Sivuosien kampaukset ja hiusten leikkaukset miehille

Miesten sivutyyliset kampaukset ja leikkaukset ovat olleet suosittuja 1940 -luvulta lähtien. Tämä johtuu siitä, että sivuosan leikkaus on tyylikäs, puhdas ja ammattimainen ja tarjoaa klassisen ulkonäön, joka on ajaton. Mutta nykyaikaiset jaetut kampaukset ovat myös suosittuja, ja ne yhdistävät kovan sivuosan päälle haalistumalla tai leikkaamalla sivuilla. Samanlainen kuin kampa, koska molemmat harjakarvat toiselle puolelle, sivuosa on myös erittäin monipuolinen, joten jokainen julkkiksista liikemiehiin ja college -kavereihin voi vetää sen pois.

Jos etsit trendikästä tyyliä, yksi alla olevista miesten kampauksista saattaa olla juuri sinua varten. Lyhyistä keskipitkistä pitkiin hiuksiin ja klassisista moderneihin, tutustu parhaisiin sivutyyleihin.

Sivuosa -kampaukset miehille

Parhaat sivusuuntaiset kampaukset miehille

On olemassa erilaisia ​​tapoja jakaa hiukset, mutta ne kaikki alkavat haluamastasi miesten hiusten osasta ja siitä, haluatko kovan osan kuin pehmeän osan. Siellä on klassinen sivutyylinen kampaus, joka sisältää kovan osan, joka jakaa hiuksesi, kampaa kaikki toiselle puolelle ja paljastaa hiuksen.

Sitten on moderni sivuosa, jossa hiusten erotus ei ole yhtä voimakas, mikä johtaa löysään virtaavaan, kuvioituun yläosaan. Luonnollinen muotoilu lyhyillä ja pitkillä hajanaisilla aliarvostuksilla tekee leikkauksesta joustavan, ja kaverit voivat muotoilla hiuksensa mihin tahansa viileään kampaukseen.

Sivuosat miehille

Kuinka jakaa hiukset sivulle

Kun olet päättänyt, kumman sivun kampauksen haluat, sinun on valittava, kuinka lyhyt tai pitkä haluat sivut ja yläosan. Kaikki sivuosat vaativat lyhyempiä hiuksia sivuilla ja pidempiä hiuksia päällä, joten hiusten pituus on todella mieltymys ja mihin haluat sijoittaa osan.

Miesten puoliosa

Muotoile sivuosasi levittämällä geeliä tai pomadia tasaisesti hiuksiin. Ohuille hiuksille pomade on parempi vaihtoehto. Harjaa hiuksiasi eteenpäin löytääksesi luonnollisen osan ja kampaa sitten sivut alas. Edestä voit harjata suoraan sivulle tai harjata vinosti luodaksesi jonkin verran hissiä. Saatat jopa pystyä luomaan quiff -kampauksen.

Hiustuotteet sivulle

Sivuosan parhaat hiustuotteet riippuvat haluamastasi tyylistä ja hiustyypistäsi. Suosittelemme, että valitset parhaiten arvostetun pomaden, vahan tai saven täydelliseen sivuttain.

Yleensä paksulle hiukselle ja kiiltävälle viimeistelylle suosittelemme hyvää pomadetta Suavecitolta, Layritelta tai Kalifornian Baxterilta. Nämä pomademerkit tarjoavat vahvan otteen, jossa on keskivahva ja kiiltävä liukas viimeistely. Jotta kuvioitu viimeistely saa hiuksesi näyttämään luonnollisemmilta, vaha tai savi toimivat paremmin. Hiusten vaha on yleensä keskivahva tai vahva pito, matta tai heikko kiilto, ja se on täydellinen löysälle osalle. Savi toimii parhaiten kavereille, jotka haluavat hiuksensa sivuun, mutta runsaasti volyymia ja liikettä.

Tässä on joitain hyviä tuotteita, joita voit käyttää muotoillessasi jakautuneita hiuksia.

Esikatselu tuotteen arvio Hinta
Suavecito Pomade Firme (vahva) pito 4 oz, 1 pakkaus - Voimakkaasti pidettävä hiuspommi miehille - keskikokoinen kiiltävä vesipohjainen vaha kuin hiutaleeton hiusgeeli - helppo pestä pois - koko päivän pito kaikille hiustyyleille Suavecito Pomade Firme (Vahva) pito 4 oz, 1 pakkaus – Vahva pito hiustenpommi miehille – keskikokoinen… 14572 arvostelua 13,99 dollaria Osta nyt
Layrite Superhold Pomade, 4,25 oz Layrite Superhold Pomade, 4,25 oz 4250 arvostelua 18,00 dollaria Osta nyt
Baxter of California Clay Pomade, mattapintainen/vahva pito, hiuspommi miehille, 2 fl. Oz Baxter of California Clay Pomade, mattapintainen/vahva pito, hiuspommi miehille, 2 fl. Oz 3870 arvostelua 23,00 dollaria Osta nyt
TIGI -vuodepää miehille, mattaerotus, toimiva vaha, 3 unssia TIGI -vuodepää miehille, mattaerotus, toimiva vaha, 3 unssia 4153 arvostelua 9,90 dollaria Osta nyt
Hiusten savi miehille | Sileä Viking Clay Pomade mattapintaiseksi & amp; Vahva pito (2 unssia) - Ei -rasvainen & amp; Kiiltovapaa hiustyyli - mineraaliöljytön miesten hiustuote Hiusten savi miehille | Sileä Viking Clay Pomade mattapintaiseksi & Vahva pito (2 unssia) – Ei -rasvainen… 3777 arvostelua 13,97 dollaria Osta nyt

Cool Parted Hairstyles

Uusia hiusten trendejä ja ideoita, tutustu näihin viileisiin jaettuihin kampauksiin miehille. Lyhyistä jaetuista hiuksista pitkiin koviin osiin, nämä ovat vuoden kuumimpia leikkauksia!

Miesten parturi -kampaukset

Yksi puoli hiukset + korkea ihon haalistuminen + kova osa

Toisen puolen kampaus - lyhyt leikkaus

Klassinen sivutyylinen kampaus

Klassinen sivutyylinen kampaus

Lyhyt sivuosa + matala kalju haalistuminen

Sivuosan hiusten leikkaus

Sivuosa haalistuu

Sivuosa haalistuu

Kova sivuosa + matala haalistuminen

Sivuosa -kampaukset

Klassiset kartiomaiset sivut + sivulta erotettu yläosa

Klassiset kartiomaiset sivut + sivulta erotettu yläosa + parta

Kova puoli erotetut piikkiset hiukset

Kova puoli erotetut piikkiset hiukset

Sivuosan alileikkaus

Sivuosan alileikkaus

Klassinen kartio + miesten puoliosa

Sivuosien kampaukset miehille

Kova sivuosa + partakoneen haalistuminen + täysi parta

Kova sivuosa + partakoneen haalistuminen + täysi parta

Mid Skin Fade + aaltoileva puoli -leikkaus

Miesten jaettu hiustenleikkaus

Korkea haalistuminen + lyhyt osa + paksu viiva

Korkea haalistuminen + osa + paksu viiva

Taper Fade + pitkä sivuosa

Kova osa hiustenleikkaus

Klassinen osa + kartion haalistuminen

Miesten osan kampaukset

Yksi puoli + haalistuminen

Sivuosa miehille

Aaltoileva yläosa + matala ihon haalistuminen + ohjaustangon viikset

Miesten jaetut hiukset

Kova kampa yli haalistumisen

Quiff -kampaus sivuosalla