Tatoeage-ideeën voor mannen

Zoeken naar tattoo-ideeën voor mannen? Nou, je bent op de juiste plek. Tattoo-ontwerpen voor mannen zijn heel anders dan die voor vrouwen, en we weten dat mannen een bepaalde smaak hebben waar ze meestal naar op zoek zijn als ze erover nadenken om geïnkt te worden. Daarom hebben we een hele lijst met coole tatoeages voor mannen samengesteld waar je inspiratie op kunt doen!

Geweldige mannentattoos om je volgende tattoo-sessie te inspireren

Mensen hebben altijd de neiging om hun lichaam op de een of andere manier te versieren, en tatoeages werden zo’n hulpmiddel. Prachtig ontworpen tatoeages trekken de aandacht van alle generaties, van tieners tot ouderen. Hoewel het idee van de beste tatoeage voor mannen van persoon tot persoon kan verschillen, zijn er over het algemeen een paar concepten, stijlen en tatoeagelocaties die de voorkeur hebben bij mannen. Laten we eens kijken naar de tattoo-ontwerpen voor mannen hieronder om aan de slag te gaan!

1. Verspreide mannentatoeages

Het is niet ongewoon om te zien dat tatoeages voor mannen een beetje meer verspreid en in een grote verscheidenheid zijn. Vaak dragen mannen een tatoeage op de borst, mouwen met halve of volledige arm en zelfs op hun handen en vingers. Het kan geen kwaad om veel ontwerpen op jezelf te inkten als je geen thema kunt kiezen.

2. Inscripties, Schedels & Woorden

Vrouwen, schedels (of dood, bij volmacht) en inscripties zijn ook populaire tattoo-thema’s als het gaat om tattoo-ontwerpen voor mannen. Terwijl inscripties kunnen worden beschouwd als een populair ontwerp voor zowel mannen als vrouwen, lijken schedels en dood prominenter te zijn voor mannen.

3. Over de borst

Het is niet zo dat alle mannen tatoeages voor het hele lichaam nodig hebben, toch? Neem deze man als voorbeeld – de tatoeage is prominenter aanwezig, samen met zijn schouderbladen en zijn borst. Ziet er goed uit!

4. Houd het simpel

Knappe jongen met tatoeages

Knappe jongen met tatoeages

De eenvoudigste tatoeages voor mannen kunnen gewoon bestaan ​​uit verschillende kleine inscripties zoals deze. Maar goed, het werkt toch? Het geeft zeker een groot contrast met zijn armtattoo!

5. Een tatoeage met uitzicht

Dit is een stijlvol tattoo-ontwerp op de borst voor mannen! Het hebben van een tatoeage zoals deze betekent gewoon dat je kunstwerken met je meedraagt. Is dat niet gewoon prachtig?

6. Aquarel Art Tattoo Design

Als je ooit hebt gedacht dat artistieke tattoo-stijlen zoals deze alleen voor vrouwen zijn, dan heb je het bij het verkeerde eind met deze enkele foto. Deze tatoeages kunnen op de rug of op de borst worden geplaatst!

7. Kleine tattoo-ideeën voor mannen

Je hoeft je tatoeages ook niet allemaal groot en volledig dekkend te hebben. Zoiets als dit – effen lijnwerk met een paar geometrische kleurblokken – dat is eenvoudig genoeg om te werken en het is sierlijk!

8. Borst & wapens

De mening is niet altijd optimistisch, maar dit is de aard van een persoon. De grote kracht die iemand drijft om te krijgen een tattoo is zijn schoonheid en het maakt niet uit of het een afbeelding van een bloem is of een enge grimas. Mensen zijn meer gewend om getatoeëerde mannen te zien, maar hoe dan ook, de meningen lopen uiteen.

9. Een klein beetje kleuren

Je kunt mannen zien die religieuze tatoeages zoals deze dragen – de olifant neigt meer naar het hindoeïsme, terwijl de lotusbloem meestal wordt afgebeeld met het boeddhisme.

10. Ideeën voor portrettattoo voor mannen

Het beste van tatoeages is dat je je favoriete filmpersonages op jezelf kunt inkten. Dat zorgt voor zoveel nieuwe inkomsten!

11. Realistische 3D Carving Tattoo voor mannen

Probeer ons te vertellen dat deze tatoeage er niet uitziet als een echt beeldhouwwerk van een stenen beeld – het maakt niet uit hoe je ernaar kijkt, dit is een tatoeage die er altijd realistisch en 3D uitziet – een nieuw tattoo-idee voor mannen!

12. Zwart  & rood

Wil je wat kleuren, maar wil je niet te kleurrijk worden? Sommige van de eenvoudigste tatoeages voor mannen kunnen gewoon bestaan ​​uit willekeurige patronen en eenvoudige kleuren.

13. Bijpassende tatoeages voor koppels

Waarom toon je niet wat liefde voor je partner door jezelf te inkten waar ze ook tatoeages heeft? Stellen die samen inkten, blijven bij elkaar!

14. Coole tatoeages voor mannen op de rug

Een man met een tatoeage op zijn rug - Vissen

Een man met een tatoeage op zijn rug – Vissen

Koi-vissen blijven een consistente stijl als het gaat om tatoeages voor jongens. Nou niet echt. Deze vissen zijn een veelvoorkomend thema, of we het nu hebben over tattoo-ontwerpen voor mannen of voor vrouwen, maar het ziet er toch goed uit!

