснява, докато играе или чете. И нека си признаем, това е най -сладкото нещо, което сте виждали, нали?

момиченце прически с плитки

Източник

46. ​​Люляк Плетена бретон

Ако искате да добавите малко пица към тенденцията на плетените бретончета, всичко, което трябва да направите, е да боядисате косата си в неконвенционален цвят. Запознайте се с люляк, новата лилава мания. Това е мек и мъглив тон, който работи най -добре през пролетта.

прически от люляк с плетен бретон

Източник

47. Кръстосано сплетен бретон

Ако сте добри в сплитането на коса, гледате достатъчно уроци в YouTube и прекарвате достатъчно часове в тренировки, обзалагаме се, че и вие можете да овладеете тези кръстосани плитки. И когато го направите, определено ще бъдете красавицата на бала.

прически с кръстосан плетен бретон

Източник

48. Плетената плитка

Ако обаче изобщо не сте добри в сплитането на коса, като повечето от нас тук, можете просто да я разкриете. Това е възел на плитка, който е направен да изглежда като нещо като плитка, когато всъщност не е така. Това е изкуствена плитка, но не и измама!

прически с плетени бретон

Източник

49. Каскадни плитки

Чували ли сте някога за каскадни плитки? Ето как изглеждат те. Разбира се, те обикновено отиват отзад на много дълга коса, която може да поддържа тази прическа, но с появата на плетени бретон, можете също да ги спортувате на челото си.

каскадни прически с плетени бретон

Източник

50. Красиви прически с плетени пръски

Едно от най -големите предимства на плетените бретончета е, че те ви помагат да намалите челото си в случай, че то е малко по -голямо, отколкото бихте искали да бъде. Тази прическа също може да ви помогне да коригирате линията на косата си и да я изправите, или поне да създадете илюзията за нея.

красиви прически с плитки бретон

Източник

Заключение

След като сте разгледали дълго и задълбочено нашия изчерпателен списък с прически с плитки на бретон, ви предлагаме да изберете няколко от нашите идеи и да започнете да практикувате плитката си. Основната причина е, че тази тенденция е толкова свежа от Instagram и Pinterest, че почти можем да се обзаложим, че ще я видим в Coachella и Burning Man тази година. Кажете ни в секцията за коментари по -долу какви са вашите избори!