50 herkullista suklaanruskeaa hiusideaa

Miksi me kaikki rakastamme suklaanruskeita hiuksia niin paljon? No, koska se on tietysti herkullista! Vakavampi ja tekninen vastaus olisi, että sen sävy hämärtää tai varpaat pohjimmiltaan brunettien ja ruskeiden hiusten välillä, jolloin voit käyttää molempia samanaikaisesti. Tai saada molempien maailmojen parhaat puolet. Se riippuu siitä, miten haluat katsoa sitä. Olemme koonneet tänne 50 parasta ulkonäköä, jotka antavat ansaitun nyökkäyksen suklaanruskeille hiuksille. Vieritä alas ja valitse suosikkisi!

1. Suklaanruskeat hiukset kultaisilla peekabooilla

Yksi tapa, jolla voit puhaltaa elämää kiinteään mattapintaiseen suklaakarvaan, on lisätä muutama pieni kultainen peekaboo siellä täällä. Ne ovat tuskin näkyvissä, jotta ne eivät poistaisi suklaanruskean kauneudesta, joten ne vain sytyttävät sen.

suklaanruskeat hiukset kultaiset peekaboot

Lähde

2. Suklaanruskeat hiukset karamellilla ja punaisella

Toinen korostustyyppi, jonka voit tehdä avataksesi syvät suklaat hiukset hieman, olisi lisätä niihin karamellia tai punaisia ​​auringonvaloja. Tai miksi ei molempia? Lopulta se näyttää herkulliselta kanelilta ja muskottipähkinältä.

suklaanruskeat hiukset karamellilla ja punaisilla kohokohdilla

Lähde

3. Espresso suklaanruskeat hiukset

Oletko koskaan syönyt espressoa, johon sulatit kuutioista suklaata? Tämä sävy näyttää tältä. Tumma annos espressoa, joka on makeutettu hieman maitomaisella suklaalla. Ja kokeile sitä juomaa. Se on todella hyvä.

Pitkät, syvät espresso-ruskeat hiukset lyhyillä paksuilla kerroksilla suklaanruskeat hiukset

Lähde

4. Kirsikka suklaa ruskeat hiukset

Entä suklaa, jossa on sokeroituja kirsikoita? Jos et syö sitä, niin voit ainakin antaa sen innostaa sinua seuraavaan hiusväriisi, koska se näyttää uskomattomalta. Voit käyttää sitä talvella ja erityisesti jouluna.

kirsikka suklaa ruskeat hiukset

Lähde

5. Iryna Shayk suklaanruskeat hiukset

Epäilemättä yksi maailman kauneimmista naisista, supermalli Irina Shayk käyttää ylpeänä suklaalukkojaan. Hän yhdistää ne kultaisella silmämeikillä ja silmiinpistävällä punaisella huulilla, joka tuo esiin hänen silmiensä upean värin.

Mahonki suklaanruskeat hiukset

Lähde

6. Kate Middleton

Jopa tuleva Englannin kuningatar päätti, että tämä on paras väri. Hän kantaa kuninkaallisia hiuksiaan ja urheilee tyylikkäästi väriä, jonka me kaikki tunnemme ja rakastamme. Kuinka voi olla väärin, kun hän sanoo olevansa oikein?

kate middleton suklaanruskeat hiukset

Lähde

7. Tumman suklaan ruskeat hiukset

Samalla tavalla suklaata on monia makuja ja kaakaopitoisuuksia, joten hiuksillasi voi olla eri sävyjä. Nämä ovat esimerkiksi tumman suklaan ruskeita hiuksia, jotka muistuttavat enemmän ruskeaa kuin ruskeaa, mutta sillä kaakao -aromilla, jota me kaikki rakastamme.

tumman suklaan ruskeat hiukset

Lähde

8. Ranskan punoskruunu

Punokset ovat olleet uskomattomia viime kausina, eikä ole mitään syytä, miksi sinun ei pitäisi yhdistää niitä suklaanruskeisiin hiuksiisi. Tämä on erittäin löysä kruunun ranskalainen punos, joka kulkee pään ympäri.

suklaanruskeat hiukset ranskalainen briad kruunu

Lähde

9. Megan Fox

Tässä on kaunis näyttelijä Megan Fox, jolla on pitkä ja sotkuinen bob, olet arvannut sen, seksikäs ja lämmin suklaanruskea. Se sopii täydellisesti hänen parkittuun ihoonsa ja teräksisiin siniharmaisiin silmiinsä, ja rehellisesti sanottuna emme voi lakata katsomasta häntä.

