Cea mai bună sursă de alimentare pentru tatuaje

Sunteți în căutarea unei noi surse de alimentare pentru tatuaje? În ghidul de astăzi, vă recomandăm patru dintre cele mai bune disponibile chiar acum.

Alimentare cu tatuaj

Fie că sunteți complet nou în lumea tatuajelor, fie că doriți să intensificați lucrurile sau pur și simplu aveți nevoie de o soluție mai portabilă pentru acele momente în care vă aflați în afara studioului de tatuaje. Trebuie să citiți ghidul nostru pentru cea mai bună sursă de alimentare pentru tatuaje.

Am selectat ceea ce credem că sunt cele mai bune de acolo și am încercat să acoperim toate bazele. Toate modelele oferite sunt reglementate și oferă opțiuni de conectare cu două mașini.

Acest lucru vă permite să conectați mașinile de tatuaj de căptușeală și umbrire la aceeași sursă și apoi puteți comuta pur și simplu între cele două.

Deși am considerat că nu toată lumea care citește acest lucru va căuta să călătorească de la client la client și poate să lucreze fericit dintr-un studio, de asemenea, v-am considerat că citiți acest lucru. Deci, există mai multe opțiuni portabile și practice și una care este cea mai potrivită pentru utilizare pe masă, birou sau stație de lucru.

Tot ce putem face este să fim un ghid, mai degrabă decât să încercăm să vă spunem care să cumpărați. Deci, împreună cu recenziile noastre imparțiale, am oferit și un ghid al cumpărătorului care discută diferitele aspecte ale surselor de alimentare ale mașinilor de tatuat pe care trebuie să le luați în considerare..

tatuator la locul de muncă

Ghidul cumpărătorului

Înainte de a începe să intrăm în carnea recenziilor noastre pentru cutia de alimentare cu tatuaje, indiferent dacă sunteți complet nou în ceea ce privește tatuajul sau nu, există lucruri pe care trebuie să le luați în considerare.

În calitate de tatuator, vrei să ai, la fel ca alții din industrie, acel puternic sentiment de mândrie pentru munca ta. La urma urmei, tatuajul este, fără îndoială, ceva pentru care trăiești, cu fiecare respirație trezită. Așadar, doriți să vă asigurați că echipamentul pe care îl utilizați se potrivește cu acel talent brut și avantaj creativ pe care îl aveți.

Deși nu vom argumenta că alegerea mașinii de tatuat, a acelor de tatuaj, a hârtiei de transfer și chiar a cernelurilor sunt esențiale, considerăm că alegerea cutiei de putere pentru tatuaj pe care o folosiți este, de asemenea, ceva de care aveți nevoie pentru a vă corecta. Doriți să vă asigurați că aveți o sursă consistentă de energie suficientă.

Prin urmare, înainte de a vă grăbi să cumpărați o sursă de alimentare cu mașină de tatuat menționată în ghidul nostru, consultați cele șase sfaturi de mai jos pentru a vă asigura că luați decizia corectă.

tatuator desenând un tatuaj

Tensiunea de alimentare

Trebuie să apreciați faptul că există surse de alimentare disponibile pentru mașinile de tatuat într-o mare varietate de ieșiri de tensiune diferite. Veți găsi unele sunt dispozitive de alimentare care produc o tensiune la fel de mică ca 3 volți, în timp ce altele pot produce până la 15 volți.

Opțiunile mai portabile pot fi chiar și de 1 volți, totuși. Cel mai bun și mai simplu mod de a explica tensiunea și ce înseamnă pentru sursa de alimentare este cu cât este mai mare numărul de tensiune pe care îl oferă, cu atât o unitate va fi mai bună și mai puternică.

Diferite tipuri de surse de alimentare

Pe lângă faptul că există o multitudine de tensiuni diferite, veți găsi că există diverse opțiuni atunci când vine vorba de alegerea cutiei de alimentare. Cele două tipuri de bază dintre care trebuie să alegeți sunt:

 • Digital
 • Analogic

Ambele apar pe piață în soiurile reglementate și nereglementate.

Alegerea potrivită pentru dvs. se rezumă doar la alegerea personală. Depinde într-adevăr de cât de încrezător ești, de cât de calificat ești (și de experimentat) și de bugetul cu care trebuie să te joci.

