Най -добрите начални комплекти за татуировки

Вземете перфектната екипировка за татуировки, за да започнете кариерата си в дизайна на татуировки с нашето най -добро ръководство за най -добрите стартови комплекти на пазара.

начален комплект за татуировки

По едно време татуирането беше донякъде намръщено и беше доста нишово занимание. През последните години обаче повече хора от всякога признават красотата на бодиарта и търсят висококачествени татуировки, които отразяват тяхната личност и вкуса им.

Това създаде печеливша възможност за всеки, който има артистични умения да се развива. Индустрията на боди арт е изпълнена с едни от най -невероятните художници и креативни хора на планетата.

Ако сте готови да станете професионален художник на татуировки, трябва да имате подходящо оборудване, което да ви помогне да започнете. Днес на пазара има много начални комплекти за татуировки, но това ще ви помогне да се справите с основите?

Намирането на най -добрата машина за татуировки за начинаещи е важно, ако ще започнете кариерата си за татуиране възможно най -добре.

Най -добрият стартов комплект за татуировки ще включва всичко необходимо, за да започнете да практикувате своето изкуство и да усъвършенствате уменията си.

В това ръководство сме подбрали някои страхотни стартови комплекти, които да ви помогнат да стартирате успешната си кариера като художник на татуировки.

татуист, използващ пистолет за татуировка

Ръководство за купувача: Избор на подходящи инструменти

Изборът на комплект за татуировки за начинаещи не винаги е толкова прост, колкото звучи. С много различни опции на пазара днес, да знаете коя от тях включва всичко, от което се нуждаете, за да започнете, може да бъде предизвикателство.

Ако искате да избегнете скъпа грешка, ще ви е необходимо надеждно ръководство за купувача и затова сме тук, за да ви помогнем.

Когато става въпрос за избор на подходящ комплект за татуировки за начинаещи, ще трябва да знаете точно кои компоненти ще трябва да включите:

 • Пистолет – пистолетът е може би най -важният елемент във вашия комплект за начинаещи татуировки. Пистолетът фиксира иглите и осигурява движението, което пробива мастило в кожата. Изборът на пистолет с добро качество, който е издръжлив, изработен от здрави материали и лесен за поддръжка и боравене, е от първостепенно значение.
 • Консумативи – когато татуирате, ще използвате консумативи като игли и накрайници за татуировки. Те трябва да бъдат включени във всеки добър стартов комплект. Проверете качеството на иглите и накрайниците за татуировки, както и качеството на захранването.
 • Съхранение – има много деликатни артикули, включени в най -добрите начални комплекти за татуировки. Иглите също могат да бъдат замърсени, ако се съхраняват лошо. Ето защо е много важно да се гарантира, че комплектът идва с калъф за носене, за да направи транспортирането и съхранението безопасно и лесно.

Видове машини за татуировки

Днес на пазара има три вида машина за татуировки – ротационни, намотки и пневматични модели. И така, кое е най -доброто за нов татуист?

Ротационни машини

Ротационната машина за татуировки може да е проста, но предлага множество предимства. Много от тях са в състояние да изпълняват всички различни функции, свързани с татуирането, като оцветяване, подплата и засенчване. Нека да разгледаме плюсовете и минусите на този тип машина.

Професионалисти:

 • Удобен за потребителя
 • Тихо
 • Лесно регулируема
 • На практика няма вибрации
 • Универсален
 • Постоянно гладко движение
 • Евтини резервни части
 • Ниска поддръжка
 • Подходящ за пълнене и оцветяване
 • Подобно усещане за писалка с мастило
 • Лек
 • Лесен за боравене
 • Достъпна цена

Минуси:

 • Не е толкова издръжлив като другите модели
 • По -бавно от другите видове машина за татуировки
 • Облицовката може да бъде по -трудна с помощта на ротационна машина

Бобини машини

Машината за татуиране с двойна намотка е най-често срещаният тип на пазара днес, но има и модели с тройна и единична намотка. Плюсовете и минусите на този тип машина са следните:

Професионалисти:

 • Лесно регулиране на скоростта и мощността
 • Лесни за смяна и персонализиране на части
 • Достъпна цена
 • По -тежък – помага за подобряване на контрола
 • Висока производителност и мощност
 • Идеален за по -дълги периоди на татуиране

Минуси:

 • Шумни за работа
 • Изисква повече настройки и поддръжка от ротационна машина

Пневматични машини

Тези машини се захранват с въздушен компресор. Те предлагат подобни предимства на ротационните машини, но са скъпи. Ето защо те рядко се виждат в употреба.

