50 édes eper szőke hajszín ötlet!

Az eper szőke haja a szőke árnyalatok és a fény finom keveréke vörös hajszínek.

Az eper szőke sok híresség aláírása lett. Az olyan ikonoknak köszönhetően, mint Nicole Kidman vagy Amy Adams, az eper szőke hajszín elengedhetetlenné vált!

Egy másik nagyszerű dolog az, hogy minden szép árnyalatával az eper szőke minden évszakban felmelegszik. Szóval ki tudja kipróbálni ezt a hajszínt? Bárki!

Keresse meg a leghízelgőbb frizurát, amely kiemeli az eper szőke hajszín árnyalatainak szépségét és vonásait. A legfontosabb az, hogy megtaláljuk az árnyalatot és a stílust, amely éppen megfelel a bőrszínnek és az arcszínnek!

1. A klasszikus eper szőke hajszín

eper szőke hajForrás

Ez egy klasszikus eper szőke hajszín. Meleg, vöröses felszíne tökéletesen kiegészíti az enyhén cserzett bőrt.

Ezenkívül az ilyen természetes megjelenésű frizura még jobban felhívja a figyelmet a hajszínére.

2. Nicole Kidman Signature Look: Világos eper szőke hajszín

nicole kidman eper szőke hajForrás

Nicole Kidman az elsők között hívta fel a figyelmet az eper szőke sok elbűvölő árnyalatára. Porcelánfehér bőrtónusával helyesen választotta ki ezt az élénk színt.

3. Julia Roberts hullámos eper szőke haj

julia roberts hullámos eper szőke hajForrás

A rétegekben kialakított laza hullámok hangsúlyozzák a sötétebb eper szőke hajszínt, amelyet egy ponton Julia Roberts fogadott el. Az árnyék és stílus kiegészíti a díva szemszínét és közepes bőrszínét.

4. Eper szőke hajszín ötlet: Közepes árnyalat

Eper szőke hajszín ötlet: Közepes árnyalatForrás

Lehet, hogy nem olyan fényes, mint mások, de ez a tónusos eper szőke árnyalat teljesen gyönyörű! Ez egy időtlen hajszín érett eper felhanggal.

5. Eper szőke hajszín réz reflexekkel

réz szőke eper szőkeForrás

Ez egy fiatalos hajszín ötlet, amely fényes és frissítő, és mindenki számára jól mutat, ha bőrszíne világos és közepes.

Ez az árnyalat szerepel az eper szőke hajszín táblázatban különböző nevek alatt, a hajfesték márkájától függően.

6. Réteges egyenes haj: eper szőke és pasztell rózsaszín

réteges pasztellrózsaszín hajForrás

Ez a szemet gyönyörködtető frizura tökéletes a nyárra. A különböző színárnyalatokat a hajvágás szaggatott rétegei fokozzák.

Kérjen fodrászától egy ombre -t egy csavarral, nevezetesen olyat, amely platina szőke, eper szőke és pasztell rózsaszínű.

7. Finom eper szőke kiemelések

holland roden eper szőke kiemeliForrás

Légy inspirált Holland Rodenből, és keress szamóca szőke kiemeléseket, még akkor is, ha természetes (vagy festett) vörös hajú vagy.

Az eper kiemelések segítenek a világos rézvörös hajban, és mélységet kölcsönöznek a színnek. Ezenkívül lágy, kifinomult jegyzetet kölcsönöznek az általános megjelenésnek.

8. Félig félig lefelé frizura eper szőke hajra

eper szőke haj félautóForrás

Ez a kifinomult árnyalat valóban vörösebb, mint a klasszikus eper szőke, amely alig rendelkezik vöröses csillogással. Ennek ellenére még jobbá teszi a pompás félig felfelé lefelé tartó frizura.

9. Sötét eper szőke – világos eper szőke ombre

eper szőke ombre hullámos hajraForrás

Az eper szőke két árnyalata közötti átmenet ebben a fordított ombre természetesnek és elegánsnak tűnik. Ez minden bizonnyal élénk és merész megjelenést kölcsönöz, különösen a hullámos hajon.

10. Eper szőke ombre

világos szőke ombre közepes hajraForrás

A selymesen sima haj még jobban felhívja a figyelmet az eper szőke árnyalatainak tökéletes keverékére, a sötétebb vöröstől a világos szőkeig. Ezúttal az árnyalatok közelebb állnak a klasszikus eper szőke hajszínhez.

