Прически за кефал за мъже

Кефалът се завръща и много момчета обмислят да получат тази модерна мъжка прическа. Традиционният кефал се определя от дълга коса по целия с по -дълъг стил отзад. Съвременният кефал е къса прическа с изтънели страни, къса коса отпред и по -дълга коса отзад. Популярен през 80 -те, кефалът все още може да се намери в някои селски части на Съединените щати. Описан като вид „бизнес отпред, парти отзад“, момчетата могат да използват прическата кефал, за да комбинират както къса, така и дълга коса.

За щастие, някои креативни бръснари и стилисти отделиха време да разработят някои стилове кефали, които са остри и модерни. От изчезването на кефал до кефал евро до кефал мохаук, ето най -добрите прически за кефал, които мъжете могат да опитат в момента. Ако сте в прическите на 80 -те или просто искате по -дълга коса да тече на тила ви, тези идеи за коса ще ви вдъхновят!

Кефал коса

Какво е кефал?

Кефалът е подстригване, при което косата отстрани е подстригана много късо, като ирокез, но косата отзад е оставена дълга. Известна още като подстригване с дрънкалка, модерният кефал се предлага в редица различни кройки и стилове.

Кефал

Какво е модерният кефал?

Модерният кефал е прическа, която съчетава дълга опашка с много къса коса отстрани и отзад. Например, момчетата вече могат да получат избледняване или подрязване за уникален външен вид. По същия начин можете да помолите вашия бръснар да отреже дълъг или къс кефал. След това мъжете могат да оформят кефала на косата отгоре с изкуствен ястреб, ирокез, с шипове нагоре, отстрани или разхвърлян.

Faux Hawk Mullet Hair

Гъвкавата и добре изглеждаща коса от кефал всъщност може да бъде модерна и хубава. Плюс това, прическата работи с всички дължини и типове коса, включително гъста, права, вълнообразна и къдрава коса.

Кефал за къдрава коса

Най -добрите съвременни прически за кефал

Съвременният кефал е резултат от влияние на хипстъра, което помогна да се преодолее част от схващането, че само селските момчета получават стила. Подстригването на кефал може да се опише най -добре като къса или средна коса отгоре и отстрани, смесена с дълга коса в гърба и шията. Хипстерният кефал обаче позволява вариации, като например силно избледняване на кожата с помпадур или хлъзгав гръб, който безпроблемно се влива във външния вид.

Подстригване на кефал

Ако отглеждате дълга коса и искате вашият бръснар да отреже кефал, просто му покажете една от тези снимки на подстригване. Ако все още не сте сигурни какво е кефал или всъщност искате да експериментирате с различни прически на кефали, разгледайте галерията по -долу. Събрахме най -добрите, готини кефали, които да опитаме тази година!

Къс кефал

Къс кефал

Дълъг кефал

Дълъг кефал

Мюлет с права коса

Мюлет с права коса

Кефал за къса коса с избледняване

Кефал с къса коса

Fancy Mullet Mohawk

Fancy Mullet

Модерен кефал

Модерен кефал

Шипава коса кефал

Шипава коса кефал

Обръснати странични кефал

Обръснати странични кефал

Хипстърски кефал

Хипстърски кефал

Blonde Mullet Cut

Blonde Mullet Cut

Cool Mohawk Mullet Fade

Cool Mohawk Mullet Fade

Кефал с конусно избледняване

Кефал с конусно избледняване

Класическа коса от кефал

Класически кефал

Вълнообразен кефал от изкуствен ястреб

Faux Hawk Mullet

Разхвърлян модерен кефал с ниско конусно избледняване

Разхвърлян модерен кефал с ниско конусно избледняване

Бодлив кефал

Къс хладен кефал

Кефал избледнява

High Skin Fade + Line Up + Pompadour + Mullet

Стилен кефал

Стилен кефал

Cool Mullet Taper Fade

Готин модерен кефал + брада

Кънтри момък

Подстригване на кефал със средна дължина

Кефал Помпадур

Кефал с Pompadour Fade

Дълъг разхвърлян кефал за къдрава коса

Кефал с дълга разхвърляна къдрава коса

Прическа за кефал Fohawk

Прическа за кефал Fohawk

Моден кефал

Cool Fashion Mullet Mohawk