Hvad er det bedste tatoveringsblæk?

Hvis du leder efter det bedste tatoveringsblæk, er du kommet til det rigtige sted, da vi ser på 5 af de førende blæk på markedet lige nu.

Mal til tatoveringer

Tatoveringer er mere populære nu end nogensinde. Tiden er forbi, hvor tatoveringer var forbeholdt dem, der førte en alternativ livsstil, eller som elskede punk og heavy metal musik.

Tatoveringer er meget på mode, og der er ingen tegn på, at det ændrer sig. Ligesom ansigtshår og kropslig pleje er tatoveringer kommet for at blive.

Hvis du undrer dig over, hvad det bedste tatoveringsblæk er, har du måske forventet, at der ikke er mange valgmuligheder. Forkert!

Mange ting ændrer sig i tatoveringsindustrien med tiden – de maskiner, der bruges, og tatoveringsstile kommer og går, men der er altid en konstant – blækket. Det giver mening, da tatoveringsblæk vil leve med nogen, selv efter at du har sagt farvel, og de går forelsket ud af døren med deres seje tat.

Tatoveringsblæk har også udviklet sig meget, det er ikke bare sådan, det var, da alle var ved at få de osteagtige sømandstatoveringer. Problemet er, at med så mange muligheder at vælge imellem, som der er nu, er det ret skræmmende.

Hvis du er ny inden for tatovering, kan du dampstere til at få et tatoveringsblæk, der bare ikke er så godt.

Vi er dog her for at hjælpe dig med at undgå det, da vi ser på de bedste tatoveringsfarver, der findes.

tatovering udføres på armen

Købers vejledning

Inden vi sætter os fast i kødet fra vores guide, anmeldelserne af tatoveringsblæk, tænkte vi, at det ville være en god idé at give dig noget af en købers vejledning for at hjælpe dig med at lede din vej gennem det utilgivende og udfordrende landskab med blæk. Dette hjælper dig med at træffe kloge beslutninger, især fra de få, vi har valgt.

Som tatovør vil du gerne gøre dit bedste for dine kunder eller villige deltagere, uanset om de betaler eller ej. Derfor er det meget vigtigt, at du ikke skærer hjørner, når du vælger tatoveringsblæk.

Heldigvis kan du i disse dage hente et tatoveringsblæksæt af høj kvalitet (det er en komplet samling af alle de farver, du har brug for i en pakke, der er let at opbevare og bruge) til en rimelig pris, men som vi bemærkede i starten , skal du vide, hvad du leder efter, og hvad du skal undgå.

tatovør-bedrift-tatovering-pistol

Fordele ved at købe tatoveringsblæksæt

I stedet for bare at købe en eller to farver individuelt, er den bedste måde at opbygge din palet og farveforsyning på ved at købe et tatoveringsblæksæt.

Som nævnt ovenfor er tatoveringsblæksæt generelt mere overkommelige. Det er dog ikke den eneste fordel ved at købe blæk på denne måde.

Det betyder også, at du har et meget mere varieret udvalg af farver at lege med. Husk, at alle du tatoverer vil have forskellige smag og præferencer. Mens nogle foretrækker mørke og lunefulde, dramatiske tatoveringer, vil andre elske lysere og mere i dit ansigtsdesign.

Du vil også opdage, at mange mennesker elsker det gammeldags pastell-look, mens andre kan lide den næsten Day-Glo neon.

Overvej følgende, når du ser på de forskellige tatoveringsfarver, der er tilgængelige, for at hjælpe dig med at træffe kloge købsbeslutninger:

 • Veganvenlig eller ej? – I betragtning af at veganisme bliver mere og mere populært, bør du tænke over den slags mennesker, du vil give tatoveringer. Selvom det ikke generer din samvittighed, at nogle sorte blæk fremstilles ved hjælp af knoglerør, kan det forstyrre de mennesker, du blækker. For at imødekomme den stigende efterspørgsel er der dog masser af veganvenlige produkter derude.
 • ingredienser – Følgende pænt fra ovenstående er det værd at se på den slags ingredienser, der går til at lave blæk. Da tatoveringsblæk er noget, der kommer til at gå ind på en persons krop og leve under deres hud resten af ​​livet, er det kun rimeligt at bruge blæk, der er lavet af naturlige og organiske ingredienser. Undgå ethvert mærke, der gør en pointe med ikke at afsløre ingredienslisten.
 • Forskellige farver – Du vil naturligvis have så mange farver til din rådighed som muligt, hvis du lige er startet og forsøger at finde din egen individuelle stil. Du skal dog være forsigtig, så de blæk, du får, ikke reagerer negativt med hinanden. Derfor er det en god idé at få et farvesæt fra samme mærke, så ved du, at alle farverne fungerer godt sammen.
 • Omdømme af mærke – For det utrænede øje og newb ser alle tatoveringsfarver meget ens ud. Veteran tatovører vil dog fortælle dig, at nogle forbliver lysere end andre, efterhånden som årene går. Selvom vi ikke foreslår, at du giver en formue, er det bedst at undgå billigere mærker.

Hvis en tatovering falmer for hurtigt, skal den røres op. Det kan være en smerte for tatovøren og kunden. Desuden kan du miste noget af din kundes tillid, hvis de opdager, at morderen, du gav dem, er begyndt at falme og ikke er nær så dramatisk eller iøjnefaldende, som de gerne vil.

Husk, hvis noget lyder for godt til at være sandt, er det sandsynligvis det vil sige, at det er utrolig billigt, det er nok ikke særlig god kvalitet.

 • Hvor den blev lavet – Du skal også sørge for at tjekke oprindelseslandet for ethvert tatoveringsblæk, du er interesseret i at købe. Dette vil hjælpe med at afgøre, om det overholder de strenge amerikanske retningslinjer og regler om sundhed og sikkerhed.

Tatovering-maskine-i-handling

Forspredt mod pulverbaseret blæk

Du vil sandsynligvis have bemærket nu, at der er to forskellige typer tatoveringsblæk, der er forskellige med hensyn til deres konsistens. Forudspredt er nu det mest almindelige og populære valg derude. Disse blæk er fede, levende og meget lyse, og du kan bruge dem lige ud af flasken. Du behøver ikke, som navnet antyder, at blande dem.

Pulverbaseret, der ofte omtales som pigmentbaseret, er på den anden side gammel hat og mere traditionel. En flydende bærer bruges til at suspendere pigmenter i dette pulverbaserede blæk. Du kan bruge denne form for blæk til at skabe mere levende og tilpassede farvepaletter.

Frem for alt andet kan du virkelig ikke bebrejde dine værktøjer, hvis du ikke har evnerne til at producere flotte kunstværker. Så undgå at vælge blæk, der kommer til at dække over din manglende evne, når det kommer til fine detaljer og sidste hånd. Du vil ikke narre nogen, der ved mere end lidt om tatoveringer.

Det er i stedet bedre at vælge blæk, der vil fremhæve de positive aspekter ved din individuelle stil og færdighed. Nu er du bevæbnet med nogle nyttige tips og forslag til, hvad du skal kigge efter, lad os se på anmeldelserne af vores foretrukne tatoveringsblæk.

Vores anmeldelser af tatoveringsblæk

Lad os se nærmere på de blæk, vi anbefaler frem for alle andre.

Millennium Moms Tattoo Ink

Nogle gange kan navne snyde lidt. Hvis du troede, at dette mærke specialiserede sig i at udvikle blæk til mødre, uanset om de bærer deres børn i livmoderen eller er modne medlemmer af vores samfund, skal du få den tanke ud af hovedet lige nu!

Millennium Moms er en virksomhed, der har lavet sit eget pigmentbaserede blæk i mere end 15 år. På trods af sit navn er det et af go-to-mærkerne, der er højt anset i hele verden.

Det er i høj grad takket være deres rige og innovative udvalg af farver. For ikke at nævne det faktum, at pigmentets levetid, farvekonsistens og flowhastighed alle er højt vurderet af eksperter. Det gennemsyrer let, glat og meget smukt ind i huden for at give dig mulighed for at skabe nogle virkelig kæbende faldende kunstneriske kreationer.

