Räppärit peloissaan

Monet kuuluisat räppärit ja hip-hop-taiteilijat ovat muotoilleet hiuksensa peloissaan. Dreadlocks tunnetaan myös nimellä locs, ja se on suosittu kampaus mustille miehille, jotka haluavat helposti ylläpidettävän ja trendikkään ilmeen. Vaikka tämäntyyppiset hiukset on yleensä liitetty Rasta -tyyliin, monet vanhat ja uudet taiteilijat ovat käyttäneet pelkoja. Viime vuosina jotkut valkoiset räppärit ovat omaksuneet ulkonäön ja useat mustat räppärit kokeilevat jopa ainutlaatuisia hiusvärejä, ja jotkut ovat valinneet vaaleita, violetteja, sinisiä, valkoisia ja punaisia ​​pelkoja. Jotkut tunnetuimmista dreadhead -räppäreistä ovat Snoop Dogg, Lil Wayne, Busta Rhymes, Lil Jon ja Wiz Khalifa. Inspiroidaksesi tutkimustasi ja antaaksesi tyyliideoita, tässä on luettelo räppäristä, joiden pelot ovat kopioinnin arvoisia.

Räppärit peloissaan

Räppärit Dreadlocksilla

Snoop Dogg

Snoop Dogg on ollut räppikentällä 90 -luvun alusta lähtien ja keksinyt itsensä lukemattomia kertoja matkan varrella. Hänet tunnetaan monipuolisesta urastaan, joka ulottuu tarttuviin sävelmiin, oudoista elokuvaroolistaan ​​ja viime aikoina terveestä ystävyydestään Martha Stewartin kanssa.

Sen lisäksi, että Snoop Dogg on yksi kaikkien aikojen parhaista räppäreistä, hänen kampauksensa ja vaatekaapinsa ovat tehneet hänestä myös muotikuvakkeen. Hän on aina valmis kokeilemaan jotain uutta. Räppäri alkoi käyttää rastat Snoop Lion -vaiheessaan ja on omaksunut tyylin päälle ja pois siitä lähtien.

Snoop Doggin pelot

Lil Uzi

Kun ajattelet Lil Uzi, ajattelet värikkäitä pelkoja. Räppärin rastatukka on värjätty lähes kaikkiin sävyihin auringon alla kirkkaan violetista oranssiin, siniseen, vaaleanpunaiseen ja punaiseen. Jos lisäät sekoitukseen kasvotatuoinnit ja taiteilijan androgyyniset asut, ja Lil Uzin tyyli on yhtä ainutlaatuinen ja inspiroiva kuin hänen musiikkinsa.

Lil Uzi tuli rap -kohtaukseen vuonna 2016 Money Longerin kanssa. Hän on julkaissut menestyksekkäitä albumeja, kuten kellokoneisto, ja pelkonsa vaihtavat väriä myös säännöllisesti. Taiteilija katkaisi ne vuonna 2019, mutta olemme melko varmoja, että he tulevat takaisin. Katsotaanpa, minkä hiusvärin hän valitsee seuraavaan räppäri -kampaukseensa.

Lil Uzi Vert pelkää

J Cole

J Cole kasvoi äidin kanssa, joka rakasti rockia ja folkia, ja isän kanssa, joka oli erittäin kiinnostunut hardcore-hip-hopista. Ei ole epäilystäkään siitä, että musiikki, jota hän kuunteli kehittymisvuosiensa aikana, vaikutti voimakkaasti häneen. Hän alkoi ilmaista kiinnostuksensa räppäämiseen 12-vuotiaasta lähtien. Kelaa eteenpäin muutama vuosikymmen ja nyt häntä pidetään laajalti yhtenä sukupolvensa vaikutusvaltaisimmista räppäristä.

Hiusten edessä J Cole on melko uskollinen peloilleen. Valittavana on niin monia rastatyylejä, joten räppäri muotoilee hiuksensa joskus hienostuneessa poninhäntässä, mutta jättää ne yleensä löysäksi ja virtaavaksi. Yksinkertainen mutta tyylikäs, tämä rappiainen, jolla on pelkoja, on erinomainen esimerkki hyvänmuotoisista loc-muodoista.

J Cole pelkää

Lil pumppu

Uutena valokeilassa Lil Pump on merkittävä jäsen SoundCloud -rap -kohtauksessa. Hän nousi suosioon viruksellisella kappaleellaan Gucci Gang vuonna 2017 ja on nopeasti aloittanut hyperaktiivisen julkisen persoonan rakentamisen. Hän teki otsikoita oikeudellisista ongelmistaan, hyväksyi Donald Trumpin ja hänen eklektisen tyylitajunsa.

Laillisuuden kannalta Lil Pump on lähin, jota saat valkoiselle räppärille peloissaan, vaikka hänen taustansa on teknisesti kolumbialainen ja siksi latino. Lil Pump tykkää leikkiä peloillaan, oli hän sitten kuolemassa niitä hulluissa väreissä tai muotoillut odottamattomilla tavoilla.

