70 Vackra och lätta att bära uppdateringar med kort hår

Med så många kändisar och stjärnor som fungerar som inspiration för korta håruppdateringar, kan du vara säker på att du inte är ensam om din önskan om över axellåsarna.

Det finns Adele, Scarlet Johansson, Emma Watson, Robin Wright, Evan Rachel Wood och så många fler för att hålla dig sällskap och naturligtvis inspirera dig.

Med den här tanken i åtanke bestämde vi oss för att sammanställa en lista med 70 uppdateringar för kort hår som är enkla att dra av, styla och naturligtvis bära. Bläddra till botten eftersom vi har många stilöverraskningar!

1. Den korta boben med en kam över

updos för kort hårKälla

Här är ett fantastiskt sätt att hålla din korta och raka bob intressant. Istället för att dela håret i mitten kan du alltid kamma det över huvudets krona och till och med puffa upp det lite för att ge det en retrovibe.

2. Kort håruppdatering med blommor

updos för kort hår blommorKälla

Du kan kopiera denna frisyr för ett speciellt evenemang, till exempel en fest, fest, din födelsedag eller till och med för ett bröllop, oavsett om det är ditt eller om du är brudtärnan. För mer inspiration om brudtärna frisyrer, kolla in vår bit dedikerad till dem.

3. Emma Watson

emma watson updos för kort hårKälla

Ingen lista med korta uppdateringar kunde ha varit komplett utan Emma Watson. När hon klippte av allt hår efter att hon avslutat Harry Potter -filmerna flämtade hela världen. Onödigt kan vi säga, för hon såg fantastisk ut.

4. Dubbla holländska flätor

dubbla nederländska flätor nära varandra faux mohawk updos för kort hårKälla

När du har kort hår är det enklaste sättet att skapa en faux mohawk genom att ha två nederländska flätor nära varandra. Du kommer att behöva många bobby pins men resultatet är helt värt det.

5. Moget alternativ för kort håruppdatering

updos för kort hår ingefäraKälla

Bortsett från den helt fantastiska rödfärgade nyansen som denna underbara dam sportar, älskar vi också hennes sofistikerade updo. Det är perfekt för ett bröllop när du måste vara elegant och perfekt.

6. Enkel uppdatering av kort hår

enkla uppdateringar för kort hårKälla

Allt du behöver göra för att kopiera det här utseendet är att dela håret i tre separata trådar. Knyt dem med hårband och snurra sedan runt dem tills du får tre små röriga knutar som kommer att likna en krona på baksidan av nacken.

7. Snabba uppdateringar för kort hår

chica updos för kort hårKälla

Ingen tid? Inga problem. Ta råd som vi gav ovan för de enkla knutarna och gör istället för tre bara en. Var noga med att dra ut några hårstrån och låt dem lossna så att de kan rama in ditt ansikte.

8. Allt i en stil

stökiga updos med flätor updos för kort hårKälla

Om du helt enkelt inte kan bestämma dig för vilka uppdateringar för kort hår du vill ha kan du alltid blanda några av dem. Till exempel är detta en rak, asymmetrisk blond bob med röda och mörka spetsar, en mycket puffad topp och en fläta precis fram.

9. Marion Cotillard

Short Bob Straight Slicked Back Hair updos för kort hårKälla

Den franska skådespelerskan letade efter ett mycket kantigt utseende efter den här röda mattan som vi absolut älskar. Den bästa delen av det hela är de raka ändarna på hennes bob som ger en mycket arkitektonisk frisyr.

10. Tre staplade bullar

tre staplade bullar updos för kort hårKälla

Som namnet antyder består den här typen av uppdateringar för kort hår av tre enkla röriga knutar som du kan stapla över varandra tills du får något som liknar en välskött mohawk.

11. Den korta flätan

korta flätor updos för kort hårKälla

Vissa säger att korta och raka bobbar som den här är svåra att styla. Vi håller inte med. Se bara hur enkelt det är att göra denna frisyr intressant genom att helt enkelt fläta en liten snurr längs pannans linje.

12. Boxerflätor

boxer flätor updos för kort hårKälla

Ja, som du kanske redan har märkt av alla våra förslag, kan kort hår också flätas. Därför, varför inte prova några fina boxarflätor som stannar precis vid halsen istället för att fortsätta nerför ryggen?

13. Fantastisk uppdatering av kort hår

fantastiska uppdateringar för kort hårKälla

Anledningen till att vi älskar den här uppdateringen är att den ser ut som om du inte ens har kort hår. Därför, om du måste gå till ett speciellt evenemang, blir det en trevlig förändring från ditt vardagliga utseende.

14. Bantu Knots Updos för kort hår

Fritids- och enkla uppdateringar för bantuknuter med kort hårKälla

Denna frisyr är en uppfattning om de traditionella Bantu Knots. Skillnaden är att du istället för att göra hela håret bara skapar två överdimensionerade knop ovanpå huvudet.

