Tunsori Brad Pitt

Fiind unul dintre cei mai renumiți actori de la Hollywood, Brad Pitt este o icoană a modei de zeci de ani. Tunsorile lui Brad Pitt au fost o inspirație pentru coafurile bărbaților de ani de zile. Indiferent dacă doriți să-i copiați tăietura în Fury, părul lung în Troia sau părul blond cu înălbitor în Fight Club, coafurile scurte și lungi ale lui Brad Pitt au deschis calea către o nouă generație de modă pentru bărbați. De la stiluri scurte de tunsoare, cum ar fi tăierea echipajului și tăierea buzz, până la părul lung care curge sau în coadă, coafurile acestei vedete continuă să influențeze tendințele de astăzi. Pentru toți băieții care își doresc aspectul și stilul, iată o prezentare generală a părului lui Brad Pitt de-a lungul anilor, inclusiv unele dintre cele mai recente coafuri ale sale.

Brad Pitt Tuns

Coafuri Brad Pitt

Brad Pitt Păr scurt

Părul scurt al lui Brad Pitt nu este la fel de notoriu ca și coafurile sale mai lungi și de lungime medie, dar inimă a aranjat unele dintre cele mai bune tunsori scurte pentru bărbați. Când nu face o tăietură buzz de întreținere redusă sau o tăietură sofisticată a echipajului, îl vei vedea stilând un pieptene rece cu o decolorare conică pe spate și pe laturi.

Brad Pitt Păr scurt

Puteți să-l copiați cerând o estompare medie sau o tăietură și folosind argilă sau ceară pentru a-i oferi un finisaj natural texturat. O altă opțiune poate fi faimoasa lui coafură Fight Club, unde părul scurt al lui Pitt a fost înțepenit peste tot pentru a reflecta personalitatea nervoasă a personajului său.

Coafuri scurte Brad Pitt

Brad Pitt Păr mediu

Coafurile medii sunt sinonime cu estetica fără efort și relaxată a actorului. Fie că filmează sau între locuri de muncă, încuietorile sale sunt de obicei până la umăr sau undeva între umeri și decolteu.

Brad Pitt Păr mediu

Părul de lungime medie este excelent pentru bărbații care doresc să combine o tăietură sexy și frumoasă cu tipul lor de păr, deoarece se potrivește destul de mult, de la șuvițe ondulate până la drepte și crețate. O modalitate excelentă de a replica tăieturile proaspete ale lui Pitt și de a adăuga un apel tineresc este să strângeți secțiunile din față și mijloc în spate, astfel încât toate firele să curgă în aceeași direcție..

Coafuri de lungime medie Brad Pitt

Brad Pitt Păr lung

Părul lung este greu de tras, dar Brad Pitt a făcut-o cu stil în ultimul deceniu. Cel mai faimos exemplu este personajul său într-un interviu cu vampirul, în care părul îi curgea pe spate spre partea din spate.

Coafuri lungi Brad Pitt

Puteți să-l păstrați până la umăr dacă nu vă place elementul de întreținere, dar trebuie totuși să-l periați pentru a evita încurcările și încuietorile mat. Pentru un plus moale și subtil, care va duce părul lung la nivelul următor, puteți încorpora o parte în mijlocul capului, astfel încât să fie secționat și să nu devină plictisitor.

Brad Pitt Păr lung

Păr blond Brad Pitt

Nu toată lumea este binecuvântată cu părul blond nisipos ca Brad Pitt. Cu toate acestea, puteți obține aspectul albindu-vă părul blond. Indiferent de lungime, această estetică vă permite să vă distingeți de mulțime, deoarece este o culoare îndrăzneață și îndrăzneață, mai ales dacă optați pentru o nuanță de platină.

Brad Pitt Blonde Hair

Părul blond este mai moale și mai sofisticat, cu încuietori lungi și medii, motiv pentru care este mai bine să optați pentru o tăietură buzz sau cu echipaj, dacă doriți să fiți nervos. În plus, evidențierile ridică o umilă croială tradițională la un alt nivel.

Păr lung și blond Brad Pitt

Brad Pitt Fury Tunsoare

Tunsoarea Fury a lui Brad Pitt este un omagiu adus stilurilor militare din anii 1930 și 1940. Este un aspect incredibil de trendy, care revine și îl puteți obține lăsând părul de sus să crească în timp ce vă tăiați părțile în jos cu o decolorare a pielii sau o tăietură scurtă.

Coafura Brad Pitt Fury

Acest lucru creează atracția deconectată, în timp ce alunecarea părului înmoaie tendința și adaugă un aer de rafinament. Ultima tunsoare Fury folosește evidențieri blonde și vârfuri unghiulare pentru o coafură extrem de la modă.

