Прически за училище: 30 идеи за най -готиния Гал

Може да бързате, може просто да търсите че перфектна прическа и стил. Какъвто и да е случаят, вие сте попаднали на правилното място, за да откриете най -добрите и готини прически за училище!

Плъзнете или превъртете, за да видите най -бързите и лесни начини да издърпате или оформите косата си, когато бързате (и все още изглеждате страхотно). Или се вдъхновете и изберете училищни прически, които ще паснат на всяко социално събитие.

Какъвто и да е случаят, можете да бъдете сигурни, че ще намерите най -добрите прически за училище за всички дължини, типове и училищни събития!

Holland Roden флип за коса GIF - Намери & amp; Споделете в GIPHY

I. Прически за къса коса

1. Лесни прически за къса коса за училище

тирбан за глава на къса косаИзточник

Най -бързият и лесен начин да оформите късата си прическа преди училище или университет? Просто сложете лента за коса с забрадка и всичко е наред!

2. Стил на двойни плитки на къса коса

Стили двойни плитки на къса косаИзточник

За къси прически, които надхвърлят дължината на пикси, показана по -горе, можете също да си поиграете със стилове на плитки. Вземете горната снимка като пример за това как можете да отидете за прическа с корона с двойни плитки на къса коса.

3. Плетено разхвърляно нагоре

сплетен разхвърлян нагоре за къса косаИзточник

Ние обичаме, обичаме, обичаме разхвърляната коса, особено когато тя води до такъв сглобен вид. Следвайте стъпките по -горе и получете прекрасно подобрение, което няма да отнеме векове и което можете да направите дори с по -къса коса.

4. Simple Updo за къса коса

нагоре за къса косаИзточник

Бързате и не знаете какво да правите с косата си? Просто издърпайте всичко обратно и създайте висока, разхвърляна опашка. Оставете няколко кичура свободни, за да оформите лицето си и да създадете този прекрасен, летен усещащ ефект отгоре.

5. Лесни шантави прически за училище

къса пикантна кройкаИзточник

Това е една от най -лесните спортни прически за училище, тъй като вероятно няма да си създадете проблеми. Това е по същество пикси кройка с дълги бретончета и подбиване, направено шантаво от своята текстурирана и многопластова природа.

II. Прически за средни & Коса на нивото на раменете

6. Училищни прически за средна коса

кок с ниска скранчи на опашкаИзточник

Ах, доброто старче! След като косата ви отново достигне средна дължина, ще можете просто да хвърлите косата си на опашка и да я закрепите със сладък хрущял, който ще добави атмосфера от 90-те години към визията ви (по възможно най-добрия начин).

7. Странична плитка в коса със средна дължина

странична плитка на средна дължина на косатаИзточник

Ние ви показахме как можете да спортувате плитки, ако имате къса коса; сега ето още една прическа на плитка за училищна идея, този път за средна коса. Вместо половин корона или косичка, изберете странична плитка!

8. Космически кифли за коса с дължина до раменете

космически кифли на коса със средна дължина на раменетеИзточник

Този очарователен външен вид съчетава не една, а две много популярни прически. Имате прическата наполовина нагоре, наполовина нагоре надолу (първата от няколкото в този списък), която завършва с чифт очарователни коктейли – бившите фестивали трябва да са се превърнали в ежедневие.

9. Прост нисък разхвърлян кифличка

разхвърлян нисък кок със средна дължинаИзточник

Още една прекрасна комбинация наполовина нагоре, наполовина надолу, този път, още по -лесна. Просто съберете две части от косата си и ги увийте в разхвърлян кок на ниво брадичка. Ще изглежда допълнително разхвърлян и хладен, ако имате вълнообразна коса.

10. Аксесоари за коса – Вдъхновение за забрадки

забрадка бандана със средна дължина на косатаИзточник

Само една забрадка просто нямаше да е достатъчна! За напълно нов облик, просто добавете аксесоар за коса към вашите прически за училище. Ще ги излъжете или ще ги направите възможно най -сладки, ваш избор!

III. Прически за дълга коса

11. Училищни прически за дълга коса

училищни прически за дълга коса ниска коса на плиткаИзточник

Обзалагам се, че сте виждали тази прическа и че изглежда много сложна и отнема много време. Въпреки това, просто следвайте урока за ниски плитки на кок по -горе и вземете великолепна прическа за нула време!

(Ще стане още по -лесно и по -бързо, след като го направите 2 или 3 пъти и наистина се справите).

12. Сладки плетени двойни кифли

с главата надолу сплетени кифлиИзточник

Отделете място или прости двойни кифлички с няколко плитки! Започнете с две плитки, които след това превръщате в кифли, като същевременно демонстрирате тяхната плетена основа. Оформете лицето си с няколко тънки нишки и сте готови!

13. Половина нагоре Половина надолу с малка плитка

разхвърляна наполовина опашка и плиткаИзточник

Нуждаете се само от две неща, за да направите тази проста и бърза прическа с половин конска опашка да изглежда специална. Първо: увийте кичур коса върху вратовръзката, за да я прикриете. Второ: добавете няколко малки плитки към половината надолу за усещане за бохо.

14. Тройни плитки и коронова плитка

дълга коса с корона рибешка опашка и двойна плиткаИзточник

Сега това е прическа, направена на небето на плитки! Първо, имаме плитка с корона, която завършва с красиво направена плитка с рибена опашка.

Тогава, сякаш не е достатъчно, две други плитки се спускат от всяка страна, докато останалата коса се оставя да тече свободно по гърба. Всичко изглежда невероятно готино на тази руса, права коса.

15. Проста прическа за училище за момичета с дълга коса

плитки с високи косиИзточник

Ето, една от най -простите и сладки прически за училище за момичета с дълга коса: косички.