Боя за татуировки

Най -добрите функции, които трябва да търсите в началните комплекти за татуировки

Ако не сте сигурни откъде да започнете, когато става въпрос за търсене на стартов комплект за татуировки, ето някои от най -добрите функции, които трябва да имате предвид, когато вземате решението си:

 • Оръжия – колко пистолета се доставят в комплекта? Ще трябва да проверите колко оръжия са доставени, за да определите най -добрата стойност за парите. Някои комплекти доставят само един пистолет, докато други могат да доставят до 9!
 • Материали – ще искате да изберете издръжлив пистолет за татуировка, с който да се работи лесно. Някои са изработени от алуминий, други от неръждаема стомана или дори чугун. Трябва да вземете предвид теглото на пистолета.
 • Мастила – някои комплекти няма да идват с мастила, докато някои ще доставят до 54! Когато се достави мастило, ще имате всичко необходимо, за да започнете, но се уверете, че това е висококачествено мастило, така че тяхната жизненост да остане след употреба. Също така се уверете, че върху мастилата има капачки, тъй като това ще осигури безпроблемно приложение. Не забравяйте да разгледате нашето ръководство за най -добрите мастила за татуировки наоколо.
 • Крачен педал – татуирането има нужда ръцете ви да са свободни. Следователно крачен педал е важен, за да можете да правите корекции, без да е необходимо да използвате ръцете си.
 • Захранване – захранването е съществен компонент от вашия стартов комплект за татуировки. Ще трябва да се уверите, че имате качествено захранване, което осигурява постоянно и гладко захранване.
 • Тръби и игли -ще трябва да избирате между игли за многократна употреба, които изискват стерилизиране или игли за еднократна употреба, които няма да изискват от вас да купувате стерилизиращо оборудване.
 • Контейнер за биологична опасност – изненадващ брой хора, започващи кариерата си на татуиране, просто изхвърлят използваните игли с обикновения боклук, но това е много опасно. Следователно трябва да се уверите, че имате подходящ контейнер за биологична опасност, така че използваните игли да могат да се изхвърлят безопасно.
 • Стерилни ръкавици – вашият стартов комплект за татуировки трябва да идва със стерилни ръкавици от латекс за еднократна употреба, за да можете да сте в безопасност, докато работите.

Въпреки че може да бъде изкушаващо да намалите ъглите и да намалите първоначалните си разходи за стартиране, като изберете най-евтиния стартов комплект за татуировки, който можете да намерите, със сигурност трябва да се уверите, че първо считате качеството над цената.

Ако намалите разходите на този етап, ще получите по -лош продукт, който бързо ще се разпадне или ще доведе до лошо качество от татуирането ви.

Уверете се, че имате предвид както качеството на материалите, така и разнообразието от продукти, включени в комплекта. Трябва да сте сигурни, че избирате комплект, който идва с всичко необходимо, за да започнете, за да имате възможно най -доброто навлизане в новата си кариера.

Най -добрите стартови комплекти за нови татуисти

Според нас това са четири от най -добрите стартови комплекти за татуировки на пазара днес.

Пълен комплект татуировки на Dragonhawk * Нашият най -добър избор *

Dragonhawk е водещо име в татуировъчната индустрия и е известно с висококачествените си продукти. Когато изберете този комплект за татуировки, можете да бъдете сигурни, че ще изберете издръжлив стартов комплект, произведен по професионален дизайн.

Въпреки висококачествената си конструкция, това е изненадващо достъпен комплект, който идва с всичко необходимо, за да започнете.

Шест машини за татуировки с бобини се доставят с този стартов комплект Dragonhawk – три, предназначени за подплата и три, предназначени за засенчване, така че това ще гарантира, че можете да практикувате всички основни умения.