15. Eenvoudige tattoo-ideeën voor mannen

De strijd tussen de hersenen en het hart is een veelvoorkomend gevoel en dilemma als het om mensen gaat. Onze hersenen vertellen ons het ene, maar onze geest met zijn rationaliteit kan ons iets anders vertellen. Welke zou jij kiezen?

Oudere generaties keuren dit soort zelfexpressie vaak af, gebaseerd op het feit dat vroeger alleen de gevangenen tatoeages hadden. Maar de tijd verandert en tegenwoordig houden mannen van dit soort kunst en gebruiken het om de mooiste delen van hun lichaam te onderstrepen of om persoonlijke redenen. Ze vertrekken als een teken, een herinnering die het hun hele leven meedraagt.

16. Verspreide locaties

Tatoeage met betekenis op het lichaam van een man

Tatoeage met betekenis op het lichaam van een man

Er is niet één beste tatoeage voor mannen. In plaats daarvan kunt u alles tekenen wat u zinvol vindt voor uzelf. Je kunt in ieder geval altijd meerdere ontwerpen kiezen en deze over je hele lichaam bedrukken!

17. Polynesische tatoeages voor jongens

je hebt misschien gemerkt dat Polynesische tatoeages populaire tattoo-thema’s zijn voor jongens. Deze ontwerpen kunnen op hun borst, schouders, armen en rug worden geïnkt, maar er zijn ook andere locaties voor deze tatoeages!

18. Tattoo-ontwerpen in Japanse stijl voor mannen

Tatoeages in Japanse stijl of illustraties zoals hier afgebeeld, kunnen een van de meer gracieuze tattoo-ideeën voor mannen zijn. Er is altijd iets unieks als tatoeages van mannen zo zachtaardig zijn als deze.

19. Coole schoudertatoeages voor mannen

Slechts twee posts hierboven. we hebben het gehad over hoe cool Polynesische tatoeages zijn als het voor jongens is. Nou, deze blijkt niet anders te zijn! Kijk eens hoe knapperig deze is als hij nog zo vers is!

20. Polynesische tattoo-ontwerpen voor mannen

U hoeft zich geen zorgen te maken dat u geen ideeën meer heeft voor tattoo-ideeën voor mannen. Dat komt omdat er zoveel tattoo-variaties zijn waaruit je kunt kiezen! Er is de trash-polka-stijl, Polynesische, dierentatoeages en nog veel meer!

21. Breaking Bad

Dit kan misschien wel de beste tatoeage zijn voor mannen die van de Breaking Bad-serie houden. Maar nogmaals, wie geniet er niet van deze prachtige serie als ze er eenmaal naar zijn gaan kijken? Er is niemand die hier niet van zou genieten, toch?

22. Japanse tatoeage – gekleurd

Hebben we niet net de zwart-witte versie van deze tatoeage een beetje hierboven gezien? Nou, hier is het in zijn volledig gekleurde glorie! Tatoeages van mannen kunnen ook worden gekleurd!

23. Een enkele hand

Wat is volgens jou het idee achter deze unieke tatoeage? Hoewel we niet zeker kunnen zijn van wat deze persoon in gedachten had toen hij dit schijnbaar donkere idee inktte, lijkt het zeker een cool idee om te hebben!

24. Kunstwerk voor een tatoeage

Tatoeages voor jongens kunnen ook zo’n vorm aannemen! Zoals hierboven vermeld, kunnen tattoo-concepten voor mannen meestal bestaan ​​uit dierenthema’s en een of twee vrouwelijke figuren. In deze tatoeage lijkt het meisje de kop van het dier als trofee te dragen!

25. Coole tattoo-ideeën voor mannen – Pauwenveren

Wat is een betere manier om met je spullen te pronken dan door de mooiste vogel op aarde te gebruiken? De veren in de staart van een pauw in zijn wilde en levendige kleuren zullen een van de beste tattoo-ontwerpen blijken te zijn die een man kan krijgen.

26. Het hoofd van een tijger

Is dit niet gewoon prachtig? De tatoeage met het hoofd van deze tijger is er een die de meeste jongens die hem dragen een gevoel van heldhaftigheid zal geven. Het is tenslotte een angstaanjagend wezen!

27. Weegschalen en veren

Tatoeages voor mannen zijn altijd vol geweest met symboliek, een verhaal vertellen over de persoonlijkheid van de mens. Oude krijgers en hoofdmannen aan de macht van hun volk, versierden hun lichaam met een aantal verschillende ingewikkelde afbeeldingen of tatoeages, met herinneringen aan succesvolle veldslagen en sociale verandering.

28. Van leeuwen en rozen

Hier zien we twee contrasterende motieven. Een leeuw wordt gezien als een sterk en krachtig wezen, terwijl een roos een mooie en zachte bloem is die vaak wordt geassocieerd met liefde. Misschien is de beste tatoeage voor mannen een combinatie van deze twee elementen!

