150 egyedi csípő tetoválás minták és ötletek férfiaknak és nőknek

Csípő tetoválás bátor emberek preferálják, akik nem félnek megmutatni testüket. Szexi és lenyűgözőnek tűnik, különösen erős testen. Tudjunk meg többet a csípő tetoválásról és egyedi jellemzőiről.

A csípőre tetoválás előnye és hátránya

Ha kétségei vannak a csípő tetoválásával kapcsolatban, akkor össze kell hasonlítania az összes előnyt és hátrányt, ha esetleg megkapja. Először is nézzük a pluszokat:

 1. Elég hely van egy elég nagy dizájnhoz. Tehát szinte minden elképzelést megvalósíthat.
 2. Ez a fajta tetoválás hasznos lehet a felesleges súly elrejtésében, ami általában problémát jelent a lányok számára.csípő tetoválás

  csípő tetoválás ötletek

  csípő tetoválás

  csípő tetoválás ötletek

 3. A csípő tetoválása nagyon szexinek tűnik. csípő tetoválás ötletek

  csípő tetoválás

  csípő tetoválás ötletek

 4. Szinte minden vázlat jól illik ehhez a testrészhez. De először jobb, ha néhány ajánlást kap a tetováló mesterétől.

A csípő tetoválásról szólva figyelnünk kell a mínuszokra is:

 1. Ha könnyen hízik vagy fogy, akkor készen áll a tetoválás átalakulására. Végül elhalványulhat. csípő tetoválás ötletek

  csípő tetoválás ötletek

 2. Idősödve láthatjuk, hogy a bőr elveszíti rugalmasságát. Ez az egyik oka annak, hogy a csípő tetoválása elveszíti minőségét és élességét. 
 3. Ha jobban szereted a nagy képeket, mint a kicsiket, akkor legyél készen, mert méretük miatt könnyebben engednek az átalakításoknak. csípő tetoválás ötletek

  csípő tetoválás

Nyilvánvaló, hogy ezekről a dolgokról csak egyénileg beszélhetünk. Sokan csípő tetoválást végeznek, és nincsenek problémáik vele.

Milyen fájdalmas

A fájdalom szintjét egyedileg lehet megnevezni. Ez több tényezőtől függ:

 • A bőr vastagsága; 

 • Fájdalomküszöb;
 • Tetoválás mérete; 

 • A tetováló mester tapasztalata és ismerete. 

Ha általánosítani akarunk minden információt a csípőtetoválásokról és azok fájdalmáról, akkor azt mondhatjuk, hogy nem olyan fájdalmas tetoválni a comb felső részét. A belső comb nagyon fájdalmas hely a tetoválás számára.

Csípő tetoválás fiúknak és lányoknak

Ahhoz, hogy tökéletes képet válasszon a jövő csípő tetoválásához, inspirálódhat az alábbi fényképeken bemutatott ötletekből. Ügyeljen minden vázlat jelentésére. A csípő tetoválás gyakoribb a lányok körében, és ezért a nők számára könnyebb jó változatot találni, mint a férfiaknál.  csípő tetoválás

Csípő Tetoválások Lányoknak

 1. Az állatok az egyik legnépszerűbb ötlet a lányok csípő tetoválásához. A függetlenséget és a szabadságot szimbolizálja, és nagyon jól néz ki. 

 2. Ha meg akarja mutatni romantikus személyiségét és kifejezni minden kedvességét, akkor virágot szeretne a csípőjén. 
 3. Az etnikai motívumok nagyon népszerűek a lányok körében. Ez azt jelenti, hogy ez vagy az a nő hisz a természet erejében, és nagyon szereti ezt a világot. csípő tetoválás

 4. A koponyák ijesztőek lehetnek. Őrülteknek és nagyon szokatlannak tűnnek. A koponya azt jelenti, hogy ez a személy nagyon bátor és erős belül, és kész őrült dolgokra. csípő tetoválás ötletek

Csípő Tetoválások Fiúknak

 1. Utazások és állatok. Két ötlet egyszerre. Általában az utazások (például hajó vagy autó) motívumát azok az emberek részesítik előnyben, akik igazán szeretnek utazni. Ez azt jelenti, hogy szabadság és a világ tanulásának akarata. 

  Az állatok az erőt, az erőt és a bizalmat jelképezik. A tökéletes állatok a férfiak számára a farkasok és a medvék.

 2. Az arc egy modern ötlet a férfiak tetoválásához. Néhány srác inkább a belső világát bemutató csúnya arcokat részesíti előnyben. Némelyikük az ellenkezőjét szereti – egy csinos lány arcát, amely megmutatja különleges szerelmüket egy vagy másik nő idején. 

 3. A férfi csípőjén lévő koponyának magabiztossága van. Ez azt mutatja, hogy ez az ember soha nem adja fel, és kész a végsőkig harcolni. 

 4. Kereszt. Az egyik legjobb módja annak, hogy díszítse a férfi testét. A kereszt azt mutatja, hogy ez az ember hisz önmagában, de néha vallásos jelentése is lehet. Nagyon népszerű, ha bölcs idézeteket tesz a keresztje közelébe, hogy kiemelje jelentését és kifejezze saját gondolatait. 

Csípő tetoválás gondozása

A csípő tetoválás gondozásában nincsenek különleges tulajdonságok. De bizonyos szabályokat be kell tartania, ha meg akarja őrizni a kép minőségét és élénk színeit:

 1.  A csípő tetoválás után az első 7 napban ne fürödjön. Ezenkívül nem ajánlott uszodába menni. csípő tetoválás

 2. A csípőre tetoválás után az első 5-7 napban jobb elkerülni a sportolást. Könnyen károsíthatja a kép minőségét. 

  csípő tetoválás

 3. Használjon speciális krémet naponta 3-4 alkalommal, hogy felgyorsítsa a helyreállítási folyamatot.  
 4. Ne érintse meg és karcolja meg a tetoválást helyreállítás közben. 

Miután tetoválást készített, mestere különleges utasításokat ad Önnek néhány fontos ajánlással a tetoválás gondozására vonatkozóan. Olvassa el figyelmesen, és kövesse az összes ráírt szabályt. Ne feledje, hogy nem csak a tetoválás minőségéről van szó, hanem a saját egészségéről is!

Ne feledje, hogy a tetoválás miatt a bőr nagyon keményen sérült. Ezért nagyon óvatosnak kell lenni vele. Ha bármilyen problémája van a helyreállítási folyamattal vagy fáj a bőre, hívja fel a tetoválómestert, és mondjon el mindent a problémájáról.

Hírességek tetoválással a csípőjükön

A csípő tetoválása nagyon népszerű az egész világon. Egyes hírességek, például színésznők vagy színészek, énekesek és mások vannak, és nem félnek megmutatni őket, miközben a vörös szőnyegen tartózkodnak. Nézzük ezeket a híres embereket csípő tetoválással:

1. Lady Gaga és az egyszarvú a csípőjén.