Rappere med fletninger

Mange rappere og hiphop-artister har gennem årene haft deres hår i fletninger. Som en af ​​de bedste frisurer til sorte mænd er fletninger lette at have på med kort og langt hår og tilbyder et stilfuldt look. Fra kassefletninger til zig-zag cornrows til et falmet hårklipp på siderne med flettet hår på toppen, de fleste sorte rappere har eksperimenteret med forskellige stilarter. Nogle af de mest populære flettede rappere inkluderer Snoop Dogg, Ludacris, ASAP Rocky, Xzibit, Ja Rule, Jim Jones, Pusha T, Coolio, Ice Cube og Meek Mill. I nyere tid har nogle hvide rappere endda stylet fletninger og cornrows i et forsøg på at se delen. For at inspirere din stil med de rigtige kunstnere har vi samlet en liste over rappere med fletninger, der er værd at få!

Rappere med fletninger

Berømte rappere med fletninger

ASAP Rocky

En af de største breakout -stjerner i 2010’erne, ASAP Rocky startede inden for musik ung. Han rappede, selv før han fik sin GED, til en vis underjordisk anerkendelse. Derefter blev han bemærket og kæmpet af medkunstneren Drake, hvilket førte til udgivelsen af ​​hans officielle debutalbum, Long.Live.A $ AP, tilbage i 2013. Han har haft stor international succes siden som solomusiker, producent og fremhævet samarbejdspartner.

Hvad angår hans frisure, er ASAP Rocky tro mod sine fletninger. Han styler dem på forskellige måder, ofte i en hestehale. Kassefletningerne giver ham et excentrisk udseende, som vi gætter på, er præcis, hvad rapperen gik efter.

ASAP Rocky Braids

Lil Yachty

En nyere post på rapscenen scorede Lil Yachty sin første platinsingel med One Night i 2016. Spol et par år fremad, og han var allerede en Grammy-nomineret kunstner. Rapperen er kendt for sin optimistiske musikstil, som han kan lide at beskrive som bubblegum rap.

Det første, du bemærker ved Lil Yachty, er hans fletninger, farvet lyse rødt og stylet med perler. Disse røde fletninger er ikke for alle, men udseendet passer godt til rapperen. Hans musik handler om vigtigheden af ​​at forblive positiv, og hans frisure understreger det budskab og frembringer en æstetik, der er finurlig og sjov.

Lil Yachty fletninger

Travis Scott

Travis Scotts musikalske stil er en blanding af hiphop, lo-fi og ambient. Han fik sin første store label-aftale i 2012 og udgav et debutalbum, Rodeo, tre år senere. Tilsluttet Kanye West og T.I.s etiketter blev Scott hurtigt en bona fide superstjerne med talrige platinsingler under sit bælte.

Men udover at hive hits ud, er Scott også kendt for sin sans for stil i top. Hans fletninger har inspireret millioner af fans rundt om i verden. De er ubesværet seje og lette at passe, hvilket gør det til den perfekte hip-hop frisure.

Travis Scott Braids

Ludacris

Fra rapping til skuespil er Ludacris en sand renæssancemand. Kunstneren debuterede i slutningen af ​​90’erne og brugte 2000’erne på at score hit efter hit, til det punkt, hvor han blev et kendt navn og efterspurgt samarbejdspartner. Som skuespiller er han bedst kendt for at have optrådt i serien The Fast and the Furious, men han havde også roller i andre film som Crash og nytårsaften.

Efterhånden som årene gik, gennemgik Ludacris hår flere ændringer, fra en stor Afro til et summende snit til fletninger. Rapperens cornrows vil altid være ikoniske, fordi denne flettede stil symboliserede hans signaturlook i højden af ​​hans succes.

Ludacris fletninger

Snoop Dogg

Snoop Dogg er en af ​​de bedste rappere nogensinde og behøver ingen introduktion til de fleste fans. I begyndelsen af ​​90’erne udviklede kunstneren sig ud over sin hardcore gangsta rap begyndelse til at blive en popkultur. Uanset om han udgiver en ny sang eller medvirker i en frisk reality -serie, har Snoop altid været ivrig efter at vise fans en ny, uventet side af ham.