29. Volledige been tattoo-ideeën voor mannen

Kun je je niet aan één idee houden? Doe het dan niet! Bedek je hele ledemaat zoals deze man hier – het is bijna alsof je een filmposter op je hele been hebt geïnkt! Guy-tatoeages kunnen een combinatie zijn van verschillende elementen om te pronken zoals deze.

30. Schaduwen & Shadings in een mannentattoo

Zelfs de mannen hebben goede schaduwen en schaduwen nodig in hun tatoeages! Deze hier heeft een eenvoudig portret en enkele woorden. De kleuren en schaduwen verbeteren de esthetiek van de tatoeage aanzienlijk.

31. De tijd tikt door

Sommige tatoeages voor mannen zijn subtiel, terwijl andere veel betekenisvoller zijn en een duidelijke betekenis hebben. De tatoeage van deze man hier is bijvoorbeeld duidelijk gericht op de stroom van tijd. Hier mag geen verwarring over bestaan.

32. Een mix van elementen

Wat zie je in de tatoeage van deze man? Er is de klassieke baby-engel, een klok met zijn mechanismen en wat lichtstralen op de achtergrond. Misschien is de betekenis van deze tatoeage meer religieus dan wat dan ook!

33. Rare tatoeage voor jongens

Een opgegeten appel en een tand met een grijze achtergrond? Wat zou dit kunnen betekenen? Eerlijk gezegd zullen we het nooit weten. Het enige dat we kunnen zeggen is dat dit een rare tatoeage is, maar ieder zijn eigen, toch?

34. Boomtattooontwerpen voor mannen

De twee kanten van de natuur: leven en dood. Dit concept wordt duidelijk weergegeven in de tatoeage die is verdeeld in twee afzonderlijke delen. Zo’n ding is perfect voor jongens die ook hard werken om de natuur te behouden.

35. Uit de films

Mannen of vrouwen, je hebt een echt bekwame tattoo-artiest nodig om dit ontwerp te laten gebeuren! Veel tatoeages voor jongens zijn gebaseerd op films of personages die ze leuk vinden, en dus is een tatoeage als deze niet echt een verrassing.

36. Geweldige tattoo-ideeën voor mannen

Tatoeage op de rug van een man - Injun

Tatoeage op de rug van een man – Injun

Moderne tatoeages dragen minder canonieke symboliek. In de meeste gevallen besluiten mannen een dergelijke stap te zetten om hun brutaliteit, vastberadenheid, moed of romantische kant van persoonlijkheid te tonen. Maar dergelijke ontwerpen maken tatoeages niet minder betekenisvol: het mannenlichaam bedekt met een professionele en stijlvol ontworpen tatoeage trekt de aandacht van vrouwen.

37. Als een ster

Brutale man goed op het lichaam

Brutale man goed op het lichaam

Sterrenmotieven zijn ook populaire tattoo-motieven, zelfs uit het verleden. Decennia na het eerste gebruik blijft dit tattoo-ontwerp een populair concept dat deel uitmaakt van de coole tatoeages voor mannen.

38. Rozen op de nek

Als je dacht dat rozentatoeages alleen voor vrouwen zijn, heeft deze tatoeage je misschien ongelijk bewezen! Mannen kunnen er ook goed uitzien met rozentatoeages, en als het je nek verfraait, wordt het gewoon veel duidelijker.

39. Interstellaire

Planetaire motieven kunnen geweldige tatoeages voor jongens maken. Een tatoeage als deze vereist ingewikkeld dotwork en veel planning vooraf. Dit geldt vooral wanneer het zo’n uitgestrekte achtergrond met bergen en water betreft!

40. Oud en wijs

Breng wijsheid en zorg in beeld door tattoo-items te gebruiken met dat thema in gedachten. Wijze oude mannen zullen zeker een gevoel van kennis en ervaring uitbeelden, als er al iets is. Je kunt zelfs je eigen vader of grootvader inkten!.

41. Geometrische symmetrie – Uilen

Blader wat meer op onze website en je zult misschien merken dat uilentatoeages in veel stijlen voorkomen. Door wijsheid en mysterie uit te beelden, zie je deze motieven bij mensen met verschillende kenmerken.

42. De Rode Indianen

Onbewust plaatsen vrouwen mannen met tatoeages in de categorie die hun beloften nakomen en de woorden met daden kunnen bewijzen. Het is een goede motivatie en reclame. Het tijdperk van de Rode Indianen is misschien al lang voorbij, maar velen herdenken hun herinneringen nog steeds met een tatoeage als deze.

43. Een onderarmtattoo

Tatoeage op de onderarm mannen -Uren

Tatoeage op de onderarm mannen -Uren

Onderarmtattoo-ontwerpen voor mannen kunnen een trash-polka-stijl bevatten zoals hierboven weergegeven. Meestal zie je een mix van realisme, rode spetters en wat surrealisme in de tatoeage.

Mannen zijn erg creatief als het gaat om het kiezen van het lichaamsdeel waarop ze een tatoeage willen zetten. De meest populaire plaatsen zijn:

 1. Nek – Jongens houden van deze plek en kleine foto’s zien er bijzonder goed uit.

44. Nektattooontwerpen voor mannen

We denken dat dit een van de beste tattoo-ideeën voor mannen is wanneer ze rond de nek worden geïnkt; Zet een klein tattoo-ontwerp op de achterkant van de nek en leid het naar het gebied tussen de schouders. Het spiegelende ontwerp ziet er geweldig uit!

