Bedste tatoveringsstartpakker

Få det perfekte tatoveringsudstyr til at starte din tatoveringsdesignkarriere med vores ultimative guide til de bedste starterkits på markedet.

tatoverings starter kit

På et tidspunkt var tatovering noget frynset og var en ret nichet besættelse. I de senere år har flere mennesker end nogensinde før anerkendt skønheden i kropskunst og søger tatoveringer af høj kvalitet, der afspejler deres personlighed og smag.

Dette har skabt en lukrativ mulighed for alle, der har kunstneriske færdigheder at udvikle. Body art -industrien er fyldt med nogle af de mest fantastiske kunstnere og kreative mennesker på planeten.

Hvis du er klar til at blive en professionel tatovør, skal du have det rigtige udstyr til at hjælpe dig i gang. Der er masser af tatoveringsstarter -kits på markedet i dag, men som vil hjælpe dig med at få styr på det grundlæggende?

At finde den bedste tatoveringsmaskine til begyndere er vigtig, hvis du skal få din tatoveringskarriere i gang bedst muligt.

Det bedste tatoveringsstartkit indeholder alt, hvad du har brug for for at begynde at øve din kunst og finpudse dine færdigheder.

I denne guide har vi udvalgt nogle fantastiske startsæt, der hjælper dig med at starte din succesrige karriere som tatovør.

tatovør ved hjælp af tatoveringspistol

Købers vejledning: Valg af de rigtige værktøjer

At vælge et tatoveringssæt til begyndere er ikke altid så enkelt som det lyder. Med masser af forskellige muligheder på markedet i dag kan det være udfordrende at vide, hvilken der indeholder alt, hvad du har brug for for at komme i gang.

Hvis du vil undgå at begå en dyr fejl, skal du bruge en pålidelig køberguide, og derfor er vi her for at hjælpe.

Når det kommer til at vælge det rigtige tatoveringssæt til en nybegynder, skal du vide præcis, hvilke komponenter du skal medtage:

 • En pistol – pistolen er muligvis det vigtigste element i dit nybegynder tatoveringssæt. Pistolen fastgør nålene og leverer den bevægelse, der slår blæk ind i huden. At vælge en pistol af god kvalitet, der er holdbar, konstrueret af stærke materialer og let at vedligeholde og håndtere, er altafgørende.
 • Forbrugsstoffer – når du tatoverer, bruger du forbrugsstoffer som nåle og tatoveringstip. Disse skal inkluderes i ethvert godt startsæt. Sørg for at kontrollere kvaliteten af ​​nålene og tatoveringstipene samt strømforsyningskvaliteten.
 • Opbevaring – der er masser af sarte genstande inkluderet i de bedste tatoveringsstarter -sæt. Nåle kan også være forurenet, hvis de opbevares dårligt. Derfor er det meget vigtigt at sikre, at sættet leveres med en taske for at gøre transport og opbevaring sikker og enkel.

Tatoveringsmaskintyper

Der er tre typer tatoveringsmaskiner på markedet i dag – Rotary, Coil og Pneumatic modeller. Så, hvilket er bedst for en ny tatovør?

Roterende maskiner

En roterende tatoveringsmaskine kan være enkel, men den giver en lang række fordele. Mange af dem er i stand til at udføre alle de forskellige funktioner, der er involveret i tatovering, såsom farve, foring og skygge. Lad os se på fordele og ulemper ved denne maskintype.

Fordele:

 • Brugervenlig
 • Rolige
 • Let justerbar
 • Stort set ingen vibrationer
 • Alsidig
 • Konsekvent jævn kørsel
 • Billige reservedele
 • Lav vedligeholdelse
 • Velegnet til påfyldning og farve
 • Lignende fornemmelse som en blækpen
 • Letvægts
 • Let at håndtere
 • Overkommelig prisskilt

Ulemper:

 • Ikke så holdbar som andre modeller
 • Langsommere end andre typer tatoveringsmaskiner
 • Foring kan være hårdere ved hjælp af en roterende maskine

Spolemaskiner

Den dobbelte spole-tatoveringsmaskine er den mest almindelige type på markedet i dag, men der er også tre- og single-coil-modeller til rådighed. Fordele og ulemper ved denne maskintype er som følger:

