60 de coafuri și idei naturale

Când vorbiți despre coafuri naturale, există o întrebare care merită un răspuns imediat și la care ar trebui să vă gândiți.

Cât de mult ați dori să dedicați coafurii zilnic?

Deoarece majoritatea dintre noi o fac dimineața devreme înainte de a merge la serviciu sau la școală, cea mai bună presupunere este că ați dori să petreceți o perioadă minimă de timp.

Chiar și așa, suntem siguri că nu ați vrea niciodată să ieșiți din casă cu părul dvs. minunat care iese la capete.

Prin urmare, având în vedere această noțiune, am pregătit pentru dvs. o listă cuprinzătoare de 60 de coafuri și idei naturale.

Vă vor inspira și vă vor permite să încercați o nouă coafură în fiecare zi. Gata cu părul plictisitor și gata cu timpul petrecut pe dosuri complicate!

1. Coafurile naturale Pixie Cut

coafuri naturale clasice și scurteSursă

Dintre toate tunsorile pe care le-ați putea încerca, nu există niciunul mai ușor și mai natural decât tăierea pixie. Arată proaspăt, modern și răcoros. În afară de aceasta, este o bucată de tort atunci când vine vorba de coafare.

2. Coafura cret naturală

coafuri naturale frumoaseSursă

Tăierea scurtă face minuni dacă ai părul creț adânc. Toate doamnele cu părul creț de acolo vă pot spune cât de frustrant poate fi să îl coafați uneori. Prin urmare, mersul pe o lungime de câțiva centimetri vă economisește mult timp și probleme.

3. Coafura naturala scurta

coafuri naturale scurteSursă

O altă idee atunci când vine vorba de coafuri naturale este să alegeți un pixie lung și să adăugați niște vârfuri pentru a condimenta lucrurile. Aspectul este incredibil de nervos, fără să pară prea masculin.

4. Coafura negru natural

coafuri naturale pentru parul scurtSursă

Iată o abordare foarte modernă a coafurilor naturale. Frumoasa doamnă din imagine are o tăietură lungă pixie pe păr foarte creț, cu tăieturi ras și linii de ras.

5. Mohawkul lung

coafuri naturale scurte și cretateSursă

Frumusețea tunsoare Mohawk, în acest caz, este că într-adevăr nu trebuie să le coafezi totul când te trezești dimineața. Cu cât frizzier, cu atât mai bine. Cum e asta pentru coafurile naturale?

6. Coafurile naturale Hipster

coafuri naturale hipsterSursă

Deși hipsterii sunt de obicei pregătiți și lustruiți atunci când vine vorba de aspectul lor, asta nu înseamnă că trebuie să petreceți mult timp făcând asta. Iată o croială naturală completată cu inel de nas și machiaj violet care te va transforma în regina hipsterilor în cel mai scurt timp.

7. Coafurile naturale Diana Ross

coafuri naturale pentru parul negruSursă

Întoarcerea în anii șaptezeci nu a arătat niciodată atât de bine. Dacă aveți părul creț, o modalitate de a-l păstra simplu este să lăsați părul să crească atât timp cât doriți și apoi să-l înfundați. La fel ca Diana!

8. Coafuri naturale pentru muncă

coafuri naturale cu coc micSursă

Dimineața, când te grăbești să te apuci de treabă, nu există o modalitate mai ușoară și mai rapidă de a-ți coafa părul decât un coc. Alegeți cocul mic, simplu și elegant, cu o despărțire laterală dreaptă.

9. Coafuri naturale pentru păr de lungime medie

coafuri naturale idei păr crețSursă

Lăsați buclele să se desfășoare după bunul plac cu acest mod incredibil de ușor de a vă prezenta coama. Împărțiți-l lateral și adăugați câteva evidențieri blonde pentru a-i oferi o anumită adâncime și dimensiune.

10. Coafurile naturale Harley Quinn

idei de coafuri naturale harley quinnSursă

De când a apărut filmul Suicide Squad, Harley Quinn a devenit o pictogramă de stil. Din fericire pentru noi toți, felul în care își păstrează mereu părul este foarte ușor de făcut acasă. Îndepărtați părul lateral și legați-l în două cozi înalte.