45. Een teken van vrijheid

Waarom krijgen we de indruk dat de persoon met deze tatoeage een trotse Amerikaan is? In ieder geval kan het hebben van een kale adelaar-tatoeage op dit gebied veel patriottisme tonen!

46. ​​Niet voor de arachnofobie

Tatoeage op zijn nek man - Spider

Tatoeage op zijn nek man – Spider

De meest populaire ontwerpen zijn de afbeeldingen van een spin of een nachtvleermuis. Deze hierboven ziet er misschien een beetje realistisch en eng uit, vooral wanneer je nieuwe mensen ontmoet die daar misschien geen spin verwachten!

47. Spiraalvormige tribale tatoeages voor jongens

Tatoeage op zijn nek man - tribale symbolen

Tatoeage op zijn nek man – tribale symbolen

Stammotieven zien er bijzonder uniek uit. Het lijkt erop dat mannen van tribale tattoo-ontwerpen houden, deels vanwege de eenvoud, maar ook vanwege hoe exotisch en gecompliceerd het kan worden.

48. Vleermuis-tatoeages voor mannen

Tatoeage op de nek van de man - vleermuizen

Tatoeage op de nek van de man – vleermuizen

Tatoeages met deze nachtwezens zijn niet nieuw. Deze man zal niet de eerste zijn die het heeft, en hij zal ook niet de laatste zijn. Je zult nooit weten waar je de volgende keer een tatoeage met een vleermuisthema ziet!

 1. Borst – Een van de beste onderdelen om een ​​tatoeage voor mannen te zetten, is de bovenkant van de borst.

49. Vintage stijl adelaarstattoo

Deze man hier ruikt praktisch naar mannelijkheid. Die mooie snor past op de een of andere manier goed bij dat adelaarstattoo-ontwerp van hem, en we kunnen hem bijna houthakkerswerk zien doen!

50. Adelaar met een hart – Coole tatoeages voor mannen

Is een adelaarstattoo te mainstream voor jou? Wat dacht je van zoiets als dit? Deze tatoeage heeft een adelaar die een hart in zijn klauwen vasthoudt, en het hart zelf heeft ook zoveel pijlen die er doorheen lopen.

51. Gaat niet mis met een kist & Arm tatoeage

Elke man kan er gemakkelijk geweldig uitzien met tatoeages op hun borst en arm, vooral wanneer de tatoeage is aangesloten, net als de man op deze foto! Een borsttattoo kan ook worden uitgebreid om de armen te bedekken, zodat je je ontwerp kunt uitbreiden wanneer je maar wilt.

52. Coole tattoo-ontwerpen voor mannen

Een zicht op het bos waar twee individuen doorheen lopen, en twee wolven die aan de zijkant naar elkaar grommen? Ziet eruit als een stiekem hardcore mentaliteit die de drager aan de wereld wil laten zien! Misschien gelooft hij dat hij een felle bewaker is voor degenen van wie hij houdt?.

53. Van schedels en uilen

er is nogal wat te absorberen in de tatoeages van deze kerel. Ten eerste zijn er de ingewikkelde geometrische ontwerpen op zijn armen en aan de zijkanten van zijn middel. Er is ook de uil met zijn brede spanwijdte in het midden van zijn borst, en de ketting van schedels die om zijn nek lijkt te worden gedragen.

54. Indrukwekkend realistische 3D-tatoeage-ideeën voor mannen

Dit is een trippy tattoo-ontwerp! Deze vormen lijken uit zijn huid te springen als een 3D-ontwerp, en het realistische en gedetailleerde oogontwerp in het midden is net zo geweldig. Op zoek naar coole tatoeages? Dit is een concept waar je zeker voor kunt gaan.

55. Eenvoudige lijntekeningen in vintage stijl

Doet deze tattoo-kunststijl je denken aan middeleeuwse kunst? Dat deed het zeker voor ons! Het lijnenwerk is schoon en netjes, met een adelaar in het midden en de zonsondergang op de oceaan eronder. Tatoeages voor mannen kunnen altijd zo geplaatst worden.

56. Kleurrijk en fancy

Het Japanse wolkenmotief kan worden gecombineerd met schedels, bloemen en webben. er is zelfs een monster in Japanse stijl op de borst geïnkt, dat er net zo geweldig uitziet!

57. Volledige lichaamstatoeages voor jongens

Breng tatoeages van mannen tot het uiterste door een tatoeage voor het hele lichaam te hebben, net als deze man hier. Hij is praktisch bedekt van zijn nek tot aan zijn benen! Het is echter een goede keuze voor hem om zijn gezicht vrij te houden van tatoeages.

58. Het konijn in de kaken van de wolf

Er staat ook een woord eronder en een tatoeage in krabbelstijl ernaast! Dit maakt ons gewoon nieuwsgierig naar andere tattoo-stijlen en items die het lichaam van deze man bedekken, of dat hij zelf spijt heeft van de wilde mix van tatoeages.

59. Bijna demonisch

De adelaar boven het Illuminati-ontwerp is prima. Het demonachtige wezen eronder echter? Dat is iets nieuws. Deze man hier heeft ook andere tattoo-ontwerpen voor mannen op zijn armen. Welk idee zou je zelf kunnen bedenken??

