Bästa tatueringsstartpaket

Få det perfekta tatueringsutrustningen för att starta din tatueringskarriär med vår ultimata guide till de bästa startpaketen på marknaden.

tatueringsstartkit

Vid ett tillfälle var tatuering något rynkat och var en ganska nischad sysselsättning. Under de senaste åren har dock fler människor än någonsin tidigare insett skönheten i kroppskonst och letar efter högkvalitativa tatueringar som speglar deras personlighet och smak.

Detta har skapat en lukrativ möjlighet för alla som har konstnärliga färdigheter att utvecklas. Kroppskonstindustrin är fylld med några av de mest fantastiska konstnärerna och kreativa människorna på planeten.

Om du är redo att bli en professionell tatuerare måste du ha rätt utrustning för att hjälpa dig komma igång. Det finns massor av tatueringsstartpaket på marknaden idag, men som hjälper dig att ta tag i grunderna?

Att hitta den bästa tatueringsmaskinen för nybörjare är viktigt om du ska få igång din tatueringskarriär på bästa sätt.

Det bästa tatueringsstartpaketet innehåller allt du behöver för att börja träna din konst och finslipa dina färdigheter.

I den här guiden har vi valt ut några fantastiska startpaket som hjälper dig att starta din framgångsrika karriär som tatuerare.

tatuerare som använder tatueringspistol

Köpguide: Att välja rätt verktyg

Att välja ett tatueringssats för nybörjare är inte alltid så enkelt som det låter. Med många olika alternativ på marknaden idag kan det vara utmanande att veta vilket som innehåller allt du behöver för att komma igång.

Om du vill undvika att göra ett dyrt misstag behöver du en pålitlig köparguide och det är därför vi är här för att hjälpa.

När det gäller att välja rätt tatueringssats för en nybörjare måste du veta exakt vilka komponenter du behöver inkludera:

 • En pistol – pistolen är möjligen den viktigaste föremålet i ditt nybörjar -tatueringssats. Pistolen säkrar nålarna och levererar rörelsen som stansar bläck i huden. Att välja en pistol av god kvalitet som är hållbar, konstruerad av starka material och lätt att underhålla och hantera är av största vikt.
 • Förbrukningsartiklar – när du tatuerar kommer du att använda förbrukningsmaterial som nålar och tatueringstips. Dessa måste ingå i alla bra startpaket. Se till att kontrollera kvaliteten på nålarna och tatueringstipsen samt strömförsörjningskvaliteten.
 • Lagring – det finns massor av känsliga föremål som ingår i de bästa tatueringsstartpaketen. Nålar kan också förorenas om de förvaras dåligt. Det är därför det är mycket viktigt att se till att satsen kommer med en väska för att göra transport och förvaring säker och enkel.

Tatueringsmaskinstyper

Det finns tre typer av tatueringsmaskiner på marknaden idag – modellerna Rotary, Coil och Pneumatic. Så, vilket är bäst för en ny tatuerare?

Rotary Machines

En roterande tatueringsmaskin kan vara enkel, men den erbjuder en mängd fördelar. Många av dem kan utföra alla de olika funktionerna som är involverade i tatueringar som färgning, foder och skuggning. Låt oss ta en titt på fördelarna och nackdelarna med denna maskintyp.

Fördelar:

 • Användarvänlig
 • Tyst
 • Lätt att justera
 • Praktiskt taget ingen vibration
 • Mångsidig
 • Genomgående jämn gång
 • Billiga reservdelar
 • Lågt underhåll
 • Lämplig för fyllning och färgning
 • Liknande känsla som en bläckpenna
 • Lättvikt
 • Lätt att hantera
 • Prisvärd pris

Nackdelar:

 • Inte lika hållbar som andra modeller
 • Långsammare än andra typer av tatueringsmaskiner
 • Foder kan vara hårdare med en roterande maskin

Spolmaskiner

Tatueringsmaskinen med två spolar är den vanligaste typen på marknaden idag, men det finns också trippel- och enkelspole-modeller. Fördelar och nackdelar med denna maskintyp är följande:

Fördelar:

 • Lätt att reglera hastighet och effekt
 • Lätt att byta och anpassa delar
 • Prisvärd prislapp
 • Tyngre – hjälper till att förbättra kontrollen
 • Hög prestanda och kraft
 • Perfekt för längre tatueringar

Nackdelar:

 • Bullriga att använda
 • Kräver mer justeringar och underhåll än en roterande maskin

Pneumatiska maskiner

Dessa maskiner drivs med en luftkompressor. De erbjuder liknande fördelar med roterande maskiner, men de är dyra. Det är därför de sällan ses i bruk.