megan fox suklaanruskeat hiukset

Lähde

10. Boheemi suklaanruskeat hiukset

Etsitkö täydellistä kesäistä boho -ilmettä? Koska olet juuri löytänyt sen. Mikään ei täydennä ruskettunutta ihoasi paremmin kuin suklaakarvat, valkoinen, virtaava, olkapää, paita ja kultaiset korut.

sauva suklaanruskeat hiukset

Lähde

11. Violetit vihjeet

Mitä violetit vihjaavat? Sinun pitäisi ehdottomasti saada suklaanruskeat hiukset, joissa on joitain violetteja vihjeitä. Nämä eivät tietenkään ole kaksi väriä, jotka yhdistyisivät välittömästi. Kuitenkin, jos stylistisi on riittävän taitava, saat näyttää tältä.

suklaanruskeat hiukset vihje violetti

Lähde

12. Taylor Hill

Koska supermalli Taylor Hill on yksi Victoria’s Secretin rakastetuimmista enkeleistä, meidän pitäisi luultavasti ottaa hänen neuvonsa siitä, mikä hiusväri on paras. Hänellä on hyvin luonnollisen näköinen suklaanruskea, joka korostaa hänen upeita vihreitä silmiään.

taylor hil suklaanruskeat hiukset

Lähde

13. Klassiset suklaanruskeat hiukset

Tämä on perusväri, joka edustaa maitosuklaata. Voit hankkia tämän, jos pidät siitä ja haluat säilyttää perinteiset asiat, tai voit aloittaa työskentelyn luovuutesi avulla ja katso, millaista suklaanruskeaa voit keksiä.

klassiset suklaanruskeat hiukset

Lähde

14. Kupariset suklaanruskeat hiukset

Tämä on loistava esimerkki luovuutesi käyttämisestä. Se on suklaan hiusten klassinen sävy, johon on sekoitettu juuri oikeat kuparisävyt. Siksi se on edelleen ruskea, jonka tunnemme ja rakastamme, mutta siinä on punertava metallinen kiilto.

kuparisuklaa ruskeat hiukset

Lähde

15. Suklaanruskeat hiukset kohokohdilla

Mitä tulee kohokohtiin, taivas on todella raja tässä. Hämmästyttävää on, että suklaan sävy on erittäin kärsivällinen, johon voit lisätä periaatteessa minkä tahansa haluamasi korostuksen, kunhan se on hyvän maun mukaista.

suklaanruskeat hiukset

Lähde

16. Sotkuiset vintage -kiharat

Käytä kiiltoaineita suklaanruskeissa hiuksissasi ja katso, että niistä tulee täydellinen kangas vintage -kampauksellesi. Kuitenkin, jotta et näytä liian vanhanaikaiselta, pidä kiharat hieman sotkuisella puolella.

sotkuiset vintage -kiharat suklaanruskeat hiukset

Lähde

17. Suklaa ja messinki

Olemme nähneet, mitä kuparin kohokohdat voivat tehdä suklaanruskeille hiuksille. Nyt on aika katsoa messinkisävyjä. He ovat samassa perheessä. Vain siinä messingissä on hieman enemmän reunaa. Nämä peekaboot näyttävät hyvältä syksyn kampauksena.

suklaa ruskeat hiukset messinki peekaboos

Lähde

18. Suklaakarvat punoksissa

Nämä ovat kaksi huolimatonta ja sotkuista ranskalaista punosta, jotka jatkuvat alaspäin ja koko pituudeltaan tyypillisinä kolminauhoisina punoksina. Ne ovat täydellisiä yöksi tyttöjen tai poikaystäväsi kanssa tai vain chillillä sohvalla katsomassa elokuvaa.

suklaan brwonin hiuspunokset

Lähde

19. Suklaa Bob

Jos sinulla on suklaanruskeat hiukset kesällä, sinun on saatava tämä sotkuinen ja katkera bob. Se antaa sinulle mahdollisuuden näyttää enemmän ihoa ja paljastaa kauniin ruskettuneen itsesi missä tahansa.

suklaanruskeat hiukset

Lähde

20. Suklaata ja karamellisunkkuja

Olkaamme hetken rehellisiä. Kuulostaako tämä suklaapohjaiselta jälkiruoalta vai mitä? Mutta se ei ole. Itse asiassa kyseessä ovat suklaanruskeat hiukset, joissa on karamellikoristeita, joita tässä tapauksessa kutsutaan sinkissiksi, koska ne näyttävät siltä, ​​että olet viettänyt jonkin aikaa auringossa.