Fordele:

 • Let at regulere hastighed og effekt
 • Let at udskifte og tilpasse dele
 • Overkommelig prisskilt
 • Tungere – hjælper med at forbedre kontrollen
 • Høj ydeevne og kraft
 • Ideel til længere tatoveringsperioder

Ulemper:

 • Støjende at betjene
 • Kræver flere justeringer og vedligeholdelse end en roterende maskine

Pneumatiske maskiner

Disse maskiner drives med en luftkompressor. De tilbyder lignende fordele ved roterende maskiner, men de er dyre. Derfor ses de sjældent i brug.

Mal til tatoveringer

Topfunktioner at kigge efter i Tattoo Starter Kits

Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte, når det kommer til at lede efter et tatoveringsstartkit, er her nogle af de vigtigste funktioner, du skal huske på, når du træffer din beslutning:

 • Kanoner – hvor mange pistoler leveres i sættet? Du skal kontrollere, hvor mange våben der leveres, for at bestemme den bedste værdi for pengene. Nogle kits leverer kun en pistol, mens andre kan levere så mange som 9!
 • Materialer – du vil vælge en holdbar tatoveringspistol, der er let at håndtere. Nogle er lavet af aluminium, andre af rustfrit stål eller endda støbejern. Du skal overveje pistolens vægt.
 • Blæk – nogle sæt indeholder ikke blæk, mens nogle leverer op til 54! Når der leveres blæk, har du alt, hvad du har brug for for at komme i gang, men sørg for, at det er blæk af høj kvalitet, så deres levetid forbliver efter brug. Sørg også for, at der er hætter på blækkene, da dette vil sikre en problemfri applikation. Glem ikke at tjekke vores guide til de bedste tatoveringsfarver rundt.
 • Fodpedal – tatovering har brug for at dine hænder er fri. En fodpedal er derfor vigtig, så du kan foretage justeringer uden at skulle bruge dine hænder.
 • Strømforsyning – en strømforsyning er en vigtig komponent i dit starter -tatoveringssæt. Du skal sikre, at du har en strømforsyning af høj kvalitet, der leverer ensartet og jævn strøm.
 • Rør og nåle -du skal vælge mellem genanvendelige nåle, der kræver sterilisering eller engangsnåle, hvilket ikke kræver, at du køber steriliseringsudstyr.
 • Biohazard -beholder – et overraskende antal mennesker, der begynder på deres tatoveringskarriere, smider bare brugte nåle med det normale affald, men det er meget farligt. Du bør derfor sikre, at du har en egnet beholder til biologisk fare, så brugte nåle kan bortskaffes sikkert.
 • Sterile handsker – dit tatoveringsstartkit skal leveres med engangsterile latexhandsker, så du kan være sikker, mens du arbejder.

Selvom det kan være fristende at skære hjørner og reducere dine indledende startomkostninger ved at vælge det billigste tatoveringsstartkit, du kan finde, bør du helt sikkert sørge for at overveje kvalitet først over pris.

Hvis du reducerer omkostningerne på dette stadium, ender du med et ringere produkt, der hurtigt nedbrydes eller giver dårlige kvalitetsresultater fra din tatovering.

Sørg for at huske på både kvaliteten af ​​materialerne og de mange forskellige produkter, der er inkluderet i sættet. Du bør sikre dig, at du vælger et kit, der følger med alt, hvad du har brug for for at komme i gang, så du kan få den bedst mulige adgang til din nye karriere.

De bedste startpakker til nye tatovører

Efter vores mening er disse fire af de bedste tatoveringsstartkits på markedet i dag.

Dragonhawk Complete Tattoo Kit * Vores bedste valg *

Dragonhawk er et topnavn i tatoveringsindustrien og er kendt for sine produkter af høj kvalitet. Når du vælger dette tatoveringssæt, kan du være sikker på, at du vælger et holdbart startsæt, der er fremstillet i professionel design.

På trods af sin konstruktion af høj kvalitet er dette et overraskende overkommeligt kit, der leveres med alt hvad du behøver for at komme i gang.