Måla för tatueringar

Toppfunktioner att leta efter i tatueringsstartpaket

Om du inte är säker på var du ska börja när det gäller att leta efter ett tatueringsstartpaket, här är några av de främsta funktionerna att tänka på när du fattar ditt beslut:

 • Vapen – hur många vapen levereras i satsen? Du måste kontrollera hur många vapen som levereras för att avgöra bästa valuta för pengarna. Vissa kit levererar bara en pistol, medan andra kan leverera så många som 9!
 • Material – du vill välja en tålig tatueringspistol som är lätt att hantera. Vissa är gjorda av aluminium, andra av rostfritt stål eller till och med gjutjärn. Du måste tänka på vikten av pistolen.
 • Bläck – vissa kit kommer inte med några bläck medan vissa kommer att leverera upp till 54! När bläck levereras har du allt du behöver för att komma igång, men se till att det är högkvalitativt bläck så att deras livskraft förblir efter användning. Se också till att det finns lock på bläcket eftersom detta kommer att säkerställa en sömlös applikation. Glöm inte att kolla in vår guide till de bästa tatueringsfärgerna som finns.
 • Fot pedal – tatuering behöver dina händer för att vara fria. En fotpedal är därför viktig så att du kan göra justeringar utan att behöva använda händerna.
 • Strömförsörjning – en strömförsörjning är en viktig komponent i ditt starttatueringssats. Du måste se till att du har en högkvalitativ strömförsörjning som ger konsekvent och smidig ström.
 • Rör Och Nålar -du måste välja mellan återanvändbara nålar som kräver sterilisering eller engångsnålar som inte kräver att du köper någon steriliseringsutrustning.
 • Biohazard -behållare – Ett överraskande antal människor som börjar på sin tatueringskarriär kastar bara bort använda nålar med det vanliga papperskorgen men detta är mycket farligt. Du bör därför se till att du har en lämplig biologisk riskbehållare så att använda nålar kan hanteras på ett säkert sätt.
 • Sterila handskar – ditt tatueringsstartkit bör levereras med sterila engångshandskar av latex så att du kan vara säker när du arbetar.

Även om det kan vara frestande att klippa hörn och minska dina initiala startkostnader genom att välja det billigaste tatueringsstartpaketet du kan hitta, bör du verkligen se till att du överväger kvalitet först över priset.

Om du sänker kostnaderna i detta skede kommer du att få en sämre produkt som snabbt går sönder eller ger dåliga kvalitetsresultat från din tatuering.

Var noga med att tänka på både kvaliteten på materialen och de olika produkter som ingår i satsen. Du bör se till att du väljer ett kit som innehåller allt du behöver för att komma igång så att du kan få bästa möjliga inträde i din nya karriär.

De bästa startpaketen för nya tatuerare

Enligt vår mening är dessa fyra av de bästa tatueringsstartpaketen på marknaden idag.

Dragonhawk Complete Tattoo Kit * Vår toppval *

Dragonhawk är ett toppnamn inom tatueringsindustrin och är känt för sina högkvalitativa produkter. När du väljer det här tatueringssatsen kan du vara säker på att du kommer att välja en hållbar startset som har tillverkats i professionell design.

Trots sin högkvalitativa konstruktion är detta ett överraskande prisvärt kit som levereras med allt du behöver för att komma igång.

Sex tatueringsmaskiner med spole levereras med detta Dragonhawk -startpaket – tre avsedda för foder och tre avsedda för skuggning, så detta kommer att säkerställa att du kan öva på alla väsentliga färdigheter.

