Parhaat tatuointivammat

Ota selvää parhaista saatavilla olevista tatuointipuhdistusvoiteista, mukaan lukien niiden käyttäminen pitkäkestoisimman vaikutuksen saamiseksi ja mikä niistä on suosituin valikoimamme markkinoilla

tatuoinnin tekeminen

Toimittajan huomautus: Selvyyden vuoksi emme ole koulutettuja lääketieteen ammattilaisia. Tämä artikkeli ja sen sisältö ovat vain mielipiteemme, eivätkä ne saa korvata lääkärin neuvoja.

Tarvitsetko niitä todella?

Mikään ei ole aivan uuden musteen kaltaista, mutta saadaksesi tuon uuden tatuoinnin sinun on ensin kohdattava kipu. Ei voi välttyä siltä, ​​että tatuoinnit voivat satuttaa melko paljon, vaikka olisit jyrkkä, lihaksikas joukko.

Kivun ennakointi voi riittää estämään monia ihmisiä ottamasta tatuointia, etenkin ensikertalaisia. TV-tatuointiohjelmat, jotka sieppaavat jokaisen huulien puremisen hetken, eivät auta, paljastavat kaikki grimassit, kun henkilö puristaa hampaitaan ja yrittää päästä läpi kokemuksesta.

Tatuointiin liittyy neuloja, jotka tunkeutuvat ihoon, ja joissa on tietysti miljoonia hermopäätteitä, jotka saavat kipua, jotta saat kamalan tunteen, että sinua pistetään voimakkaasti terävällä esineellä.

Mutta voisiko olla helpompi tapa saada tatuointi joutumatta kestämään niin paljon kipua? Jos kaipaat tatuointia, mutta kipu pelottaa liikaa, meillä voisi olla ratkaisu. Numbing voiteet ovat saamassa suosiota ja voivat auttaa himmentämään ihon tunteita, mikä tekee tatuoinnista paljon helpompaa kestää.

tatuoija käyttäen tatuointipistoolia

Emme tietenkään väitä, että tatuoinnit eivät koskaan satuta ollenkaan edes pienellä avulla. Kuitenkin, kun käytät tukahduttavaa voidetta, saatat huomata, että se ei todellakaan ole niin paha. Itse asiassa, jos tatuoit olkapäälle tai vasikan lihakselle tai muulle vähemmän herkälle alueelle, sinulla voi olla onni rekisteröidä tuskin asia.

Kuulostaa hyvältä? Numbing voiteet voivat varmasti ottaa reunan pois kipusta ja antaa sinun omaksua tatuoinnin kokemuksen. Mutta odota hetki! Ennen kuin lähdet kiirehtimään nappaamaan vahvinta tunnottavaa voidetta, on tärkeää tietää, ettet voi käyttää niitä kaikkia. Joitakin tunnottomia voiteita ei ehdottomasti pitäisi käyttää tatuointeihin, ja muutamat voivat jopa tuhota arvokkaan musteesi.

Jos tunnet olosi hämmentyneeksi, autamme sinua tässä kattavassa oppaassa markkinoiden parhaista tatuointipuhdistusvoiteista. Tutustu alla oleviin tietoihin ja löydät kaiken mitä sinun tarvitsee tietää.

tatuointi tehdään käsivarteen

Kuinka ne toimivat

Numbing voiteet voivat kaikki näyttää melko samalta ensi silmäyksellä. Loppujen lopuksi puristat mölyn ulos, levität sen ihollesi ja odotat tunnottomuuden alkamista. Ei se varmasti ole sen monimutkaisempaa?

Saatat yllättyä huomatessasi, että saatavilla on erilaisia ​​nukuttavia voiteita, jotka toimivat eri tavoin. On hyödyllistä tietää ero, koska saatat huomata, että yksi tyyppi on sinulle tehokkaampi kuin toinen.