Brad Pitt Fury Tunsoare

Brad Pitt Inglourious Basterds Tunsoare

Tunsul Inglourious Basterds de Brad Pitt este o altă tăietură de inspirație militară, cu o parte grea. Dezordonat, dar lustruit, trucul este să piepteniți secțiunile din față și din mijloc pentru o înălțime și un volum suplimentar. Încorporarea unei părți laterale ar trebui să vă ajute să arătați aspectul.

Brad Pitt Inglourious Basterds Tunsoare

De asemenea, laturile și spatele sunt tăiate cu o tăietură medie pentru a accentua stilul mai lung de deasupra. Când aranjați acest aspect, asigurați-vă că vă periați părul în sus și lateral, mai degrabă decât înapoi, și încercați o mustață fără barbă pentru un finisaj masculin..

Coafura Brad Pitt Inglourious Basterds

Brad Pitt Troy Tunsoare

Tunsul actorului Troy ar putea să nu fie la fel de corect din punct de vedere istoric ca stilurile sale Fury sau Inglourious Basterds, dar nu este mai puțin popular. Fiecare tip și-a căutat părul până la umeri, cu spatele tăiat, blond strălucitor, deoarece este un amestec excelent de bărbătesc și frumos. În afară de creșterea părului lung, ar trebui să ondulați părțile laterale pentru un aspect complet Troy, totuși fiți atenți – acest lucru funcționează numai pentru bărbații cu păr gros.

Brad Pitt Troy Hair

Brad Pitt Fight Club Tunsoare

Scurt și mișto, tunsoarea lui Brad Pitt’s Fight Club este unul dintre aspectele sale cele mai iconice. Coafuri caracteristice din anii ’90 cu păr încordat, părul vedetei de la Hollywood s-a adăugat personajului unic al filmului Tyler Durden. Cu laturile scurte și părul mai lung deasupra, obțineți aspectul cu o lut sau ceară mată.

Brad Pitt Fight Club Tunsoare

Brad Pitt Domnul și doamna Smith Tuns

Tunsul lui Brad Pitt în filmul Mr. and Mrs. Smith a fost un buzz curat peste tot. Un stil croit pe care îl puteți obține acasă cu tăietori, această tunsoare clasică cu buzz va accentua trăsăturile feței masculine și va emana încredere. În plus, lungimea uniformă înseamnă că are o întreținere incredibil de redusă, până la punctul în care puteți să vă ridicați din pat și să aruncați o cămașă sau un costum fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la capul patului sau cu capul. Pentru o tunsoare mai scurtă, cereți-i frizerului dvs. o decolorare tăiată, care se înclină pe părți și pe spate, pentru un aspect universal măgulitor.

Brad Pitt Domnul și doamna Smith Tuns

Brad Pitt Buzz Cut

Brad Pitt a demonstrat că o croială buzz este o tendință versatilă, cu o mulțime de opțiuni pentru bărbații moderni. Buzele lui Mr. și Mrs. Smith au o creștere suplimentară, ceea ce este perfect pentru bărbații ale căror linii de par sunt pline și groase.

Brad Pitt Buzz Cut

Dar, dacă al tău se retrage puțin, bâzâindu-ți capul cu o lamă numărul unu îți va scoate accentul din fața părului. Este chiar mai puțin de întreținere decât o croială tradițională și poți schimba stilul cu înălbitor dacă devine obositor. Nu uitați de barbă pentru textură și volum suplimentar.

Brad Pitt Buzz Cut tunsoare

Brad Pitt Crew Cut

Tăierea echipajului a fost istoric una dintre cele mai populare tunsori ale lui Brad Pitt. Coafura tăiată de echipajul actorului este un punct de mijloc strălucitor pentru bărbații care doresc să urmeze tendințele sale de superstar, dar nu se pot angaja în creșterea părului lung sau mediu.

Brad Pitt Crew Cut

Cu o tăietură înaltă pe spate și laterale, veți fi întotdeauna gata pentru birou și nu veți apărea în afara locului la un bar sau la o funcție în afara locului de muncă. Nu trebuie să utilizați produse pentru păr dacă preferați aspectul îngrijit și ordonat sau puteți adăuga ceară pentru o estetică texturată puțin mai dezordonată, dar încă lustruită.

Tunsoare Brad Pitt Crew Cut

Brad Pitt a scos părul din spate

Părul din spate slicked este un stil iconic, care este notoriu pentru bancherii din Wall Street și jucătorii de putere. Cu toate acestea, Brad Pitt i-a dat un apel mai puțin agresiv de-a lungul anilor, eliminând gelul. În schimb, el folosește o cantitate mică de produse de styling pentru a se asigura că spatele slick este mai puțin proeminent, făcându-l mai sofisticat.