Måske er det, der får Millennium Moms -blæk til at skille sig ud fra mængden, Nuclear Color -farven. Kendes lige så godt som det sikreste og klareste på markedet. Virksomheden har et solidt ry for at opretholde loyale kunder med sine høje og krævende kvalitetsstandarder.

Et advarselsord med dette firma og deres produkter er, at de ofte klones, så du skal sikre, at du køber et ægte Millennium Moms -produkt. Køb altid fra en velrenommeret forhandler eller et websted for at sikre, at du ikke bliver ofre for efterlignere.

Dette sæt, The Portrait Set er et fantastisk kit, der giver dig 14 forskellige tiltalende og blændende farver. Selvom du får brug for mere længere nede på linjen, er dette et skridt i den rigtige retning.

Fordele

 • 14 flotte farver fra Millennium Moms -serien at vælge imellem
 • Alt op til Millennium Moms upåklagelige kvalitetsstandard

Ulemper

 • Nogle har antydet, at blækket er for vandigt, mens andre har haft det fint med konsistensen

Bundlinie: Du kan ikke argumentere med så stor ros fra nogle af de største navne i tatoveringsindustrien. Navne der er værd at lytte til. Derfor vil vi altid anbefale Millennium Mors blæk.

StarBrite Colors Sterilized Tattoo Ink Starter Set

StarBrite har tjent længere tid i branchen, for mere end 25 år siden. De blev etableret af Tommy Ringwalt Jr og tilbyder en bred vifte af farverige lyse blæk. En samling, der altid udvikler sig og udvides, når Ringwalt fortsætter med at rejse rundt i verden på udkig efter inspiration fra de eksperter, han møder.

Mærkeligt nok bruger det FDA-godkendte mærke gammastråling til at ødelægge mikroorganismer fra blækket, så det er en af ​​de sikreste muligheder på markedet. Et andet populært mærke i branchen, StarBrite -blæk kan bruges til en lang række forskellige kunstneriske stilarter. Da farverne er spredt på forhånd, kan du bruge dem direkte fra deres flasker.

Denne pakke giver dig syv ½ ounce flasker med nogle af StarBrites største farveblæk-Tribal Black, Lime Green, Jet Black Outliner, Crimson Red, Country Blue, Canary Yellow og Brite White. Med dette kit har du derfor et godt udgangspunkt, hvis du er ny inden for tatovering og ønsker at lave enkle designs.

Som det er tilfældet med Millennium Moms og andre populære mærker, lider StarBrite ofte af at blive klonet. Det produkt, vi har valgt til dig, er dog 100% et StarBrite -produkt og giver dig mulighed for at skabe fantastiske tatoveringer, som dine kunder, venner eller slægtninge vil elske resten af ​​deres liv.

Fordele

 • StarBrite -blæk foretrækkes på grund af dets holdbarhed
 • Mærkets ry forløber sig selv med hensyn til kvalitet
 • 7 flotte farver at vælge imellem

Ulemper

 • Nogle kunder havde problemer med det hvide blæk

Bundlinie: Meget på samme måde som Millennium Mors ry får dem, har StarBrite deres egne store sko at fylde, når det kommer til at holde standarden, de har sat sig. Derfor kan vi ikke se nogen grund til, at du ville blive skuffet over at købe dette StarBrite -kit.

Kuro Sumi Colors Tattoo Ink Master Set

Hvis din viden om japanske legender er god, ved du sandsynligvis, at navnebror til dette tatoveringsfirma er en gammel kriger. Dens oprindelse er i Japan, og den har nogle fine ingredienser, blandet til en formel, der har produceret et fint og sikkert tatoveringsblæk.

Vi ved, at de er sikre, fordi de gør et punkt i kun at bruge virkelig økologiske ingredienser i deres blæk. Hvad mere er, for dem af jer, der er interesseret i blæk, du kan bruge med god samvittighed, er disse også helt veganer-venlige.

Selvom formlen er tophemmelig og nedlagt, er alt, hvad vi behøver at vide, at den virker. En af nøglerne med dette produkt er tatoveringer, der har en tendens til at helbrede hurtigere, når de er blevet oprettet ved hjælp af det. I dette kit får du 7 af deres bedste farver at lege med. Det inkluderer mineraru grøn, stigende sol orange, koi gul, Tokyo rose rød, Buddha blå, samurai hvid og dobbelt sumi sort, så du har alt det grundlæggende dækket.