Tatuointeihin on olemassa kolme päätyyppiä: Ne vaikuttavat kehon kipureseptoreihin, mutta jokainen niistä eri tavalla. Tässä nopea yhteenveto kaikista kolmesta:

Hermojen salpaajat

Paikallispuudutteet ovat eräänlainen hermosalpaaja, jolloin ihoalue tuntuu täysin tunnottomalta lääketieteellisten toimenpiteiden suorittamiseksi. Sairaaloissa käytetyt lääkkeet annetaan yleensä injektiona, jolloin pienet leikkaukset voidaan tehdä ilman, että potilas tuntee mitään!

Jotkut tatuointia tukahduttavat voiteet ovat myös hermosalpaajia, mutta kaupallisesti saatavia käytetään paikallisesti eikä ruiskutettuna. Ne toimivat minimoimalla aivoihin lähetettävien kipusignaalien määrän, mikä vähentää epämukavuutta.

Paikalliset hermosalpaajat eivät ole täysin tehokkaita estämään kipua, koska ne eivät pysty täysin poistamaan aivoihin lähetettäviä viestejä. Ne ovat erittäin hyviä poistamaan kipua, mutta koska hermot toimivat edelleen normaalisti yksin käytettynä, on tavallista, että kipua esiintyy edelleen.

Tästä syystä hermosalpaajia käytetään usein yhdessä hermovaurioiden kanssa yhdistelmävoiteessa.

tatuoija piirtää tatuoinnin

Hermojen kuolleet aineet

Kuten olemme jo selittäneet, hermosalpaajat yrittävät heikentää aivoreittejä estäen kipuviestin pääsemästä läpi. Hermonvaimentimet käyttävät eri lähestymistapaa estäen hermoja toimimasta lainkaan.

Koska hermovaimentimet estävät hermojen toiminnan, ne voivat olla uskomattoman tehokkaita kivun lievittämisessä. Tämä voi kuulostaa periaatteessa täydelliseltä, mutta todellisuudessa ne eivät estä kaikkea kipua. Syynä tähän on se, että tämäntyyppinen voide ei voi tunkeutua tarpeeksi syvälle ihon kerroksiin.

Tatuoijan neulat ylittävät pintatason ja laukaisevat dermiksen sisällä olevat hermot. Tämä on syvempi ihokerros, ja paikalliset hermovauriot eivät vaikuta sisäisiin hermoihin.

Tästä syystä hermosalpaajia lisätään tyypillisesti hermovaimentimiin yrittäen estää kivun havaitsemisen molemmilla tavoilla.

 

Vasokonstriktorit

Kolmannen tyyppinen voide ei toimi teknisesti suoraan kipulääkkeisiin, mutta sillä voi silti olla merkittävä vaikutus. Vasokonstriktorit ei turruta ihoasi, mutta aiheuttaa verisuontesi supistumisen. Tämä paitsi hidastaa kemikaalien imeytymistä, myös pienentää veren virtausta.

Verisuonia supistavia aineita käytetään usein sairaaloissa paikallispuudutteiden kanssa, koska ne estävät lääkkeen leviämisen ympäri kehoa. Rajoittamalla veren virtausta halutulle alueelle jää enemmän kipulääkkeitä.

Ne toimivat tunnottomien voiteiden kanssa samalla tavalla, jolloin vaikutus kestää kauemmin. Tämä auttaa yksilöitä pysymään kivuttomina pidempään tatuoinnin aikana.

Vähentynyt verenkierto on satunnainen, mutta hyödyllinen vaikutus, jolloin tatuointikohdan verenvuoto vähenee.

tatuoija-holding-tatuointi-ase

Ostajan opas

Nyt kun tiedät, miten erilaiset tunnottomat voiteet toimivat, kiinnitämme huomioni ostamiseen. Parhaan ihon tunnottomuuden löytäminen tatuointeihin riippuu monista tekijöistä.