Lil Pump pelkää

2 Chainz

Tunnetaan myös nimellä Tity Boi, 2Chainz tuli musiikkikentälle osana Playaz Circlea, hip hop -duoa, jonka hän lopulta jätti uransa edistämiseksi. Siitä tuli fiksu liike, koska räpparista tuli pian kansainvälinen menestys.

2 Chainzin tunnusomaiset pelot ovat olleet olemassa jo pitkään. Joskus ne on värjätty blondiksi. Muina aikoina ne ovat vapaamuotoisia, ilman muotoilua. Oli tapaus mikä tahansa, on selvää, että räppäri ylläpitää niitä säännöllisesti ja jakaa usein ratapäivityksiä Instagramin kautta. Jos haluat, että pelkosi näyttävät hyviltä ja terveiltä, ​​sinun on huolehdittava hiuksistasi oikein.

2 Chainz -pelkoa

Busta Rhymes

Busta Rhymes ei tarvitse esittelyä, sillä hänellä on ura uransa alla. Räppäri voitti maailman ragga-inspiroidulla tyylillään ja monimutkaisilla sanoituksillaan halliten voimakkaasti hip-hop-kohtausta 90- ja 2000-luvuilla.

Busta Rhymes on keinuttanut lyhyitä hiuksia yli kymmenen vuoden ajan, mutta uransa huipulla rastatukka oli juurtunut hänen ulkoasuunsa. Hän aloitti niiden kasvattamisen joulukuussa ’89 ja katkaisi ne vasta vuonna 2005. Se on 15 vuoden sitoutumista, vaikka arvaamme, että kunnioitus Jamaikan perinnölle oli myös yksi syy siihen, että kampaus kesti häntä niin kauan.

Busta Rhymes pelkää

Lil Wayne

Usein yhdeksi kaikkien aikojen suurimmista räppäreistä mainittu Lil Wayne aloitti uransa vuonna 1995. Räppäri on myynyt yli 120 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti ja voittanut lukemattomia palkintoja, mukaan lukien viisi Grammy -palkintoa. Yksinprojektiensa lisäksi hän teki myös aaltoja yhteistyönsä ansiosta Justin Bieberin, Fall Out Boyn, Paris Hiltonin ja Ariana Granden kanssa.

Vaikka hänen musiikkinsa on saattanut muuttua vuosien varrella, hänen hiuksensa pysyivät enimmäkseen samana. Lil Waynen rastatukka teki debyyttinsä hänen albuminsa The Carter ilmestymishetkellä.

Viime vuosina on raportoitu, että jotkut räppärin pelot putoavat ohenemisen takia, mikä ei ole yllättävää. Ota tämä varoittavana tarinana. Pelot vaativat tiukkaa huoltoa.

Lil Wayne pelkää

Wiz Khalifa

Työskentele kovasti, pelaa kovasti on sekä Wiz Khalifan suosittujen kappaleiden otsikko että motto, jonka mukaan hän näyttää elävän elämää. Räppäri julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2006 ja on siitä lähtien saanut valtavan suosion; varsinkin kun hän pudotti maailmanlaajuisen osuman See You Again Furious 7 -ääniraidasta.

Wiz Khalifan pelot ovat ikonisia, mutta räppäri ei ole muotoillut lokkejaan vähään aikaan eikä näytä innokkaalta kokeilemaan violetteja hiuksia uudelleen. Silti emme voi muuta kuin ihailla räppärin kampausta ja muotia. Hän katsoo aina asiallisesti.

Wiz Khalifa pelkää

T-kipu

T-Pain ei ole vieras menestykselle. Pelkästään vuodesta 2006 vuoteen 2010 räppäri esiintyi yli 50 kaavion kärjessä. Hän voitti kaksi Grammy -palkintoa ja on osittain vastuussa Lowista, joka on epäilemättä yksi kaikkien aikojen parhaista bileistä.

T-Pain on tunnettu tavaramerkillisistä rastatyypeistään, joita hän näyttää palaavan kerta toisensa jälkeen. Siihen on syy – pelot sopivat täydellisesti tämän räppärin rentoon ulkoasuun.

T-Pain pelkää

Lil Jon

Criliksi kutsutun hip -hop -alalajin syntymisestä Lil Jon on ollut musiikkielämässä 90 -luvun alusta lähtien. Oman musiikin julkaisemisen lisäksi räppäri on kuuluisa yhteistyöstään, erityisesti ystävän ja taiteilija Pitbullin kanssa. Lil Jon aloitti DJ: n ja se näkyy: hän näyttää aina tietävän, millaista musiikkia kaikki haluavat kuunnella.

Kampauksensa suhteen Lil Jon ei näytä olevan halukas luopumaan peloistaan ​​lähiaikoina.

Lil Jon pelkää