84 Unghii cromate atrăgătoare pe care le vei iubi

Dacă sunteți în căutarea unui stil atrăgător, atunci nu puteți greși cu aceste unghii. Unghiile cromate sunt ca și cum ai privi în oglindă. Tendința a existat de ceva vreme, așa că l-ați fi văzut la un moment dat, cu excepția cazului în care ați locuit sub o piatră.

Este un stil popular de unghii, deoarece este atât de atrăgător. Este luxos și frumos, dar nu numai, nu este un mod scump sau complicat de a-ți face unghiile. Tot ce folosești este lustruit și poți avea un stil pe care oamenii îl vor complimenta oriunde ai merge. daca tu iubesc un stil orbitor, atunci lasă-ne să te inspirăm cu alegeri orbitoare. Există o sută de modalități sau mai multe de a face aceste unghii și avem o mulțime de inspirație pentru tine.

Verificați aceste 84 de unghii cromate atrăgătoare pe care le veți iubi:

1. Arată roz

Cum să nu iubim un aspect roz? Este una dintre cele mai populare nuanțe de acolo.

unghii cromate

2. Nuanțe de lux

Nu devii mult mai luxos decât aurul și argintul. Acestea sunt nuanțe atrăgătoare pe care le poți purta tot anul.

3. Unghii îndreptate

Unghiile ascuțite sunt deja suficient de atrăgătoare, dar adăugați puțin crom și oamenii vă vor privi toată ziua.

Vezi și: 32 de modele ușoare pentru unghii scurte pe care le poți încerca acasă

4. Negru și auriu

Dacă îți plac stilurile mai întunecate, atunci acesta ar fi un aspect minunat pentru tine.

5. Stiluri sclipitoare

Acest stil uimitor are un aspect incredibil. Sunt foarte lungi, ceea ce atrage atenția, dar strălucirea îi va arunca pe toți.

6. Nuanțe irizate

Acesta este un stil cu aspect magic, care ne amintește de unicorni și sirene. Dacă vă place aspectul frumos standard, atunci acesta este?

7. Culori strălucitoare

Aceasta este o altă culoare minunată, care este foarte populară vara.

8. Picături de ploaie

Acesta este un stil foarte răcoros, deoarece se pare că sunt picături de ploaie pe unghii. Acesta este un aspect care vă va asigura cu siguranță o mulțime de complimente.

9. Umbre destul de frumoase

Aceasta este o altă nuanță drăguță care va atrage privirea. Este genul de umbră pe care l-ai purta toată vara.

10. Destul de roz

Rozul este o nuanță populară dintr-un motiv și ne place totul în legătură cu această nuanță.

„Chrome este de obicei o oglindă strălucitoare sau un aspect de metal periat. Aspectul cromat poate fi obținut în câteva moduri, fie cu o pulbere pigmentată, fie avem un lichid care se aplică pe unghie care dă același aspect ”, a declarat Tracey Reierson, directorul educației la Young Nails.

11. Culori diferite

Aceste unghii au un efect ombre asupra lor și toate sunt în culori diferite. Nu le-am putea iubi mai mult.

12. Stiluri uluitoare

Unghiile cromate îți oferă acel efect sclipitor fără tot sclipiciul. Încercați-o pentru dvs. și vedeți cum vă place.

13. Stiluri de argint

Există doar ceva despre argint care arată întotdeauna minunat. Este o nuanță populară și de Crăciun.

14. Metal Chrome

Un stil grozav care are acea colorare metalică. Este un stil rău pe care îl poți purta oriunde. Ești sigur că iubești un stil ca acesta.

15. Stiluri negre

Acesta poate fi un gri închis sau poate fi negru, dar în orice caz, este o nuanță minunată. Aceste stiluri sunt întunecate și sunt menite să atragă atenția. Dacă sunteți un fan al nuanțelor mai întunecate, atunci acesta este unul pe care ar trebui să-l încercați.

16. Stiluri Ombre

Stilul ombre aici merge de la crom la o nuanță mată. Este neobișnuit și minunat, în același timp. Cum ai putea să nu iubești acest stil, este unic și superb.