Всички те са изработени от здрав чугун, за да осигурят дълъг живот и още по -добра магнитна и електрическа проводимост. Не може да бъде по -лесно да направите гладки линии и да осигурите цветно засенчване.

Човек би си помислил, че чугунената конструкция на оръжията ще ги направи тежки, но те са доста леки и лесни за работа. И благодарение на ниското ниво на вибрации, което произвеждат, ще можете да работите продължително, без ръката ви да се уморява. Те също са стилно проектирани, така че да изглеждат толкова добре, колкото се чувстват в ръката ви.

Мастилата, произведени в САЩ, които се доставят с този комплект, са гладки и живи, както и подходящи за вегани. Междувременно захранването разполага с вградена защита от изтичане и късо съединение, така че можете да се насладите на повече мощност, стабилност и безопасност при татуиране.

Този комплект също се предлага с тренировъчна кожа, щипка за захващане, крачен педал, дръжки, накрайници, игли и хартии за прехвърляне, както и калъф за съхранение.

Професионалисти:

 • Лек и лесен за работа
 • Висококачествени живи мастила, произведени в САЩ
 • Вградена защита в захранването
 • Предлагат се 6 машини за подплата и засенчване

Минуси:

 • Най -подходящ за начинаещи, а не за професионалисти

Долен ред – по наше мнение, това е един от най -пълните комплекти за стартиране на татуировки на пазара днес. Ще имате всичко необходимо, за да практикувате изкуството си на една ръка разстояние.

Комплект за татуировка GRINDER от Pirate Face Tattoo

Въпреки че този комплект е рентабилен, той идва с всичко необходимо, за да започнете, включително четири пистолета за татуировки, които са издръжливи, лесни за използване и имат специализиран дизайн за засенчване и очертаване. Въпреки че са добре проектирани и изработени от висококачествени материали, пистолетите за татуировки са изненадващо леки, така че няма да ви уморят, дори когато ги използвате за продължителни периоди.

Този комплект също се предлага със седем бутилки висококачествено мастило, което е жизнено и е направено от безопасни, нераздразняващи се съставки. Един от компонентите, доставени с този комплект, е практична кожа, така че ще можете да започнете да създавате дизайни върху синтетична кожа, без да се налага да използвате собственото си тяло като платно!

Крачният педал, който се доставя с този комплект, гарантира, че можете да продължите да се фокусирате върху татуирането си, без да се притеснявате да правите корекции с ръцете си. Разбира се, вие също ще получите стерилни ръкавици за еднократна употреба, така че ще можете да сте в безопасност, докато работите.

Ще получите 50 стерилни игли с този комплект в различни размери, които ви позволяват да създавате сложни дизайни без проблеми, както и 100 стерилни чаши с мастило. Като допълнително предимство ще бъдете снабдени с DVD с инструкции и книжка с инструкции, които да ви помогнат да започнете.

Професионалисти:

 • Доставени са 4 пистолета за татуировки за очертаване и засенчване
 • Предлагат се стерилни чаши и игли
 • Доставя се калъф за носене
 • Доставени са 7 бутилки с нераздражаващо жизнено мастило
 • Пълните инструкции идват с комплекта

Минуси:

 • DVD не е с най -добро качество

Долен ред – според нас това са страхотни комплекти за нови татуисти. Книжката и DVD, които идват с нея, ви помагат да започнете по най -добрия възможен начин.

Solong Tattoo Complete Starter Tattoo Kit

Този комплект е оборудван с две професионални картечници за татуировки, една за засенчване и една за подплата. Това ще гарантира, че можете да се справите с основните техники на татуиране от самото начало. Той също така се предлага с LCD цифрово захранване, както и с щипка и крачен педал, за да можете да се насладите на предимствата на татуирането без ръце.

Гамата от мастила, които идват с този комплект, е особено впечатляваща. Има не по-малко от 54 пълноцветни мастила, така че ще бъдете разглезени при избора, когато става въпрос за създаване на ярки дизайни.