Især er deres sorte langtidsholdbare. Dine tatoveringer bliver ikke langsomt til en mørk blå nuance. Fra hestens mund er deres ingredienser ‘de bedste ting, de kan finde på planeten’, og målet er at ‘blænde dine kunder’.

Fordele

 • Deres blæk er uden tvivl blandt de længste på markedet
 • De bruger økologiske og veganvenlige ingredienser i deres blæk

Ulemper

 • Emballageproblemer, flaskerne lækker værre end andre

Bundlinie: Et andet stort navn i tatoveringsindustrien, Kuro Sumi får den respekt, de gør på grund af deres engagement i kvalitet. Selvom vi stadig er tilbøjelige til at vælge Millennium Moms, hvis du leder efter en organisk og veganervenlig blæk, er dette den.

Bedste sort tatoveringsblæk: Kuro Sumi Tattoo Ink lining and Shading Set

På trods af de forskellige levende og smukt dragende farver, der findes på markedet, er en af ​​de mest varigt populære tatoveringer den grundlæggende, men varige, stoiske tatovering med sort blæk. Hver god tatovør skal have mindst et eller to sorte blæk. Helvede, hvorfor ikke bare gå fuld-hog og have tre?

Det er, hvad du får med dette Lining and Shading kit. Disse er perfekte til at skabe alle de glatte og sexede linjer. Selvom du ikke ønsker at skabe et rent mørkt keltisk band eller noget japansk, er sort altid godt til at få et design til at poppe virkelig. Som det fremgår af anmeldelsen af ​​produktet ovenfor, har Kuro Sumi et sterkt ry for at udvikle blæk, der tåler tidstesten.

Du vil som tatovør, selvom du aldrig møder den samme kunde igen, det kunstværk, du skabte på deres hud, holde. At bruge det rigtige blæk, der skaber holdbare tats, er dog den bedste måde at tilskynde dine kunder til at vende tilbage igen og igen, hver gang de vil have en ny smule blæk.

Dette forings- og skyggesæt hjælper ikke kun med at få de sorte linjer til at passe, men kan hjælpe med at bygge bro mellem den mørke kontrast og alle farver i dine designs.

Fordele

 • Nogle af de bedste sorte blæk i branchen
 • Sorte blæk, der forbliver sorte og ikke bliver blå efter mange år

Ulemper

 • Flaskerne er ret små og svære at bruge uden at spilde

Bundlinie: Med tilføjelsen af ​​det lysegrå blæk, du får i dette sæt, har du alt hvad du behøver for virkelig at afslutte de slående kreationer. Uanset om du er fan af bare sort eller almindelig eller bruger en fuld farvepalet, hjælper disse dig og holder dig tro mod kvaliteten sikret af mærket.

Tid til at sætte blæk på huden

Hvis du lige er startet som tatovør. Uanset om du er autodidakt eller for nylig har kvalificeret dig. Du har brug for nogle gode trykfarver for at få disse designs til at blive levende. Det er det, vi håber, vi har kunnet vise dig.

Der er så mange faldgruber og falske løfter, der tilbydes på markedet i disse dage. Det er mættet med så mange dårlige produkter, Selvom nogle bare vil resultere i dårlige tatoveringer, der får dine kunder til at bede om deres penge, hvis du ikke kan ordne dem, kan andre lide af alvorlige sundhedsmæssige forhold.

Derfor var vi utrolig forsigtige, da vi valgte den (meget) korte liste over tatoveringsfarver, vi har delt ovenfor. Vi ville vælge mærker, der ikke ville ødelægge vores eget ry, og vi tror, ​​vi har gjort det.

Der er virkelig ingen overraskelser, tror vi ikke. Veteraner kender alle mærkerne i denne vejledning, og hvis du nævner dem til nogen af ​​dine tatoveringsvenner, vil de utvivlsomt bakke os op om, at de er blandt de bedste. Omdømme er alt i tatoverings verden. Derfor fokuserede vi på repræsentanten for hvert fremhævet mærke.