Rapper rettegéssel

Sok híres rapper és hip-hop művész rettegve formázta a haját. Locs néven is ismert raszta népszerű frizura azoknak a fekete férfiaknak, akik könnyen karbantartható és divatos megjelenést szeretnének. Bár az ilyen típusú hajat általában a Rasta stílushoz társították, sok régi és új művész van, akik rettegést viseltek. Az elmúlt években néhány fehér rapper elfogadta a megjelenést, és több fekete rapper is kísérletezik egyedi hajszínekkel, néhányan szőke, lila, kék, fehér és vörös rettegést választanak. A leghíresebb dreadhead rapperek közé tartozik Snoop Dogg, Lil Wayne, Busta Rhymes, Lil Jon és Wiz Khalifa. Annak érdekében, hogy inspirálja a kutatást és stílus ötleteket adjon, íme egy lista a rapperekről, akik rettegést érdemelnek.

Rapper rettegéssel

Rapper raszta

Snoop Dogg

Snoop Dogg a kilencvenes évek eleje óta a rap -jelenet körül jár, és számtalanszor feltalálta magát útközben. Sokoldalú karrierjéről ismert, amely fülbemászó dallamokat ölel fel, furcsa filmszerepeiről és újabban Martha Stewarttal való barátságáról.

Eltekintve attól, hogy minden idők egyik legjobb rappere, Snoop Dogg frizurája és ruhásszekrénye divat ikonjává tette őt. Mindig hajlandó valami újat kipróbálni. A rapper Snoop Lion fázisában kezdett rasztát viselni, és azóta is fel- és kikapcsolja a stílust..

Snoop Dogg retteg

Lil Uzi

Ha Lil Uzi -ra gondol, akkor színes rettegésekre gondol. A rapper rasztafényét szinte minden árnyalatban festették a nap alatt, az élénk lila és a narancssárga, kék, rózsaszín és vörös között. Ha hozzáadja az arctetoválásokat és a művész androgün ruháit a keverékhez, és Lil Uzi stílusa olyan egyedi és inspiráló, mint a zenéje.

Lil Uzi 2016 -ban lépett a rap színpadra a Money Longer társaságában. Sikeres albumokat adott ki, mint az óramű, félelmei a szokásosnál is színt váltanak. A művész 2019 -ben elvágta őket, de biztosak vagyunk benne, hogy visszatérnek. Lássuk, milyen hajszínt választ a következő rapper frizurájához.

Lil Uzi Vert retteg

J Cole

J Cole olyan anyával nőtt fel, aki szerette a rockot és a folkot, és egy apával, aki nagyon szerette a hardcore hip-hopot. Kétségtelen, hogy erősen hatott rá a zene, amelyet a fejlődési éveiben hallgatott. Tizenkét éves kora óta kezdi kifejezni vonzódását a rappeléshez. Pár évtizeddel előre, és ma már széles körben generációjának egyik legbefolyásosabb rappereként tartják számon.

Hajszálon J Cole elég hűséges félelmeihez. A sok raszta stílus közül lehet választani, a rapper időnként kidolgozott lófarokba formálja a haját, de általában lazán és folyékonyan hagyja őket. Egyszerű, mégis stílusos, ez a rettegős rapper kiváló példája a szabad formájú locsoknak, amelyek jól néznek ki.

J Cole retteg

Lil szivattyú

Új a figyelem középpontjában, Lil Pump a SoundCloud rap jelenet kiemelkedő tagja. 2017 -ben népszerűvé vált a Gucci Gang című virális dalával, és gyorsan elkezdett hiperaktív közéleti személyiséget építeni. Címsorokat közölt jogi problémáiról, támogatva Donald Trumpot és eklektikus stílusérzékét.

A legitimitás szempontjából a Lil Pump áll a legközelebb a rettegett fehér rapperhez, bár a háttere technikailag kolumbiai, ezért latin. Lil Pump szeret játszani a félelmeivel, legyen szó akár őrült színekben, akár váratlan módon..

Lil Pump retteg

2 Chainz

A Tity Boi néven is ismert 2Chainz a Playaz Circle részeként lépett a zenei életbe, egy hip -hop duó, amelyet végül karrierje folytatása végett hagyott el. Ez okos lépésnek bizonyult, mivel a rapper hamarosan nemzetközi siker lett.