11. Rózsa arany eper szőke haj szaggatott rétegekben

rózsa arany eper szőke szaggatott rétegekbenForrás

Ennek az eper szőke árnyalatnak a gyönyörű rózsaszín felszíne ideális ahhoz, hogy mélységet adjon a vékony selymes hajnak.

A hullámos rétegeket ugyanezen okból hozták létre. Ez a frizura és hajszín tökéletes választás azoknak, akiknek vékonyabb a hajuk.

12. Arany eper szőke hajszín hosszú hullámos hajon

scarlett johansson eper szőke haorForrás

Meg kell adnunk Scarlett Johanssonnak. Hihetetlenül klassznak tűnik bármilyen hajszín mellett, amelyet választ, és ez az intenzív arany eper szőke sem kivétel!

13. Hosszú hullámos sötét eper szőke hajszín

hullámos eper szőke hajForrás

Talán a legismertebb a True Blood című tévésorozatban játszott szerepéről, Deborah Ann Woll elképesztően jól néz ki bármilyen hajszínnel, amelynek vörös felhangja van.

Ez a sötét eper szőke hajszín nem csak ideális ahhoz, hogy kiegészítse tisztességes bőrszínét. Segít hangsúlyozni a szeme varázslatos színét is.

14. Laza fürtök vastag, sötét eper szőke hajra

hullámos eper szőke hajForrás

Ez a sötét árnyalatú eper szőke elképesztően jól néz ki a laza göndör fürtön, amely túlfolyik a vállvonalon. A szín mélységét kiemelik a fürtök és a terjedelmes frizura.

15. Rövid A-vonalú Bob világos eper szőke hajhoz

Rövid A-vonalú Bob világos eper szőke hajhozForrás

A világos színek általában nagyszerű ötletek a napsütéses szezonban, és ezt a sokoldalú krémes színt mindenképpen érdemes megfontolni.

Ennek ellenére ez az édes szamóca szőke árnyalat ugyanolyan gyönyörűen fog kinézni a hidegebb évszakokban, mint a napsütötte tincsekkel.

16. Kinőtt Pixie Cut világos eper szőke hajjal

rózsasző pixie vágásForrás

Ellentétben a lágy eper szőke árnyalattal, ennek erősebb világos vörös felhangja van. Ez teszi a pixie hajvágást élesebbnek, mégis kifinomultnak és játékosnak.

17. Arany szőke eper szőke kiemeléssel

természetes eper szőke árnyalatForrás

Szőke haj eper szőke fényekkel? A meccs a mennyben készült, ha tőlünk kérdez. Ez a színkombináció laposabb lesz és kiegészíti az összes bőrszínt.

18. Fonott hamvas eper haj

fonott koronaForrás

Amikor a hamuszőke haj eper szőkével találkozik, ezt a kifinomult hajszínt kapja, rózsaszín árnyalattal. Mi is szeretjük ezt a fonott frizurát!

19. Finom színkeverék: mangó haj és eper szőke

eper szőke balayageForrás

Kezdetben úgy hangozhat, mint egy finom gyümölcssaláta, de ez a lenyűgöző balayage pörgős megjelenést kelt, amely biztosan irigykedni fog.

20. Klassz Eper szőke hajszín a fürtökön

Klassz eper szőke hajszín a fürtökönForrás

Ez az árnyék nemcsak klasszikus, hanem klasszikus is. Ez az eper szőke hajszín, amelyet Nicole Kidman és más hírességek tettek híressé.

A szabadon áramló lágy hullámok az eper szőke meleg árnyalatainak köszönhetően fényesebben ragyognak.

21. Vállig érő eper szőke haj

eper szőke frizurákForrás

Emma Stone egy másik híresség, aki lenyűgözően néz ki a vöröses haj árnyalataival. Lehet, hogy szép arcszíne és világos szemszíne, de ez az eper szőke árnyalat egy másik sikeres megjelenés a színésznő számára.

22. Eper szőke haj rózsaszín és eper kiemeléssel

kiemeli az eper szőke hajátForrás

Ez a tökéletes frizura az előkelő hölgyek számára, mivel sötét eper szőke és világosabb színekkel ötvözi a mélységet és a hangerőt. Szeretjük a természetes átmenetet a különböző színek között.

23. Intenzív eper hosszú hajra

Intenzív eper hosszú hajraForrás

Ez a közepes eper hajszín intenzív és szemet gyönyörködtető. A tökéletes selymesen sima stílus egy kis pluszt ad ehhez az elegáns és kifinomult megjelenéshez.

24. Eper szőke hajszín Vintage Glam

Eper szőke hajszín Vintage GlamForrás

Egyszerűen imádjuk ezt a romantikus eper hajszín megjelenést! Ebben a női frizurában minden bájos és csábító, a lágy fürtöktől a szép koronaszerű fonatig.