11. Nodurile bantu false

idei de coafuri naturale noduri bantu falseSursă

Nodurile Bantu sunt superbe în ceea ce privește coafurile, dar necesită mult timp pentru a crea. Prin urmare, puteți purta unele în schimb faux.

12. Coafuri naturale ușoare

coafuri naturale cu două cozi de cal cretSursă

Ce ar putea fi mai ușor de făcut decât două cozi de cal? Nimic. Folosiți niște benzi de păr care au aceeași culoare cu părul dvs. În acest fel, va arăta că cozile de cal sunt cu adevărat naturale.

13. A plecat cu vântul

coafuri naturale uimitoareSursă

Tot acest an a fost despre despărțirea în ceea ce privește coafurile. În afară de a fi nervos și de modă, stilul fără despărțire vă economisește și foarte mult timp. Ridică-te dimineața și începe în câteva minute.

14. Coafuri împletite naturale

coafuri naturale cu împletituri de zeițăSursă

Un mod de a arăta impecabil și ca o adevărată regină este prin împletirea părului în niște împletituri ale zeiței. Cereți stilistului câteva sfaturi despre cum să le întrețineți zilnic.

15. Mai scurt decât Scurt

coafuri naturale pentru parul scurtSursă

O croială pixie foarte scurtă are calitatea admirabilă de a-ți evidenția întreaga față. În afară de aceasta, vă prezintă pomeții, precum și ochii și buzele.

16. Coafuri drăguțe naturale

coafuri naturale drăguțeSursă

Aceasta este o abordare a clasicilor noduri bantu. Împerecheați-le cu un creion de ochi și o buză nudă și sunteți cu toții gata să ieșiți și să cuceriți lumea.

17. Tunsuri naturale Coafuri

exemplu de coafuri naturaleSursă

Iată un alt mod în care poți purta împletituri și să le arăți cât mai natural posibil. Alegeți împletiturile cu două fire pentru un aspect elegant. Mai mult, puteți adăuga o pălărie elegantă pentru o notă de jucăuș.

18. Este totul despre atitudine

coafuri naturale pentru parul scurt cu impletituriSursă

Iată o jumătate de mohawk cu câteva împletituri laterale pentru o atracție adăugată de punk rock. Păstrați părul mai lung în față pentru adâncime și înălțime și mai scurt în spate pentru a vă alungi decolteul.

19. All In

idei de coafuri naturale pentru par mediuSursă

Coafurile naturale se referă la a fi tu însuți și a iubi cine ești. În consecință, nu există nimic care să spună mai bine decât această coafură supradimensionată.

20. Coafurile naturale Tapered Cut

coafură naturală tăiată conicăSursă

Tunsoarea dvs. vă poate ajuta să atrageți atenția asupra celor mai bune caracteristici ale dvs. Acest pixie sculptat vă va face să arătați gâtul incredibil de lung și subțire, aproape ca de balerină.

21. Coafuri naturale electrice

coafuri naturale pentru parul scurtSursă

Adăugarea unei perechi de cercei cu cerc supradimensionat la această frumoasă tunsoare îi va oferi un anumit echilibru. Puteți, de asemenea, să potriviți un eyeliner cu buze și killer.

22. Bucle moi

idei de coafuri naturale pentru parul scurt si cretSursă

Nimic nu spune feminin și frumos ca un cap plin de bucle moi care vă curg pe față. Amintiți-vă să vă păstrați sprâncenele groase și în formă pentru a echilibra toate buclele.

23. Împletiturile zeiței ca coafuri de protecție pentru părul natural

răsuciți plat coafurile naturaleSursă

Acesta este încă un alt exemplu al modului în care împletiturile zeiței vă pot proteja părul minunat. În afară de asta, îl pot face și să pară natural, în același timp.

24. Pin Up Coafuri naturale

coafuri naturale simpleSursă

Păstrați-vă părul creț scurt și adăugați o mică eșarfă sau bandană. Legați-l pe o parte, astfel încât să arate ca și cum ați ieșit dintr-un restaurant din anii ’50.