Seks tatoveringsmaskiner til spoler leveres med dette Dragonhawk -startsæt – tre designet til foring og tre designet til skygge, så dette vil sikre, at du kan øve alle de væsentlige færdigheder.

Alle er lavet af stærkt støbejern for at sikre en lang levetid og endnu bedre magnetisk og elektrisk ledningsevne. Det kunne ikke være lettere at lave glatte linjer og give farverig skygge.

Du skulle tro, at støbejerns konstruktion af kanonerne ville gøre dem tunge, men de er ret lette og lette at håndtere. Og takket være det lave vibrationsniveau, de producerer, vil du kunne arbejde i længere perioder, uden at din hånd bliver træt. De er også blevet stilfuldt designet, så de ser lige så godt ud, som de føles i din hånd.

De USA-fremstillede blæk, der leveres med dette kit, er glatte og levende samt veganervenlige. I mellemtiden har strømforsyningen indbygget lækage og kortslutningsbeskyttelse, så du kan nyde mere strøm, stabilitet og sikkerhed, når du tatoverer.

Dette sæt leveres også med træningshud, en clipsnor, en fodpedal, greb, tips, nåle og overførselspapirer samt en opbevaringsetui.

Fordele:

 • Let og let at håndtere
 • Højkvalitets USA-fremstillet levende blæk
 • Indbygget beskyttelse i strømforsyningen
 • 6 maskiner leveres til både foring og skygge

Ulemper:

 • Bedst egnet til begyndere frem for professionelle

Bundlinie – efter vores mening er dette et af de mest komplette tatoveringsstarter -sæt på markedet i dag. Du har alt hvad du behøver for at øve din kunst lige ved hånden.

GRINDER Tattoo Kit Af Pirate Face Tattoo

Selvom dette kit er omkostningseffektivt, kommer det med alt hvad du behøver for at komme i gang, herunder fire tatoveringspistoler, der er holdbare, nemme at bruge og har specialiserede designs til skygge og omrids. Selvom de er godt designet og fremstillet af materialer af høj kvalitet, er tatoveringspistoler overraskende lette, så de ikke trætter dig ud, selv når du bruger dem i længere perioder.

Dette kit leveres også med syv flasker blæk af høj kvalitet, som er levende og fremstillet af sikre, ikke-irriterende ingredienser. En af de komponenter, der følger med dette kit, er øvelseshud, så du kan komme i gang med at lave designs på syntetisk hud uden at skulle bruge din egen krop som dit lærred!

Fodpedalen, der følger med dette kit, sikrer, at du kan fortsætte med at fokusere på din tatovering uden at skulle bekymre dig om at foretage justeringer med dine hænder. Selvfølgelig modtager du også sterile engangshandsker, så du kan være sikker, mens du arbejder.

Du modtager 50 sterile nåle med dette kit i en række størrelser, så du kan lave indviklede designs uden problemer samt 100 sterile blækskåle. Som en ekstra fordel får du en instruktions -DVD og en instruktionsbog, der hjælper dig med at komme i gang.

Fordele:

 • 4 tatoveringspistoler leveres til omrids og skygge
 • Der leveres sterile kopper og nåle
 • Bæretaske medfølger
 • 7 flasker ikke-irriterende levende blæk medfølger
 • Komplette instruktioner følger med sættet

Ulemper:

 • DVD’en er ikke af den bedste kvalitet

Bundlinie – efter vores mening er dette et sæt til store værdier for nye tatovører. Pjecen og dvd’en, der følger med, hjælper dig med at komme i gang på den bedst mulige måde.

Solong Tattoo Complete Starter Tattoo Kit

Dette kit er udstyret med to tatoveringsmaskinpistoler i professionel kvalitet, et til skygge og et til foring. Dette vil sikre, at du kan få styr på de grundlæggende teknikker til tatovering lige fra starten. Det leveres også med en digital LCD-strømforsyning samt en klipsnor og fodpedal, så du kan nyde fordelene ved håndfri tatovering.

Sortimentet af blæk, der følger med dette kit, er særligt imponerende. Der er ikke mindre end 54 farver i fuld farve, så du vil blive forkælet med valgmuligheder, når det kommer til at skabe levende designs.