25. Réz szőke eper árnyalatokkal

réz fények az eper szőke hajánForrás

Ez a hajszín szinte fémes réz. Ennek ellenére édesítik az eper szőke árnyalatai, amelyeket a finom rétegek tökéletesen feltárnak.

26. Világos eper szőke hajszín rózsaszín kiemeléssel

Világos eper szőke hajszín rózsaszín kiemelésselForrás

Ennek a klasszikus bobnak a hossza más sokoldalú frizurákat is lehetővé tesz, míg a rózsaszín kiemeléssel kiegészített világos eper -szőke árnyalat ragyogó, játékos és ideális a hosszú nyári napokra vagy a hosszú téli estékre!

27. Eperke szőke árnyalatok játékos keveréke a Half Do -ban

eper szőke balayageForrás

A menyasszonyi magazinokban és fotózásokon észrevehette ezt a félig frizurát nőknek.

Nos, ez minden bizonnyal játékos csavar a klasszikus frizurában, és úgy érhető el, hogy a világos eper szőke hajfestéket összekeverik sötétebb árnyalataival, és csak egy csipetnyi pasztellrózsaszín és aranyszőke.

28. Rövid eper szőke haj rétegekben

réteges rövid hajForrás

Az eper szőke ugyanolyan csábítóan néz ki rövid hajra, mint hosszú, telt hajra. Bár itt nincs színjáték, a megjelenés továbbra is stílusos, mégis élénk.

29. Eper szőke és Auburn Balayage

balayage eper szőke hajForrás

Csodálja meg ezt az elbűvölő színjátékot, amely a lágy vörös árnyalatokat a sötét szőkével és a barna árnyalatokkal kombinálja a figyelemre méltó hajszínért.

Az oldalra söpört réteges frufru kacér jegyzetet kölcsönöz az általános megjelenésnek, és megjeleníti az egyedi színkeveréket.

30. Romantikus eper szőke frizura

Romantikus eper szőke frizuraSource

A meleg és romantikus eper szőke tónusokat itt -ott tökéletesen kiemelik a halvány szőke kiemelések. Ezek mélységet és fényt adnak az igazán romantikus frizurához.

31. Eper szőke kiemelések a szőke hajra

eper szőke hajszínForrás

Ismételje meg ezt a lenyűgöző, szinte bronz színt úgy, hogy finom eper szőke kiemeléseket ad hozzá a csillogó barna alapszínhez.

Ez egy olyan frizura, amely különösen alkalmas, ha alapja vagy természetes hajszíne világosbarna aranybarna, vagy csak pár árnyalattal sötétebb, mint egy közepes eper szőke.

32. Eper szőke balayage

cara delevingne Strawberry Blonde BalayageForrás

Nem tűnik gyönyörűnek Cara Delevingne ezzel a szakszerűen elkészített balayage -vel? Bár ez az eper szőke hajszín ritkán fordul elő természetesen, ez a fotó azt hiheti, hogy ez a modell természetes sörénye.

33. Eper szőke balayage karamell hajon

Eper szőke balayage karamell hajonForrás

Egy másik lenyűgöző példa a csillogó mézbarna, gyönyörűen kiegészítve az eper szőkével. Legyen szó kiemelésről, balayage -ről vagy ombre -ről, az eper szőke ugyanolyan természetes és gyönyörű.

34. Gyönyörű hosszú eper szőke haj

eper szőke hajForrás

Itt van Scarlett Johansson, aki egy újabb gyönyörű eper szőke árnyalattal rendelkezik. Ezúttal a színárnyalatok közelebb kerülnek a piszkos eper szőke hajhoz.

35. Sötét eper hajszín

sötét eper hajszínForrás

A természetes eper szőke haj ritkaság. Mindazonáltal ez a majdnem gyömbér vöröses szőke szín a természetes eper szőke árnyalatok közé tartozik, annak ellenére, hogy kissé sötétebb, mint amire számíthat.

36. Rövid frizurák finom eper hajhoz

rövid frizurák eper szőke hajraForrás

Élezd fel természetes szőke hajad néhány eperfénnyel! Nincs szükség bonyolult karbantartási munkákra, ha ezt a természetes hatású eper szőke hajszínt sportolhatja halvány hamvas rózsaszín ékezetekkel.

37. Eper szőke Bob

hosszú bob eper szőke hajszínnelForrás

Ez lehet az eper szőke tónusú árnyalata, ennek ellenére melegsége gyönyörűen párosul a hosszú réteges bob hajvágással.

