135 Collar Bone Tattoo Ideas för dig

Vill du ha en tatuering men vet inte vad du ska lägga? Vi kan förstå varför detta inte är ett lätt beslut att fatta. Tatueringar, trots allt, bör stanna på dig resten av tiden. Om du har bestämt dig för att bära din tatuering på kragen, kan vår samling av krage -tatueringar hjälpa dig att ge dig några idéer.

1. Syster Rose

Den första på vår lista är perfekt för systrar. Det är en blomma med ordet “syster” på stammen. Teckensnittet som används är ganska enkelt, men det går bra på kragen. Om du bestämmer dig för att få den här designen kan du välja att ha en annan sorts blomma och färg, men tanken på ordet “syster” bör behållas.

krage ben tatueringar

 1. Romerska siffror

En annan bra idé för din kragebenstatuering är romerska siffror. Denna tatuering använder romerska siffror för att representera ett betydande datum eller nummer, på kragen. Romerska siffror är en bra idé eftersom de ser bättre ut på huden, och de ger din tatuering en mystisk mening, för låt oss inse det, inte alla kan läsa romerska siffror lika snabbt som de läser standardnummer.

 1. Brev

Denna tatuering är rent bokstäver. Dessa bokstäver kan betyda ett antal saker, men det håller tatueringens betydelse lite av ett mysterium. Du kan göra samma sak. Tänk på något som har med dig att göra, och få bara de första bokstäverna för att hålla betydelsen mer hemlig om inte den valda uppsättningen bokstäver du bläckar är populär bland allmänheten.

 1. Fåglar och löv

Detta är en ganska populär tatueringsdesign med krageben. Det är dock inte mindre bra för en tatuering. Designen ger illusionen av fåglar som flyger bort från trädet de vilade på, som hur fåglar i verkligheten flyger iväg när det plötsligt hörs eller störs. Betydelsen av denna tatuering varierar, så du kan ge din egen tolkning av det när folk frågar dig om det. Du kan också ändra antalet fåglar i tatueringen, beroende på antalet som du vill markera.

Se även: 112 Anchor Tattoo Ideas for First Timers

 1. One-Liner Script

One-liner-skript är också ganska populära för en krage-tatuering. Denna tatuering är också lite annorlunda än den föregående. Manuset här är närmare varandra, till den grad att det redan kan vara svårt att läsa på avstånd. Det finns också inga andra mönster som är inkritade med manuset, men enkelheten här är ganska fantastisk.

 1. Topphund

Vår nästa tatueringsidé är varken tung eller djup, till skillnad från hur de flesta tatueringar är. Denna tatueringsidé är rent oskyldig och, ja, söt. Det är perfekt för hundälskare och människor som bara vill ha konst på kroppen utan att göra ett djärvt eller tungt uttalande. Självklart kan du ha valpens utseende tryckt på kragens ben istället för den här på bilden.

 1. Påstående

Detta är en idé för en uttalande krage ben tatuering. Det händer inte mycket i designen, men de fyra orden här räcker för att få dig att tänka och undra. Teckensnittet är också större än manusetatueringen, och raden är mer horisontell än snedställd.

 1. Stor och fet

Om du är mer en bildartad person är den här tatueringsidén bra för dig. Designen skriker styrka och kraft, och ärligt nog är det tillräckligt för att uttala sig. Ibland säger en teckning som denna mer än någon mening på 5 ord gör. Designen är ganska större än vad vi har sett hittills, men om du verkligen vill ha en tändande tatuering kommer du säkert att älska den här.

 1. Andas

Gillar du andra språk? Inga problem! Om du tittar på vår nästa krage ben tatuering design, kan du se att de ord som skrevs inte är på engelska. De är faktiskt italienska, vilket något översätts till “Just Breath”. Ganska snyggt, eller hur? Massor av språk är idealiska för denna typ av tatueringar. Ännu bättre om du inte är från ett engelsktalande land; du kan använda dina infödda karaktärer för tatueringen.

 1. Blommor och get

Denna nästa tatuering har en otrolig design. Denna typ av design är för människor som har bestämt sig för att ha en mycket synlig tatuering för resten av tiden. Den täcker hela fronten och löper på kragen. Blommorna sträcker sig längs kragen, medan en get ligger mitt i mitten. Djuret kan tyckas tamt, men här verkar det vara ett mycket starkt och vilt djur.

 1. 3D fjärilar

En annan mycket populär tatueringsdesign är fjärilar. De är inte heller dåliga för kragen. Se bara fjärilarna på kragbenet här på vår nästa design. Fjärilarna är i 3D. De är så otroliga att det verkligen ser ut som att det finns fjärilar som vilar på personens kragben. Att lägga till designen är också ett namn i hjärtform, strax under fjärilarna, precis ovanpå personens hjärta.

