Sådan slickes hår tilbage

At finde ud af, hvordan du glider dit hår tilbage, kan præsentere et unikt sæt udfordringer for fyre, der aldrig har prøvet frisuren. Mens kæmmet hår er blevet en af ​​de mest populære moderne mænds frisurer, kræver stilen dig at “træne” dit hår, uanset om du har kort eller langt hår.

Til at begynde med kan glidning af langt hår kræve en stærkere pomade eller voks, mere tålmodighed og ekstra kæmning, især hvis du har bølget eller krøllet hår. Efter at du har fået stylet dit hår præcis som du vil, er det vigtigt at holde dit hår glat tilbage hele dagen. Et stærkt vandbaseret stylingprodukt til mænd ville give mulighed for restyling, hvilket er det, vi vil anbefale i stedet for gel.

I denne guide udforsker vi alt, hvad du har brug for at vide om mænds glatte ryg. Fra hvordan man får hårklippet til at style kort eller langt hår til eksempler på fyre med glat baghår, følg disse instruktioner for at få det perfekte look.

Sådan slickes hår tilbage

Sådan får du en glat ryg

Selvom snittet kan se relativt ligetil ud, har fyre dog et par muligheder, når de får deres glatte hårklippning. For eksempel kan håret på siderne være falmet, underskåret eller barberet. En slicked back undercut er almindelig, og enhver barber burde vide, hvordan man giver dig en. Hvad angår en fade, har fyre mange valgmuligheder lige fra en lav, mellem, høj, barbermaskine, skaldet, tilspidset eller en kombination derimellem. For virkelig at få looket til at fungere, har du brug for relativt kort hår på siderne for den højkontraststil.

Sådan får du en glat ryg

Derefter skal du beslutte, hvor kort eller langt du vil have dit hår på toppen. Hvis du har tykt hår, kan du slippe af sted med at klippe toppen kort, men for en ægte glat ryg er det bedst at vokse dit hår ud. I sidste ende er mellemlangt hår på toppen ideelt – hvilket giver dig nok til at kamme dit hår tilbage, men stadig holde stilen let og enkel.

Mænds Slicked Back Hair

Endelig kan du beslutte dig for at få en tyk del eller linje indgraveret i dit hår. Denne linje i dit hår kan fremhæve kontrasten for et mere unikt look.

Langt hår slicked tilbage

Kort glat hår er hurtigt og let at style. Påfør simpelthen pomade gennem dit hår, og børst dit hår med en kam. Selvom de nødvendige trin generelt er de samme, er langt glat tilbage hår en mere involveret proces. Sådan gør du hurtigt en glat ryg.

Sådan holder du håret tilbage

Først skal du beslutte, om du vil have et struktureret eller skinnende look. De seneste frisure tendenser peger på en præference for teksturerede finish. For et skinnende udseende skal du holde dit hår noget fugtigt efter et brusebad og bruge en pomade, der giver høj glans. Omvendt har en struktureret frisure brug for tørt hår og en lav glans eller et mat finish (voks, pomade eller kit).

Start med at sprede dit stylingprodukt jævnt over det hele. Hvis du har tykt eller krøllet hår, skal du sørge for at anvende det grundigt for et stærkt hold. For at holde dit hår glat tilbage hele dagen, skal du bruge en kam og føntørrer samtidigt til at trække dit hår tilbage. Målet er at børste alt dit hår forfra og bagpå, men fyre har mulighed for at rette håret diagonalt for et varieret look.

Sådan holder du håret tilbage

Produkter til at skære dit hår tilbage

Generelt er de fleste frisurer stylet med pomade. Faktisk foretrækker størstedelen af ​​barbererne pomade og anbefaler det til at glide hår tilbage. Voks er dog også et godt valg, hvis du foretrækker det. Selvom en glat ryg med voks måske ikke er så skinnende, kan det faste hold og den matte finish give fordele.

De bedste pomader til mænd lige nu inkluderer Suavecito, Layrite og Imperial Barber. Beslutningen om at købe den ene frem for den anden kan også afhænge af, om du har krøllet eller tykt hår.

Bedste slicked tilbage hår

Hvis du har brug for eksempler til at style en glat ryg eller ønsker inspiration til at få snittet og stilen, kan du tjekke vores stilfulde samling af de bedste mænds glatte rygfrisurer online!

Frakoblet Undercut + Textured Straight Hair

Frakoblet Undercut + Textured Combed Back Hair

Slick Back Fade + Full Beard

Slick Back Fade + Full Beard

Barberede sider + tykt glat ryg + fuldt langt skæg

Barberede sider + tykt glat ryg + fuldt langt skæg

Slick Back Undercut + Line Up

Slick Back Undercut + Line Up

Struktureret glat ryg

Textured Slick Back + Undercut

Slankt hår

Slankt hår

Cool Combed Back Hair

Cool Combed Back Hair

Moderne glat ryg + skæg

Moderne glat ryg + skæg

Langt hår slicked tilbage

Langt hår slicked tilbage

Tyk, struktureret, børstet tilbage hår

Tyk tekstureret børstet tilbage hår

Høj hudfade + Shape Up + Slicked tilbage hår + skæg

Høj hudfade + form op + slicked tilbage hår + skæg

Bølget Slicked Tilbage Hår + Lav Fade + Skæg

Bølget, glat ryg + lav fade + skæg

Langt slicked tilbage hår

Lang slicked tilbage frisure