60. Gedeeltelijk compleet

We houden ervan hoe de veren van de adelaar eruit zien! De vleugels zijn nog maar half klaar, maar het ziet er al veelbelovend uit. Die kleine lippenstiftvlek daar kan ook een van de meer promiscue tattoo-ideeën voor mannen zijn.

Tatoeage op zijn borst Man - uil

Tatoeage op zijn borst Man – uil

Hier kan een rustig groot ontwerp worden getekend.

Tatoeage op zijn borst man - boot op het strand

Tatoeage op zijn borst man – boot op het strand

Symmetrische foto’s zien er erg mooi uit!

Tatoeage op zijn borst man - Dromenvanger

Tatoeage op zijn borst man – Dromenvanger

De keuze aan schetsen is hier breed

Tatoeage op zijn borst man en leeuw -Dragon

Tatoeage op zijn borst man en leeuw -Dragon

en geeft u keuzevrijheid zonder beperkingen.

Tatoeage op zijn borst man - skelet en schedel

Tatoeage op zijn borst man – skelet en schedel

 1. Terug – Dit deel van het lichaamTatoeage op de rug van de man - het hoofd van een olifant

  Tatoeage op de rug van de man – het hoofd van een olifant

  is de beste plek voor grote ontwerpen,

  Tatoeage op de rug van de man - de Romeinen in de schelp

  Tatoeage op de rug van de man – de Romeinen in de schelp

  als draken,

  Tatoeage op de rug van de man - het hoofd van de draak

  Tatoeage op de rug van de man – het hoofd van de draak

  oude thema’s,

  Indiase tatoeage - op de rug van een man

  Indiase tatoeage – op de rug van een man

  en zelfs een hele foto.

  Kleurtattoo - tijger op de rug man

  Kleurtattoo – tijger op de rug man

 1. Handen – Als het op de handen aankomt, doen mannen ze het liefst op de onderarm,Tatoeage op de onderarm mannen - vleugelveer

  Tatoeage op de onderarm mannen – vleugelveer

  bijzonder aantrekkelijk

  Tattoo mouwen in herenstijl Dotwork

  Tattoo mouwen in herenstijl Dotwork

  voor degenen met grote triceps of deltaspieren. 

  Tatoeage op onderarm mannen - schild

  Tatoeage op onderarm mannen – schild

  De binnenkant van de hand is wat gevoeliger

  Tijgertattoo bij de hand man

  Tijgertattoo bij de hand man

  maar letters en aanhalingstekens zien er hier bijzonder schattig uit.

  Wasbeertattoo op zijn arm man

  Wasbeertattoo op zijn arm man

  Zonder twijfel is de beste plek voor inkt.

  Haaientattoo - op zijn arm man

  Haaientattoo – op zijn arm man

 1. Kalveren – StammotievenPolynesische tatoeage op kuitmannen

  Polynesische tatoeage op kuitmannen

  en oude schetsen worden meestal op de benen gezet 

  Tattoo te voet mannen - Big Ben klok in Engeland

  Tattoo te voet mannen – Big Ben klok in Engeland

  en kalveren.

  Tatoeage op het been van de man - de zon

  Tatoeage op het been van de man – de zon

  Het geeft een mannelijke uitstraling aan de eigenaar,

  Tatoeage op kuitmannen in de stijl van Dotwork

  Tatoeage op kuitmannen in de stijl van Dotwork

  plus kuiten zijn minder pijnlijk dan andere delen van het lichaam.

  Tatoeage op de onderarm mannen - ognny schedel

  Tatoeage op de onderarm mannen – ognny schedel

 1. Ribben – Tatoeages op de ribbenTatoeage op de randen veel - Biomechanica

  Tattoo op de randen machine – Biomechanica

  ziet er absoluut fantastisch uit

  Tattoo man aan de randen - een meisje

  Tattoo man op de randen – een meisje

  en kan van alles zijn, van letters of citaten tot

  Tatoeage op de randen van de mannen - de inscriptie

  Tatoeage op de randen van de mannen – de inscriptie

  ingewikkelde schetsen en foto’s.

  Tattoo man op de randen - Tiger

  Tattoo man op de randen – Tiger

 1. Maag – Je moet eerlijk zijn tegen jezelf.Tatoeage op de borst van de man - hart en blauwe ruimte

  Tatoeage op de borst van de man – hart en blauwe ruimte

  Over enkele tientallen jaren verandert je sixpack in een bierbuik

  Tatoeage op zijn borst man - Fire Tiger

  Tatoeage op zijn borst man – Fire Tiger

  en je ex-coole tattoo verandert in chaos onder de buik.

Als je hebt besloten om een ​​tatoeage op de ribben te krijgen, moet je je ervan bewust zijn dat het proces extreem pijnlijk zal zijn en dat de genezing 1-2 maanden zal duren. Het hangt af van de grootte, complexiteit van de foto en fysieke eigenaardigheden van je lichaam.