suklaanruskeat hiukset, tummat karamelliset upot

Lähde

21. Suorat suklaanruskeat hiukset

Jos haluat, että hiuksesi näyttävät tuolta virtaavalta suklaavirralta Willy Wonkan lasten fantasiasta, sinun on parasta yrittää korjata se ja käyttää sitten paljon kiiltoaineita. Willy Wonka tasoiset hiukset? Saavutettu!

suorat ruskeat hiukset

Lähde

22. Kiiltävät suklaanruskeat hiukset

Kiiltävästä puheen ollen tässä on toinen esimerkki siitä, kuinka hämmästyttävän tämä ruskean sävy näyttää, kun se on tasoitettu ja kiiltävä kaikkialla. Hylkää tuo kiharrinrauta ja palaa kiiltoon, koska hyvät naiset, se on sen arvoista!

kiiltävät suklaanruskeat hiukset

Lähde

23. Emilia Clarke

Vaikka hän urheilee tuota pitkää platinaperukkaa ”Valtaistuinpeli” -pelissä, nähdessään olevansa Targaryen, näyttelijä Emilia Clarke on oikeasti suklaanruskeat hiukset värillinen tyttö tosielämässä. Hän näyttää kypsemmältä ja realistisemmalta kuin tämä, ja me rakastamme häntä.

emilia clarke suklaanruskeat hiukset

Lähde

24. Kylie Jenner

Kuten me kaikki tiedämme, kun yksi Jenner-Kardashian-klaanista tekee jotain, muut seuraavat pian perässä. Siksi Kylie on vain ensimmäinen luettelossamme urheilullisista suklaanruskeista hiuksista. Rakastamme sitä, koska se täydentää hänen pähkinänruskeita silmiään.

Suklaanruskeat hiukset. Kylie Jenner

Lähde

25. Makeat suklaanruskeat hiukset

Jos haluat eksyä hieman normista, voit sekoittaa suklaasävysi hieman hunajaa lämmittääksesi sen ja valmistaaksesi sen kesäksi. Suklaanruskea on tyypillisesti kylmä sävy, ja voit tehdä kaiken omasta.

makeat suklaanruskeat hiukset

Lähde

26. Cheryl Cole

Tässä on brittiläinen laulaja Cheryl Cole, jolla on ihana suklaanruskea sävy ja kastanjan ripaus. Rakastamme ehdottomasti sitä, miten hän meni silmiinpistävän kermaisen punaisen huulen luo, joka yksinkertaisesti ponnahtaa ulos kuvasta, kun katsot häntä.

cheryl cole suklaanruskeat hiukset

Lähde

27. Zooey Deschanel

Vaikka hän on harrastanut muita hiusvärejä, emme yksinkertaisesti voi kuvitella näyttelijä Zooey Deschanelia ilman hänen suklaanruskeita hiuksiaan. Aivan kuten emme voi nähdä häntä ilman hänen tavaramerkkinsä. Kuinka outoa!

Zooey Deschanelin suklaanruskeat hiukset

Lähde

28. Mila Kunis

Kun sinulla on silmät sulanut iiriksen väri ja iho kuin kahvijumalatar, mitä muuta sinulla on muuta kuin mennä suklaanruskeisiin hiuksiin? Mila Kunis on kävelyoppitunti siitä, miksi tämä hiusväri on aivan upea.

mila kunis suklaanruskeat hiukset

Lähde

29. Beyonce

Ei olisi ollut mahdollista, että kuningatar itse menettäisi mahdollisuuden hypätä yhtä tärkeään trendiin kuin suklaanruskeat hiukset. Tässä hän on hiuksensa suoristettuna kauniissa kerroksellisessa leikkauksessa.

beyoncen suklaanruskeat hiukset

Lähde

30. Kim Kardashian

Toinen luettelossamme oleva Jenner-Kardashian-perheen suklaanruskeat hiukset on Kim itse. Hän valitsi tämän herkullisen värin muutama vuosi sitten ja yhdisti sen kultaisilla korvakoruilla ja alaston mekolla.

kim k suklaanruskeat hiukset

Lähde

31. Scarlet Johansson

Ennen kuin hän lähti etsimään vaaleaa haalistumista, jota hän on harrastanut muutaman vuoden ajan, näyttelijä Scarlet Johansson käytti hiuksiaan keskikokoisena ja tumman suklaanruskeana, mikä korosti hänen vihreitä silmiään ja kaunista hymyään.