Deși mașinile digitale sunt mult mai ușor de citit în timp ce lucrați la arta corpului și produc citiri mai precise, acestea sunt mult mai scumpe. Mașinile reglementate vă oferă un flux constant de volți, dar din nou acestea pot fi scumpe.

tatuajul făcându-se pe braț

Fluctuații în sursa de alimentare

Ești puțin dincolo de amator și te-ai tatuat de ceva timp? Veți ști prea bine cât de multe fluctuații ale puterii și presiunii sunt esențiale pentru realizarea unor tatuaje dorite. În funcție de câtă presiune exercitați asupra acelor pe piele, puterea furnizată de sursa de alimentare fluctuează.

Am menționat mai sus modele reglementate, acestea explicând și corectând fluctuațiile de putere. Modelele nereglementate, de obicei mai ieftine, nu. Trebuie să vă gândiți la acest lucru dacă intenționați să continuați o carieră în tatuaj sau încercați să vă bazați pe setul dvs. de abilități de bază.

Luați în considerare mașina dvs. actuală de tatuaje

Un aspect important pe care trebuie să îl luați atunci când alegeți o sursă de alimentare pentru aparatul dvs. de tatuaj și acesta este aparatul în sine. Veți descoperi că unele dintre consumabilele actualizate și de ultimă generație ar trebui folosite numai cu dispozitive cu bobină, iar altele sunt potrivite numai cu mașinile rotative.

Deci, trebuie să alegeți una care să se potrivească cu mașina dvs. de tatuat sau să alegeți una universală generică care poate fi utilizată cu orice mașină. Acest lucru vă va ajuta în viitor dacă doriți să înlocuiți mașina dvs. actuală.

tatuator folosind arma de tatuaj

Portabilitate, dimensiune și greutate

Portabilitatea, dimensiunea și greutatea sunt toate aspectele sursei de alimentare pentru tatuaje pe care trebuie să le luați în considerare în decizia dvs. Gândiți-vă bine unde veți face cea mai mare parte a tatuajului.

Lucrați în primul rând de la un magazin sau preferați să lucrați ca tatuator mobil? Chiar dacă nu sunteți oficial un tatuator și o faceți doar ca un concert secundar, trebuie să vă gândiți la asta.

Unele sunt ușoare, compacte și foarte portabile și ideale pentru tatuatorul călător. Dacă, totuși, vă aflați într-un magazin, ar trebui să luați în considerare în continuare o opțiune mai ușoară, dar una care furnizează o cantitate adecvată de energie pentru a face față volumului de lucru artistic..

Câte mașini de tatuat aveți în prezent?

Evident, trebuie să vă gândiți la numărul de mașini de tatuat pentru care trebuie să furnizați energie. Dacă sunteți doar un tatuator cu o singură bandă și aveți doar o singură mașină, aceasta nu este o preocupare prea mare.

În timp ce, dacă conduceți un magazin de tatuaje și căutați să porniți toate mașinile, este mai bine să conectați cât mai multe mașini la aceeași sursă de alimentare.

Veți găsi că mulți tatuatori cu experiență au cel puțin două mașini – una care se ocupă de căptușeala tatuajului, iar cealaltă pentru toate umbririle.

Știți că ați găsit o sursă de alimentare bună dacă puteți conecta diverse mașini în același timp, apoi comutați între ele după cum aveți nevoie de ele. Aceasta înseamnă că trebuie să plătiți o singură dată, ceea ce este convenabil pentru configurare și convenabil pentru portofel.

tatuator-ținând-pistolul-tatuaj

Buget

Am lăsat bugetul ca ultim factor, întrucât nu ar trebui să fie primul lucru pe care îl luați în considerare. S-ar putea să credeți că vă economisiți niște bani și că obțineți o afacere obținând o sursă de energie ieftină, doar pentru a-i găsi economia falsă, deoarece a fost ieftină dintr-un motiv. Asta nu înseamnă că nu ar trebui să lăsați bugetul să dicteze într-o măsură ceea ce achiziționați.

Acum înțelegeți mai multe despre ceea ce ar trebui să căutați, să începem să aprofundăm puțin mai mult cu recenziile.

Recenzii despre sursa de alimentare pentru tatuaje

Acestea sunt cele 4 bănci de putere pentru tatuaje care credem că merită atenția dumneavoastră. Începem cu cel care oferă cea mai bună valoare pentru bani și apoi preferatul nostru general.

Sursa de alimentare digitală Pirate Face * Alegerea bugetului *

Primul în ghidul nostru este sursa de alimentare digitală extrem de eficientă Pirate Face. Acest lucru poate funcționa cu aproape orice fel de mașină de tatuat. Vă permite opțiunea de a conecta atât un aparat de umbrire, cât și un aparat de căptușit și apoi răsfoiți între cele două după cum aveți nevoie, totul cu o simplă apăsare de buton ….