17. Stiluri albe

Aceste unghii argintii sunt toate cromate și apoi avem un design roz obișnuit. Lucrul minunat despre adăugarea unei singure unghii de culori diferite în amestec este că rupe aspectul într-un mod măgulitor.

18. Nuante strălucitoare

Un stil uimitor pe care oricine l-ar plăcea, deoarece culorile sunt magice și este un stil care sigur va atrage privirea.

19. Alb strălucitor

Imaginați-vă această culoare într-o zi fierbinte de vară? O să iasă la tine și îți va plăcea să o porți oriunde ai merge.

20. Nuanțe Galaxy

Acestea sunt nuanțe uimitoare și fiecare unghie este diferită. Este o culoare uimitoare și ne amintește de galaxie.

21. Argint spumant

O altă nuanță grozavă care combină argintul cu o bling gravă pe unghii. Va fi un stil minunat pentru următorul dvs. eveniment.

22. Pietre uimitoare

Aceste unghii ascuțite sunt cu adevărat unice datorită culorilor cromate. Este o nuanță superbă pe care oricine i-ar plăcea. Există, de asemenea, un cui clar, care are câteva pietre strălucitoare. Un stil uimitor pe care îl poți purta la orice eveniment.

23. Nuanțe de vară

Aceasta este o altă nuanță de vară care vă va aduce cu siguranță un zâmbet. Ne place doar această culoare pentru că este foarte drăguță. încercați-l și urmăriți cum zâmbetul vă apare pe față.

24. Benzi cromate

Singurul crom al acestui stil este linia subțire care face parte din aspectul îngrijit aici.

25. Îndrăzneț și luminos

Pur și simplu nu putem obține o umbră de acest fel. Este strălucitor și strălucitor. Un aspect minunat care are un aspect diferit pe unghii diferite.

26. Alegeri îndrăznețe

Iată două nuanțe și culori foarte diferite, una este întunecată, în timp ce cealaltă este deschisă. Sunt foarte diferiți, dar amândoi frumoși în felul lor. Unul poate fi casual, în timp ce celălalt ar fi mai elegant. Amândouă sunt înfățișări superbe, care vor sufla mintea prietenului tău.

27. Crom argintiu

O altă nuanță uimitoare pe care ai putea să o porți cu adevărat pe tot parcursul anului. Un stil ca acesta este foarte popular în timpul sărbătorilor, dar cu siguranță ar putea fi purtat pe tot parcursul anului.

28. Puncte de argint

O nuanță rece, clasică și uimitoare. Un stil simplu care are puncte mai scurte decât majoritatea pe care le-am văzut până acum.

29. Modele întunecate

Un aspect minunat care are o culoare închisă și fascinantă. Este un aspect minunat pe care oricine ar trebui să îl încerce.

30. Argint strălucitor

O nuanță uimitoare care este cu adevărat unică. Nu am putea iubi mai mult această nuanță și este una care sigur va atrage privirea.

31. Arătat și Frumos

Ne place acest stil, deoarece este simplu, dar totuși atât de frumos, în același timp. Este un aspect extraordinar pe care sigur îl vei iubi.

32. Destul și Violet

Dacă iubești movul, atunci ești sigur că iubești o culoare ca aceasta. Este palid ca un pastel și totuși are toată strălucirea de care ai putea avea nevoie vreodată.

33. Sparkle and Shine

Ne place toată strălucirea implicată în acest stil crom. Nu veți găsi un stil care să strălucească mai mult decât acesta. Cea mai bună parte este că puteți sări peste tot sclipiciul real, deoarece cromul nu are sclipici. Este superb și va fi cu siguranță o nuanță pe care o veți avea

34. Destul de roz

Există atât de multă strălucire în acest stil, încât este aproape orbitor. Încercați-l și aruncați concurența.

35. Întunecat și strălucitor

Este un stil uimitor și pe care sigur îl veți iubi, deoarece este îndrăzneț și întunecat.

36. Aspecte aurii

Nuanța cromată în sine este albă sau argintie, dar pe unghii există modele aurii care le fac să iasă.

37. Îndrăzneț și frumos

Este o nuanță neutră, dar a devenit mult mai îndrăzneață datorită designului cromat. Este un aspect superb pe care veți dori să îl verificați imediat.