Просто отидете за чифт високи такива опашки и изглеждайте абсолютно очарователни, независимо дали отивате на подготвителна среща или просто за обичайния си учебен ден.

IV. Бързи и лесни прически

16. Лесни прически за училище – плитки със средна дължина

плитки със средна дължина на дълга косаИзточник

Чувствате ли се като да отидете за някои плитки, но не и за пълни? След това отидете на чифт плитки със средна дължина! Тази прическа наполовина изглежда особено добре на вълнообразна коса и ще покаже вашите акценти (естествени или боядисани еднакво).

17. Зашеметяваща плитка от рибена опашка

плитка рибена опашка на дълга косаИзточник

Сладките лесни прически за училище могат да изглеждат много сложни, но всъщност са много лесни за правене. Вземете например тази красива плитка с рибена опашка, която можете напълно да направите сами за минути!

18. Бързи прически за училище – разхвърляна ниска опашка

разхвърляна ниска опашкаИзточник

Ще ви трябват по -малко от пет минути, за да получите този вид. Просто съберете цялата си коса в долна, разхвърляна опашка и увийте кичур коса върху вратовръзката за коса, за да изглежда по -елегантна. Нишките за рамкиране на лицето са по избор (но наистина красиви и препоръчителни).

19. Сладки и лесни прически за училище – просто използвайте аксесоар за коса!

аксесоари за коса на опашка и светулкаИзточник

Силата на аксесоарите за коса! Накипете прическата си, като добавите аксесоар, като тази закопчалка за коса, към опашката си – незабавен ефект!

20. Бързи и лесни прически за училище – прости плитки

бърза и лесна плитка за училище за дълга косаИзточник

Момичетата Бохо ще харесат особено тази романтична визия. Създайте чифт прости френски плитки и след това ги съберете, за да създадете ефект, подобен на корона. Оставете останалата коса да тече свободно (включително края на плитката на короната).

21. 5 -минутни прически за училище

усукайте плитки на опашкаИзточник

Следвайте този урок, за да създадете абсолютно красива и елегантна прическа за по -малко от 5 минути! Разделете косата си на три нишки. Използвайте едната, за да създадете опашка и след това пресечете другите две, за да получите горния ефект,

22. Лесни прически за училище Стъпка по стъпка – Двоен холандски кок на плитка

урок за двойна холандска плиткаИзточник

Не може да стане по -красиво от това в света на преплитане на плитки. Въпреки че е малко по -сложно за правене от другите прически в списъка, следвайте този страхотен урок и научете как да си направите двоен холандски кок на плитка.

Както при повечето други прически, практиката прави перфектна, затова опитайте, опитайте да я направите два пъти или повече и вижте колко по -лесно ще стане с всеки опит.

V. Специални прически за училище

23. Сладки прически за първия учебен ден

с главата надолу двойно холандско издърпайте през плиткаИзточник

Така че търсите впечатляваща прическа за първия учебен ден, но такава, която няма да изглежда, че сте се постарали твърде много. Тогава помислете за тази холандска плитка с плитка отдолу и опашка и Уау! мола!

24. Сладки прически за училище – плитка с водопад

плитка водопадИзточник

Плитка с водопад ще бъде тотално шоу шоупер, независимо дали решите да я носите на връщане у дома, на бала, първия учебен ден или просто всеки друг ден!

25. Сладки прически за средно училище

плитка с двойна вратовръзкаИзточник

Малките момичета могат да бъдат също толкова стилни, колкото и жената, и по начин, подходящ за възрастта. Помогнете на малката си сестра, братовчедка или дъщеря да спортува с тази наистина сладка половина, която има две френски плитки, които се пресичат.

26. Тийнейджърски прически за училище

плетени пигтейлиИзточник

Украсете високите си пигтейли, като ги сплетете! Разделете косата си на две равни части и дори отидете на френската или холандската техника на сплитане, за да получите доста сплетени косички като тези по -горе.

27. Случайни прически за университета

горен възел на дълга вълнообразна косаИзточник

Нека си признаем, повечето момичета от Уни не разполагат с време или енергия да изразходват ултра стилизиране на косата си преди този наистина сутрешен курс.

Така че изглеждайте стилно и сглобено, като отидете по разхвърляния път с разрошена, но готина прическа на половина нагоре.

28. Университетски прически

прическа на опашка и забрадкаИзточник

За по -елегантен външен вид, който все още няма да ви отнеме твърде много време, съберете косата си на по -висока опашка и увийте забрадка около вратовръзката за коса за това докосване на je ne sais quoi.

29. Прически за къдрава коса за училище

къдрави прически с висок кок за училищеИзточник

Да имаш наистина къдрава коса може да бъде мечта и кошмар по отношение на стилизирането. Така че, тъй като търсите някои готини прически за училище за къдрава коса, вземете предвид този висок пълен кок с разхлабени коркови тапи.

30. Cornrow прически за училище

царевични прически за училищеИзточник

Афро-американските момичета имат много страхотни прически, от които да избирате-независимо дали са защитни или стилове, които ще празнуват своя произход. Един от начините, по които можете да получите малко и от двете, е като отидете на царевица, като готиното момиче по -горе!

Пол Ръд Любов GIF - Намери & amp; Споделете в GIPHY

Готови да промените външния си вид?

Ето го, списък с най -готините, най -бързите, най -лесните и като цяло най -добрите прически за училище за вас!

Те ще се поберат и ще ви бъдат полезни независимо дали все още сте в средно училище, бунтовник или тийнейджър в студиото или сте зает студент в Университета. В този списък също има по нещо за всеки, било то къси прически или стилове за дългокоси момичета.

И така, коя от тези прически ви е любима и нямате търпение да я носите на училище (или вече го правите)? Оставете коментар и ни уведомете!