Den bedste tatoveringsforsyning

Er du på udkig efter en ny tatoveringsstrømforsyning? I dagens guide anbefaler vi fire af de bedste tilgængelige lige nu.

Tatovering strømforsyning

Uanset om du er helt ny inden for tatoveringsverdenen eller ønsker at intensivere tingene eller bare har brug for en mere bærbar løsning til de tidspunkter, hvor du er uden for tatoveringsstudiet. Du skal læse vores guide til den bedste tatoveringsstrømforsyning.

Vi har valgt det, vi mener er det bedste derude, og forsøgte at dække alle baser. Alle tilbudte modeller er regulerede og har tilslutningsmuligheder med dobbelt maskine.

Dette giver dig mulighed for at forbinde dine forings- og skygge -tatoveringsmaskiner til den samme forsyning, og derefter kan du simpelthen skifte mellem de to.

Selvom vi har overvejet, at ikke alle, der læser dette, vil søge at rejse rundt fra klient til klient og måske er glade for at arbejde fra et studie, har vi også overvejet, at du læser dette. Så der er flere bærbare og praktiske muligheder, og en der er bedst til brug på et bord, skrivebord eller arbejdsstation.

Alt, hvad vi kan gøre, er at være en guide frem for at prøve at fortælle dig, hvilken du skal købe. Så sammen med vores objektive anmeldelser har vi også leveret en købers vejledning, der diskuterer de forskellige aspekter af tatoveringsmaskine strømforsyninger, du skal overveje.

tatovør på arbejde

Købers vejledning

Inden vi begynder at komme ind i kødet af vores anmeldelser af tatoveringsforsyningsbokse, uanset om du er helt ny inden for tatovering eller ej, er der ting, du skal overveje.

Som tatovør vil du, ligesom andre i branchen, have den stærke følelse af stolthed over dit arbejde. Tatovering er jo uden tvivl noget, du lever for, med hvert vågen åndedrag. Så du vil sikre dig, at det udstyr, du bruger, matcher det rå talent og den kreative kant, du har.

Selvom vi ikke vil argumentere for, at valget af egentlig tatoveringsmaskine, tatoveringsnåle, overførselspapir og endda blæk er afgørende, føler vi, at valget af tatoveringsboks, du bruger, også er noget, du skal få rigtigt. Du vil sikre, at du har en konsekvent forsyning af nok strøm.

Før du skynder dig ud og køber en tatoveringsmaskine strømforsyning, der er nævnt i vores vejledning, skal du derfor se de seks tip herunder for at sikre, at du træffer den rigtige beslutning.

tatovør tegner en tatovering

Forsyningsspændingen

Du skal forstå, at der er strømforsyninger til rådighed for tatoveringsmaskiner i en lang række forskellige spændingsudgange. Du finder nogle der er strømforsyningsenheder, der producerer så lav en spænding som 3-volt, mens andre kan producere så meget som 15-volt.

De mere bærbare muligheder kan dog endda være så lave som 1 volt. Den bedste og mest grundlæggende måde at forklare spænding, og hvad det betyder for strømforsyningen, er jo højere spændingsnummer det tilbyder, desto bedre og mere kraftfuld bliver en enhed.

Forskellige typer strømforsyning

Udover at der er et væld af forskellige spændingsvurderinger, finder du, at der er forskellige muligheder, når det kommer til valg af strømforsyningsboks. De to grundlæggende typer, der er at vælge imellem, er:

 • Digital
 • Analog

Begge optræder på markedet i regulerede og uregulerede sorter.

Det rigtige valg for dig er udelukkende op til personlige valg. Det afhænger virkelig af, hvor sikker du er, hvor dygtig du er (og erfaren) og det budget, du skal lege med.

Selvom de digitale maskiner er meget lettere at læse, mens du arbejder på din kropskunst og producerer mere præcise aflæsninger, er de meget dyrere. Regulerede maskiner giver dig en konstant strøm af volt, men igen kan disse være dyre.

tatovering udføres på armen

Udsving i strømforsyningen

Er du lidt ud over en amatør og har tatoveret i nogen tid? Du ved kun for godt, hvor mange udsving i magt og tryk, der er nøglen til at opnå ønskelige tats. Afhængigt af hvor meget tryk du udøver på nålene mod huden, svinger strømmen fra strømforsyningen.