25. Bobul lung

coafuri naturale pentru bob mediu dreptSursă

În afară de pixii, tunsorile bob sunt încă un alt mod uimitor de a purta coafuri naturale. Tot ce trebuie să faci pentru a obține acest aspect este să-l aduci sub îndreptarea părului.

26. O atingere de culoare

coafuri naturale cretSursă

Dacă doriți să adăugați o anumită adâncime coafurii dvs. scurte și naturale, puteți vopsi întotdeauna părți ale acesteia în diferite nuanțe. Iată un exemplu uimitor în care modelul își prezintă culoarea naturală dedesubt, portocaliu de cupru în față și roșu cireș în spate.

27. Aspectul Beyonce

beyonce coafuri naturaleSursă

Aceasta este o copie a look-ului lui Beyonce în Austin Powers, doar ceva mai lung. Obțineți-l singur crescând părul la această lungime și vopsindu-l în nuanțe naturale de blond.

28. Coafuri naturale pentru păr foarte creț

idei de coafuri naturale pentru parul mediu foarte cretSursă

Această croială de dimensiuni medii, completată cu o parte de mijloc și un machiaj foarte proaspăt și elegant, este tot ceea ce am visat de când am decis să ne lăsăm părul creț să crească lung.

29. Gata de discoteca

coafuri naturale pentru parul cret mediuSursă

Un frumos bob lung cu bucle supradimensionate și cercei mari de aur. Puteți spune doar că această frumoasă doamnă iese la bugie și arată minunat în timp ce face acest lucru.

30. Coafuri naturale cu farmec băiețel

coafuri naturale pentru parul cret foarte scurtSursă

Această coafură naturală este un pixie foarte scurt, cu doar câteva fire mai lungi pe vârful capului. Au fost vopsite în blond, în timp ce partea inferioară este rasă la perfecțiune.

31. Bandă din anii ’20

coafuri naturale cu bandă de anii 20Sursă

Dacă nu mai ai inspirație și nu știi ce să faci, iată soluția. Mergeți pentru o coafură naturală, cu un coc mic în partea din spate a capului și o bandă de 20 de ani pe frunte.

32. Coafuri naturale simple

coafuri naturale simpleSursă

Când vă legați părul într-un coc simplu sau o coadă de cal, trebuie să vă compensați excesiv cu machiajul și selecția de bijuterii. Această doamnă minunată are o buză purpurie electrică și cercei uriași, de aur, care să o facă să iasă din mulțime.

33. Coafuri naturale Updo

coafuri naturale pentru primăvarăSursă

Acest mod clasic de a-ți face părul nu se va demoda niciodată. Împletiturile lungi ale zeiței sunt legate în spate într-un coc liber, cu aspect foarte victorian. Asociați-l cu cercei lungi pentru efect complet.

34. Scurt, Dulce și Girly

coafuri naturale cu bucle grozave largiSursă

Coafurile naturale se referă la comoditate. Aceasta este o acțiune care vă va scuti de necazul de a veni cu o idee nouă în fiecare dimineață. Adăugați niște mousse și sunteți bine.

35. Coafuri naturale rapide

coafuri naturale pentru parul scurtSursă

Când spui rapid, spunem pixie și despărțire laterală. Din nou! Când spui rapid, spunem coafuri naturale scurte și cret, cu o combinație frumoasă!

36. Pătrunzător și întunecat

idei de coafuri naturaleSursă

Această doamnă cu părul întunecat și-a împerecheat ideea de coafură naturală cu ochi fumurii sufocanți și o buză stacojie adâncă. În consecință, rezultatul este doar fabulos. În afară de asta, chiar dacă ea a optat pentru știfturi simple, puteți alege o pereche de cercei supradimensionate.

37. Bucle artificiale

coafuri naturale pentru parul cret mediuSursă

Se pot face și coafuri naturale. Dacă aveți un bob de dimensiuni medii, puteți folosi întotdeauna fierul curling pentru a crea un anumit volum pentru păr. Folosește machiaj mat pe toată fața, pentru un aspect feroce și de stradă.