Tatoeages op de hand man en wasbeer flyer op de borst

Tatoeages op de hand man en wasbeer flyer op de borst

Plaatsing van tatoeage

Plaatsing is een van de belangrijkste dingen om te bepalen voor de tatoeage. Het ontwerp kan uniek, creatief en erg aantrekkelijk zijn, maar als het niet op het lichaam wordt geschaald, zal het niet werken zoals je wilt. De vraag is: “Krijg je een tatoeage vanwege het ontwerp of gewoon om de lege plek op je lichaam te vullen?”. Het belangrijkste om te onthouden is dat een tatoeage je lichaam moet aanvullen, er deel van moet uitmaken en er natuurlijk uit moet zien.

Tattoo adelaar - op zijn borst man

Tattoo adelaar – op zijn borst man

Een getatoeëerde man moet eruitzien als een man die je je niet kunt voorstellen zonder tatoeage.

Hoe pijnlijk zijn de tatoeages?

De kwestie van pijn komt het meest voor als het gaat om tatoeages. Triest om toe te geven, maar tatoeages doen pijn. De mate van pijn hangt af van de persoon en van de locatie van de foto. De pijndrempel van elke persoon is zo verschillend, dat deze vraag moeilijk te beantwoorden is. Maar er zijn delen waar tatoeages minder pijnlijk zijn:

 1. Polsen en handen
 2. Kalf

  Tatoeage op het been van de man - Biomechanica

  Tatoeage op het been van de man – Biomechanica

 3. schouders

  Tatoeage op de schouder van vriendje tijger

  Tatoeage op de schouder van vriendje tijger

Min of meer hanteerbaar:

 1. Onderarm

  Tatoeage op onderarm mannen in de stijl van Dotwork

  Tatoeage op onderarm mannen in de stijl van Dotwork

 2. Nek

  De nektattoo-man in de New School-stijl

  De nektattoo-man in de New School-stijl

 3. Voorhoofd

  Tatoeëer de symbolen op zijn voorhoofd man

  Tatoeëer de symbolen op zijn voorhoofd man

En nu het ergste:

 1. voetzolen

  Tatoeage op voetzool mannen - wereldkaart

  Tatoeage op voetzool mannen – wereldkaart

 2. Knie

  Tatoeage op de knie van de man - beer

  Tatoeage op de knie van de man – beer

 3. Borsten en buik

  Haaientattoo op zijn borst man

  Haaientattoo op zijn borst man

De meest pijnlijke delen zijn die waar de huid het dunst is en de naald zich dicht bij het bot bevindt. Vergeet niet dat alcohol niet de beste manier is om stress los te laten, omdat het de bloedvaten verwijdt en kan leiden tot hoge bloeddruk. Als gevolg hiervan kunt u beginnen te bloeden wanneer de naald erin zit. Dus, als je besluit een schets op je lichaam te zetten, wees dan een beetje geduldig. Om de vraag te beantwoorden of een tatoeage pijn doet, is het antwoord ja en nee. Het gevoel van een naald die op je huid prikt is niet het meest aangename dat je ooit hebt gevoeld, maar als je zeker hebt besloten dat je een tatoeage wilt, is dat geen excuus.

Joker-tatoeage - op de rug van een man

Joker-tatoeage – op de rug van een man

Moderne manieren om een ​​tatoeage te verwijderen

Het idee om een ​​tattoo te laten zetten komt soms onbewust en is niet goed doordacht. Het komt voor dat een tatoeage niet uitkomt zoals je had verwacht of dat de locatie niet de beste is en je baas het je moeilijk maakt in plaats van een promotie. Wat de reden ook is, u moet een tatoeage verwijderen, de vraag waar je voor staat is: hoe? Dit zijn de moderne manieren om mannen in dergelijke situaties te helpen:

 1. Huid verwijderen met dermatoom – De meerderheid van de artsen beschouwt deze methode als het meest effectief en minder hard. De effectiviteit wordt verklaard door het feit dat de kleurstof in de reticulaire laag van de huid komt, die zich boven de lijn van de olieklieren en het haar bevindt. Daarom bespaart het huidoppervlak tijdens het verwijderen van het getatoeëerde stuk huid de mogelijkheid om te regenereren.
 1. Laser – De procedure met behulp van een laser duurt meestal 1 maand tot 12, afhankelijk van de kwaliteit van de inkt, de manier waarop de tatoeage is geplaatst en de eigenaardigheden van het organisme van de patiënt. Elke tattoo-salon biedt correcties aan van laaggekwalificeerde tatoeages, ze worden bijgewerkt met nieuwe apparatuur of zelfs een totaal ander ontwerp op dezelfde plek. De kwaliteit hangt af van professionaliteit. Maar u moet zich ervan bewust zijn dat het onmogelijk is om zo’n tatoeage met een laser te verwijderen, omdat een dubbele inkt de energie van de laser absorbeert met een dubbele kracht, wat kan leiden tot ernstige brandwonden en een groot litteken achterlaten.
 1. Coagulatie – De afbeelding wordt gebrand met elektroden. De procedure wordt uitgevoerd met lokale anesthesie. De huid is bedekt met een droge laag die in een week of tien dagen naar beneden valt. In de meeste gevallen zijn de littekens nogal zichtbaar.

Velen van ons dromen ervan om een ​​tatoeage te krijgen als we jong zijn, maar soms ziet wat bij een jonge jongen past er niet echt goed uit voor een volwassen man. Er zijn manieren om niet langer gewenste tatoeages te verwijderen, maar je moet voorbereid zijn op het resultaat.

