Ranskalainen hiusten leikkaus

Ranskalainen sato on yksi parhaista lyhyistä hiustenleikkauksista miehille juuri nyt. Tämä klassinen kampaus, joka tunnetaan myös nimellä leikkaava aliarvostus, sisältää lyhyet leikkaussivut, lyhyet hiukset päällä ja leikatut hapsut. Vähän huoltoa vaativa ja trendikäs, suosituin kampauksen muunnelma on leikattu haalistumalla sivuilla ja takana täydentämään rajausta. Tämä armeijan Caesar -leikkauksen käänne on kaikki mitä tarvitset saadaksesi tämän tyylikkään ja helpon ilmeen.

Olipa sinulla lyhyet tai pitkät hiukset, kaverit voivat muotoilla crop topin haalistumisen kuvioidulla tai sotkuisella viimeistelyllä. Lisäksi ranskalainen leikkaus sopii erinomaisesti miehille, joilla on ohuet tai ohenevat hiukset ja hiipuvat hiukset. Jos harkitset uutta leikkausta ja tyyliä, nämä ovat parhaita ranskalaisia ​​leikkauksia miehille. Hienostuneena modernina miesten kampauksena, joka on aliarvioitu mutta trendikäs, tämä viileä leikkaus korostaa ulkonäköäsi.

Ranskan sato

Mikä on ranskalainen sato?

Ranskalainen sato on klassinen lyhyt miesten kampaus, jossa on leikattu hapsu edessä. Rajausleikkaus on yksi lyhyimmistä leikkauksista, ja se on usein yhdistetty kartiomaiseen haalistumiseen tai leikkaukseen ja lyhyisiin hiuksiin päälle. Vaikka samanlainen, tärkein ero ranskalaisen sadon ja Caesar -leikkauksen välillä on, että Caesarilla on lyhyet hiukset ympäri päätä, mukaan lukien otsatukka edessä, kun taas ranskalaisella leikkauksella on pitkä hapsut.

Crop Top Fade

Hapsujen pituus vaihtelee henkilökohtaisten mieltymysten mukaan, koska jotkut miehet pitävät hapsut mieluummin lyhyemmillä sivuilla tylpillä. Monipuolinen ja yleisesti imarteleva crop top on yksi parhaista kampauksista miehille, joilla on suorat, paksut, ohuet, aaltoilevat ja kiharat hiukset.

Rajattu aliarvostus

Lisäksi leikkaava aliarvostus on hyvä miehille, joilla on kaljuuntuneet tai ohenevat hiukset, hiipuvat hiukset, leskihuiput ja suuret otsat. Oikeilla hiusten muotoilutuotteilla voit peittää kaljuja paikkoja ja antaa hiuksillesi paksumman ja täyteläisemmän ilmeen luonnollisilla kuvioiduilla hiuksilla.

Crop Top Taper Fade

Ranskalaiset Crop -kampaukset

Klassinen ranskalainen sato

Klassinen ranskalainen sato on ajaton leikkaus, jossa lyhyet hiukset sivuilla ja takana yhdistettynä leikattuihin hiuksiin. Useimmat kaverit saavat perinteisen crop top -kampauksen, jossa on kapenevat sivut. Tämän leikkauksen ansiosta se näyttää siistiltä ja rajatulta ilman nykyaikaista haalistumista. Lisäksi hiukset voivat olla pidemmät, mutta selän ja sivujen ja yläosan välillä ei pitäisi olla havaittavaa eroa. Hapsut voivat olla tylsiä tai katkonaisia, jotta ne saavat lisää hohtoa.

Klassinen ranskalainen sato

Sen sijaan haluat lähes yhtenäisen pituuden ympäri luoda hienovaraisen ja hienostuneen kontrastin, jota modernit kampaukset eivät tarjoa. Voit muotoilla klassisen version sivuttain hiottuilla hiuksilla, matalalla kulmalla edessä tai sotkuisella ja sotkuisella. Levitä mattapintainen kuvioitu pinta tai heikosti kiiltävä pomade hiuksille, jos sinulla on kuivat hiukset.