15. Keira Knightley

Keira Knightley uppdaterar för kort hårKälla

Vi är alla överens om att den brittiska skådespelerskan definitivt kan ta med den när hon är på röda mattan. Här har hon en vågig kort nisse utsmyckad med ett pannband av små rödblå blommor som passar perfekt med hennes bruna hår.

16. Over and Under Style

updos för kort hårKälla

Om du vill kopiera det här utseendet kan du hitta självstudier online, be en vän att göra det åt dig eller helt enkelt gå till din stylist. Bortsett från det måste du komma ihåg att använda hårvårdsprodukter av hög kvalitet så att du ser till att ditt korta hår håller sig på plats.

17. Twisted Short Hair Updo

vridna updos för kort hårKälla

Denna röriga updo har en vertikal texturerad knut och fyra vridna flätor på varje sida för att hålla den sällskap. Det ser komplicerat ut, men du kommer att bli förvånad över att ta reda på hur lätt det är att dra av hemma.

18. Festival Updo för kort hår

updos för kort hår festival lookKälla

Vi vet alla att kort hår är en ren välsignelse på sommaren på grund av all värme och fuktighet. Ändå, vad gör du när det är festivaltid och du vill se ditt bästa ut? Du kopierar naturligtvis det här utseendet och stilen.

19. Avslappnade korta uppdateringar

enkla uppdateringar för kort hårKälla

Denna frisyr är perfekt för en lat söndag eller till och med en trött måndag morgon när du inte har något humör. Knyt allt hår på baksidan av huvudet på det mest avslappnade sättet så kan du gå ut genom dörren.

20. Michelle Williams

michelle williams mycket korta pixie updos för kort hårKälla

Skådespelerskan ser fantastisk ut med denna ultrakorte nisse som komplimangerar och förlänger hennes runda ansikte. Vi är också kär i den fjädrade finishen, som är lika feminin och levande som de kommer.

21. Evan Rachel Wood

evan rachel wood updos för kort hårKälla

Vi tror att skådespelerskan aldrig har sett bättre ut än hon gör nu med denna fantastiska vindsvepna nisse. För att kopiera utseendet, använd en handfull mousse eller hårvax som håller alla trådar på plats.

22. Demi Lovato

demi lovato updos för kort hårKälla

Hon har definitivt vuxit upp från sina Disney -år och det är säkert bra att hon gjorde för att Demi nu röker. Hon har ett mycket mörkt förhållningssätt till denna hackiga bob, som hon alltid parar med mörka matta läppstift.

23. Flätningssymmetri

updos för kort hårKälla

En liten symmetri skadar aldrig någon, speciellt när det får dig att se så bra ut. Spegeleffekten av denna updo för kort hår gör det säkert att du kommer att se bra ut från alla vinklar.

24. Anne Hathaway

anne hathaway updos för kort hårKälla

Vi grät säkert när hon klippte av håret för att sälja det i Les Mis. Men vi studsade snabbt tillbaka när vi såg skådespelerskan på röda mattan se så bra ut i sin nya nisse. Vilken inspiration hon visade!

25. Victoria Beckham

victoria beckham sexiga uppdateringar för kort hårKälla

Det är fullt möjligt att fru Beckham, precis som hennes berömda fotbollsspelare, har provat varenda frisyr på planeten. Därför var hon tvungen att göra några poäng i updos för kort hår avsnitt också.

26. Sjöjungfru Updo för kort hår

sjöjungfruhår uppdaterar för kort hårKälla

Vem säger att sjöjungfrur måste ha långt hår? Vi lever i en ålder då en kvinna kan ha vilken typ av hår hon vill. Utnyttja därför denna status och ge dig själv en makeover med denna sjöjungfru updo för kort hår.

27. Turkos kort håruppdatering

turkos hår uppdaterar för kort hårKälla

Det spelar egentligen ingen roll vilken typ av frisyr du försöker dra av om du har denna enastående färg i håret. Vi tror dock att denna fluffiga och skiktade pixie cut är det bästa att visa upp det.

28. Lily Collins

lily collins updos för kort hårKälla

Oavsett vad hon gör kommer Lily Collins alltid att se ut som en Disney -prinsessa. Det är inte konstigt att hon spelade Snövit. Även när hon gick med i updos för kort hårtrend såg hon fortfarande elegant och känslig ut.

29. Winona Ryder

winona ryder updos för kort hårKälla

Winona Ryder är den klassiska 90 -talstjejen. Hon presenterade sin superkorta nisse för den fjärde delen av Alien -serien, där hon skildrade en droid. Den pojkiga snittet får henne att se feminin och snygg ut.

30. Kort håruppdatering med pannband

updos för kort hårKälla

Om du har kort hår eller till och med en mycket kort bob kan du enkelt hålla trådarna borta från ansiktet genom att ha ett pannband. Stilvalet är helt och hållet ditt och du har miljontals modeller att välja mellan.

31. Rachel McAdams

rachel mcadams updos för kort hårKälla

En av Amerikas älsklingar, Rachel McAdams vann oss överallt i The Notebook. Efteråt, när hon klippte ner sitt långa hår till en rörig bob, älskade vi henne fortfarande. Vem kan inte älska Regina George, eller hur??