Alla är gjorda av starkt gjutjärn för att säkerställa en lång livslängd och ännu bättre magnetisk och elektrisk konduktivitet. Det kan inte vara enklare att göra släta linjer och ge färgglada skuggor.

Du skulle tro att gjutjärnskonstruktionen av vapnen skulle göra dem tunga, men de är ganska lätta och lätta att hantera. Och tack vare den låga vibrationsnivån de producerar kommer du att kunna arbeta under längre perioder utan att din hand tröttnar. De har också stilfullt utformats så att de ser lika bra ut som de känns i din hand.

USA-tillverkade bläck som levereras med detta kit är släta och levande samt veganvänliga. Samtidigt har strömförsörjningen inbyggt läckage och kortslutningsskydd så att du kan njuta av mer kraft, stabilitet och säkerhet när du tatuerar.

Den här uppsättningen kommer också med övningshud, en snörlina, en fotpedal, grepp, tips, nålar och överföringspapper samt ett förvaringsfodral.

Fördelar:

 • Lätt och lätt att hantera
 • Högkvalitativt USA-tillverkat levande bläck
 • Inbyggt skydd i strömförsörjningen
 • 6 maskiner levereras för både foder och skuggning

Nackdelar:

 • Bäst bäst för nybörjare än för proffs

Slutsats – enligt vår uppfattning är detta en av de mest kompletta tatueringsstartpaketen på marknaden idag. Du har allt du behöver för att utöva din konst till hands.

GRINDER Tattoo Kit Av Pirate Face Tattoo

Även om detta kit är kostnadseffektivt, kommer det med allt du behöver för att komma igång, inklusive fyra tatueringspistoler som är hållbara, enkla att använda och har specialiserade mönster för skuggning och konturer. Även om de är väl utformade och tillverkade av högkvalitativa material är tatueringspistoler överraskande lätta så att de inte tröttnar ut dig, även när du använder dem under längre perioder.

Detta kit levereras också med sju flaskor med högkvalitativt bläck som är levande och tillverkat av säkra icke-irriterande ingredienser. En av komponenterna som levereras med detta kit är övningshud, så du kommer att kunna komma igång med att skapa mönster på syntetisk hud utan att behöva använda din egen kropp som din duk!

Fotpedalen som följer med detta kit säkerställer att du kan fortsätta fokusera på din tatuering utan att behöva oroa dig för att göra justeringar med dina händer. Naturligtvis får du också sterila engångshandskar också, så att du kan vara säker när du arbetar.

Du får 50 sterila nålar med detta kit i olika storlekar så att du kan skapa invecklade mönster utan problem samt 100 sterila bläckkoppar. Som en extra fördel får du en instruktions -DVD och ett instruktionshäfte som hjälper dig att komma igång.

Fördelar:

 • 4 tatueringspistoler levereras för kontur och skuggning
 • Sterila koppar och nålar levereras
 • Bärväska medföljer
 • 7 flaskor med icke-irriterande levande bläck levereras
 • Fullständiga instruktioner följer med uppsättningen

Nackdelar:

 • DVD: n är inte av bästa kvalitet

Slutsats – enligt vår mening är detta ett värdefullt kit för nya tatuerare. Häftet och DVD: n som följer med hjälper dig att komma igång på bästa möjliga sätt.

Solong Tattoo Complete Starter Tattoo Kit

Detta kit är utrustat med två professionella tatueringsmaskinpistoler, ett för skuggning och ett för foder. Detta kommer att säkerställa att du kan ta tag i de grundläggande teknikerna för tatueringar redan från början. Den levereras också med en digital LCD-strömförsörjning samt en klippsladd och fotpedal så att du kan njuta av fördelarna med handsfree-tatuering.

Sortimentet av bläck som följer med detta kit är särskilt imponerande. Det finns inte mindre än 54 fullfärgsövningsbläck, så du kommer att bli bortskämd med val när det gäller att skapa levande mönster.

Av alla startpaket på marknaden levererar den här ett mycket större utbud av färger än de flesta av sina konkurrenter, så om du letar efter den ultimata mångsidigheten och flexibiliteten från ditt köp kommer du att bli imponerad av detta kit.