38. Eper Pixie Cut

sötét eper szőke pixieForrás

Könnyen karbantartható és stílusos női frizurát szeretne? Menj egy pixie vágás! Ön is olyan hajszínt keres, amely valószínűleg mindig trendi lesz? Akkor próbálja ki ezt a klasszikus eper szőke árnyalatot!

39. Lob fodrász

lob fodrász rózsaszín kiemelésselForrás

A karcsúsítás sokoldalú és elegáns, és úgy csavarhatja őket, hogy illeszkedjenek az éjszakai tervekhez vagy az üzleti találkozóhoz, ahol részt kell vennie. Az eper szőke hajra vágott karika egyszerűen megduplázza a stílushiteledet.

40. Eper árnyalatai

eper szőke haj árnyalataiForrás

A tüzes vöröseket a legenyhébb eper szőke hajszínnel keveri össze, ez a frizura határozott wow tényező a merész megjelenéshez. Tökéletes megjelenés nyáron és ősszel egyaránt.

41. Világos eper szőke haj

rövid hullámos bobForrás

Ez az édes romantikus megjelenés úgy érhető el, ha a haját enyhe eper szőke árnyalatú, világos platina árnyalatokkal festik.

Aztán, ha történetesen sokoldalú bob fodrászod van, formázd úgy, hogy elérhesd ezeket a lenyűgöző fürtöket, amelyek tökéletesen keretezik az arcod.

42. Göndör sötét eper szőke hajszín frufru

Göndör sötét eper szőke hajszín frufruForrás

Pompás természetes fürtök és tekercsek, valamint a megfelelő hajszín elegendő a lenyűgöző megjelenéshez! Ez a fotó valóban inspiráló, ha a sötét eper szőke megfelelő árnyalatát választjuk.

43. Eper szőke haj alacsony fényekkel

Eper szőke haj alacsony fényekkelForrás

Ha úgy dönt, hogy sötétebbé teszi az eper szőke haját, egy másik módja annak, hogy felfrissítse megjelenését. A legjobb, ha nem a meleg hajszínről való teljes lemondással érhető el, hanem az alapárnyalatnál néhány árnyalattal sötétebb fényszórók hozzáadásával.

44. Eper szőke és rózsa arany keverék

eper szőke balayageForrás

Ez a lenyűgöző hajszín tökéletes választás, ha világos bőrszínű. Szóval ne habozzon kipróbálni! Édes, kacér és elegáns.

45. Eper szőke haj természetes árnyalata

naturals eper szőkeForrás

Ez egy szinte vörös eper szőke árnyalat, amely lenyűgözően néz ki, és minden alkalomra megfelel! A porcelán bőrt is ragyogóvá varázsolja.

46. ​​Egy másik természetes árnyék

Természetes eper szőke hajForrás

Viselje ezt a lenyűgöző eper szőke árnyalatot nyáron, mivel a napsütötte tincsek még vonzóbbá teszik ezt a hajszínt.

A könnyedén áramló hullámok még több varázst kölcsönöznek a már elegáns és romantikus megjelenésnek.

47. Eper szőke frizura

vágott bob eper szőke rózsaszőkeForrás

Figyelje meg az ügyes hajfestést, amely tökéletes eper szőke hajszínt kölcsönöz rózsaszín és rózsaszín feletti jegyzetnek!

48. Rövid eper szőke frizura

réz szőke karéjvágásForrás

Ez a rövid frizura és a vörös és szőke árnyalatú eper egy másik lenyűgöző példa arra, hogy ez a meleg hajszín csodákra képes a porcelánbőr szépségének kiemelésében.

49. Eper szőke göndör haj

Eper szőke göndör hajForrás

Az ideális flörtölő frizurát keresi? Ezután keressen néhány tökéletesen stílusos réteges fürtöt a leglágyabb eper szőke árnyalatban.

50. Eper szőke göndör Bob

Eper szőke rövid göndör BobForrás

A világos szőke kiemelések és a könnyed, terjedelmes fürtök kiemelik a gyönyörű eper szőke hajszínt, és percek alatt készen állnak a partira!

Készen áll a megjelenés megváltoztatására?

Szóval mit szól hozzá, készen áll arra, hogy megtegye ezt az egy merész lépést, és menjen a. eper szőke hajszín?

Amint fentebb látta, ez egy nagyon sokoldalú szín, amelyet megváltoztathat, hogy valóban a tiéd legyen.

Mi a kedvenc eper szőke hajszín ötleted vagy fodrászod?? Tudassa velünk kommentben!