38. Iubire de argint

Un alt stil grozav de crom argintiu pe care sunteți sigur că îl veți iubi.

39. Nuante de neon

Este posibil să nu puteți găsi o alegere de design mai strălucitoare decât aceasta. Este un stil care are unghii foarte lungi, care este îndrăzneț pe cont propriu, dar apoi îi adaugi nuanțe luminoase și obții un stil și mai magnific.

40. Umbre șocant de superbe

Este greu de spus ce culoare iubim mai mult. Există argint și aur care sunt luxoase și uimitoare, dar apoi începeți să intrați în culori precum verde smarald care ne face să dorim să ne vopsim imediat unghiile. Ne plac, de asemenea, nuanțele multicolore, deoarece sunt uimitoare. Încercați să alegeți doar o nuanță care vă place, dar vă sugerăm să le încercați pe toate.

41. Diferite modele

Un aspect minunat, care are câteva nuanțe diferite și este un aspect distractiv.

42. Aspecte diferite

O nuanță uimitoare de argint, care vă va atrage atenția oriunde ați merge.

Când vine vorba de nuanțe cromate, acestea vor arăta întotdeauna diferit în funcție de nuanța pe care o alegeți.

„Efectul crom va varia în funcție de culoarea de bază pe care se aplică. Culorile mai închise, cum ar fi negrul, vor oferi un aspect mai vizibil al cromului, iar nivelul de strălucire al cromului poate fi determinat de instrumentul și tehnica cu care se aplică pulberea de crom ”, a spus Ashford.

43. Aspecte de aur

Un aspect simplu, ușor de aplicat și pe care îl poți purta oriunde.

44. Stiluri dulci

Aici avem patru culori diferite și toate arată diferit din cauza nuanței. Le poți purta pe unele lejer, în timp ce altele ar fi mai bune pentru un eveniment de lux. Aceste stiluri sunt incredibile peste tot

45. Stiluri fierbinți

Ne place doar stilul roz fierbinte la final. Din nou, avem o mulțime de nuanțe diferite, trebuie doar să o alegeți pe cea care se potrivește cel mai bine personalității dvs..

46. ​​O atingere de Chrome

Există doar câteva unghii care au culoarea cromată și adaugă puțină apariție aspectului.

47. Uimitor și întunecat

Acesta este un alt aspect întunecat, care are nuanțe cromate și mate combinate împreună.

48. Rainbow Shades

O altă nuanță grozavă pe care sunteți sigur că o veți iubi datorită tuturor culorilor uimitoare implicate aici.

49. Albastru de noapte

Un alt stil uimitor care are o umbrire albastră superbă. Există două nuanțe de albastru diferite și arată minunat împreună.

50. Nuanțe verzi

Ne place doar această nuanță verde și suntem verzi de invidie doar privind-o. Este întunecat și misterios și ne place.

51. Bright și Chrome

O nuanță superbă care ar fi minunată să o porți la următoarea ta nuntă.

52. Albastru uluitor

Adorăm doar această superbă nuanță albastră și suntem siguri că ți-ar plăcea și tu.

53. Aspecte îndrăznețe

Dacă sunteți în căutarea unui aspect cu adevărat atrăgător, atunci nu căutați mai departe decât acest stil.

54. Design-uri Chrome

Ne place doar acest stil superb, este curat și clar. Dacă vrei ceva cool pe care să îl poți purta oriunde, atunci acesta este stilul pentru tine.

55. Stiluri de sânge roșu

Există doar ceva izbitor la unghiile ascuțite și ascuțite și, de asemenea, vopsite în roșu sânge. Este un aspect șocant, dar cu adevărat nu poți greși niciodată cu roșu. Umbra este absolut fascinantă.

56. Aqua Styles

Acesta ar fi un stil uimitor pentru vară, deoarece aspectul este ușor și proaspăt și cu adevărat frumos. Este doar o culoare atât de strălucitoare și rece, încât veți dori să o purtați toată vara.

57. Dulce verde

Aceasta este o nuanță superbă de verde și pe care veți dori să o încercați imediat.