scarjo suklaanruskeat hiukset

Lähde

32. Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt on yksi niistä näyttelijöistä, joiden meikki ja hiukset ovat aina tasalla. Emme todellakaan tiedä, miten hän tekee sen, mutta julistamme itsemme vaikuttuneiksi. Tässä hän on suklaanruskeat hiukset ja savuiset silmät.

jennifer love hewitt suklaanruskeat hiukset

Lähde

33. Jessica Simpson

Kyllä, olimme yhtä hämmentyneitä kuin sinä. Yksi 2000 -luvun korkeimmista blondeista, Jessica Simpson ei ollut aina blondi. Hän myös urheili tätä suklaan sävyä jonkin aikaa, mikä sai hänet näyttämään paljon vakavammalta ja kypsältä.

jessica simpson suklaanruskeat hiukset

Lähde

34. Julia Roberts

Vaikka hän luopui kuuluisista kiharoistaan ​​vanhetessaan, Amerikan kultaseni Julia Roberts pysyi uskollisena suklaanruskeille hiuksilleen, joihin oli sekoitettu hieman punaista. Hän piti myös suuren hymynsä, jota me kaikki rakastamme niin paljon.

julia roberts suklaanruskeat hiukset

Lähde

35. Emman kivi

Vaikka hän on luonnostaan ​​blondi, Emma Stone pelasi monien värien kanssa vuosien varrella. Hän yritti olla punapää, josta hän näyttää nauttivan eniten, mutta hän meni myös tähän suklaanruskeisiin hiuksiin, joka oli yhdistetty savuiseen vihreään meikkiin.

emma kivi suklaa ruskeat hiukset

Lähde

36. Cameron Diaz

Tässä on sinulle toinen yllätys. Meillä on toinen näyttelijä, joka on kuuluisa vaaleasta ulkonäöstään ja ehkä blondista persoonasta. Silti hänkin söi suklaata jonkin aikaa. Ja meidän on sanottava, että hän näytti todella hyvältä. Katso vain, miten se korosti hänen silmiään!

cameron diaz suklaanruskeat hiukset

Lähde

37. Kendell Jenner

Kolmas Jenner-Kardashian suklaa on Kendell. Supermalli käyttää myös keskipitkää leikkausta, höyhenpeitteistä ja katkeraa päätä, joka sopii hyvin hänen ohuiden ja kulmikkaiden kasvojensa kanssa. Hänen meikkinsä on, kuten tavallista, erittäin muotoiltu ja matta.

kendall jenner suklaanruskeat hiukset

Lähde

38. Suklaa ja luumu Ombre

Mitä jos kertoisimme sinulle, että voit sekoittaa suklaata ja luumua murskaavaan ombreen ja saada sen näyttämään hyvältä? Uskoisitko meitä? Sinun pitäisi. Koska voit tehdä sen täysin ja se näyttää aivan fantastiselta marraskuun ja joulukuun värinä. Joten, mitä sinä odotat? Sillä välin, tässä on muutamia ombre -ideoita sinulle.

suklaanruskeat hiukset luumu ombre

Lähde

39. Katie Holmes

Kuten odotettiin, näyttelijä Katie Holmes valitsi suklaanruskean hiusvärin hyvin käyttäytyvän sävyn. Hänen meikkinsä on myös aliarvioitu, ja sen versio on sama ruskea, jota hän käyttää huulillaan, poskillaan ja luomivärinä.

katie holmes suklaanruskeat hiukset

Lähde

40. Michelle Keegan

Saatat tuntea Michelle Keeganin sellaisista televisio -ohjelmista kuin “Coronation Street” ja “Ordinary Lies”. Tai saatat tuntea hänet näyttelijänä, jolla on upeat suklaanruskeat hiukset, jotka haluat kopioida. Joka tapauksessa rakastamme häntä ja hänen tyylitajuaan ja muotiaan.

Michelle Keegan suklaanruskeat hiukset

Lähde

Suositeltava luku – 50 punaisenruskeaa hiusideaa, jotka sopivat erinomaiseen tyyliin

41. Jessica Alba

Aikanaan, jolloin kaikki halusivat kopioida Jessica Alban ilmeen, tästä oli kyse. Tyylikkäät suklaanruskeat hiukset, jotka on jaettu keskelle, muutamalla karamellilla ja vaniljalla ja alavaloilla houkuttelemaan valoa ihanille kasvoillesi.

jessica alba suklaa ruskeat hiukset

Lähde

42. Ashley Greene

Tämä ‘Twilight’ -tähti on löytänyt täydellisen väriyhdistelmän hiusten, huulten ja luomivärien välillä, jotka haluat ehkä muistaa. Hänellä on suklaanruskeat hiukset, vaalean kultainen luomiväri ja marjaviininvärinen huulipuna. Wowza!