Klassinen Crop Top -kampaus

Lyhyt ranskalainen sato

Lyhyt ranskalainen sato sopii miehille, jotka haluavat lyhyen trendikkään hiustenleikkuun minimaalisella muotoilulla. Alhaalla tai haalistuneella hiustyylillä sivuilla ja lyhyillä hiuksilla, tämä leikattu kampaus pitää sinut tuoreena ja viileänä kesällä. Olitpa liike -elämän ammattilainen, opiskelija tai vanhempi mies, lyhyt kuvioitu crop top tarjoaa monipuolisen ja maskuliinisen hiustyylin, jota voit käyttää missä tahansa.

Lyhyt ranskalainen sato

Saadakseen ulkonäön miehet voivat pyytää partureiltaan korkeaa, keski- tai matalaa ihon haalistumista, jotta saadaan aikaan lisäkontrastia rajapinnan kanssa. Yhdistä leikkaus viiva ylös muodostaaksesi hiusrajan otsan ja temppelien ympärille. Puhdas luonnollinen viimeistely, muotoile mattapintaisella tuotteella kuvioidun ulkonäön saavuttamiseksi.

Miesten lyhyet leikatut hiukset

Pitkä ranskalainen sato

Pitkän ranskalaisen sadon päällä on enemmän pituutta ja tilavuutta, mutta sivut ja selkä ovat edelleen lyhyitä. Pidät hiuksesi pitkät tai vain kasvatat otsatukkaasi pidemmällä reunalla, pitkä crop top näyttää edelleen parhaalta lyhyellä kartiomaisella haalistuksella. Vaikka crop top -haalistuminen pitkillä hiuksilla tarkoittaa enemmän muotoiluaikaa, ylläpidon kompromissina on, että voit leikkiä erilaisilla kampauksilla.

Pitkä ranskalainen sato

Esimerkiksi pitkä hapsut näyttävät hyvältä kupuna tai pompadourina, jos lukot ovat paksuja ja täynnä. Kavereille, joilla on ohuet tai aaltoilevat hiukset, kokeile kampauksen muotoilua kampa- tai sivuosan päälle. Voit jopa vetää pois sivulta lakatut hiukset tyylikkään tyylin saamiseksi. Muodikkaat ja modernit, pitkät leikkaukset, joissa on otsatukka, ovat aina trendissä.

Pitkä leikattu aliarvostus

Ranskan Crop Fade

Ranskalainen satohäivytys on tehokas tapa ottaa uusi hiustenleikkaus ja muuttaa se jyrkäksi ja rohkeaksi. Fade haircut tekee leikkauksesta maskuliinisemman, koska se sisältää hyvin lyhyen leikkauksen sivuille ja takaisin kampaukseen. Lisäksi voit kasvattaa hiuksiasi päälle kontrastin vahvistamiseksi.

Ranskan Crop Fade

Leikkaushaalistusta on saatavilla useissa muunnelmissa kapenevista sivuista riippuen. Voit pyytää parturiltasi korkean, keskipitkän tai matalan haalistumisen satoa, jotta voit määrittää, mistä sekoittaminen alkaa. Lisäksi keskustele parturin kanssa ihon, kaljuuden, pudotuksen, halkeaman tai kartion haalistumisen leikkaamisesta mukauttaaksesi leikkausta. Lisää viiva muodostaaksesi hiusrajan ja temppelialueen viileäksi.

Rajaa haalistumista

Kun muotoilet ranskalaisen sadon haalistumisen kampausta, käytä kevyttä tai keskipitkää pitoa, vahaa, savea tai kermaa. Matta tuote on ihanteellinen luonnollisen kuvioidun ilmeen saamiseksi. Muotoile leikkaus löysästi ja sotkuisesti, siististi ja tyylikkäästi, harjaamalla eteenpäin tai pyyhkäisemällä sivulle.

Crop Fade Haircut

Kuvioitu ranskalainen sato

Kuvioitu ranskalainen sato on erittäin houkutteleva sekoitus pituuksia ja tyylejä. Sivut ovat haalistuneet, joten ne ovat lyhyitä ja tyylikkäitä, kun taas yläosa on paksu ja luonnollinen rakenne. Jopa ilman muotoilutuotetta, kuvioidussa sadossa on kestävä muotoilu, joka on komea ja imarteleva. Niin monenlaisilla haalistuneilla aliarvostustyyleillä ja aliarvostetuilla tyyleillä, jotka korostavat viileitä lyhyitä hiuksia, et voi mennä vikaan kuvioidun leikkauspaidan kanssa.