Vi nævnte regulerede modeller ovenfor, disse tegner sig for og korrigerer strømudsvingene. Uregulerede, normalt billigere modeller gør det ikke. Du skal tænke lidt over dette, hvis du planlægger en fortsat tatoveringskarriere eller forsøger at bygge videre på dit grundlæggende færdighedssæt.

Overvej din nuværende tatoveringsmaskine

En vigtig overvejelse at tage, når du vælger en strømforsyning til din tatoveringsmaskine, og det er selve maskinen. Du vil opdage, at nogle af de opdaterede og banebrydende forbrugsstoffer kun skal bruges med spoledrevne enheder, og andre kun er egnede til roterende maskiner.

Så du skal enten vælge en, der matcher din tatoveringsmaskine, eller vælge en generisk universel, der kan bruges med enhver maskine. Dette vil hjælpe i fremtiden, hvis du ønsker at udskifte din nuværende maskine.

tatovør ved hjælp af tatoveringspistol

Bærbarhed, størrelse og vægt

Bærbarhed, størrelse og vægt er alle aspekter af tatoveringsstrømforsyningen, du skal tage med i din beslutning. Tænk grundigt over, hvor du skal gøre det meste af dit tatoveringsarbejde.

Arbejder du primært fra en butik, eller foretrækker du at arbejde som en mobil tatovør? Selvom du ikke officielt er en tatovør, og du bare gør det som en sidegig, skal du tænke lidt over dette.

Nogle er lette, kompakte og meget bærbare og ideelle til den rejsende tatovør. Hvis du imidlertid er baseret i en butik, bør du stadig overveje en lettere løsning, men en der giver en tilstrækkelig mængde strøm til at klare din kunstneriske arbejdsbyrde.

Hvor mange tatoveringsmaskiner har du i øjeblikket?

Det er klart, at du skal tænke lidt over antallet af tatoveringsmaskiner, du skal levere strøm til. Hvis du bare er en enkeltmand-tatovør og kun har en maskine, er dette ikke meget af den store bekymring.

Hvorimod, hvis du driver en tatoveringsbutik og ønsker at tænde for alle maskinerne, er det bedst at tilslutte så mange maskiner til den samme strømforsyning som du kan.

Du finder mange vel erfarne tatovører, der har mindst to maskiner-den ene til at håndtere tatoveringsforingen og den anden til al skyggen.

Du ved, at du har fundet en god strømforsyning, hvis du kan tilslutte forskellige maskiner samtidigt, og derefter skifte mellem dem, som du har brug for dem. Det betyder, at du kun skal betale én gang, hvilket er praktisk til din opsætning og praktisk til din pengepung.

tatovør-bedrift-tatovering-pistol

Budget

Vi har forladt budgettet som den sidste faktor, fordi det virkelig ikke burde være det første, du overvejer. Du tror måske, at du sparer dig selv for nogle penge og får et godt køb ved at få en billig strømforsyning, kun for at finde den falske økonomi, fordi den var billig af en grund. Det betyder ikke, at du ikke i et omfang skal lade dit budget diktere, hvad du køber.

Nu forstår du mere om, hvad du skal lede efter, lad os begynde at grave lidt dybere med anmeldelserne.

Tattoo strømforsyning anmeldelser

Det er de 4 tatoverings -powerbanker, som vi mener fortjener din opmærksomhed. Vi starter med den, der giver den bedste værdi for pengene og derefter vores samlede favorit.

Pirate Face Digital strømforsyning * Budgetvalg *

Først i vores guide er den meget effektive Pirate Face digitale strømforsyning. Dette kan fungere med næsten enhver form for tatoveringsmaskine. Det giver dig mulighed for at forbinde både en shader og liner maskine op og derefter svirpe mellem de to, som du har brug for, alt med et tryk på en knap … og så er du fri til at bruge fodpedalen efter behov.

