Sådan dyrkes et tykkere skæg

At dyrke et tykkere skæg kan være svært for nogle mænd. Selvom der er mange myter om, hvordan man vokser et tykkere skæg hurtigere og fyldigere, som hår på hovedet, bestemmes hastigheden af ​​ansigtshår og skægvækst stort set af genetik og alder. Selvom skæg bliver fyldigere og grovere, når mænd bliver ældre, er der måder at få et tykt skæg på nu. For eksempel starter de bedste skægvækststip med det grundlæggende, såsom korrekt kost, motion, søvn, stresslindring og bare god skægpleje. Kosttilskud som biotin kan også spille en rolle ved at give hårsækkene de vitaminer og mineraler, de har brug for til reproduktion og optimal vækst.

Hvis du vil have et fyldigere skæg, skal du følge vores guide for at lære, hvordan du får dit skæg til at vokse tykkere og hurtigere naturligt. Selvom der ikke er nogen måde at vokse dit ansigtshår ud over natten, med lidt tålmodighed og disciplin, har du et sundt fuldskæg på ingen tid. Efter et par uger eller måneder vil du gerne tjekke de bedste skægstilarter og lære at passe på det.

Sådan dyrkes et tykkere skæg

Hvordan vokser et skæg tykkere og hurtigere naturligt

Alt sundt menneskehår vokser nogenlunde med samme hastighed, hvilket er cirka en halv tomme (1,25 cm) om måneden. Men dette er et gennemsnit for alle mænd og kvinder, så dit ansigtshår kan vokse hurtigere eller langsommere afhængigt af din genetik, alder og sundhed.

Nu undrer du dig måske over, hvordan din ven kan vokse et “fuldskæg” på bare to uger.

Hvordan vokser et skæg tykkere og hurtigere naturligt

For at forklare illusionen om at vokse et skæg hurtigere, er her et par faktorer, der påvirker, hvor fyldigt eller tykt vi ser ansigtshår:

  • Skægets farve-mørkfarvede skæg ser tykkere og fyldigere ud
  • Diameter af hårstrå – tykke vs. tynde hårsække
  • Tæthed i ansigtshår – tykkere ansigtshår ser naturligvis fyldigere ud og ser ud til at vokse hurtigere

Selvom mænd ikke kan ændre, hvor hurtigt deres skæg vokser genetisk, kan vi helt sikkert sikre, at de vokser med deres maksimale hastighed.

Sådan får jeg mit skæg til at vokse hurtigere og tykkere naturligt

Mad og kosttilskud

En proteinrig, fedtfattig kost er grundlaget for at dyrke et sundt skæg. Vitaminerne A, B6, B12, Niacin (vitamin B3), pantothensyre (vitamin B5), C, E og F er alle nødvendige for hurtigere celleformering og hårvækst. Et godt multivitamin, som et supplement til en sund, velafbalanceret kost, kan give disse nødvendige næringsstoffer.

Overvej specifikke fødevarer, der hjælper dit ansigtshår med at vokse hurtigere:

  • Proteiner – Kylling, fisk, oksekød, æg, bønner, yoghurt
  • Frugt – Æbler, appelsiner, jordbær, blåbær, citroner, avocado, ananas osv.
  • Grøntsager – Salat, spinat, grønkål, broccoli, kål, collards, asparges osv.
  • Nødder – Mandler, valnødder, jordnødder, pistacienødder, solsikkefrø, hørfrø, cashewnødder osv.

Desuden bidrager mineraler som omega 3 -fedtsyrer, jern, magnesium, selen og silica også til hårvækst. Indtagelse af kosttilskud (dvs. multivitaminer) kan give vitaminer og mineraler, der kan være svære at optage i tilstrækkelige mængder gennem mad. Bare husk at tage kosttilskud i anbefalede doser.