Kuvioitu ranskalainen sato

Lisäämällä pienen määrän pomadia ja sekoittamalla hiuksesi sormillasi lisäät tekstuuria, lisäät äänenvoimakkuutta ja parannat maskuliinista vaikutusta. Sinun tulisi pitää hiustuote mahdollisimman pienenä, koska kampauksen tulee olla höyhenpeiteinen ja kerrostettu päälle. Korkealaatuinen mattapomade tai vaha on paras luomaan oikea määrä tekstuuria ja luonnollista kiiltoa.

Kuvioitu sato

Irrotettu ranskalainen sato

Irrotettu ranskalainen sato tuo draamaa ja varmistaa, että erotut joukosta. Kavereille, jotka etsivät modernia ja muodikasta leikkausta, kierre, leikkaava yläosa, jonka sivuilla on irrotettu alaleikkaus, on harkittava leikkaus. Sinun on jätettävä hiukset suunnilleen samalle pituudelle kuin yleensä, ehkä hieman lyhyemmäksi, ja leikkaa sivut niin, että ne ovat dramaattisesti lyhyempiä.

Irrotettu ranskalainen sato

Luottavaiset miehet pitävät tätä leikkausta erittäin seksikkäänä, koska irrotetut ajelut sivut tarkoittavat, että se on tyylikäs ilman, että se näyttää räikeältä tai näyttävältä. Lisäksi se näyttää hyvältä kavereille, joilla on hiipuvat hiukset, kaljuuntuneet hiukset tai leskihuiput.

Rajattu yläosa ajeltuilla sivuilla

Suorat hiukset ranskalainen sato

Crop top fade suorille hiuksille on komea, joustava ja helppo näyttää ja muotoilla. Parturimatkan jälkeen sinun tarvitsee vain kammata hiukset ylhäältä eteenpäin niin, että ne ovat sileät ja tyylikkäät. Ripaus muotoilutuotetta ja hiuslakkaa tekee tyylistäsi vaivatonta ja kestää hämärästä aamunkoittoon.

Crop Top Fade suorille hiuksille

Ranskan Crop Undercut

Alhainen leikkaus yhdistettynä ranskalaiseen satoon on suosittu tapa lisätä joustavuutta viileään leikkaukseen. Jätä hiukset pitkiksi ja sivut lyhyiksi, mutta älä haalista hiuksia, jos haluat sen irrotetun tyylin, joka voidaan saavuttaa aliarvostetulla leikkauksella. Työnnä sitten hiuksiasi eteenpäin ja anna niiden pudota otsaasi niin, että tyyli on tyylikäs ja hoikka.

Ranskan Crop Undercut

Vaihtoehtoisesti voit antaa sen pudota luonnollisesti ja lisätä vahaa teksturoitujen ja kestävien elementtien lisäämiseen. Kummassakin tapauksessa ranskalaisella sadonleikkauksella on hämmästyttävän terävä kontrasti, joka on silmiinpistävä.

Crop Top Undercut Haircut

Ranskalainen leikkaus hiusrajaan

Ranskalainen sato auttaa torjumaan laskevaa hiusrajaa käyttämällä kerroksia ja tekstuuria. Avain on sekoittaa hiusten yläosa kerrokselliseen reunaan niin, että se työntää hiusrajasi eteenpäin. Käytä sitten tuotetta, joka ei ole raskas tai tiheä, jotta se näyttää kevyeltä ja sotkuiselta.

Ranskalainen leikkaava hiusraja

Miehet, joiden sivut ovat kauempana, voivat käyttää ranskalaista satoa peittääkseen hälvenevän hiusrajan, ohentuvat hiukset tai lesken huipun. Jut varmista, että käytät mattavahaa tai savea, jotta päällys näyttää täydellisemmältä ja paksummalta.

Ranskalainen sato kaljuille miehille

Kiharat hiukset ranskalainen sato

Poikien, joilla on kiharat hiukset, ei tarvitse valita luonnollista ulkonäköä koko ajan. Jos etsit tapaa muuttaa tyyliäsi ja antaa kiharoidesi loistaa, kihara ranskalainen sato on täydellinen kontrasti määrittelee mutkikkaita lukkoja. Aloittelijoille voit kysyä parturiltasi lyhyen haalistumisen pään sivuilla. Voit saada korkean kaljuuden haalistumisen, jos haluat runsaasti kontrastia tai matalan kartion haalistumisen, jotta saat tyylikkään ilmeen, jota voit käyttää toimistossa.