Af alle startpakkerne på markedet leverer dette et langt større udvalg af farver end de fleste af sine konkurrenter, så hvis du leder efter den ultimative alsidighed og fleksibilitet ved dit køb, vil du blive imponeret over dette kit.

Der er også 50 tatoveringsnåle, 10 tatoveringsgreb, 60 tatoveringsspidser og 100 blækskåle, der følger med dette kit samt en papirmanual og en gratis flaske sort blæk. Du modtager også genanvendelig dobbeltsidet træningshud og sterile engangshandsker. Kort sagt har du alt hvad du behøver for at komme i gang lige ud af kassen.

Du kan læse mere om dette kit i vores fulde anmeldelse.

Fordele:

 • 2 kanoner medfølger – en til skygge og en til foring
 • En bred vifte af farverige blæk leveres
 • Practice skin leveres med dette sæt
 • Fodpedal medfølger
 • Der leveres et komplet udvalg af tilbehør, herunder engangshandsker, greb og blækskåle

Ulemper:

 • Blækket er noget tyndere end det, der leveres med andre sæt

Bundlinie – efter vores mening gør udvalget af blæk, der følger med dette kit, det til en topmulighed for nye tatovører, der ønsker meget variation i deres farver.

4. DragonHawk Starter Komplet Kit

DragonHawk -mærket, som vi allerede har nævnt, er et af de mest pålidelige i branchen og har en dygtighed, der går to årtier tilbage. Dette startsæt vil ikke skuffe, herunder alt hvad en nybegynder tatovør kræver for at lære det grundlæggende lige ud af kassen.

Du har alle de nødvendige forsyninger i dette sæt, herunder ni forskellige tatoveringsmaskiner fremstillet af jern af høj kvalitet. Den overfladebehandling, som disse maskiner har modtaget, giver dem et attraktivt udseende, mens deres lette design betyder, at de er lette at håndtere. De producerer også minimale vibrationer, så din hånd ikke bliver træt i længere perioder med brug.

De udødelige blæk, der følger med dette kit, er glatte, konsekvente, levende og veganervenlige. Der følger også 50 nåle med dette kit, som er blevet steriliseret og pakket individuelt for fuldstændig sikkerhed.

Som du ville forvente, leveres der en strømforsyning med dette kit, der har indbygget lækage og kortslutningsbeskyttelse for en sikrere og mere kraftfuld tatoveringsoplevelse. Alt det væsentlige tilbehør leveres også med dette kit, herunder træningshud, justeringsværktøjer, stålgreb og spidser, blækskåle og en fodpedal, der har et praktisk klipsnor.

Fordele:

 • 9 tatoveringsmaskiner med jernkonstruktion
 • 50 sterile nåle medfølger
 • Strømforsyning har indbygget sikkerhedsbeskyttelse
 • Veganvenlig, glat USA-fremstillet blæk leveres
 • Stilfuldt design

Ulemper:

 • Bedst til begyndere – er muligvis ikke avanceret nok til professionelle tatovører

Bundlinie – dette er et af de mest overkommelige startsæt til komplette begyndere takket være det store udvalg af varer.

Valg af det rigtige tatoveringssæt

Hvis du er klar til at vælge det rigtige tatoveringsstartkit til dig, bør denne købers vejledning og oversigt over de fire bedste produkter på markedet i dag pege dig i den rigtige retning.

Husk at være meget opmærksom på kitets kvalitet såvel som prisen-du får virkelig det, du betaler for, når det kommer til tatoveringsstarterkits, og hvis du vil sikre holdbarhed og et resultat af høj kvalitet, får du skal vælge et pålideligt kit fra et velrenommeret mærke, ellers vil dine designs lide, og du bliver nødt til at udskifte dit kit meget hurtigere, end du havde regnet med.

Selvom alle de fire startsæt, som vi har nævnt her, ville være et glimrende valg for en nykommer til tatovering, synes vi, at det allerbedste valg generelt er DragonHawk Complete Tattoo Kit.

Komplet med absolut alt hvad du har brug for for at komme i gang, hjælper det begyndere med at få styr på alle de grundlæggende teknikker, de får brug for, når de lærer om deres nye kunst. Det kommer også fra et af de bedste mærker i branchen i dag, så du kan være sikker på dets holdbarhed og kvalitet.