Meest voorkomende tattoo-ontwerpen voor mannen

De verscheidenheid aan ideeën voor herentatoeages is zo rijk dat je wekenlang kunt zoeken naar je perfecte tatoeage. De keuze van een ontwerp is erg ingewikkeld en de ware betekenis van de afbeelding is alleen voor de eigenaar toegankelijk. Als je nog niet hebt besloten welke schets je moet kiezen, kun je altijd de foto’s in de saloons bekijken om er een te kiezen die precies bij je past. Er zijn echter weinig veelgebruikte ideeën voor tatoeages voor mannen:

 1. Armen – Dit ontwerp bedekt een hand van de pols tot aan de elleboog of zelfs de schouder.Tatoeage op de onderarm mannen - Dragon

  Tatoeage op de onderarm mannen – Dragon

  De inhoud kan verschillen, maar in de meeste gevallen,

  Tatoeage op hand man - een witte tijger

  Tatoeage op hand man – een witte tijger

  Polynesische tatoeages, Japans of fantasie. “Armen” kunnen van één kleur zijn

  Tatoeage op de onderarmpantser mannen -rytsarskie

  Tatoeage op de onderarmpantser mannen -rytsarskie

  of veel. Ze kunnen letters combineren en een paar foto’s door elkaar halen.

  Tatoeage op de onderarm mannen - Dotwork

  Tatoeage op de onderarm mannen – Dotwork

 1. Polynesisch en Maori – Polynesische tatoeages hebben hun eigen geschiedenis. Alleen mannen mochten ze dragen en alleen vanwege een bepaalde gelegenheid. In de oudheid zou elke tatoeage moeten zijnTattoo Polynesische stijl op onderarm man

  Tattoo Polynesische stijl op onderarm man

  verdiend en alleen dan kon er getrokken worden. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten en variaties van Polynesische tatoeages.

  Tatoeage in Polynesische stijl bij de hand van de man

  Tatoeage in de Polynesische stijl bij de hand van de man

  Ze moeten verschillen van de traditionele.

  Symmetrische tattoo-stijl op de rug Maori mannen

  Symmetrische tattoo-stijl op de rug Maori-mannen

 1. Biomechanica – Het is een vrij nieuwe en zich ontwikkelende stijl inTatoeage op de borst mannen in de stijl van Biomechanica

  Tatoeage op de borst mannen in de stijl van Biomechanica

  tattoo-ontwerpen, die afbeeldingen bevatten van mechanische wezens die acties of andere toestanden imiteren.

  Tatoeage bij de hand mannen in de stijl van Biomechanica

  Tatoeage bij de hand mannen in de stijl van Biomechanica

  Veel biomechanisch tatoeages maken foto’s uit stripboeken.

  Tatoeage op kuitmannen in de stijl van Biomechanica

  Tatoeage op kuitmannen in de stijl van Biomechanica

 1. Anker – Dit is het symbool van evenwicht en beschutting.Tatoeage op de hand van de man - Anchor

  Tatoeage op de hand van de man – Anker

  Het is een gebruikelijk ontwerp voor zeilers, die het grootste deel van hun tijd op zee doorbrengen, voor mensen die van de zee houden en degenen die ernaast wonen.

  Tatoeage op de onderarm van de man - Anchor

  Tatoeage op de onderarm van de man – Anker

  Een anker is ook een symbool van het vroege christendom.

 1. Schip Het is het symbool van hoop en zeilen.Tatoeage op rug mannen - Schip

  Tatoeage op rug mannen – Schip

  Veel mensen met dergelijke tatoeages hebben een verband tussen hun leven en het scheepsleven. Een vrouw en een schip zijn twee dingen die niet te evenaren zijn. Een schip wordt vaak afgebeeld als een symbool van het lot.

  Tatoeage op onderarm mannen - Ship

  Tatoeage op onderarm mannen – Schip

 1. Schedel -Dit is een van de sterkste en meest populaire symbolen van tattoo-ontwerpen. Het symboliseert dood, angst en het hiernamaals. Elke cultuur interpreteert een schedel op een andere manier.Schedeltattoo - de man terug

  Schedeltattoo – de man terug

  Voor sommige culturen heeft het een positieve betekenis, voor de andere een slechte.

  Schedeltattoo - op de hand man

  Schedeltattoo – op de hand man

 1. Leeuw – Dit is een bekende dierenkoning.Tatoeage op schouderblad mannen - Leo

  Tatoeage op schouderblad mannen – Leo

  Een man met zo’n tatoeage wil zijn macht en leiderskwaliteiten laten zien.

  Tatoeage op borst mannen - Leo

  Tatoeage op borst mannen – Leo

 1. Kruis – Het kan zowel een religieuze als een decoratieve context bevatten.Tatoeage op borst mannen Cross

  Tatoeage op borst mannen Cross

  Meestal staan ​​er initialen naast, de letters van de naam van een persoon die dierbaar was aan een man.

