Suavecito Pomade Review

Suavecito Pomade poate fi cel mai popular produs pentru păr și cea mai bună pomadă pentru bărbați. De fapt, produsele de styling Suavecito Pomade Firme și Original Hold sunt anunțate ca soluții all-in-one, universale pentru a obține cele mai bune coafuri pentru bărbați. În această recenzie Suavecito Pomade, vom analiza unele dintre avantajele și dezavantajele acestei pomade ca produs de coafare și vom împărtăși sfaturi despre cum să utilizați și să aplicați pomada Suavecito atunci când vă coafați părul..

Indiferent dacă creați un spate slăbit, pompadour, quiff, pieptene, parte laterală sau orice altă coafură bărbătească rece, care necesită o strângere puternică cu strălucire, această recenzie Suavecito vă va ghida în alegerea acestei pomade pe bază de apă ca alegere produs pentru păr! Verificați tot ce trebuie să știți despre Suavecito!

Suavecito Pomade

Ce este Suavecito Pomade?

Pomada Suavecito este o pomadă populară pe bază de apă recunoscută ca fiind una dintre cele mai bune de pe piață. Acest produs special pentru păr vine în două soiuri: Original și Strong Hold, în funcție de nevoile dvs. de stil. Ambele pomade pentru bărbați sunt produse cu „strălucire medie”, deși compania tocmai a lansat o nouă pomadă mată.

Previzualizare Evaluare produs Preț
Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack - Pomada de păr puternică pentru bărbați - Ceară pe bază de apă cu strălucire medie, ca gelul de păr fără fulgi - Ușor de spălat - Țineți toată ziua pentru toate stilurile de păr Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack – Pomada puternică pentru păr pentru bărbați – Strălucire medie… 14.530 recenzii 13,99 dolari Cumpără acum
Suavecito Pomade Original Hold - 4 oz Suavecito Pomade Original Hold – 4 oz 4.479 recenzii 13,99 dolari Cumpără acum
Suavecito Pomade Matte (fără strălucire) Formula 4 oz, 1 pachet - Pomadă de păr de menținere medie pentru bărbați - Pastă de păr mată cu strălucire redusă pentru coafuri cu textură naturală Suavecito Pomade Matte (fără strălucire) Formula 4 oz, 1 pachet – Pomadă de păr de menținut mediu pentru bărbați – Scăzut… 6.041 recenzii 13,72 dolari Cumpără acum

Miros și aspect

Recenzie Suavecito

Pomada lui Suavecito are aspectul unui gel de miere gros și întunecat (fără lipici) și oferă un miros dulce renumit asemănător cu un miros bărbătesc ca cel al unei colonii de modă veche. Consistența este netedă și cremoasă, cu puține bucăți și zero boabe. Când îl freci între mâini, se răspândește și se încălzește ușor, permițându-ți să-l aplici fără probleme.

Faptul că pomadele Suavecito sunt pe bază de apă înseamnă că nu vă vor lăsa niciodată părul gras sau lipicios (și nici nu vă vor afecta scalpul din acest motiv) și pot fi ușor spălate cu apă. Pomadele pe bază de apă permit, de asemenea, băieților să își fixeze părul cu ușurință pe tot parcursul zilei, aplicând pur și simplu o cantitate mică de apă pentru a rehidrata produsul.

Suavecito Pomade Review

În cele din urmă, aceste beneficii ușurează utilizarea și aplicarea pomadei Suavecito decât alte produse pentru păr, în special gelurile!

Forța de a ține

Așa cum am menționat mai sus, Suavecito Pomade vine atât în ​​holdele Firme, cât și în cele originale, ceea ce se traduce prin holduri puternice și de rezistență medie. Evident, cât timp părul tău rămâne stilat și controlat depinde de cât din produsul pe care îl folosești, dar, în general, Suavecito te va rezista toată ziua fără a avea nevoie de restilizare..

Suavecito Pomade Firme Hold

Ce face ca Suavecito Pomade să fie specială?

În mod corect, o mulțime de pomade pe bază de apă (de exemplu, Layrite) împărtășesc avantajele menționate mai sus – curate și niciodată lipicioase sau grase, prelucrabile și ușor de spălat. Deci, ceea ce face pomada Suavecito atât de specială și merită cumpărată chiar pomada Suavecito?