Useimpia tunnottomia voiteita ei ole luotu erityisesti tatuointeja varten. Sen sijaan ne ovat lääkevoiteita, jotka tukahduttavat alueen ja ovat yhteensopivia monenlaisiin käyttötarkoituksiin, mukaan lukien tatuoinnit. Muita syitä, jotka voivat aiheuttaa tunnottoman voiteen käyttöä, ovat kosmeettiset toimenpiteet, lävistykset, hammashoito, lääketieteelliset toimenpiteet ja optinen kirurgia.

Kuten olet nähnyt yllä olevasta osasta, voiteiden toiminta vaihtelee suuresti ja joillakin on parempi vaikutus kuin toisilla. Vaikka kaikki tunnottomat voiteet vähentävät ihon tunteita, niiden sisältämät ainesosat voivat olla hyvin erilaisia.

Sivuvaikutukset

Vaikka et todennäköisesti löydä tuotetta, joka on kehitetty vain tatuointeihin, on kuitenkin tärkeää tarkistaa, että se on yhteensopiva. Jos tunnetonta voidetta käytetään ilman tatuointeja, se voi aiheuttaa epämiellyttäviä sivuvaikutuksia ja vaikuttaa musteeseesi. Jotkut tavoista, joilla se voi vaikuttaa sinuun, ovat:

 • Alueen tunnottomuus jättää sinut käsittelemään tuskallista tatuointia
 • Ihon ärsytys, joka aiheuttaa lisämukavuutta sekä tatuoinnin aikana että sen jälkeen
 • Estä tatuointimusteen imeytyminen ihoon oikein, jolloin saat epätasaista ja huonolaatuista muotoilua

Joissakin tapauksissa, jos tatuoija huomauttaa, että olet käyttänyt yhteensopimatonta puuttuvaa voidetta, he voivat kieltäytyä suorittamasta toimenpidettä edellä mainituista syistä.

Vaikka käytät oikeaa voidetta, sivuvaikutukset voivat kehittyä. Suuressa järjestelmässä ne ovat yleensä melko harvinaisia ​​ja yleensä vain yksilöiden, joilla on erityisen herkkä iho. Toinen taustalla oleva ihovalitus tatuoinnin ottamishetkellä voi olla toinen riskitekijä.

Kun haittavaikutuksia ilmenee, ne ovat yleensä itsestään rajoittavia ja häviävät nopeasti. Kuitenkin, jos luulet, että saatat olla vaarassa saada haittavaikutuksia puuttuvaan voiteeseen, kannattaa aina keskustella lääkärisi kanssa etukäteen.

Saatat kokea haittavaikutuksia heti voiteen levittämisen jälkeen tai viivästyneenä vaikutuksena. Sinun pitäisi huomata, että kaikki ei-toivotut vaikutukset häviävät korkeintaan 1-2 päivän kuluessa.

Jos käytät liian paljon turvotusvoidetta etkä noudata ohjeita, sivuvaikutukset voivat olla paljon pahempia. Joissakin tapauksissa ne voivat olla jopa vakavia. Jos epäilet kärsiväsi muusta kuin pelkästä ihoärsytyksestä, hakeudu heti lääkärin hoitoon.

Yleisimmät haittavaikutukset, joita saatat kokea, ovat:

 • Punoitus
 • Turvotus ja tulehdus
 • Lievä ihon ärsytys
 • Kutina
 • Pistely tai polttava tunne voiteen levityskohdassa.

tatuoija antaa tatuoinnin

Tehokkuus

Numbing voiteet on myyty suuria määriä vuosien varrella ja hyvästä syystä: ne toimivat. Kaikkien keho toimii samalla tavalla, joten ei ole mitään syytä nukuttaa voiteita toimimatta ollenkaan.

Kuitenkin, vaikka tunnottomat voiteet vaikuttavat kaikkiin, tehokkuus vaihtelee suuresti. Eri hermorakenteilla, vaihtelevalla ihon paksuudella ja henkilökohtaisilla herkkyyksillä tunnottomalla voiteella on erilainen vaikutus kaikkiin sitä käyttäviin..

