Suavecito Pomade anmeldelse

Suavecito Pomade er muligvis det mest populære hårprodukt og den bedste pomade til mænd. Faktisk er Suavecito Pomade Firme og Original Hold stylingprodukter varslet som alt-i-ét, universelle løsninger til at få de bedste mænds frisurer. I denne Suavecito Pomade -anmeldelse ser vi på nogle af fordele og ulemper ved denne pomade som et hårstylingsprodukt og deler tips om, hvordan du bruger og anvender Suavecito pomade, når du styler dit hår.

Uanset om du styler en glat ryg, pompadour, quiff, kam over, sidedel eller en anden sej herrefrisure, der kræver et stærkt greb med glans, vil denne Suavecito-anmeldelse guide dig til at vælge denne vandbaserede pomade som din go-to hårprodukt! Se alt, hvad du har brug for at vide om Suavecito!

Suavecito Pomade

Hvad er Suavecito Pomade?

Suavecito pomade er en populær vandbaseret pomade anerkendt som en af ​​de bedste på markedet. Dette særlige hårprodukt findes i to varianter: Original og Stærkt hold, afhængigt af dine stylingbehov. Begge mænds pomader er “medium glans” -produkter, selvom virksomheden netop har lanceret en ny mat pomade.

Forhåndsvis produktvurdering Pris
Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack - Strong Hold Hair Pomade For Men - Medium Shine Water Based Wax Like Flake Free Hair Gel - Let at vaske ud - Hold hele dagen for alle hårstilarter Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack – Strong Hold Hair Pomade For Men – Medium Shine… 14.530 anmeldelser $ 13,99 Køb nu
Suavecito Pomade Original Hold - 4 oz Suavecito Pomade Original Hold – 4 oz 4.479 anmeldelser $ 13,99 Køb nu
Suavecito Pomade Matte (Shine -Free) Formula 4 oz, 1 Pack - Medium Hold Hair Pomade For Men - Low Shine Matte Hair Paste For Natural Texture Hairstyles Suavecito Pomade Matte (Shine -Free) Formula 4 oz, 1 Pack – Medium Hold Hair Pomade For Men – Low… 6.041 anmeldelser $ 13,72 Køb nu

Lugt og udseende

Suavecito anmeldelse

Suavecitos pomade fremstår som en tyk, mørk honninggel (uden noget klæbrighed) og byder på en berømt sød lugt, der ligner en mandig duft som en gammeldags køln. Konsistensen er glat og cremet, med få klumper og nul korn. Når du gnider det mellem dine hænder, spredes det og varmes let op, så du kan anvende det uden problemer.

Den kendsgerning, at Suavecito pomades er vandbaserede, betyder, at de aldrig vil efterlade dit hår fedt eller klistret (det vil heller ikke påvirke din hovedbund af denne grund) og kan let vaskes af med vand. Vandbaserede pomader gør det også muligt for fyre at nemt fikse deres hår hele dagen ved blot at påføre en lille mængde vand for at rehydrere produktet.

Suavecito Pomade anmeldelse

I sidste ende gør disse fordele det lettere at bruge og anvende Suavecito pomade end andre hårprodukter, især geler!

Holdstyrke

Som vi nævnte før, kommer Suavecito Pomade i både Firme og Original hold, hvilket oversætter til stærke og mellemstore hold. Det er klart, hvor længe dit hår forbliver stylet og kontrolleret afhænger af, hvor meget af produktet du bruger, men generelt vil Suavecito holde dig hele dagen uden at skulle genstyles.

Suavecito Pomade Firme Hold

Hvad gør Suavecito Pomade til noget særligt?

For at være helt ærlig deler mange vandbaserede pomader (f.eks. Layrite) ovennævnte fordele-rene og aldrig klæbrige eller fedtede, omarbejdbare og lette at vaske af. Så hvad gør Suavecito pomade så speciel og er Suavecito pomade endda værd at købe?

Ud over en finish af høj kvalitet, der ikke vil efterlade dit hår hårdt eller skællende, er Suavecito et af de mest overkommelige pomademærker på markedet. Vi er ikke helt sikre på, hvordan de gør det, men Suavecito pomades er nogle af de billigste pr. Ounce.

Suavecito Matte Pomade

I sammenligning med andre trendy mærker som Layrite, Uppercut eller Baxter of California koster Suavecito pomade altid mindre (og nogle gange mindre end halvt så meget som andre større konkurrenter).

Kombiner den fremragende kvalitet og stærke hold med en lav pris, og det er det, der gør Suavecito så populær og værd at prøve.

Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack - Strong Hold Hair Pomade For Men - Medium Shine Water Based Wax Like Flake Free Hair Gel - Let at vaske ud - Hold hele dagen for alle hårstilarter 14.530 anmeldelser Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack – Strong Hold Hair Pomade For Men – Medium Shine Water Based Wax Like Flake Free Hair Gel – Let at vaske ud – Hold hele dagen for alle hårstilarter

  • Stærkt hold. Dette er en fantastisk pomade til frisurer…
  • Vandopløseligt. Denne pomade vaskes let ud med…
  • Kammer med lethed. Style dit hår uden…

$ 13,99 Køb nu

Sådan bruges og påføres Suavecito Pomade

Som de fleste hårprodukter er Suavecito pomade let at bruge. Når du bruger eller påfører, skal du tage et par ærteformede klatter pomade med fingerspidserne og gnide det mellem dine håndflader. Hvis det ønskes, fugtes dine hænder for en lysere finish. Bemærk, at Suavecito, ligesom de fleste herrepomader, gælder bedst for rent, let fugtigt hår.

Sådan bruges Suavecito Pomade

Pro tip: Brug mere pomade til finere hår og mindre til tykkere hår. Og for en struktureret frisure med mindre glans, påfør pomade på tørt hår.

Kør derefter dine hænder gennem dit hår for at anvende produktet. Hvordan du bruger pomade afhænger selvfølgelig af den finish, du leder efter, men her er et par forslag til nogle populære frisurer:

  • Slicked tilbage: Kør dine hænder fra forside til bagside efter hovedets naturlige krumning. Gentag flere gange for at rense hele Suavecito pomaden fra dine håndflader og afslut med en hårkam for den perfekte tæthed. Suavecito blev bestemt lavet til brug med glat ryg.
  • Rodede frisurer: Kør dine hænder gennem toppen af ​​dit hår i den retning du vil. At skifte retning reducerer ikke pomadens effektivitet, så du kan få den ultimative rodede finish.
  • Quiff: Kør dine hænder gennem toppen af ​​dit hår i en stejl, opadgående vinkel, ved hjælp af hårets længde til at skubbe det baglæns og opad eller endda lidt sidelæns. Gentag flere gange, og hvis det ønskes, afslut med en kam til en struktureret stil.

Suavecito Pomade Ingredienser

Suavecito Pomade Ingredienser

Selvom de fleste mænd ikke er ligeglade, er det vigtigt at bemærke, at der ikke er hårde kemikalier i denne vandbaserede pomade. Ingredienserne i Suavecito Pomade forårsager ikke acne i din hovedbund eller pande eller gør det svært at vaske ud.

Køber Suavecito Pomade

Suavecito pomade er klart en af ​​de bedste pomader til mænd, hvilket gør det meget let for os at varmt anbefale det. Suavecito tilbyder en ren, skinnende finish med alle fordelene ved en vandbaseret pomade. Til lignende prispunkter er Suavecito Original og Strong Hold pomades et stort slag for pengene, i betragtning af deres fremragende kvalitet. Hvis du beslutter dig for at prøve Suavecitos Firme Hold Pomade, du kan helt sikkert gøre det med tillid!