Ashley Greene suklaanruskeat hiukset

Lähde

43. Chrissy Teigen

Internetissä julkkisten keskuudessa sarkastisten kommenttien kuningatar Chrissy Teigen on maailmanluokan supermalli, joka tietää yhden tai kaksi asiaa muodista, tyylistä ja kauneudesta. Hänen suklaanruskeat hiukset ovat hämmästyttävä tapa korostaa kahvinvärisiä silmiään.

chrissy teigen

Lähde

44. Selena Gomez

Toinen suklaakarvainen jumalatar ei ole kukaan muu kuin Instagram -rojaltivapaa Selena Gomez. Meidän on myönnettävä, että hänellä on yksi hämmästyttävä tukka. Katsokaa niitä merenneitorannan aaltoja. Ne ovat ehdotonta täydellisyyttä ja me haluamme niitä myös!

selena gomezin suklaanruskeat hiukset

Lähde

45. Puoliksi ylös Puoliksi alas

Valitse laiska kampaus niille laiskoille aamuille, kun et todellakaan halua nousta sängystä, mutta tiedät, että sinun täytyy. Se on puoliksi alaspäin sotkuinen pulla, joka näyttää yhtä boho ja tyylikäs. Ohita korut ja pidä meikki mahdollisimman pienenä, jotta saat uuden ilmeen.

puoliksi ylös puoliksi suklaanruskeat hiukset

Lähde

46. ​​Tyylikäs poninhäntä

Suklaanruskeat hiukset sopivat kauniisti tyylikkäälle poninhäntälle, jota voit käyttää toimistossa, tärkeässä kokouksessa tai miksi ei regatta -gaalassa. Yhdistä valkoinen takki kamelipaitaan ja varmista, että kaikki korusi ovat kultaisia ​​tähän tilaisuuteen.

poninhäntä suklaanruskeat hiukset

Lähde

47. Kiharat suklaanruskeat hiukset

Mene hipsteri -ilmeeseen tällä luonnollisella ja täytetyllä suklaanruskealla olkapäällä. Lisää denim -paita, jossa on hauskoja neuloja ja kirjoituksia aivan kuten he käyttivät 90 -luvulla, sekä kaikki mahtavat kuristimet, etkä voi mennä vikaan.

kiharat suklaanruskeat hiukset

Lähde

48. Pystyaallot

On ranta -aaltoja, merenneito -aaltoja ja sitten pystysuoria aaltoja. Jälkimmäinen luo illuusion hiuksistasi tilavuudesta ja syvyydestä ja antaa niille arkkitehtonisen tunteen, jonka harvat muut kiharat voivat saavuttaa.

pystysuorat aallot suklaanruskeat hiukset

Lähde

49. Courtney Cox

Näyttelijä ilmoitti kerran, että vaikka hän oli saanut kansainvälistä tunnustusta, hän värjäsi hiuksensa edelleen apteekkimerkillä. Emme tiedä, onko tämä totta vai ei, mutta tiedämme yhden asian. Voisimmeko olla hullumpia Monican suklaanruskeista hiuksista?

courtney cox suklaanruskeat hiukset

Lähde

50. Alexis Bledel

Tässä on yksi kasvot, jotka hallitsivat elämäämme teini -ikäisinä tytöinä jo 2000 -luvulla. Et olisi voinut katsoa ”Gilmore Girlsia” ja paeta olemasta Rory -fani. Halusit kaiken – hänen hiuksensa, vaatteensa, kirjansa, loputtoman määrän kahvikuppeja, musiikkikokoelmansa, Deaninsa … Kyllä, ne olivat päiviä…

alexis bledel suklaanruskeat hiukset

Lähde

Johtopäätös

Mikä näistä supertähdistä ja niiden suklaanruskeat hiusvärit inspiroivat sinua eniten? Oliko se Kim K ja hänen suklaata ja kultaa? Oliko se Courtney Cox ja hänen apteekkimerkki hiusväriaineita vai oliko se yksinkertaisesti se, että olit lumoutunut muista tarjoamistamme ideoista? Kirjoita meille alla olevaan kommenttiosaan ja kerro meille, minkä sävyn suklaanruskeat hiukset valitset.