Tekijä eri vahvuuksilla ja eri ainesosavalikoima, eikä ole vaikea ymmärtää, miksi nukuttavien voiteiden ei taata toimivan täysin.

On tärkeää olla realistinen siitä, kuinka tehokas kerma todennäköisesti on. Monet ihmiset ostavat turvotusvoidetta siinä toivossa, että se jäädyttää alueen kokonaan ja jättää heidät ilman epämiellyttäviä tuntemuksia tatuoinnin aikana.

On reilua sanoa, että olisi hyvin epätavallista, että yksinkertainen voide hävittäisi kaikki epämukavuuden palaset, mutta valtaosalle käyttäjistä ne vähentävät kipua merkittävästi ja tekevät toimenpiteestä paljon helpompaa sietää.

muste tatuointeihin

Voiteen levittäminen

Ihon alueen tulee olla puhdas ja vapaa öljystä ja roskista, ennen kuin levität turvotusvoidetta. Tämä varmistaa maksimaalisen tehokkuuden ja antaa voiteen imeytyä kunnolla ihoon.

Ennen kuin puristat voiteen ulos, käytä pari vedenpitäviä käsineitä. Tämä estää kätesi ja sormesi tunkeutumasta sitä levitettäessä.

Ohjeet eivät välttämättä määrittele tätä osaa, mutta on hyvä kääriä alue tunnottomalla voiteella muovikelmuun. Tämä tuottaa lämpöä, jonka ansiosta kerma toimii tehokkaammin.

Huomaat, että kerma alkaa toimia lähes välittömästi, joten älä käytä sitä liian kauan ennen kuin aiot ottaa tatuointisi. Ei ole mitään hyötyä, jos annat sen imeytyä ihoon pidempään ennen tatuointia, ja jos odotat, tunnoton vaikutus voi alkaa kulua liian aikaisin.

Ennen kuin käytät levittävää kermaa, on hyvä tarkistaa tatuoijaltasi, onko heillä erityisiä sääntöjä. Jotkut sallivat vain nukuttavaa voidetta, joka on ostettu studiosta, koska he haluavat varmuuden työskennellä vain tuttujen tuotteiden kanssa.

Jotkut tatuoijat eivät salli turruttavien voiteiden käyttöä lainkaan. Jos tämä on sinulle tärkeää, etsi ympärillesi toinen tatuoija, koska monet sallivat voiteen käytön. Yritä välttää glyseriinipohjaisen tuotteen ostamista, koska se tekee ihosta liukkaan ja tatuoijat saattavat olla haluttomia.

Lopuksi: muista, että numerovoiteet on suunniteltu käytettäväksi ennen tatuointia. Saatat olla hieman kipeä jälkeenpäin, mutta älä houkuttele vähentämään epämukavuutta tunnottoman voiteen avulla. Se voi reagoida ihon kanssa ja aiheuttaa raskasta tulehdusta tatuoinnin ympärille sekä heikentää paranemisprosessia.

 

Suositellut tatuointipuhdistusvoiteet

Jos tarvitset jotain kivun lievittämiseen, suosittelemme tutustumaan tarkemmin johonkin näistä ihon kipulääkkeistä.

 1. Ebanel 520 Topical Numbing Cream kipulääke

Tämä Ebanelin ajankohtainen turvotusvoide on yksi markkinoiden myydyimmistä tuotteista ja hyvästä syystä. Se sisältää suurimman määrän lidokaiinia, joka voidaan laillisesti ostaa tiskiltä Yhdysvalloissa, 5%, mikä antaa sille tehokkaimman lyönnin, joka löytyy mistä tahansa tunnottomasta voiteesta.