38. Cap de pat

idei de coafuri naturale pentru capete de patSursă

Credem că dicționarele ar trebui să sublinieze „capul patului” ca sinonim pentru coafuri naturale. Ce poate fi mai bun decât un stil de păr și o tăietură care să-ți permită să arăți de parcă tocmai ai ieșit din pat?

39. Bobul de dimensiuni medii

coafuri naturale pentru parul blond mediu dreptSursă

Luați un fier de călcat pentru păr și dați-i un aspect elegant. Chiar dacă poartă un tricou simplu de culoare gri, această frumoasă doamnă arată uimitoare și elegantă datorită încuietorilor sale înghețate blonde și a coafurii sale naturale.

40. Fără efort în roșu

coafuri naturale pentru părul roșu și crețSursă

În cazul în care îți plac coafurile naturale și nu vrei cu adevărat să-ți tăi șifoanele, le poți vopsi oricând într-o culoare superbă care te va face cu adevărat să deții fiecare cameră în care mergi. Iată un exemplu perfect de roșu vișiniu profund asociat cu cercei mari de argint și costum.

41. Leoaica

coafuri naturale pentru parul cret foarte mareSursă

Dacă vrei să fii înverșunat și îndrăzneț, ar trebui să mergi după stilul leoaică. Este adevărat că leoaicele nu au cu adevărat coame luxoase, dar le puteți canaliza totuși. Lasă jungla să vorbească prin tine și prin coafurile tale naturale.

42. Dezordonat și Chic

coafuri naturale pentru parul cret chic si elegantSursă

Adorăm absolut coafurile dezordonate și naturale, iar aceasta anume duce lucrurile la un nivel cu totul nou. Utilizați un spray de texturare, precum și un produs detașant pentru păr pentru a copia aspectul.

43. Coafuri naturale cu o despărțire dramatică

coafura naturala pentru parul lungSursă

Cu cât părul tău este mai lung și mai mare, cu atât despărțirea va fi mai dramatică. Produsele de styling vă vor ajuta să păstrați acest corp de păr teatral sub control și cât mai elegant posibil. Întrebați-l pe guru-ul dvs. de păr la salonul local despre cele mai bune moduri în care puteți face acest lucru.

44. Coafuri scurte și naturale din anii șaptezeci

coafuri naturale pentru părul scurt și crețSursă

Totul despre acest aspect țipă în anii șaptezeci. Părul scurt și creț, buza purpurie neon, machiajul sufocant și ținuta frumoasă. Prin urmare, dacă ești îndrăgostit de acest deceniu sau ai o petrecere de costum la care să mergi, iată ce trebuie să faci.

45. Culori vibrante

coafuri naturale pentru părul roșu foarte lung și crețSursă

În cazul în care ai părul roșu sau castan vibrant, atunci această idee de coafură naturală este cu siguranță pentru tine. Lasă buclele tale naturale să curgă încet pe gât și umeri. Prin urmare, impactul vizual va fi mare și cu o notă de stil.

46. ​​Minimalism

coafuri naturale pentru păr scurt tăiat pixieSursă

Coafurile naturale se referă și la minim. Pe păr, machiaj, bijuterii și haine. Și minim este încă un cuvânt pentru ușor. Ca să nu mai vorbim rapid. Prin urmare, ce aștepți?

47. Party on Top, Business on the Lides

coafuri naturale pentru parul scurtSursă

Dacă aveți părul creț în mod natural, puteți oricând să-l adunați într-un faux mohawk deasupra capului. În afară de asta, în loc să vă radeți părțile ca cu un mohawk adevărat, puteți oricând să le pieptănați foarte bine și să le îmblânziți cu un produs pentru păr..

48. Coafuri naturale pentru femei în vârstă

coafuri naturale pentru femeile în vârstăSursă

V-ați săturat să purtați o coamă foarte lungă, care vă ocupă mult timp și necesită mult efort de întreținere? Atunci acesta este lucrul pentru tine. Asigurați-vă acest aspect cu niște fixativ antifriz sau cu o puțină de mousse pentru a menține fiecare fir pe loc.

49. Mohawkul cu o răsucire

coafuri naturale pentru adolescențiSursă

Am văzut deja mohawkul lung și cel fals. Acum iată mohawkul cu o întorsătură.