Kihara Crop Top Haircut

Seuraavaksi anna kiharoidesi pudota kasvoillesi sotkuiseen reunaan, joka näyttää ylhäältä seksikkäältä ja tilavalta. Kun pitkät kiharat ovat liikaa vaivaa, voit leikata ne vaakasuoraan. Tämä tekee niistä siistin muodon, joka on paljon helpompi ylläpitää.

Kiharat hiukset ranskalainen leikkaus

Sotkuinen Top Crop

Sotkuisella ylhäällä on paljon yhtäläisyyksiä klassisen ranskalaisen sadon kanssa. Sivut tuodaan alas leikkauskoneilla, ja hiukset ovat pidemmät päällä. Suurin ero on kuitenkin se, miten miehet, joilla on huippukasvit, muotoilevat hiuksiaan. Vahaa käyttämällä vedät kätesi hiustesi läpi ja yrität luoda muotoja ja kulmia, jotka ovat toisiaan vastakkaisia.

Sotkuinen sato

Valmis tyyli on kuvioitu ja sotkuinen leikkaus, joka on rento ja nuorekas. Se on täydellinen nuorille kavereille, jotka haluavat tehdä klassisesta ranskalaisesta sadosta houkuttelevamman.

Sotkuinen ranskalainen leikkaus

Ranskalainen sato kampauksen kanssa

Ranskalainen sato kammalla ei ole kaikille. Tyyli on uskomattoman erottuva, mutta se on tyylikäs ja hienostunut, joten se on ihanteellinen miehille, jotka haluavat näyttää herrasmielisiltä sivuttain hiottuina hiuksina. Tyyliä varten sinun on otettava pitkät päälliset hiuksesi ja puhalletava ne takaisin.

Ranskalainen sato kampauksen kanssa

Siirrä se siveltimellä sivulle ja juokse geelillä tasaiseksi viimeistelyksi ennen hiuslakkaa. Tämä leikkaus on monipuolinen, koska se on leikkisä ja ammattimainen, ja se toimii useimmille kasvomuodoille.

Sivulla pyyhkäisy Crop Top Fade

Crop Top Skin Fade

Ranskalainen sato, jossa on ihon haalistumista, on rento, joten se on loistava valinta, jos olet viileä kaveri, joka vihaa huoltoa. Avain menestykseen tällä tyylillä on ihon haalistuminen sivuilla, joka sulautuu päähän.

Crop Top Skin Fade -leikkaus

Pitkät hiukset ylhäältä on leikattava pystysuoraan tekstuurin ja kontrastin lisäämiseksi vastakkaista haalistumista vastaan. Voit antaa hapsut roikkua luonnollisesti tai heiluttaa sitä sivulle.

Ranskalainen Crop Bald Fade Haircut

Crop Top Low Fade

Matala haalistuminen ja kuvioitu ranskalainen sato on sopiva keskitie, jos et halua ihon haalistumista. Yksi parhaista hiustenleikkauksista ammattimiehille, jotka tarvitsevat tyylikkään siistin leikkauksen toimistoon, kuvioitu crop top -haalistus on lyhyt, mutta ei paljasta päänahkaa.

Crop Top Low Fade

Paitsi että sivut ovat pidempiä matalalla kartiolla, hiusraja putoaa alas ja antaa sinun pitää enemmän volyymia ja pituutta. Hiero hiuksesi muotoiluvahalla saadaksesi luonnollisen, terveen kiillon.

Ranskalainen sato alhaisella haalistumisella

Vaalea kuvioitu sato

Vaalea kuvioitu sato on klassinen ja vaivaton, mutta vaaleat hiukset korostavat, että se on rohkeampi ja vaikeampi jättää huomiotta. Perinteisen sadon poiminta ja värin lisääminen yhdistävät vaivattoman ja vähän huoltoa vaativan leikkauksen moderniin tyyliin.