Nu este nevoie să deconectați niciuna dintre mașini. Tensiunea poate fi ajustată cu ușurință de la contorul digital de pe cutie. Pedala de picior plat utilizată pentru a acționa este fabricată din oțel inoxidabil (cu adevărat, într-un anumit sens) din oțel inoxidabil și aparatul vine cu un cablu frumos și lung de 6 picioare care conectează sursa de alimentare până la aparatul dvs..

Tensiunea poate fi reglată între 60 și 250 de volți și vă va oferi un curent consistent de la 15 la 18 volți. Deoarece nivelul de tensiune este reglabil, îl puteți utiliza și în alte țări. Un alt avantaj extrem de mare al alegerii pentru această sursă de energie Pirate Face, față de alte oferte, este faptul că nu se supraîncălzește niciodată. Așadar, veți avea foarte puține lucruri de întreținere pe care să le efectuați, chiar și cu utilizarea regulată.

Au existat câteva recenzii cu privire la această cutie de alimentare cu energie pentru tatuaje care sugerează că cutia nu este la fel de durabilă pe cât ar putea fi și este predispusă la rupere. Rămâne de văzut dacă este doar o nenorocire a unui client, o supraveghere din fabrică sau o defecțiune reală a produsului.

Pro

 • Poate face față mai multor mașini de tatuat conectate la acesta
 • Complet compatibil cu mașinile de tatuat cu bobină și rotative
 • A fost proiectat pentru a compensa fluctuațiile tensiunii de ieșire

Contra

 • Designul său ar putea fi revizuit și ar putea fi mai robust

Linia de fund: Deși suntem încă în prima cutie de alimentare, putem spune cu siguranță că acest lucru a fost ales cu intenții bune. Poate că nu este cel mai glam, dar face ceea ce face bine.

Dragonhawk Professional * Alegerea noastră de top *

Mai scumpă decât cea de mai sus, sursa de alimentare pentru tatuaje digitale Dragonhawk Professional nu este doar un nume interesant (care, de altfel, ar face un tatuaj grozav!). Este mult mai mult, de asemenea, atunci este destul de elegant, elegant și frumos. Recunoaștem că eram confuzi și, deși acesta era un smartphone nou.

Dar nu, de la unul dintre cele mai bune nume din industria tatuajelor, vine această unitate de alimentare digitală LCD cu ecran tactil. Proiectat pentru a gestiona alimentarea cu energie atât a mașinii dvs. de căptușire, cât și a mașinii dvs. de umbrire. La fel ca cel de mai sus, puteți apăsa pur și simplu butonul L / S pentru a comuta între ambele mașini în timp ce lucrați la cea mai recentă capodoperă.

În ceea ce privește puterea, există 6 setări diferite de tensiune pre-programate pentru fiecare mod. Tensiunea de ieșire poate fi ajustată cu ușurință de la 3 la 18 volți pe o conexiune DC.

Lucrul care ne-a atras cu adevărat la acest lucru, în afară de faptul că este o nouă versiune din întotdeauna minunatul DragonHawk, este designul foarte inspirat de smartphone / tabletă. S-a dus cutia ciudată care arată ca ceva dintr-o fabrică industrială sau un studio de muzică și ajută la îmbunătățirea și mai ușor de manevrat pentru începători.

Pro

 • Foarte ușor și compact, arată ca un telefon
 • Capabil să manipuleze atât mașinile de căptușire, cât și mașinile de umbrire în același timp
 • Are presetări de tensiune reglabile atât pentru modurile de căptușire, cât și pentru cele de umbrire

Contra

 • Există foarte puține lucruri de găsit, în afară de faptul că ar putea amâna puțin vechea gardă

Linia de fund: Concluzia este când vine vorba de mașini și accesorii pentru tatuaje și DragonHawk, vă va fi greu să vă dați seama de această frumusețe. Tatuajul tocmai a intrat în era smartphone-ului.

DGT Aurora II Tatuaj de alimentare

Bine, deci dacă sursa de alimentare DragonHawk de mai sus a fost un pas în afara cutiei, acest model de la DGT, denumit sursa de alimentare pentru tatuaje Aurora se simte ca un pas într-o dimensiune cu totul nouă. Și o dimensiune pe care vrem să o trăim, să o respirăm, să o iubim, să o simțim și mai mult.