Este încă un mohawk lung și fals, care încorporează primele două versiuni, dar are și un top ridicat în față. Dacă aveți nevoie de câțiva centimetri în plus, acesta este un mod bun de a le obține.

50. Împletituri simple pentru coafuri naturale

coafuri naturale pentru femei eleganteSursă

Aceste împletituri cu două fire se reunesc pentru a face modelul să arate de parcă ar avea doar un cap de păr creț natural. Părul brunet negru jet a fost, de asemenea, înmuiat de cerceii mari de aur Ankh și de nuanța de buze maro ciocolată..

51. Nodurile Bantu Jumbo

coafuri naturale pentru par mediuSursă

Această idee de coafură naturală este la fel de ușoară pe cât pare. Tot ce trebuie să faceți este să vă legați părul în două noduri Bantu jumbo pe cap. Asociați-l cu un choker auriu și un inel pentru nas pentru un efect maxim.

52. Scurt și Sexy

fire de păr naturale scurteSursă

Acest pixie liber și cret este absolut perfect pentru zilele leneșe de vară, când tot ce vrei să faci este să stai lângă piscină. Folosiți un spray de texturare, precum și câteva produse de îngrijire a părului, pentru a-i oferi un finisaj frumos și lucios.

53. Coafuri naturale complexe

coafuri naturale cretSursă

Împletiturile complicate ale zeiței cu un model de despărțire chiar mai complex fac cea mai minunată dintre toate declarațiile de frumusețe.

54. Un ecran violet

coafuri naturale vopsite în movSursă

Nu va conta ce haine sau încălțăminte purtați. În afară de asta, nici măcar nu va conta dacă ai machiaj sau nu. Datorită acestei coafuri și a culorii uimitoare, totul va fi vorba despre tresele tale.

55. Coafuri naturale pentru părul lung

coafuri naturale pentru parul lungSursă

O modalitate excelentă de a respira viață nouă părului tău lung, creț și natural este prin adăugarea unor puncte culminante. Puteți face un pas mai departe și o puteți vopsi în tonuri. Comanda este mai deschisă deasupra și mai întunecată dedesubt.

56. Electrifiant

coafuri naturale pentru bucleSursă

Acest stil frumos este unul care are puterea de a ne face să ne gândim cu toții la propriile coafuri și la ce am putea face pentru a le îmbunătăți. Este natural și ușor de sport, ca să nu mai vorbim de întreținut.

57. Coafuri naturale pentru păr ondulat

coafuri naturale lungiSursă

Luați un fier curling pe părul drept și adăugați o anumită adâncime. În afară de asta, îl puteți vopsi în diferite tonuri, pentru a ține pasul cu tendințele moderne.

58. Curl It on the Go

coafuri naturale pentru parul lungSursă

În ceea ce privește coafurile naturale, iată una atât de ușoară încât aproape ai putea să o faci la ieșire. Tot ce aveți nevoie este să vă udați puțin părul sau să folosiți un produs special pentru păr și apoi să îl răsuciți într-o panglică cu două fire. Lăsați-l să se usuce de la sine sau folosiți un uscător.

59. Elegant și strălucitor

coafuri naturale pentru bucleSursă

Definiți-vă buclele și arătați-le unul câte unul folosind unele dintre produsele dvs. preferate de îngrijire a părului. Pentru un finisaj lucios, adăugați puțină strălucire la picioarele dvs., precum și un volum.

60. Coafurile afro naturale

coafuri afro naturaleSursă

Revenirea la rădăcini nu a fost niciodată mai ușoară decât purtarea unor coafuri naturale. Afro este unul dintre ele și uită-te cât de frumos este acest tânăr model. Simplitatea la maxim!

Gata să-ți schimbi aspectul?

Nu știm despre dvs., dar suntem cu adevărat încântați să încercăm aceste înfățișări. Sunt aurii, mai ales într-o zi plină când nu vrei să te grăbești cu totul (sau cu orice, ideal).

Ce zici de tine, care dintre aceste 60 de coafuri naturale este preferata ta sau pe care ai purta-o?