Brad Pitt s-a lăsat înapoi

Acest lucru îl face un aspect incredibil de trendy pentru bărbații mai în vârstă, deoarece luciul slick nu este prea modern și funcționează bine cu părul argintiu sau gri. Cu toate acestea, dacă sunteți un băiețel adolescent sau un tânăr, o scutură rece în spate este foarte nervoasă și modernă în zilele noastre.

Brad Pitt a slicked înapoi coafura tăiată

Brad Pitt Undercut

Subciziunile lui Brad au fost destul de dramatice și atrăgătoare în ultimul timp, deoarece a jucat în numeroase epopee militare. Vestea bună este că nu trebuie să încercați subcotajul deconectat cu un spate slab, dacă credeți că este prea îndrăzneț. O alternativă este clasicul echipament al lui Pitt, dar la modă, tăiat cu o tăietură laterală, este o modalitate excelentă de a face părul să pară mai gros și plin de volum. O altă opțiune este asocierea unei tăieturi conice cu un pompadour pentru o croială perfectă între ele.

Brad Pitt Undercut

Brad Pitt Fade Tunsoare

O tunsoare estompată este o modalitate măgulitoare de a-ți purta părul fără a trece deasupra sau a încerca ceva prea îndrăzneț. Decolorarea ar trebui să devină treptat mai scurtă, deoarece se îndreaptă spre urechi și decolteu, în timp ce părul de sus este mai bine mai lung. Acest lucru vă oferă opțiuni mai elegante, cum ar fi un quiff sau încuietori texturate. O alegere modernă este de a combina o decolorare cu un conic înainte de a încorpora o parte laterală moale care este frumoasă datorită naturii sale elegante și atemporale.

Brad Pitt Fade Tunsoare

Coada de cal Brad Pitt

A purta părul lung poate fi dificil, motiv pentru care Brad Pitt optează în mod regulat pentru o coadă de cal. O coadă de cal este la modă, mai ales când este scăzută și este foarte puțin întreținută pentru băieții ocupați, care nu au timp de spălat și coafat. În cazul în care coada de cal nu are o margine, o puteți amesteca cu un coc de om. Un coc de om nu este la fel de masculin, dar înălțimea lui aduce o nouă dimensiune stilului tău.

Coada de cal Brad Pitt

Brad Pitt Pompadour

Un pompadour este un plus fantastic pentru băieții care doresc o croială atemporală care să aducă diferite elemente la masă. Cu părul lung din față și mijloc, veți putea optimiza un aspect care atrage instantaneu atenția, în timp ce părțile conice sunt curate și concise, cu un contrast suplimentar. Pompadourul este o coafură clasică și este încă în prezent, deoarece funcționează bine cu toate tipurile de păr. Fie adăugați înălțime la franjuri, fie evidențiați restului părului pentru o vizualitate izbitoare.

Brad Pitt Pompadour

Barba lui Brad Pitt

La fel ca Brad, barba ta ar trebui să completeze croiala ta la alegere. Când părul tău este mai scurt, o barbă mai plină oferă volum atât de necesar și îți îndepărtează focul de linia părului. Cu toate acestea, părul mai lung este o potrivire mai bună pentru miriște de designer, deoarece o barbă groasă te poate face să pară neplăcut.

Barba lui Brad Pitt

Desigur, părul facial este dictat de capacitatea genetică de a-ți crește barba. Dacă a ta este neuniformă sau fină, s-ar putea să vrei să crești o mustață plină fără barbă pe obraji.

Brad Pitt barba plină

Brad Pitt Goatee

O capră merge cu aproape orice coafură. Cheia este să o coafați astfel încât să se conecteze ca o capră deconectată și mustața să nu fie fără efort. De asemenea, Brad tinde să utilizeze un patch de suflet pentru a aduce mai multe proporții petrecerii. Dacă preferați o barbă de barba, trebuie să vă radeți regulat restul feței pentru a vă asigura că una nu se transformă în cealaltă.

Brad Pitt Goatee

Ultimele coafuri Brad Pitt

În prezent, cea mai recentă coafură a lui Brad Pitt a fost medie până la mult timp datorită faptului că a recreat stiluri clasice de la Hollywood pentru filmele sale. O nouă adăugare a părului său de lungime medie este o pieptănare laterală care îi face părul să pară mai plin și mai gros.

Brad Pitt Ultimele coafuri noi

Deși obișnuia să coafeze tunsori mai scurte, ușor de obținut și ușor de întreținut, se pare că stilurile sale mai lungi sunt aici pentru a rămâne, deoarece continuă să scoată o serie de variante. De la partea de mijloc până la lungul flux de frate, coafurile lui Brad Pitt vor continua să fie la modă și sexy.

Brad Pitt Noi stiluri de tunsoare