От всички стартови комплекти на пазара, този предлага далеч по -широка гама от цветове от повечето си съперници, така че ако търсите максималната гъвкавост и гъвкавост от покупката си, ще останете впечатлени от този комплект.

В комплекта има и 50 игли за татуировки, 10 дръжки за татуировки, 60 накрайника за татуировки и 100 чаши с мастило, както и хартиено ръководство и безплатна бутилка черно мастило. Освен това ще получите двустранна тренировъчна кожа за многократна употреба и стерилни ръкавици за еднократна употреба. Накратко, ще имате всичко необходимо, за да започнете веднага от кутията.

Можете да прочетете повече за този комплект в пълния ни преглед.

Професионалисти:

 • Доставени са 2 пистолета – един за засенчване и един за подплата
 • Предлага се широка гама от цветни мастила
 • Практическата кожа идва с този комплект
 • Включен крачен педал
 • Предлага се пълна гама аксесоари, включително ръкавици за еднократна употреба, дръжки и чаши с мастило

Минуси:

 • Мастилото е малко по -тънко от това, което се доставя с други комплекти

Долен ред – според нас, гамата от мастила, доставени с този комплект, го правят най -добрият вариант за нови татуисти, които искат много разнообразие в цветовете си.

4. Пълен комплект за стартиране на DragonHawk

Марката DragonHawk, както вече споменахме, е една от най -надеждните в индустрията и има доблест, датираща от две десетилетия. Този стартов комплект няма да разочарова, включително всичко, от което начинаещият татуист се нуждае, за да научи основите веднага от кутията.

В този комплект ще имате всички необходими материали, включително девет различни машини за татуировки, изработени от висококачествено желязо. Повърхностната обработка, която тези машини са получили, им придава привлекателен външен вид, а лекият им дизайн означава, че с тях се работи лесно. Те също така произвеждат минимални вибрации, така че ръката ви няма да се уморява по време на дълги периоди на употреба.

Безсмъртните мастила, които се доставят с този комплект, са гладки, последователни, жизнени и подходящи за веганите. С този комплект се доставят и 50 игли, които са стерилизирани и опаковани поотделно за пълна безопасност.

Както бихте очаквали, с този комплект идва захранване, което има вградена защита от изтичане и късо съединение за по-безопасно и по-мощно изживяване при татуиране. Всички основни аксесоари също идват с този комплект, включително тренировъчна кожа, инструменти за регулиране, стоманени ръкохватки и накрайници, мастилени чаши и крачен педал, който има удобен кабелен щифт.

Професионалисти:

 • 9 машини за татуировки с желязна конструкция
 • Предлагат се 50 стерилни игли
 • Захранването разполага с вградена защита за безопасност
 • Предлагат се гладки мастила, подходящи за вегани, произведени в САЩ
 • Стилен дизайн

Минуси:

 • Най -доброто за начинаещи – може да не е достатъчно напреднало за професионални татуисти

Долен ред – това е един от най -достъпните стартови комплекти за начинаещи благодарение на гамата от артикули, които включва.

Изборът на правилния стартов комплект за татуировки

Ако сте готови да изберете подходящия за вас начален комплект за татуировки, това ръководство за купувача и очертанието на четирите най -добри продукта на пазара днес трябва да ви насочат в правилната посока.

Не забравяйте да обърнете голямо внимание на качеството на комплекта, както и на цената му-наистина получавате това, за което плащате, когато става въпрос за начални комплекти за татуировки и ако искате да осигурите издръжливост и висококачествен резултат, ще трябва да изберете надежден комплект от реномирана марка, в противен случай дизайнът ви ще пострада и ще трябва да смените комплекта си много по -бързо, отколкото сте очаквали.

Въпреки че всичките четири начинаещи комплекта, които споменахме тук, биха направили отличен избор за начинаещ в татуирането, смятаме, че като цяло най -добрият избор е DragonHawk Complete Tattoo Kit.

В комплект с абсолютно всичко, от което се нуждаете, за да започнете, това помага на начинаещите да се справят с всички основни техники, които ще им трябват, когато научат за новото си изкуство. Също така, той идва от една от най -добрите марки в индустрията днес, така че можете да сте сигурни в неговата издръжливост и качество.