Vaalea teksturoitu ranskalainen Crop Top -kampaus

Crop Top High Taper

Korkea kartioinen crop top huokuu luokan ja tyylin tasapainoa. Tämä leikkaus alkuun haalistua aliarvostus alkaa korkea kartiomainen leikkaus sivuilla tyylikäs ilme. Päälle ranskalainen sato voidaan saavuttaa lyhyillä tai pitkillä hiuksilla, mutta kampaus näyttää parhaiten kerrostetuilta hiuksilta, joilla on paksut kuvioidut raidat.

Crop Top High Taper Fade

Mitä tarvitsen ranskalaiselle leikkaukselle?

Ranskalainen sato on lyhyt miesten hiustenleikkaus, joka ei vaadi paljon hiuksia muotoiluun. Noin 1–2 tuumaa pituutta saatetaan tarvita oikean pituisen reunan saamiseksi, mutta sen ei pitäisi kestää kauan kasvattaa hiuksiasi tämän vaatimuksen täyttämiseksi. Kuten miehistö leikattu otsatukka, tyyli toimii useimpien kasvojen ja hiustyyppien kanssa.

Crop Top -kampaus miehille

Jos haluat muotoilla crop top -kampauksen, sinun kannattaa investoida laadukkaaseen pomadiin, vahaan, saveen tai kittiin. Hyvien hiustuotteiden avulla voit lisätä pitoa, kiiltoa, volyymia ja täyteläisyyttä hapsuihin ja takahiuksiin samalla kun voit hallita hiustesi muodollisuutta tai epävirallisuutta.

Paksut hiusten leikkaukset

Ei hätää, jos muotoilu ei ole sinun juttusi, koska ranskalainen sato on niin yksinkertainen, että tuotetta ei tarvita. Suurimman osan aamuista voit nousta sängystä parhaan kuvioidun kampauksen avulla. Olipa tyyli siisti ja harjattu eteenpäin tai pyyhkäisty sivulle ja sotkuinen, leikkaus näyttää aina hyvältä.

Crop Top Taper Haircut

Kuinka saada ranskalainen sato

Kun kampaukset menevät, ranskalainen sato on miesten lopullinen leikkaus. Se ei toimi vain kavereille, joilla on paksut tai ohuet lukot ja täynnä tai laskeutuvia hiuksia, mutta se on helppo saada ja muotoilla.

Crop Top Fade Haircut

Siksi se tarjoaa ajattoman ja klassisen ilmeen viettämättä lukemattomia tunteja peilin edessä. Lyhyt ja siisti, se sopii kaikkina vuodenaikoina, koska se on kevyt ja hengittävä kesällä ja tuulenpitävä syksyllä ja talvella.

Miesten ranskalaiset hiustyylit

Se on uskomattoman imartelevaa, kunhan valitset tyylisi ja persoonallisuutesi mukaan ranskalaisen leikkauksen. Useimmat kaverit pitävät ranskalaista satoa erittäin yksinkertaisena saada, koska heidän parturit tietävät nimen tai tunnistavat kuvan leikkauksesta. Crop top -kampauksen lisäetuna on se, että se vaatii hyvin vähän ylläpitoa.

Kuvioitu Crop Fade

Kasvaessaan se pysyy suunnilleen samassa tyylissä ja oikeassa pituudessa. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse leikata huoltovälejä liian usein, mutta korjaus kuuden tai kahdeksan viikon välein pitää sen täydellisessä kunnossa.

Miesten leikatut leikkaukset

Harkitse haluamaasi hapsutyyliä, koska tämä on yksi ranskalaisen kampauksen tärkeimmistä tekijöistä. Tylsät, rypytetyt, jyrkät ja terävät reunat tuottavat ainutlaatuisen ulkonäön, joten kysy parturiltasi, mikä niistä on houkuttelevin kasvojesi muotoon.

Kuinka muotoilla ranskalainen leikkaus

  • Valitse ranskalainen leikkaus, joka sopii kasvoillesi ja hiuksillesi.
  • Pelaa tyylillä, jotta leikkauksestasi tulee miellyttävämpi ja ainutlaatuisempi.
  • Kuivaa hiusten yläosa föönaksi haluamaasi suuntaan ja pyyhi ne siveltimellä siveltimellä. Valitse matala lämmitys vaurioiden välttämiseksi.
  • Pidä ranskalainen sato paikallaan vahalla ja hiuslakalla. Varmista, että käytät hiustuotetta, joka lisää volyymia, jos haluat kuvioidun tyylin.