În plus față de un finisaj de înaltă calitate care nu vă va lăsa părul să se simtă dur sau descuamat, Suavecito este una dintre cele mai accesibile mărci de pomade de pe piață. Nu suntem siguri cum o fac, dar pomadele Suavecito sunt unele dintre cele mai ieftine pe uncie.

Suavecito Matte Pomade

În comparație cu alte mărci la modă, cum ar fi Layrite, Uppercut sau Baxter din California, pomada Suavecito costă întotdeauna mai puțin (și, uneori, mai puțin de jumătate decât ceilalți concurenți majori).

Combinați calitatea excelentă și deținerea puternică cu un preț scăzut, iar acest lucru face Suavecito atât de popular și merită încercat.

Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack - Pomada de păr puternică pentru bărbați - Ceară pe bază de apă cu strălucire medie, ca gelul de păr fără fulgi - Ușor de spălat - Țineți toată ziua pentru toate stilurile de păr 14.530 recenzii Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack – Pomada de păr puternică pentru bărbați – Ceară pe bază de apă cu strălucire medie, ca gelul de păr fără fulgi – Ușor de spălat – Țineți toată ziua pentru toate stilurile de păr

  • Strong Hold. Aceasta este o pomadă excelentă pentru coafuri…
  • Solubil în apă. Această pomadă se spală ușor cu…
  • Piepteni cu ușurință. Aranjează-ți părul fără…

13,99 dolari Cumpără acum

Cum se utilizează și se aplică Suavecito Pomade

La fel ca majoritatea produselor pentru păr, pomada Suavecito este ușor de utilizat. Când folosiți sau aplicați, apucați câteva pete de mărime de mazăre cu vârful degetelor și frecați-o între palme. Dacă doriți, udați-vă mâinile pentru un finisaj mai ușor. Rețineți că, la fel ca majoritatea pomadelor pentru bărbați, Suavecito se aplică cel mai bine părului curat, ușor umed.

Cum se utilizează Suavecito Pomade

Sfat Pro: Folosiți mai multă pomadă pentru părul mai fin și mai puțin pentru părul mai gros. Iar pentru o coafură texturată cu mai puțină strălucire, aplică pomadă pe părul uscat.

Apoi, treceți-vă mâinile prin păr pentru a aplica produsul. Desigur, modul în care folosiți pomada depinde de finisajul pe care îl căutați, dar iată câteva sugestii pentru câteva coafuri populare:

  • Slicked Back: Rulați mâinile din față în spate urmând curbura naturală a capului. Repetați de mai multe ori pentru a curăța toată pomada Suavecito de pe palme și terminați cu un pieptene pentru o densitate perfectă. Suavecito a fost făcut cu siguranță pentru a fi folosit cu părul din spate.
  • Coafuri dezordonate: Treceți-vă mâinile prin vârful părului în orice direcție doriți. Comutarea direcțiilor nu va reduce eficacitatea pomadei, permițându-vă să obțineți un finisaj dezordonat.
  • Quiff: Treceți mâinile prin vârful părului într-un unghi abrupt, în sus, folosind lungimea părului pentru a-l împinge înapoi și în sus, sau chiar ușor lateral. Repetați de mai multe ori și, dacă doriți, terminați cu un pieptene pentru un stil texturat.

Ingrediente Suavecito Pomade

Ingrediente Suavecito Pomade

În timp ce majorității bărbaților nu le pasă, este important să rețineți că nu există substanțe chimice dure în această pomadă pe bază de apă. Ingredientele din Suavecito Pomade nu vă vor provoca acnee pe scalp sau pe frunte sau nu vor face dificilă spălarea.

Cumpărarea Suavecito Pomade

Pomada Suavecito este în mod clar una dintre cele mai bune pomade pentru bărbați, ceea ce ne face foarte ușor să o recomandăm. Suavecito oferă un finisaj curat, strălucitor, cu toate avantajele unei pomade pe bază de apă. La prețuri similare, pomadele Suavecito Original și Strong Hold sunt destul de mari pentru dolarul dvs., având în vedere calitatea lor excelentă. Dacă decideți să încercați Suavecito’s Firme Hold Pomade, cu siguranță puteți face acest lucru cu încredere!