Deși arată ca o lumină LED ciudată, la fel ca celelalte pe care le-am prezentat, este o sursă de alimentare profesională, de înaltă calitate, pentru tatuaje duale, potrivită pentru conectarea atât a mașinilor de umbrire, cât și a căptușelii la aceeași cutie, simplificând configurarea.

Poate funcționa de la 120 volți la 220 volți și oferă 1 volți până la 18 volți, ceea ce asigură că va funcționa cu aproape orice mașină de tatuat. A spune că acest lucru este portabil ar face un mare serviciu. În mod clar din imagini, este conceput pentru a fi transportat. De ce ai vrea oricum să păstrezi asta acasă sau în studio?

De parcă nu ar fi suficient, este compatibil atât cu mașinile de tatuat rotative, cât și cu spirale și are o bază antiderapantă extrem de practică și un magnet de la bord care asigură că nu va cădea cu ușurință de pe niciun birou sau masă.

Ideal, atunci, dacă ești pentru totdeauna pe drum și călătorești din casă în casă pentru a crea opere de artă noi și minunate pe pânza care este corpul clientului tău.

Pro

 • Are un design foarte elegant și portabil, arată foarte futurist
 • Are un afișaj digital extrem de luminos, care oferă citiri precise ale tensiunii
 • Funcționează cu mașini de tatuat rotative și cu bobină

Contra

 • Sursa de alimentare pare puțin inconsistentă

Linia de fund: Dacă nu aveți nevoie de o sursă de alimentare pentru tatuaje pe care o puteți lua pe drum cu dvs., vă recomandăm probabil să optați pentru una dintre celelalte surse de alimentare din acest ghid. Dacă ești, acesta este un dispozitiv excelent pe care să-l ai la dispoziție.

BIOMASER Hurricane HP-2

Acesta urmează aceleași principii de proiectare ca sursa de alimentare DragonHawk prezentată și în acest ghid și seamănă cu un smartphone sau o mini-tabletă.

La fel ca DragonHawk și chiar Aurora, a fost conceput în mod clar pentru tatuatorul care lucrează dintr-un magazin și călătorește mult. Dacă ești tu, atunci acesta ar putea fi sursa de alimentare pe care ai căutat-o.

Așa cum este destul de standard în zilele noastre, este capabil să gestioneze conexiuni la două mașini în același timp. Puteți pur și simplu comuta între mașinile dvs. de căptușire și umbrire, după cum și când aveți nevoie.

În ceea ce privește puterea, acesta asigură 3 până la 18 volți și poate funcționa complet cu orice, de la 110 volți la 250 volți. Așadar, este ideal chiar dacă sunteți în afara SUA și căutați să creați tatuaje spectaculoase pe persoanele pe care le întâlniți sau pe clienți.

Incluse în cutie este o montură generică universală potrivită pentru aceasta, care este pre-asamblată, astfel încât să o puteți scoate din cutie, să o configurați și sunteți bine să mergeți.

În ciuda naturii sale compacte, aveți în continuare pedala standard pentru o singură picioare de utilizat împreună cu mașina de tatuat.

Pro

 • Portabil și ușor
 • Capabil să lucreze cu orice sursă de alimentare de la rețea, oriunde
 • Comenzile cu ecran tactil o fac și mai ușor de utilizat

Contra

 • Eticheta de preț se arată într-adevăr în construcția sa, deși este încă un efort bun.

Linia de fund: Trebuie să vă hotărâți între acestea și cele de mai sus dacă doriți cu adevărat o sursă de alimentare portabilă. Credem că acesta este minunat, deși datorită comenzilor ușor de utilizat și intuitive ale ecranului tactil.

Porniți și creați o capodoperă

Deci, iată-l, alegerea noastră dintre cele mai bune produse de alimentare cu mașină de tatuaj disponibile acum. Am încercat să prezentăm, chiar și cu doar 4 produse, diferența mare în design.

În timp ce toate produsele pe care le-am ales sunt surse de alimentare cu două mașini de tatuat, unele sunt mai potrivite pentru călătorii și sunt portabile în mod adecvat, cum ar fi DragonHawk, BIOMASER și Aurora.

Cu toate acestea, Pirate Face este excelent pentru utilizare dintr-un studio sau o configurație de acasă. Deși ne-ar fi greu să-l identificăm pe unul, ne place cel mai mult, cel mai bun raport calitate-preț este probabil Chipul piratului.

Nu doar pentru că este unul dintre cele mai mici prețuri din ghidul nostru, ci datorită selecției sănătoase a caracteristicilor pe care le oferă complet. Preferatul nostru general ar trebui să fie DragonHawk.