40 gyönyörű ötlet a sellő hajához

Első hableányhaj irigységünk történt, amikor megláttuk A kis hableány és milyen tökéletes volt Ariel haja.

Azóta a trendek meglehetősen megváltoztak, ha a sellőhajról és annak jelentőségéről van szó, de irigységünk és szeretetünk, ami azt illeti, ugyanaz maradt.

Ezért, ha azon gondolkodott, hogy továbblépjen a trenden, és hableány hajvágást válasszon, összeállítottunk egy fantasztikus listát 40 ötlet közül, amelyek közül választhat.

Feltétlenül görgessen egészen az aljáig, mert nálunk minden megtalálható, a pasztelltől a sötétzöldig, a tengeri hab különböző árnyalataitól a klasszikus vörös hajú Arielig.

1. Naplemente sellő haj

bor szilva vörös szilva barack sárga narancs! naplemente sellő hajaForrás

Nincs is csodálatosabb, mint egy gyönyörű naplemente a tengerparton. Ha egyetért, akkor örömmel fogja megtudni, hogy most már viselheti ezeket a színeket a hajában. Az árnyalatok a bor szilva, vörös szilva, őszibarack, sárga és narancs.

2. A természetes sellő

sellő hajaForrás

Ha idén hableányra vágysz, de vonakodsz az egész folyamattól vagy túl sokat változtatsz a hajadon, akkor mindig biztonságban maradhatsz, és választhatsz néhány hajdarabot. Keressen gyöngyöket és kagylókat a sellő megjelenéséhez.

3. Ocean Spray sellő haj

óceán spray hableány hajForrás

Ennek az egyik legszebb hajszínnek kell lennie, amit valaha láttunk. Ez egy fémes óceán spray -színezet, világos smaragd és kék szálakkal, amelyek alig láthatók. Ennek ellenére segítenek a hajnak némi mélységet és dimenziót adni.

4. Csípő hableány

csípő sellő hajaForrás

Ha nem mainstream, akkor biztos lehet benne, hogy a hippik mindenütt már a szárnyuk alá vették. Itt a csípő hableány, amit mi imádunk, és te is imádni fogod. Válassz egy matt rúzst és egy pár Potter szemüveget.

5. Ocean Blue sellő haj

sellő hajaForrás

Maga az óceán színe mindig szép inspirációnak bizonyul, ha sellőhajról van szó. Kezdje a sötétebb kék árnyalattal a gyökereknél, és haladjon lefelé a jeges pasztell felé.

6. Rózsaszín sellő

rózsaszín sellő hajaForrás

A sellők minden formájúak és méretűek, és a hajszínük is. Egy másik csodálatos árnyalat, amelyet kipróbálhat, ez a gyönyörű rózsaszín rágógumi. Ne felejtsük el a tengerparti hullámokat, amelyek annyira fontosak a sellő megjelenéséhez.

7. Rejtett halmérleg

halpikkelyek rövid sellő hajaForrás

Ha tényleg azt akarja mondani, hogy maga is sellők vagy sellők, akkor a stylistja készíthet csodálatos halmérleget az Ön számára. A formálisabb stílus érdekében rejtse el őket néhány hosszabb zár alá.

8. A víz árnyalatai

sellő hajaForrás

Ahogy az óceánnak több kék árnyalata van, a haja is több, mint egyszínű lehet. Ez a kedves hölgy párosította a tintavizet kékkel, mentahegyekkel és pasztell jegeskékkel a közepén.

9. Glitter Roots sellő

csillogó gyökerek sellő hajForrás

Ha van valami, amivel a sellő haja tökéletesen működik, az csillog. Használjon maroknyi nagy részecske csillámot, hogy csillogást varázsoljon a hajába. Próbáljon megtalálni néhányat, amely megfelel a haj árnyékának.

10. Hableány szivárványvirágokkal

szivárvány virágok sellő hajaForrás

Ha bulizós hangulatban vagy, mindig szép virágokkal díszítheted a hajad. Fonja be a haját, és szórja meg a virágokat itt -ott, a fonat egész hosszában. Használjon néhány bobby csapot a helyükön tartásához.

11. Minden szín

sellő hajaForrás

A sellő haja valóban szépség lehet. Ha nem tud dönteni egyetlen szín mellett, akkor miért nem használja mindegyiket. A váratlan meglepetések elkerülése érdekében jobb, ha felkeresi stylistját az ilyen típusú átalakításhoz.

12. Candy színű sellő haj

pasztell sellő hajaForrás

A rózsaszín, a lila, a zöld, a kék és a sárga ötvözete mind neon árnyalatokban merész dolognak tűnhet. Ha azonban elég merész vagy, akkor olyan szépnek tűnhetsz, mint ez a hölgy itt.