 1. Karlavagnen

Fascinerad av astronomi? Varför inte få en tatueringsdesign av någonting från yttre rymden? Detta är tanken bakom vår nästa design. Den här är för dem som tycker att konstellationer är coola. Alla känner till Big Dipper, och om du ska skaffa dig en tatuering av en konstellation, varför inte en mycket populär. Denna design är väldigt enkel, perfekt för dem som föredrar enkelhet framför stora bilder.

 1. Namn och datum

Så vi har redan konstaterat att romerska siffror är fantastiska tatueringsdesigner. Det är dock inte att säga att standardnummer inte kan användas för tatueringsdesign. Nästa tatuering bevisar just det. Namnet på en viktig person skrivs först in, medan ett betydande datum skrivs intill det.

 1. Skott hjärta

Ett hjärta är också en mycket vanlig tatueringsdesign. Men nästa tatuering tar hjärtdesignen till en annan nivå. Det är mycket intressant att designen har ett verkligt utseende av hjärtat. Den är komplett med detaljer, även artärer och ventriklar. Att lägga till tatueringens intressanta utseende är pilen genom hjärtat och blodet som rinner ut från slutet av den. Definitivt ett uttalande.

 1. Alltid

Medan vissa tatuerar en mening på deras krage, väljer andra att få ett ord tryckt på deras. Precis som det här är det enda ordet på deras kragben ordet ”alltid”, vilket kan betyda en mängd saker. För att ge tatueringen mer design åtföljs ordet av fyra ankare. Ankare har också ett par eller flera betydelser, men de betyder oftast stabilitet och styrka.

 1. Fåglar

Tris, någon? Fåglar som tatueras på kragbenet ses kanske inte första gången i filmen “Divergent”, men det blev säkert en mer populär krage -tatuering efter det. Dessa fåglar är dock något mindre svarta än de i filmen. I Tris tatuering betecknade fåglarna varje viktig person i hennes liv. Du kan göra samma sak. Antalet fåglar du kommer att sätta på ditt krage kan också representera antalet människor som är viktiga för dig, eller så kan du ha en helt annan anledning till att du får den här designen påtryckt på dig.

 1. Rose helt enkelt

Denna tatuering är förmodligen en av de enklaste i gänget. Det är dock ingen dålig design. Det är bara en tatuering av en ros, men detaljerna är ganska bra gjort. Konturen är bra och skuggningen inuti ger tatueringen fler dimensioner, vilket gör att den ser mer realistisk ut.

 1. “Kärleken övervinner allt”

Tror du på detta ordspråk? Mannen på vårt nästa foto gör det absolut. Det är ganska uppenbart, förutom att han valde den här raden för att bli färgad på honom, placerade han den också mitt i kragen i ett vackert skrivet teckensnitt. Tatueringens storlek säger också något. Om du tror på det kan du ha samma talesätt på dig på samma ställe.

 1. Liten blomma

Vi har sett några stora blommor i samlingen, men nästa design skulle vara den första av en liten. Det händer inte mycket här, vilket gör det till en perfekt tatuering för nybörjare. Du kan enkelt täcka den om du behöver, och om du vill kan du bara bära något som ett linne för att visa upp din lilla blomstertatuering.

 1. Rosa blommor

Det ser ut som att blommor verkligen är en populär tatueringsdesign. Designen här är av blommor men med några blad. Bladen är ganska intressanta eftersom det finns två typer av dem här. Om du tittar noga på blommorna kan du se att de också har detaljer. Linjerna inuti dem är inte svarta men lite rosa, annorlunda än färgen som används för konturen.

 1. Halsband, bröst eller båda?

Vår nästa tatuering täcker inte bara kragen. Det är så stort att bröstet också är täckt. Designen ser lite exotisk ut och detaljerna inuti gör att den ser mer intressant ut. Det finns inga ord eller siffror tryckta med eller inuti den, men tatueringens storlek är tillräckligt för att få uppmärksamhet.

 1. Psaltaren 139: 14

Vilken bättre användning finns det för en tatuering än att använda den för att bekänna din tro. För dem som kan deras bibel alltför väl, att ha din favoritvers påtryckt på dig är ett mycket kreativt sätt att visa människor vad du handlar om och vad du tror på. Precis som på den här bilden används versen för att visa människor som hon tror på själv. En annan bra sak med den här typen av tatueringar är att du inte vet hur många människor som desperat behöver uppmuntran kan inspireras av det.