Sådan dyrkes ansigtshår

Sov og hvile

Mænd, der vågner med skægstubbe, tror måske, at deres ansigtshår vokser hurtigere natten over, og de har ret. Under søvn stiger niveauet af væksthormon i blodet, hvilket fremskynder cellens reproduktion og hårvækst. Hår skabes, når hurtigt delende celler i hårsækkene skubber døde celler ud gennem huden.

Gør skæg tykkere

Da cellens reproduktion topper omkring kl. 2 om morgenen, kan dit skæg vokse ved at komme tidligt i seng og sove i mindst 7 til 8 timer.

Den ekstra sundhedsmæssige fordel ved søvn er, at korrekt hvile også kan tilbyde stresslindring. Fordi stress øger risikoen for hårtab, kan søvn nok reducere stress, forhindre en tilbagegående hårgrænse eller tyndere hår og faktisk sikre, at dit skæg vokser hurtigt og tykt.

Sådan får du dit skæg til at vokse hurtigere

Motion og stress

Stress påvirker alle dele af kroppen, inklusive dit hår og skæg. Høje stressniveauer hæmmer cellens reproduktion, hvilket bremser skægvækst og øger risikoen for hårtab. Vægtløftning, højintensiv intervaltræning (HIIT) og konditionstræning kan hjælpe med at håndtere stress, øge blodcirkulationen og levere afgørende vitaminer til dine hårsække.

Desuden kan træning hjælpe mænd med at tabe sig og øge testosteron og derved få dit skæg til at vokse hurtigere.

Bedste måder at vokse fuldskæg hurtigt på

Tålmodighed og engagement

En af de værste måder at ødelægge dine chancer for at vokse et tykt, fuldt skæg er at blive utålmodig, opgive processen og barbere dit ansigtshår. Når du forsøger at vokse et tykt skæg hurtigt, begynder du at være opmærksom på det hver dag. Selvom din hud kan blive kløende og skæget vokser ubehageligt, skal du ikke give op! Dit skægs hår bliver til sidst blødere, og kløen vil aftage.

Få et tykkere skæg

Du kan fremskynde denne proces med skægolie. Anvendelse af skægolie og balsam dagligt kan konditionere og tæmme et vildt skæg og tilbyde en blødere, skinnende finish, som din kæreste eller kone vil elske. Overvej disse skægsæt til al den pleje og pleje, du har brug for til sundt ansigtshår.

Sådan dyrkes et tykkere skæg

Trim ikke og form endnu

Mænd, der ønsker at vokse et smukt skæg, bør lade deres ansigtshår vokse ud i mindst 4 til 6 uger, før de går i let pleje. Hvis du tidligt skal trimme og forme skæget, skal du være konservativ i din pleje.

Ansigtshår ligner ikke hårene på dit hoved – du starter måske med små områder, der ikke vokser hår, og barbering af disse pletter får ikke håret til at vokse tilbage, endsige tykkere og mørkere. Den eneste måde at løse dette problem på er at lade dit skæg vokse længe nok til at dække disse hårløse pletter.

Fantastiske skæg til mænd - dyrk et fyldigere skæg

Hudpleje

God hudpleje stimulerer blodcirkulationen i ansigtet og giver det ilt og vitaminrige blod, der er nødvendigt for celleformering. Derudover fjerner eksfoliering med et mildt slibende rengøringsmiddel døde hudceller, der kan blokere hårsækkene og forårsage indgroede hår. På samme måde holder en god fugtighedscreme huden smidig og sund og fremmer et bedre skæg.

Skægvækststip - Sådan dyrkes et tykkere skæg hurtigt

Fantastiske skæg

Hvis du føler dig i tvivl eller spekulerer på, hvorfor du vokser dit skæg ud i første omgang, er her nogle fantastiske skæg til motivation.

Sådan dyrkes et skæg - Bedste skægvæksttip

Sådan dyrkes et skæg - hurtigere og tykkere

Sådan dyrkes et fuldskæg

Fantastiske skægstilarter til mænd

Sådan dyrkes et skæg hurtigere

Måder at dyrke et skæg hurtigere - Tips til hårpleje