Det finns också 50 tatueringsnålar, 10 tatueringsgrepp, 60 tatueringstips och 100 bläckkoppar som medföljer detta kit samt en pappersmanual och en gratis flaska svart bläck. Du får också återanvändbar dubbelsidig övningshud och sterila engångshandskar. Kort sagt, du har allt du behöver för att komma igång direkt.

Du kan läsa mer om detta kit i vår fullständiga recension.

Fördelar:

 • 2 pistoler levereras – en för skuggning och en för foder
 • Ett brett utbud av färgglada bläck levereras
 • Övningshuden levereras med detta set
 • Fotpedal ingår
 • Ett komplett utbud av tillbehör inklusive engångshandskar, handtag och bläckkoppar levereras

Nackdelar:

 • Bläcket är något tunnare än det som medföljer andra kit

Slutsats – enligt vår mening gör utbudet av bläck som medföljer detta kit det till ett utmärkt alternativ för nya tatuerare som vill ha mycket variation i sina färger.

4. Komplett kit för DragonHawk Starter

DragonHawk -märket, som vi redan har nämnt, är ett av de mest pålitliga i branschen och har en förmåga som går tillbaka till två decennier. Detta startpaket kommer inte att göra dig besviken, inklusive allt som en nybörjare tatuerare behöver för att lära sig grunderna direkt ur lådan.

Du kommer att ha alla de nödvändiga förnödenheterna i den här uppsättningen, inklusive nio olika tatueringsmaskiner tillverkade av högkvalitativt järn. Ytbehandlingen som dessa maskiner har fått ger dem ett attraktivt utseende medan deras lätta design gör att de är lätta att hantera. De producerar också minimala vibrationer så att din hand inte tröttnar under långa perioder av användning.

Immortal-bläcket som levereras med detta kit är slät, konsekvent, levande och veganvänlig. Det finns också 50 nålar som medföljer detta kit som har steriliserats och förpackats individuellt för fullständig säkerhet.

Som du kan förvänta dig kommer en strömförsörjning med detta kit som har inbyggt läckage och kortslutningsskydd för en säkrare och kraftfullare tatuering. Alla viktiga tillbehör levereras också med detta kit, inklusive övningshud, justeringsverktyg, stålhandtag och spetsar, bläckkoppar och en fotpedal som har en praktisk klämlina.

Fördelar:

 • 9 tatueringsmaskiner med järnkonstruktion
 • 50 sterila nålar levereras
 • Strömförsörjning har inbyggda säkerhetsskydd
 • Veganvänligt, slätt USA-tillverkat bläck levereras
 • Snygg design

Nackdelar:

 • Bäst för nybörjare – kanske inte tillräckligt avancerade för professionella tatuerare

Slutsats – detta är en av de mest prisvärda startpaketen för kompletta nybörjare tack vare utbudet av artiklar som den innehåller.

Att välja rätt tatueringsstartpaket

Om du är redo att välja rätt tatueringsstartpaket för dig, bör den här köparguiden och dispositionen över de fyra bästa produkterna på marknaden idag peka dig i rätt riktning.

Kom ihåg att vara mycket uppmärksam på kitets kvalitet och dess pris-du får verkligen vad du betalar för när det gäller tatueringsstartpaket, och om du vill säkerställa hållbarhet och ett högkvalitativt resultat kommer du måste välja ett pålitligt kit från ett välrenommerat märke, annars kommer dina mönster att lidas och du måste byta ut ditt kit mycket snabbare än du förväntat dig.

Även om alla de fyra startpaket som vi har nämnt här skulle göra ett utmärkt val för en nykomling till tatuering, tror vi att det övergripande valet är DragonHawk Complete Tattoo Kit.

Kommer komplett med absolut allt du behöver för att komma igång, det hjälper nybörjare att ta tag i alla grundläggande tekniker som de behöver när de lär sig om sin nya konst. Det kommer också från ett av de bästa märkena i branschen idag, så att du kan vara säker på dess hållbarhet och kvalitet.