13. Tengeri hab kék Ombre sellő

tengeri hab kék ombre sellő hajForrás

Ezt az árnyékot hívtuk éjszakai tengeri habnak. Gondoljon a forró nyári éjszakákra, amikor megmártózott az óceánban, és inspirálja a hableány haja következő árnyalatához.

14. Jeges hableány haj

rózsaszín sellő hajaForrás

Itt van egy fagyos sellő, amelyet imádni fog. Kiemeli a szemed és a bőr színét, függetlenül attól, hogy milyen, hiszen olyan fényes rózsaszín árnyalatú. Párosítsa drámai sminkkel a teljes hatás érdekében.

15. Egyszerű zsinór

oldalnézetből sellő hajú lányForrás

A színtől eltekintve egy másik fontos szempontot kell figyelembe venni, hogyan kell viselni a sellő haját. A fonat mindig jó ötlet, és jelenleg nagyon trendi. Íme egy példa két egyszerű fonatra a feltűnő smaragd hajszínen.

16. Ombre sellő haj

sellő haj ombreForrás

Itt a tökéletes hajszín azoknak a sellőknek, akik biztonságban akarják játszani, és nem akarnak túl sokat felfedezni az óceánon kívül. Ha szőke tincsei vannak, akkor könnyen márthatja a végeit valamilyen óceánkék vagy zöld festékbe.

17. Királyi hableány

sellő hajaForrás

Nincs díszítés túl sok, ha már hableány haja van. Ez a királyi darab különböző stílusú láncokból áll, amelyeket vintage virágos darabok szövik össze. A hatás látványos.

18. Korall hableány haj

korall sellő hajaForrás

Amikor inspirációt keresel, természetes, hogy magát az óceántól kapod. Az egyik legszebb szín a korall. Kipróbálhatja az ombre -t, a tisztítást vagy a haj teljes hosszában.

19. Gyöngyházfényű sellőhaj

gyöngyházfényű sellő hajaForrás

Ez a gyöngyházfényű árnyalat távolról sem hangos és nem vonz túl sok figyelmet, elegáns és finom. A lágy fürtök emlékeztetnek bennünket a régi Hollywoodra, és a vágás hossza minden évszakban tökéletes.

20. Szőke, lila és kék

Szőke lila kék sellő hajaForrás

Ha lenne sellő zászló, ezek lennének a színei. Kék az óceán mély vizéhez, szőke a meleg naphoz és a finom homokhoz, ahol hosszú úszás után pihenhet, és lila a szeszélyes és tündéri.

21. Kagylók és gyöngyök

Ha sellőkre gondol, azonnal tengeri kagylókkal és gyöngyökkel társítja őket. Ezért miért nem viselheti ezt az emblematikus együttest a hajában is? Ily módon bármikor igazi sellővé válhat.

Rózsaszín zöld ombre sellő hajForrás

22. Lila hableány

pasztell sellő hajaForrás

Nem lehet nem beleszeretni ebbe az lila pasztell sellő hajába. A hajvágás szaggatott, vállig érő bob, kócos és réteges. Ezenkívül néhány indigó peekaboo -t tartalmaz, amelyek alig látszanak a lila színéből.

23. Színátmenet rózsaszín haj

színátmenet rózsaszín sellő hajForrás

A rózsaszín nagyon keresett szín, ha sellőkről van szó. Ezért hozzáadtunk még egy árnyalatot, amelyet inspirációként használhat. Merész színárnyalat, tökéletes a sellő számára, aki meg akarja hódítani a világot és megtalálja hercegét.

24. Cerulean sellő haj

cerulian sellő hajaForrás

Itt van egy árnyalat, amely kiegészíti a porcelán bőrt. Még jobban működik, ha zöld vagy kék szeme van, bár más színeket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Kösd össze egy egyszerű lófarokba, mert néha még a sellők is kényelmesnek akarják érezni magukat.

25. Neon sellő

Kék és neonlila hableány hajForrás

Itt a kék és az ibolya hajszín kiváló kombinációja, mindkettő neon. Az eredmény teljesen fantasztikus, úgy tűnik, hogy a haj belülről megvilágított. Ez egy igazi sellővarázslat, ott van!

26. Utcai stílusú sellő

utcai stílusú sellő hajForrás

Miután kilépett a vizekből és az utcára, miért nem fogadja el a városi stílust? Párosítsa a sellő haját egy csípős baseballsapkával, amelyen csapok vannak. Ne féljen kombinálni a színeket az utcai stílussal.

27. Mermaid keresztül -kasul

cukorka sellő hajaForrás

Ennek a kedves hölgynek nemcsak a haja bizonyítja, hogy valódi sellő, hanem a megfelelő kabátja is. Vállalja stílusát, és viselje büszkén az utcán, mintha a személyes kifutója lenne.