2 Chainz jellegzetes rettegései már régóta léteznek. Néha szőkére festik őket. Máskor szabad formájúak, nincs stílusuk. Bármelyik esetről is legyen szó, egyértelmű, hogy a rapper rendszeresen karbantartja őket, gyakran megosztja a rasztafrissítéseket az Instagramon keresztül. Ha azt szeretné, hogy félelmei jól és egészségesen nézzenek ki, akkor gondoskodni kell a hajáról.

2 Chainz rettegés

Busta Rhymes

Termékeny karrierje alatt Busta Rhymes nem igényel bemutatkozást. A rapper ragga ihlette stílusával és összetett szövegeivel megnyerte a világot, és erősen uralta a hip-hop jelenetet a 90-es és 2000-es években.

Busta Rhymes több mint egy évtizede ringatja a rövid hajat, de karrierje csúcspontján a raszta beleivódott a külsejébe. ’89 decemberében kezdte termeszteni őket, és csak 2005 -ben vágta le. Ez 15 éves elkötelezettség, bár feltételezzük, hogy a jamaicai örökség tisztelete is az egyik oka annak, hogy a frizura sokáig kitartott mellette..

Busta Rhymes retteg

Lil Wayne

A gyakran minden idők egyik legnagyobb rappereként emlegetett Lil Wayne 1995 -ben kezdte karrierjét. A rapper világszerte több mint 120 millió lemezt adott el, és számtalan díjat nyert, köztük öt Grammy -díjat. Szólóprojektjei mellett hullámokat vert az olyan művészekkel való együttműködésének köszönhetően, mint Justin Bieber, Fall Out Boy, Paris Hilton és Ariana Grande.

Bár a zenéje változhatott az évek során, a haja többnyire ugyanaz maradt. Lil Wayne rasztafilmjei akkor debütáltak, amikor megjelent The Carter című albuma.

Az elmúlt években arról számoltak be, hogy a rapper egyes rettegései a ritkuló gyökerek miatt kiesnek, ami nem meglepő. Vegye ezt figyelmeztető mesének. A rettegek szigorú karbantartást igényelnek.

Lil Wayne retteg

Wiz Khalifa

Dolgozz keményen, játssz keményen – ez Wiz Khalifa egyik népszerű dallamának címe és a mottója, amellyel úgy tűnik, hogy az életet éli. A rapper még 2006 -ban adta ki debütáló albumát, és azóta hatalmas elismerést élvez; főleg egyszer, amikor levetette a See You Again című világslágert a Furious 7 filmzenéjéből.

Wiz Khalifa rettegései ikonikusak, de a rapper egy ideje nem formázta a fürtjeit, és úgy tűnik, nem szívesen kísérletezne újra lila hajjal. Ennek ellenére nem tehetünk mást, mint csodáljuk a rapper frizuráját és divatját. Mindig a lényegre tekint.

Wiz Khalifa retteg

T-Pain

A T-Pain számára nem ismeretlen a siker. Csak 2006 és 2010 között a rapper több mint 50 listavezető kislemezen szerepelt. Két Grammy -díjat nyert, és részben felelős Lowért, vitathatatlanul minden idők egyik legjobb party -jammé.

A T-Pain jól ismert védjegyes rasztairól, amelyekről úgy tűnik, újra és újra visszatér. Ennek oka van – a rettegések tökéletesen illik ennek a rapper nyugodt megjelenéséhez.

T-Pain retteg

Lil Jon

A crunk néven ismert hip -hop alműfaj megjelenésének köszönhető Lil Jon a 90 -es évek eleje óta a zenei élet körül jár. A saját zenéinek kiadása mellett a rapper híres együttműködéseiről, különösen Pitbull barátjával és társával. Lil Jon kezdte a DJ -t, és ez látszik is: úgy tűnik, mindig tudja, milyen zenét szeret mindenki hallgatni.

Ami a frizuráját illeti, Lil Jon úgy tűnik, nem akarja, hogy egyhamar elhagyja félelmeit.

Lil Jon retteg