Udover at være en elsket mediepersonlighed, har Snoop Dogg stylet alle de sejeste sorte mænds frisurer. Mens han prøver forskellige snit og stilarter, forbliver rapperens fejlfrie cornrows hans mest ikoniske look endnu. Gennem årene har Snoops fletninger været hans go-to-stil. Vi ville gå så langt som til at kreditere ham for at lave cornrows mainstream.

Snoop Dogg fletninger

Xzibit

Xzibit startede som en underjordisk rapper, inden han blev en populær MC, skuespiller og tv -vært. Siden 2013 har han været en del af hiphop-gruppen Serial Killers og tager regelmæssige skuespil, herunder tv-shows som Empire og film som Sun Dogs.

En anden troende på cornrows magt, Xzibit bar dem længe i sine tidlige rappedage. Hvis du er ivrig efter at følge i hans fodspor, vil du være glad for at vide, at cornrows giver dig mulighed for frit at udtrykke din kreativitet. Vær ikke bange for at bede din barber om at skabe unikke mønstre, der hjælper dig med at skille dig ud fra mængden.

Xzibit fletninger

Coolio

Coolio opnåede mainstream succes i midten til slutningen af ​​1990’erne, idet han var kendt for sin Grammy-prisvindende single Gangsta’s Paradise. Rapperen er også blevet en dygtig kok med sit eget madlavningsshow, Cooking with Coolio. Han kan lide at spøge med, at han er “ghettoen Martha Stewart”.

Hvad angår hans frisure, beskrives Coolios fletninger bedst som helt vanvittige. Hans flettede hår stikker altid ud og op og genkendes øjeblikkeligt. Der var endda et tidspunkt, hvor rapperen ville bære sine fletninger i to grisehaler. Heldigvis har Coolio swagger til at trække dette look ud med stil.

Coolio fletninger

Meek Mill

Et af de mest forfriskende hiphop-talenter i nyere hukommelse, Meek Mill begyndte sin musikkarriere som en kamp-rapper og opnåede anerkendelse takket være en række fantastiske blandinger, der omtalte hans vanskelige opvækst. Da han udgav sit debutalbum i 2012, var han allerede en big deal.

Mill har i øjeblikket et poleret look, så du ved måske ikke engang, at rapperen bar fletninger i hele sin barndom og mixtape -dage. Helt kontrasten til det klassiske Cæsar -snit, han adopterede, da han fik berygtethed, signalerer hans nye hårklipp sandsynligvis hans nyfundne prestige. Ikke desto mindre er Meek Mill’s cornrow fletninger fortsat en stilfuld frisure for mænd.

Sagtmodig Møllefletninger

Ol ‘Dirty Bastard

Apropos skøre fletninger, indtast den afdøde Ol ’Dirty Bastard. Et af grundlæggerne af Wu-Tang Clan, han var ansvarlig for nogle af de mest indflydelsesrige hip-hop, der udkom i 90’erne. Desværre var han også gruppens løse kanon og begyndte at have mange vanskeligheder med loven kort tid efter, at han havde indledt sin solokarriere. Det hele kulminerede med hans død på grund af en utilsigtet overdosis stof.

Men mens hans personlige liv var uroligt, var hans ikoniske piggede fletninger altid på punkt. Udseendet kan endda fungere i dag, så længe du har dedikationen til at vedligeholde det.

Ol ’Dirty Bastard Braids

Bue Wow

Bow Wow udgav sit første album, Pas på hund, på kun 13 år, til stor kommerciel succes. Han kæmpede for at opnå den samme anerkendelse i årene, der fulgte, men blev ved med at udgive musik. Kunstneren drejede også om at starte en karriere som skuespiller og dukkede for nylig op som frøen i hitshowet The Masked Singer.

Dengang da han stadig var Lil ’Bow Wow, var kunstneren meget til fletninger, hvilket gav ham et hårdt udseende på trods af sin unge alder. Han har nu en buzz cut, der fremhæver hans definerede ansigtstræk.

Lil Bow Wow Braids