Joillakin lidokaiinivoiteilla on epämiellyttävä haju, mutta tämä on lähes täysin hajuton. Se ei myöskään ole rasvainen, joten se ei ärsytä tatuoijaasi, kun he yrittävät käsitellä ihoasi sen jälkeen.

Se imeytyy ihoon hyvin nopeasti ja imeytyy hyvin parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Tämä johtuu osittain erityisestä kaavasta, joka ei ainoastaan ​​auta sitä alkamaan toimia nopeasti, vaan myös parantaa lidokaiinin tehoa.

Ebanel 520 alkaa toimia 2-3 minuutin kuluessa levityksestä ja saavuttaa huipputehokkuutensa noin 25 minuuttia myöhemmin. Tämä tekee siitä erittäin nopeasti toimivan voiteen verrattuna joihinkin muihin markkinoilla oleviin.

Tummavaikutus kestää noin tunnin sen jälkeen, kun se on saavuttanut huippunsa, mutta sitä voidaan käyttää turvallisesti jopa 6 kertaa 24 tunnin aikana.

Käyttäjien arviot Ebanel 520: sta ovat olleet erinomaisia ​​ja tehokkaita. Jotkut käyttäjät ovat huomanneet, että tunnottomuuden tunne kestää useita tunteja, riittävän kauan kattamaan tyypillisen tatuointikokemuksen.

Lidokaiinin ohella löydät tavanomaisen valikoiman turvallisia ainesosia ilman myrkyllisiä kemikaaleja. Jos jostain syystä et ole täysin tyytyväinen vaikutukseen, Ebanelilla on erinomainen kokemus asiakaspalvelusta, ja se tarjoaa kermanväristä hyvitystä.

Mitä ajattelemme: Tämä on hyvin hinnoiteltu kerma, mutta älä anna hintalappun hämätä sinua, se on yhtä tehokas kuin muut kalliimpia tunnottomia voiteita. Tämä on yksi markkinoiden suosituimmista turvotusvoiteista, emmekä ole yllättyneitä. Huippumerkit kaikin puolin.

 

 1. Super Numb Anesthetic Skin Numbing Cream

Toinen suosittu nukuttava voide, Super Numb, on myös valmistettu 5% lidokaiinista aivan kuten edellinen Ebanel 520. Huolimatta siitä, että sillä on sama vahvuus lidokaiinia, tämä voide ei ole aivan yhtä vahva eikä kestä niin kauan.

Tämä johtuu osittain siitä, että erityistä imeytymistekniikkaa ei ole, joten voiteen vaikutukset alkavat kulua nopeammin. Virallisessa kuvauksessa sanotaan, että iho tunnetaan 3-4 tunniksi, mutta useimmat käyttäjät ilmoittavat, että se on tehokas vain 1,2-2 tuntia.

Super Numb on vesipohjainen turvotusvoide, joten se ei jätä rasvaista jäännöstä tatuoijallesi liukumaan. Tämä on yksi syy siihen, miksi tämä on nukuttava voide, jota suositellaan käytettäväksi tatuoinneissa.

Täyden vaikutuksen saamiseksi on hyvä käyttää voidetta vähintään tunti ennen tatuointia ja peittää alue muovikelmulla. Jos pyydät tatuoijaa paljastamaan vain sen osan, jonka parissa he työskentelevät koko alueen sijasta, voit pidentää tunnottomuutta. Kun se on purettu ja kerma on pyyhitty pois, kello alkaa laskea alas.

Tämä turvotusvoide on erittäin halpa, mutta putki on muita pienempi. Kerma on myös levitettävä melko paksuun, jotta se toimisi kunnolla. Yksi 30 g: n putki peittää ihoalueen, jonka koko on 6 ”x 6”, joten saatat tarvita useamman kuin yhden, jos sinulla on suuri tatuointi.

Mitä ajattelemme: Tämä on erinomainen turvotusvoide aluksi. Se toimii hyvin useimmille, eikä hintalappu vahingoita pankkitiliäsi. Se ei ole ihanteellinen suuremmille alueille, koska se voi tulla paljon kalliimmaksi ja vaikutus voi kulua liian nopeasti.

