Revizuirea sistemului de tăiere a părului Flowbee

Dacă sunteți în căutarea unui sistem de tuns pentru a vă tunde propriul păr acasă, atunci veți dori să luați în considerare Flowbee. Comparabil cu utilizarea tăietoarelor, o tunsoare Flowbee este ușoară și simplă. Și pentru că acest aparat de tuns cu vid vine fără mizerie, Flowbee oferă un sistem de tunsoare DIY de întreținere redusă, care ar putea fi potrivit pentru unii bărbați.

Dacă v-ați dat peste această recenzie Flowbee, atunci sunteți curios dacă acest sistem de tuns la domiciliu funcționează de fapt, diferitele stiluri de tunsoare pe care le-ați putea obține, dacă mașina este în valoare de preț, dacă clienții recenzii online se poate avea încredere și câți bani puteți economisi tăindu-vă singur părul. Pentru a vă ajuta să decideți, am realizat o analiză cuprinzătoare a Sistem de tăiere a părului Flowbee.

Flowbee

Recenzii Flowbee

Cu peste o mie de recenzii și evaluări excelente pe Amazon, Flowbee are o reputație în care poți avea încredere. De fapt, acest sistem de tuns pe bază de vid funcționează bine în mod constant, îți va tăia părul fără probleme în 5 minute și nu va lăsa tăieturile nicăieri pentru curățare. Deoarece funcționează conectându-se la un aspirator, dispozitivul se bazează pe această aspirație pentru a colecta părul pe măsură ce taie.

Mașina este fabricată în Statele Unite, bine proiectată cu materiale de calitate și proiectată pentru a funcționa ani de zile. Construcția este robustă, capul de tăiere este confortabil de ținut și furtunul este suficient de lung pentru o manipulare convenabilă. În general, produsul a fost construit pentru a rezista, majoritatea mărturiilor clienților susținând că au folosit dispozitivul de tăiat de peste 5 ani.

Convenabilă, accesibilă și ușor de utilizat, o tunsoare Flowbee vă va economisi mii de dolari în vizitele de coafură. Cu toate acestea, adevărul este că acest sistem de tăiere a părului în vid merită doar pentru anumite tipuri de bărbați.

Revizuirea sistemului de tunsori Flowbee

Acest produs se adresează unei nișe – bărbații mai în vârstă care doresc o tunsoare obișnuită. Flowbee nu a fost conceput pentru băieții care doresc tunsori la modă și coafuri reci care necesită un frizer priceput.

Nu vă puteți estompa părul pe lateral și pe spate, dar există diferite atașamente care vă pot ajuta să tăiați părul scurt, mediu și lung. Dacă doriți să obțineți cea mai bună tunsoare, vizitați un salon de coafură tradițional. Dacă totuși doriți să economisiți bani pe tunsori, investiți în tunsori fără fir și învățați cum să vă estompați părul.

Pentru bărbații care doresc o tunsoare simplă cu straturi, dar fără mizerie, vă recomandăm cu tărie încercați Flowbee.

Sistem de tăiere a părului Flowbee 1.664 recenzii Sistem de tăiere a părului Flowbee

  • Acest produs are garanția producătorului. Asa de…
  • O tăietură perfectă de fiecare dată. Excelent pentru Întreg…
  • Economisiți sute de dolari în tunsori

193,99 dolari Cumpără acum

Ce este un Flowbee?

Flowbee este un sistem de tuns care se atașează la majoritatea aspiratoarelor. Mașina vine cu un furtun, adaptor de vid, 10 distanțieri din plastic, ulei de lamă și cablu de alimentare. „Distanțierii” sunt echivalentul gardelor sau pieptenilor pentru un tuns tradițional. Le atașați la capul Flowbee și acest lucru determină lungimea tunsoare.

Distanțierii pot tăia lungimea părului de la 1/2 “la 6”. Majoritatea băieților folosesc un distanțier pentru a-și tunde părul de aceeași lungime pe tot capul. Cu toate acestea, diferitele dimensiuni ale distanțierilor vă permit să reduceți laturile și înapoi pentru a crea o coafură laterală scurtă și lungă. Acest lucru permite bărbaților să taie o serie de stiluri clasice și moderne de tunsoare.