Der er ingen grund til derefter at trække stikket ud af maskinen. Spændingen kan let justeres fra den digitale måler på boksen. Den flade fodpedal, der bruges til at betjene, er lavet af det hårde-i-søm (helt bogstaveligt talt) på rustfrit stål, og maskinen leveres med en flot og lang 6-fods klemmekabel, der forbinder strømforsyningen til din maskine.

Spændingen kan justeres mellem 60 til 250 volt og giver dig en konstant strøm på 15 til 18 volt. Fordi spændingsniveauet er justerbart, kan du også bruge dette i andre lande. En anden ekstremt stor fordel ved at vælge denne Pirate Face -strømforsyning i forhold til andre tilbud er, at kendsgerningen aldrig overophedes. Så du har meget lidt vedligeholdelse at udføre på det, selv med regelmæssig brug.

Der har været nogle anmeldelser på denne tatoveringsstrømforsyningsboks, der tyder på, at boksen ikke er nær så holdbar, som den kunne være og er tilbøjelig til at gå i stykker. Om det bare er en kundes ulykke, et fabriksovervågning eller en egentlig produktfejl, skal vi se.

Fordele

 • Kan klare flere tatoveringsmaskiner, der er forbundet til det
 • Fuldt kompatibel med spole og roterende tatoveringsmaskiner
 • Er designet til at kompensere for udsvingene i spændingsudgang

Ulemper

 • Dens design kunne revideres, og det kunne gøres mere robust

Bundlinie: Selvom vi stadig er på den første strømforsyningsboks, kan vi roligt sige, at dette blev valgt med gode hensigter. Det er måske ikke det mest glamourøse, men det gør det, det gør godt.

Dragonhawk Professional * Vores bedste valg *

Dyrere end ovenstående er Dragonhawk Professional Digital Tattoo Power Supply ikke bare et sejt navn (der i øvrigt ville gøre en god tatovering!). Det er så meget mere også, da det er ret smart, glat og sejt godt udseende. Vi var forvirrede, vi indrømmer, og selvom dette var en ny smartphone.

Men nej, fra et af de bedste navne i tatoveringsindustrien, kommer denne touchscreen digitale LCD -strømforsyningsenhed. Designet til at håndtere strømforsyningen til både din beklædningsmaskine og din skyggemaskine. Ligesom ovenstående kan du blot trykke på L/S -knappen for at skifte mellem begge maskiner, mens du arbejder på dit seneste mesterværk.

Med hensyn til effekt er der 6 forskellige forprogrammerede spændingsindstillinger for hver tilstand. Udgangsspændingen kan let justeres fra 3 til 18 volt på en DC-forbindelse.

Det, der virkelig tiltrak os til dette, bortset fra at det var en ny udgivelse fra den altid fantastiske DragonHawk, er det meget smartphone/tablet-inspirerede design. Borte er den klodset kasse, der ligner noget fra et industrianlæg eller musikstudie og hjælper med at gøre den mere indbydende og lettere at håndtere for nybegyndere.

Fordele

 • Meget let og kompakt, ligner en telefon
 • Kan håndtere både beklædningsmaskiner og skyggemaskiner på samme tid
 • Har justerbare spændingsindstillinger til både foring og skygge

Ulemper

 • Der er meget lidt at finde fejl med, andet end at det måske afskrækker den gamle vagt lidt

Bundlinie: Konklusionen er, når det kommer til tatoveringsmaskiner og tilbehør og DragonHawk, har du svært ved at vælge fejl med denne skønhed. Tatovering kom lige ind i smartphonealderen.

DGT Aurora II Tattoo strømforsyning

Okay, så hvis DragonHawk -strømforsyningen ovenfor var et skridt uden for boksen, føles denne model fra DGT, der hedder Aurora -tatoveringsstrømforsyningen, som et skridt ind i en helt ny dimension. Og en dimension, vi gerne vil leve, ånde, elske, tat og som noget mere i.

Selvom det ligner noget mærkeligt LED-lys, ligesom de andre vi har præsenteret, er det en professionel, høj tatoveringsstrømforsyning i høj kvalitet, der er egnet til at forbinde både skygge- og beklædningsmaskiner til den samme boks og strømline din opsætning.

