Sådan bruges hårgel

Hvis du er en fyr, der endnu ikke har lært at bruge hårgel, kan det være et godt tidspunkt at finde ud af den rigtige måde at anvende stylinggel på. Selvom vi stærkt anbefaler pomade eller voks, giver hårgelé et meget stærkt hold og kan være godt, når du styler visse frisurer. For at undgå de knasende, flossede eller klæbrige eftervirkninger af hårdt geleret hår, her er en trin for trin guide til, hvordan du styler dit hår med gel. Den bedste del er, om du har glat, bølget eller krøllet hår, disse teknikker til at gelere dit hår er universelle for alle mænd og hårtyper!

Sådan bruges hårgel

Valg af den rigtige hårgel

Når du påfører hårgel, er det vigtigt at bruge den rigtige gel. Til en seng-hovedet, rodet frisure, vil du vælge en lysere skumgel, der ikke hærder eller flager. Hvis du styler pigget hår, kan en medium til stærk fastholdelsesgel med lidt glans være bedst. Når du undersøger den bedste gel til mænds hår, skal du huske at undgå stylingprodukter, der indeholder alkohol – de vil tørre ud og beskadige dit hår.

Bedste hårgel til mænd

Mens vandbaserede pomader tilbyder alle de samme fordele som geler, uden nogen af ​​de negative ting, er der nogle højt vurderede hårgelmærker, vi kan anbefale. Hvis du ønsker at købe den bedste hårgel til mænd, vil du vælge mellem følgende:

Sådan styler du dit hår med gel

For at bruge og style dit hår med gel, start altid med nyvasket hår. Efter dit brusebad skal du tørre dit håndklæde med dit håndklæde og efterlade det lidt fugtigt, så din gel holder længere og bedre.

Nu er et spørgsmål, fyre ofte stiller, “hvor meget gel skal jeg bruge”. Ved kort hår skal du tage en nikkel til en kvart størrelse gel, gnide den mellem håndfladerne, indtil den er let varm og påføres grundigt i dit hår. Sørg for, at din hårgel er jævnt fordelt i dit hår, og arbejd den ind fra din hovedbund til spidserne.

Start endelig med at style dit gelerede hår. Du kan bruge dine fingre eller en kam afhængigt af den frisure du ønsker. For eksempel er pigget hår bedre stylet med dine hænder, mens glatte frisurer kræver en kam. For et fast greb, føntør dit hår på plads.