58. Priviri fascinante

Acesta este un aspect gri mai închis, dar apare, de asemenea, ca și cum ar fi pete de aur în stil.

59. Modele clare

Acesta este aspectul destul de periculos și care strălucește toată ziua.

60. Green Glow

Un stil minunat ca acesta este reflectat într-un mod minunat și există o strălucire verde care se desprinde din stil.

61. Stiluri Fushia

Un aspect minunat, întunecat și frumos. Ne plac nuanțele de acest fel, deoarece sunt atât de dramatice și cool.

62. Stiluri subtile

Avem o mulțime de aspect minunat aici și avem un stil crom care face cu adevărat ca întregul aspect să fie popular.

63. Aur și ascuțit

Un stil grozav, ascuțit și auriu. Vârful este făcut negru și face ca unghia să iasă. dacă îți place stilul de unghii ascuțite, adaugă un pic de negru pentru a-ți lovi aspectul.

64. Pătrate uluitoare

Există atât de mult de iubit în privința acestui aspect, încât este greu să alegi un singur lucru. Avem unghiile în formă de pătrat care aduc într-adevăr un aspect diferit. Cromul are o nuanță frumoasă și există decupaje pe stilul care îl face să iasă în evidență.

65. Liniile strălucitoare

Singurul crom pe care îl avem cu acest aspect este o linie de aur pe care o vedem aici.

66. Lumini albe

Acest alb strălucitor este unic și ar fi un aspect minunat pentru următoarea dvs. nuntă.

67. Argintiu închis

Acesta este un alt aspect metalic care este rău și cool.

68. Argint strălucitor

O nuanță grozavă, simplă și rece.

69. Alb strălucitor

O nuanță excelentă de alb, care este strălucitoare și uimitoare. Există o mulțime de bling pe unghia care este cu adevărat unică.

70. Stiluri destul de roz

Un aspect minunat, care este frumos și roz. Există o mulțime de străluciri frumoase în acest stil pe care oricine le-ar plăcea.

71. Destul de purpuriu

O nuanță superbă de violet pe care sunteți sigur că o veți iubi indiferent de ce.

72. Nuanțe aurii

Un alt aspect grozav care are culori strălucitoare pe toată unghia. Există o strălucire roz, precum și o strălucire aurie.

73. Cuplu Chrome

Puteți doar să adăugați câteva unghii cromate pentru a vă arăta aspectul. Nu trebuie să-ți faci toate unghiile așa dacă este prea dramatic pentru tine. Există multe modalități de a crea un aspect cromat.

74. Exemple strălucitoare

Un aspect superb ca acesta este greu de egalat. Ne place atât de mult încât s-ar putea să-l purtăm în această vară.

75. Răcoros și calm

Un alt stil argintiu grozav care vă va face cu siguranță să zâmbiți.

76. Sfaturi albastre

Aceste stiluri cromate sunt uimitoare. Are un stil ombre care începe auriu și se termină în albastru. Este cu siguranță un aspect care vă va atrage cu multă atenție.

77. Culori uimitoare

Aceste culori sunt cu adevărat magice și veți dori să le încercați.

78. Crom negru

Un aspect grozav care este întunecat și misterios și ne plac și accentele adăugate la unghia unică.

79. Aur uimitor

Acesta este un aspect plin de farmec și care vă va atrage privirea. Dacă aveți un eveniment elegant, acesta ar fi un aspect minunat de încercat.

80. Modele unice

Culorile aici sunt uimitoare și există, de asemenea, un design tribal care face stilul și mai unic.

81. Priviri întunecate

Un aspect grozav ca acesta este întunecat și răcoros, așa că încercați-l anul acesta.

82. Elemente cool

Există doar câteva unghii care sunt cromate în acest stil, dar se potrivește complet întregului aspect.

83. Mișto și drăguț

Ne place doar acest aspect superb, deși este dramatic din cauza oglinzilor, culoarea este moale și drăguță.

84. Metal Love

Adăugând griul metalic unui aspect care are un roz moale, creați un contrast care atrage cu adevărat ochiul. Este superb și unic, iar oamenii din jurul tău o vor iubi.