 

 1. UltraNumb Anesthetic Skin Numbing Cream

Tämä on pieni amme tunnottavaa kermaa, vain 10 g. Siksi, jos teet vain pienen tatuoinnin tai haluat kokeilla ihon turpoavaa voidetta ennen kuin maksat suuremman putken, tämä on edullinen kokeilla.

Jokainen 10 g: n amme kattaa noin 4 x 4 tuuman kokoisen alueen. Verrattuna Super Numbiin tämä kerma menee paljon pidemmälle, joten se on budjettiystävällinen valinta jopa suuremmille alueille.

Sinun on haettava huomattavasti ennen suunniteltua tatuointia parhaan tuloksen saamiseksi. Levitä yksi kerros ja aloita sitten hieronta hyvin ihoon – älä unohda käyttää käsineitäsi! Tämän jälkeen voit levittää lisää, jolloin muodostuu toinen paksu kerros ennen käärimistä muovilla ja jätetään noin kahden tunnin ajaksi.

Tämä luo tehokkaimmat tulokset ja huomaat, että alue tuntuu miellyttävän tunnottomalta. Tulokset ovat voimakkaita ja pitkäkestoisia, joten voit valita kivuttomat tatuoinnit 3-4 tunniksi. Aivan kuten Super Numb, saat kestävimmät tulokset, jos tatuoija purkaa ihon pikkuhiljaa sen sijaan, että paljastaisi koko alueen alusta.

Voide ei ole rasvainen ja sopii hyvin tatuointeihin, lävistyksiin ja muihin esteettisiin sovelluksiin, kuten vahaus.

Mitä ajattelemme: Tämä kerma tarjoaa erinomaista vastinetta ja säästää rahaa tehokkuudesta tinkimättä. On tärkeää noudattaa sovellusohjeita oikein, jos haluat parhaan puutteellisen vaikutuksen, mutta kun se tehdään oikein, tulokset ovat erinomaisia.

 

Johtopäätös

Edellä mainitut kolme tuotetta ovat markkinoiden suosituimpia, mutta mikä niistä on paras tunnottomuus?

Ne ovat kaikki edullisia, joten sinun ei tarvitse tuhlata budjettiasi välttääksesi epämukavuutta tatuoinnin aikana, mutta jos säästäminen on etusijalla, UltraNumb-potti todennäköisesti vain reunustaa sitä. Sinun on kuitenkin valmistauduttava hyvissä ajoin ja annettava vähintään kaksi tuntia, jotta se imeytyy kunnolla.

Jos teet hiukan omaa tutkimustasi, saatat löytää joitain käyttäjiä, jotka väittävät, että nämä tatuointikammojen voiteet eivät toimi. Näyttää siltä, ​​että ne voivat olla hyvin riippuvaisia ​​käyttäjästä. Muista seurata ohjeita huolellisesti ja katso, mitä he voivat tehdä sinulle.

Vaikka ne kaikki sisältävät 5% lidokaiinia, Ebanel 520: llä on vahvin ja kestävin vaikutus. Tämä johtuu erityisestä liposomikaavasta, joka auttaa sitä imeytymään helposti. Kaavan sisältämät kasvit auttavat myös lievittämään punoitusta ja estämään ihon tulehdusta.

Ebanel 520 on saatavana myös tatuointia tukahduttavana suihkeena, joka voi olla helpompi vaikeasti saavutettaville alueille. Tällä on sama teho ja pitkäkestoinen tunnottomuus kuin tunnottomalla voiteella.

Siksi meille Ebanel 520 on paras tatuointiin tarkoitettu tunnottava voide, joka tarjoaa kohtuuhintaisuutta ja tehokkaita tuloksia, jolloin voit nauttia kokemuksesta ilman tuskallista kipua.