 1. Kyl den

Nästa tatuering är ganska rakt upp. Det är ett direkt meddelande till alla som läser det. Människor med mycket självförtroende kan ha den här inked på dem eftersom bara ett fåtal faktiskt kan ta bort det. Med ett sådant meddelande kan du anta att många kommer att höja ögonbrynen när de ser det, men många människor kan faktiskt också tycka att den här är söt.

 1. Skissade blommor

Vår nästa idé är en vackert skisserad tatueringsdesign av blommor. Detaljerna är så otroliga att de ser ut som att blommorna är ritade på ett pappersark snarare än att de är färgade på huden. Designen är bara av två blommor som hänger ner från en liten stjälk, som sträcker sig längs kragen, men skuggorna får designen att se enastående bra ut.

 1. Röd ros

På bilden placeras en tatuering av en ganska stor röd ros strax under kragen. Så, ja, det är inte riktigt PÅ kragen och mer på axeln, men rosens storlek är bara så stor att den faktiskt upptar huden från axlarna till precis under kragen. Rosedesignen här är av en ganska klassisk röd, medan bladen ger fler detaljer med vita linjer inuti.

 1. Landskap

Detta är en ganska intressant tatueringsdesign för ett krage, och det är verkligen inte så vanligt. Har du någonsin sett en tatuering av landformer? Det visar sig att de gör en ganska bra krage ben tatuering design också. Tatueringen här är inte lika komplicerad som några av de andra vi har sett hittills, men bildens egenhet är tillräckligt för att sätta detta i din lista över möjliga idéer för tatueringar med krageben.

 1. Höjande fågel

Vi har sett tatueringar av fåglar på kragens ben här i vår samling, men de är mestadels en grupp småfåglar. Denna nästa tatueringsdesign är lite annorlunda än dem eftersom den bara är en stor med sina vingar utspridda som att den skjuter i höjden. Det sker inte mycket skuggning i tatueringen, men konturerna är ganska bra.

 1. Hyllning

Denna nästa tatuering verkar vara en hyllning till någon. Kniven som trycks längs kragen är färgad och bladet är graverat med personens namn och hans födelse- och dödsdatum. Kragben är ett bra ställe att tatuera sig på om du planerar att hylla någon eftersom det också ligger mycket nära hjärtat.

 1. Orädd ros

För att ge en rosetatuering lite mer kant kan du lägga till ett ord på sidan, precis som hur det är gjort här på vår nästa tatueringsdesignidé. Ordet beskriver ganska mycket personen som bär tatueringen, och “orädd” är ett ganska bra ord för att beskriva sig själv. Naturligtvis kan du välja ett annat ord om du tror att det skulle passa dig bättre.

 1. Infoga offert, tack

Vet du inte vad du ska sätta på din tatuering? Varför inte få något liknande den här tatueringen på fotot? Medan de flesta människor tänker mycket efter vad de ska skriva på huden för en tatuering, lämnar denna nästa tatueringsidé i princip det till andra människor att bestämma vilket citat som ska passa bäst på hans hud. Även om det saknar de inspirerande citaten vi brukar se på kragens ben, ger det säkert en ganska humoristisk och kvick tatuering.

 1. Löv

Medan rosor och andra typer av blommor är populära val, kan bladen också se otroliga ut på kragen. Bladen här är på båda kragen, vilket gör en balanserad bild. När du tittar närmare på insidan av varje blad kan du se att deras enkelhet inte betyder att de saknar detaljer, tack vare skuggorna inuti.

 1. Unika karaktärer

Tidigare såg vi en tatuering med citat på ett annat språk, men de tecken som används finns fortfarande i alfabetet. Den här tar den idén ett snäpp högre med olika tecken inkråkade på kragen. Tatueringen är väldigt enkel, men mysteriet bakom vad den betyder håller den väldigt intressant.

 1. Origami

Origamis är ganska svårt att göra. Men om du inte är bra på att göra dem men ändå vill ha dem någonstans nära dig, varför inte bara bläcka dig själv med en origami -tatuering? Designen är av en fågel, en vanlig tatuering med krageben, men eftersom det är en origamifågel kan tatueringen anses vara mer unik än vissa.

 1. Mig & Du

Denna tatuering säger mycket. De två orden är mycket grundläggande och mycket vanliga, men effekten är något annat. Det är en kraftfull tatuering som säger en hel del om styrkan i ett förhållande, vilket förhållande som helst. Du kan ha den här typen av tatueringar på ett annat språk men ändå av samma betydelse.

 1. Tvåfoders manus med fjärilar

Den här tatueringsidén med krageben är också skriven i ett manus, men det är inte en enfodrad. Placeringen av tatueringen ligger inte precis på kragbenet, men det är ganska nära. Linjen, eller linjerna snarare, är accentuerad med tre små svarta fjärilar som är enkla men ganska fina.