28. Elegáns sellőhaj

elegáns sellő hajForrás

Az egyszerűség gyakrabban jelenthet eleganciát, mint nem, és pontosan ezt bizonyítja ez a frizura. A jéghegy kék árnyalata és a puha fürtök tiszta és friss megjelenést kölcsönöznek, tökéletes egy reggelen az óceán mellett.

29. Texturált hullámok sellőhaj

texturált hullámok sellőhajvForrás

Minden ezzel a frizurával egyszerűen sikít a sellő haján. A tökéletes algazöld árnyalat, a texturált hullámok, mint a hideg óceáni permet, és természetesen a csillag a hajában.

30. Virágkoronák és sellőhaj

természetes virág korona sellő hajForrás

Sportolhatod ezt a frizurát az esküvőd napján, ha te vagy a cselédlány, vagy miért nem egy vasárnapi villásreggeli vagy piknik a tengerparton. Az egész arról szól, hogy hagyja, hogy a belső hableánya szórakozzon, bárhol is legyen.

31. Erdei zöld hableány

erdei zöld sellő hajaForrás

Amikor szemtelen és kalandos hableányok elkalandoznak hangulatos otthonukon kívül az óceánban, az erdőbe mennek, hogy meglátogassák unokatestvéreiket, a pixieseket. Amíg ott vannak, kölcsönkérik a hajfestéküket, és átalakítják magukat.

32. Könnyű pasztell indigó sellő

pasztell világos indigó sellő hajForrás

Ettől a hajszíntől gyönyörű tincsei olyanok lesznek, mintha az egész óceánt és hullámait a feje tetején viselné. Végeredményben valóban erről szól a tenger hercegnője.

33. Fagyasztott tengeri hab sellő haj

fagyasztott tengeri hab hableány haiForrás

Nagyon ritkán fordul elő, de néha igen. A tenger vagy az óceán megfagy a part közelében, és így néz ki a víz. Merítsen ihletet ezekből az egyedülálló pillanatokból, és használja fel a következő hajszín kiválasztásához.

34. Rejtett smaragd sellő haj

rejtett smaragd sellő hajaForrás

Ahogy a neve is sugallja, ez a rejtett smaragd sellő haj. Ez azt jelenti, hogy a haját vízszintes vonal mentén kettéosztják. Az alatta lévő rész smaragdzöld, míg a felső fele lehet a természetes hajszín.

35. Hableányok és lófarok

sellő hajú lófarokForrás

Itt van egy rendetlen és egyszerű lófarok, amellyel a haját a helyén tarthatja és megvédheti. Ha szeretné, bármikor hozzáadhat puha fürtöket, hogy a lófarok retro hangulatot kölcsönözhessen.

36. A hosszú Bob

hosszú bob sellő hajaForrás

Nem minden sellőszőrnek kell derékig érnie. Ugyanezt a csodálatos hatást érheti el például egy hosszú bobbal is. Adjon hozzá néhány nagyon finom és egyszerű fonatot a frizurához a varázslatosabb és vintage hatás érdekében.

37. Akvarell Álomfogó haj

Akvarell álomfogó sellő hajForrás

Ha mindig arról álmodtál, hogy álomfogót viselsz a hajadban, akkor itt a lehetőség. Ez a hajfestési módszer a lehető legcsodálatosabb módon kelti életre az álomfogót. Kérjen tanácsot stylistjától.

38. Naplemente víz fölött sellő haj

naplemente a víz hableány haja fölöttForrás

Van, aki narancssárgának nevezi. Napnyugtának hívjuk víz felett, és ez az egyik kedvenc sellő hajszínünk. Ez a szép szín kiegészíti minden szemszínt, és kiemeli a legjobb tulajdonságait.

39. Porcelán sellő haj

porcelán sellő hajaForrás

A kínai porcelán egyszerűen fantasztikus az egyszerű finomságában. A pasztellkék haj jeges árnyalatával most megismételheti a mesés hatást a hajában.

40. Az eredeti sellő

bonnie wright eredeti ariel sellő hajaForrás

Végül az eredeti sellőhaj bemutatásához Bonnie Wright színésznőt választottuk Ariel rajzfilmfigura helyett, mindkettő tökéletes példa a vörös hajra. A Harry Potter sztár nagy rajongója a tüzes tincseknek és a sellők hajának, amelyek miatt méltónak tűnik ahhoz a hősnőhöz, akit karrierje során sokáig játszott.

Készen áll a megjelenés megváltoztatására?

Említettük már, mennyire szeretjük ezeket a sellőhaj ötleteket? Mert igen!

Melyikre mennél? Kommentelje és tudassa velünk!