  Tatoeage op rug voor mannen Kruis met vleugels

  Tatoeage op rug voor mannen Kruis met vleugels

 1. Schorpioen – Het is een mooie en exotische tatoeage, slechts door een paar mannen gedaan.Tatoeage op schouder van man-Schorpioen

  Tatoeage op schouder van man-Schorpioen

  Ze worden meestal uitgevoerd in het leger. Als een man deelnam aan een oorlog of acties, wordt de angel omhoog gebracht, als hij net in het leger heeft gediend, wordt de angel naar beneden gebogen.

  Tatoeage bij de hand voor mannen Schorpioen

  Tatoeage bij de hand voor mannen Schorpioen

 1. Brieven, aanhalingstekens – De brieven kunnen in het Engels worden geschrevenTattoo man aan de randen - een brief

  Tattoo man op de randen – een letter

  Japans, Chinees, Latijn of een andere taal.

  Tatoeage op rug man - Personages

  Tatoeage op rug man – Personages

  Hiërogliefen waren vroeger enorm populair en worden nu vaak gezien.

  Tatoeage op de hand mannelijke personages

  Tatoeage op de hand mannelijke personages

Deze categorieën behoren meer tot mannelijke tatoeages dan tot vrouwelijke. Het maakt niet uit wat voor soort tatoeage je kiest, het zou alleen voor jou zinvol moeten zijn.

Tatoeage op de onderarm van de man in de stijl van Tribal

Tatoeage op de onderarm van de man in de stijl van Tribal

Welke tatoeages mogen mannen nooit doen??

Er zijn foto’s en schetsen die niet worden aanbevolen voor mannen. En niet omdat ze niet cool zijn, maar sommige zien er een beetje vreemd uit:

 1. Superhelden – De schetsen van SupermanTatoeage op de rug van een man - Superhelden

  Tatoeage op de rug van een man – Superhelden

  of andere helden

  Tatoeage op de onderarm man - Superheld

  Tatoeage op de onderarm man – Superheld

  verandert mannen in kleine jongens die dol zijn op kinderachtige strips.

  Tatoeage op de hand man - Batman-strips

  Tatoeage op de hand man – Batman-strips

 1. Iconische tatoeages. Als je dol bent op Bob MarleyTattoo-op-de-mans-borst-Bob-Marley

  Tattoo-op-de-mans-borst-Bob-Marley

  kunst of een fan van Elvis Presley,

  Tatoeage op hand man - Elvis Presley

  Tatoeage op hand man – Elvis Presley

  door de foto van een favoriete ster op het lichaam te plaatsen, maak je een galerij die de aandacht afleidt van je persoonlijkheid.

  Tatoeage op de hand man - zanger Frank Sinatra

  Tatoeage op de hand man – zanger Frank Sinatra

 1. Naam van geliefde vrouw of echtgenote – Als je liefde waar, diep en oprecht is, hoef je niet te pronken.Tatoeage op de hand man - meisjesnaam Alexander

  Tatoeage op de hand man – meisjesnaam Alexander

  Bovendien kennen we allemaal de statistieken van relatiebreuken en echtscheidingen.

  Tatoeage op hand man meisjesnaam -Olivia

  Tatoeage op hand man meisjesnaam -Olivia

  Hoe ga je aan je nieuwe passie een teken van een ex op je lichaam uitleggen? Het ziet er helemaal niet cool uit.

  Tatoeage op de rug van de man - de naam van het meisje Nataliya

  Tatoeage op de rug van de man – de naam van het meisje Nataliya

  Tatoeage op de onderarm man - meisjesnamen

  Tatoeage op de onderarm man – meisjesnamen

Hoe ziet je tatoeage eruit als je oud wordt??

De eeuwige vraag die alle tattoo-eigenaren dwarszit en niet alleen. Het zal niet erg prettig zijn om je tatoeages als rommelige foto’s te zien, de huid zal niet langer mooi en gespannen zijn. Maar deze verandering gaat met iedereen gebeuren, het maakt niet uit of ze een tatoeage hebben of niet.

Man met tatoeage over haar hele lichaam in de stijl van de oude school

Man met tatoeage over haar hele lichaam in de stijl van de oude school

Aan de ene kant kan de afbeelding op het lichaam zelfs een voordeel hebben: om de gebreken van de huid te bedekken als je oud wordt. In ieder geval zal een deel van je lichaam er jonger en nauwkeuriger uitzien. Het is aan elke man om te kiezen of hij een tatoeage wil of niet. Mensen die oordelen en dit bekende argument brengen – over het uiterlijk van tatoeages in 30 jaar houden geen rekening met één ding.

Gekleurde tatoeage op het mannelijk lichaam op oudere leeftijd

Gekleurde tatoeage op het mannelijk lichaam op oudere leeftijd

Hoe vaak heb je niet gehoord van mensen met tatoeages die klagen over de anderen – “schoon van lichaam”, die er geen hebben? Het kan ze niet schelen … dus waarom stoort deze vraag mensen die geen tatoeage hebben??

Tatoeage op de borst mannen op oudere leeftijd

Tatoeage op de borst mannen op oudere leeftijd

Hoe ga je er over 50-60 jaar uitzien met een tatoeage? Op dezelfde manier als andere mensen, alleen met een tatoeage!

Tatoeage op het mannelijk lichaam op oudere leeftijd

Tatoeage op het mannelijk lichaam op oudere leeftijd