Den kan køre på alt fra 120-volt til 220-volt og giver 1-volt til 18-volt, der sikrer, at den fungerer med næsten enhver tatoveringsmaskine. At sige, at dette er bærbart, ville gøre det en stor bjørnetjeneste. Tydeligt fra billederne er det designet til at blive båret rundt. Hvorfor vil du alligevel gerne beholde dette hjemme eller i studiet?

Som om det ikke var nok, er det kompatibelt med både roterende og spolede tatoveringsmaskiner og har en ekstremt praktisk skridsikker base og en indbygget magnet, der sikrer, at det ikke let falder af ethvert skrivebord eller bord.

Ideel, så hvis du for evigt er på farten og rejser fra hus til hus for at skabe nye og vidunderlige kunstværker på lærredet, der er din kundes kroppe.

Fordele

 • Det har et meget glat og bærbart design, ser meget futuristisk ud
 • Har et usædvanligt lyst digitalt måledisplay, der giver nøjagtige spændingsaflæsninger
 • Arbejder med roterende og spoletatoveringsmaskiner

Ulemper

 • Strømforsyning virker lidt inkonsekvent

Bundlinie: Hvis du ikke har brug for en tatoveringsstrømforsyning, du kan tage på vej med dig, vil vi sandsynligvis foreslå at vælge en af ​​de andre strømforsyninger i denne vejledning. Hvis du er, er dette en fantastisk enhed at have til din rådighed.

BIOMASER Orkanen HP-2

Dette følger de samme designprincipper som DragonHawk-strømforsyningen, der også findes i denne vejledning og ligner lige så lidt en smartphone eller mini-tablet.

Ligesom DragonHawk og endda Aurora, er det klart designet til tatovøren, der arbejder ud af en butik og rejser meget. Hvis det er dig, så er det muligvis den strømforsyning, du har ledt efter.

Som det er stort set standard i disse dage, er det i stand til at håndtere forbindelser til to maskiner på samme tid. Du kan bare skifte mellem dine beklædnings- og skyggemaskiner, når og når du har brug for det.

Med hensyn til effekt giver den 3 til 18 volt og kan fungere fuldt ud med alt fra 110 volt til 250 volt. Så det er ideelt, selvom du er uden for USA og ønsker at skabe spektakulære tatoveringer på mennesker, du møder eller kunder.

Inkluderet i æsken er en universel generisk holder, der er velegnet til den, der leveres færdigmonteret, så du kan bare tage den ud af kassen, sætte den op, og du er god til at gå.

På trods af dens kompakte karakter har du stadig den standardfodpedal, der skal bruges sammen med din tatoveringsmaskine.

Fordele

 • Bærbar og let
 • Kan arbejde med enhver strømforsyning, hvor som helst
 • Berøringsskærmskontroller gør det endnu lettere at bruge

Ulemper

 • Prisskiltet viser virkelig i sin konstruktion, selvom det stadig er en god indsats.

Bundlinie: Du bliver nødt til at beslutte dig mellem dette og de to over det, hvis du virkelig vil have en bærbar strømforsyning. Vi synes, at denne her er fantastisk på grund af de brugervenlige og intuitive berøringsskærmskontroller.

Start og opret et mesterværk

Så der har du det, vores valg af de bedste tatoveringsmaskine strømforsyningsprodukter, der er tilgængelige lige nu. Vi har forsøgt at fremvise, selv med kun 4 produkter, den store forskel, der er i designs.

Selvom alle de produkter, vi har valgt, er strømforsyninger med to tatoveringsmaskiner, er nogle bedre egnet til at rejse rundt og er passende bærbare, ligesom DragonHawk, BIOMASER og Aurora.

Pirate Face er dog fantastisk til brug fra et studie eller hjemmeopsætning. Selvom det ville være svært for os at udpege en, vi elsker mest, er den bedste værdi for pengene sandsynligvis Pirate Face.

Ikke bare fordi det er en af ​​de laveste priser i vores guide, men på grund af det sunde udvalg af funktioner, den leveres komplet med. Vores samlede favorit skulle være DragonHawk.