Sistem de tăiere a părului Flowbee

Deoarece Flowbee nu vine cu propriul sistem de aspirație, va trebui să conectați dispozitivul la vid. Aspiratorul trebuie să aibă 3 CP sau 8 AMP pentru a trage eficient părul prin lamele de tăiere.

Deoarece performanța depinde de puterea de aspirare, aspiratoarele puternice vă fac tunsul DIY mai rapid și mai ușor de realizat. În caz contrar, Flowbee este compatibil cu majoritatea mărcilor și modelelor de vid.

Sistem de tăiere a părului Flowbee 1.664 recenzii Sistem de tăiere a părului Flowbee

  • Acest produs are garanția producătorului. Asa de…
  • O tăietură perfectă de fiecare dată. Excelent pentru Întreg…
  • Economisiți sute de dolari în tunsori

193,99 dolari Cumpără acum

Stiluri de tunsoare Flowbee

Cele mai bune stiluri de tunsoare Flowbee sunt stratificate și de lungime scurtă până la medie. Sistemul vă va acoperi în mod natural părul, iar accesoriile pot găzdui lungimi de până la șase centimetri.

Această mașină de tăiat este, de asemenea, ideală pentru bărbații cu tipuri de păr drept și fin. Tăierea părului gros sau creț este posibilă, dar dacă aveți bucle strânse sau vidul nu este suficient de puternic, poate face procesul mai obositor.

Stiluri de tunsoare Flowbee

Cu toate acestea, dacă doriți părți decolorate sau conice sau o tunsoare foarte scurtă deasupra, vă recomandăm să obțineți tăietoare de păr reglabile cu vid de top. În realitate, poate doriți să obțineți aceste aparate de tuns doar pentru a vă curăța decolteul, perciunile și în jurul urechilor..

Doar de menționat, bărbații cu barbă lungă pot trece, de asemenea, Flowbee prin părul facial pentru o tăiere rapidă.

Cine ar trebui să folosească Flowbee?

Flowbee a fost conceput pentru băieții care doresc să-și tundă părul acasă, dar nu vor să-și petreacă timpul curățându-se. În plus, vă economisește timp și efort pentru a merge la frizerie. În 5-10 minute, veți fi terminat tăierea.

În timp ce Flowbee necesită o investiție inițială inițială, acest sistem de tăiere a părului în vid vă va economisi bani în timp.

Dacă o tunsoare ieftină cu frizer costă 15 USD și primești o tăietură pe lună, îți vei câștiga banii înapoi în mai puțin de un an. După aceea, tunsorile tale sunt practic gratuite.

Recenzii Flowbee

Flowbee vs Robocut

Flowbee nu este singurul sistem de tuns pe piață, dar este singurul pe care ar trebui să-l consideri. Robocut este un concurent, dacă îl poți numi așa, cu recenzii proaste și o construcție de calitate scăzută. Se simte pur și simplu ieftin și, cu numărul de recenzii de o stea de pe Amazon numindu-l junk, Robocut nici măcar nu îți justifică luarea în considerare..

Cuvântul final

În timp ce tehnologia din spatele acestui sistem de tuns cu vid este de bază, Flowbee oferă o alternativă ingenioasă și eficientă la tunsorii clasici. Pur și simplu, mașina funcționează. Și, deși nu vă poate aduce toate cele mai tari tendințe de păr ale anului, Sistem de tăiere a părului Flowbee a fost creat special pentru bărbații care au nevoie de o tunsoare normală. În cele din urmă, suntem siguri că vă va plăcea acest produs și îl veți găsi în valoare de bani.

Sistem de tăiere a părului Flowbee 1.664 recenzii Sistem de tăiere a părului Flowbee

  • Acest produs are garanția producătorului. Asa de…
  • O tăietură perfectă de fiecare dată. Excelent pentru Întreg…
  • Economisiți sute de dolari în tunsori

193,99 dolari Cumpără acum