32. Scarlet Johansson

scarlet johansson updos för kort hårKälla

När hon växte upp bestämde skådespelerskan att det var dags för en förändring. Därför gick hon efter en asymmetrisk bob, med långa sidosvepna smällar och en rakad sida. Hon såg ut som en riktig rockstjärna.

33. Bröllopsuppdateringar för kort hår

bröllopsuppdateringar för kort hårKälla

Det enklaste sättet att styla håret när du måste vara på ett bröllop eller när du själv är brud är det här. Använd ditt lockjärn för att skapa små vågor i dina lås och fäst dem sedan åt sidan med ett glamoröst hårtillbehör.

34. Den rosa

rosa vintage -lockar underskrider updos för kort hårKälla

Pink är utan tvekan drottningen av vintage updos som gjorts om för modern tid. Här har hon en Mohawk med rakade sidor. Istället för spikarna valde hon dock en uppsättning perfekta Victory -rullar och en babyrosa rosett.

35. Jane Fonda

jane fonda updos för kvinnor med kort hår över 50 årKälla

Jane Fonda är ett perfekt exempel på frisyrer för kort hår för kvinnor över 50 år gjorda rätt. Hon har en kombination av en kort, fjädrad bob och en nisse, vilket tar ganska många år från hennes rygg.

36. Enastående uppdateringar av kort hår

updos för kort hårKälla

Vi älskar varje detalj om denna enastående updo. Den vita isiga blonda färgen, hårets längd, liksom den långa flätan som delar det i mitten är något att drömma om och betrakta det som ett hårmål.

37. Naturliga uppdateringar för kort hår

naturliga håruppdateringar för kort hårKälla

Om du har naturligt lockigt hår kan en pixie cut vara den bästa lösningen för dig. Style den med en elegant halsduk som du kan knyta till ena sidan. Pannband är också en bra idé i det här fallet.

38. Charlize Theron

charlize theron updos för kort hårKälla

För att exemplifiera det vi just sa om pannbandet, här är skådespelerskan Charlize Theron som har en på sin vågiga nisse. Den svarta satinremsan skapar en slående effekt med hennes rosa läppstift och minimalistiska ögonmakeup.

39. Artistisk kort håruppdatering

Korta avsmalnande tunga lager och kraftiga fransade frisyruppdateringar för kort hårKälla

Detta är en avsmalnande, tung skiktad och tung fransad frisyr som du helt enkelt kommer att bli kär i. Det är också mycket konstnärligt tack vare dess kupoliga topp och mycket raka linjer.

40. Ice Mohawk

Kort långt hår Mohawk updos för kort hårKälla

Även om det inte riktigt är en mohawk i sig, faller denna pixie cut fortfarande i den kategorin för några av dess element. Den har rakade sidor och en mycket lång topp som sveper åt sidan. Dessutom påminner det oss om Tilda Swinton.

41. Miley Cyrus

miley cyrus updos för kort hårKälla

Vi har alltid älskat Miley Cyrus minimala gör och det bästa är att det är väldigt enkelt att kopiera det. När det gäller uppdateringar av kort hår är detta en enkel nisse med rakade sidor och smutsiga blonda långa lugg.

42. Angelina Jolie

angelina jolie updos för kort hårKälla

Även om hon är känd över hela världen för sina långa och lyxiga lokor, hade Angelina Jolie en period när hon också sportade updos för kort hår. En av våra favoriter är denna hackiga korpbob som hon brukade ha i en liten hästsvans.

43. Stilikonen

updos för kort hårKälla

Om du kan blanda och matcha en silkesblå och gul huvudduk med en mörk turkos läderjacka och få det att fungera, då vet du att du har stil. Lägg till en vit skjorta och en röra av blont hår så är du igång.

44. Lila uppdateringar av kort hår

lila updos för kort hårKälla

Oavsett hur kort eller långt ditt hår är, är det viktiga här att hålla det intressant. Varför inte välja en okonventionell hårfärg? Denna mörklila i kombination med indigo och mauve blir snabbt vår favorit.

45. Zendaya

zendaya updos för kort hårKälla

Här är en annan ung skådespelerska som har passerat sina Disney -år. Faktum är att hon har lämnat dem så långt bak att hon nu inte känns igen. Zendaya släppte sina långa, svarta lås och valde denna honungsblonda nisse som får henne att se ut som en bomb.

46. ​​Alesha Dixon

alesha dixon half bob updos för kort hårKälla

Den vackra sångaren har en mycket attraktiv och intressant bob i den här bilden. Faktum är att det är en halv bob, med en chokladbrun rakad sida och en klassisk iskall blond bob på andra sidan.

47. Kristen Wiig

kristen wiig updos för kort hårKälla

Första damen i amerikansk komedi gick också för den fjädrade nissen. Och vi är verkligen glada att hon gjorde det. Den ljusblonda med karamellrötter framhäver hennes blå ögon perfekt.

48. Enkel uppdatering av kort hår

franska café updos för kort hårKälla

Detta franska café med en uppgradering och stil får oss att tänka på kyliga höstmorgnar och varmt kaffe på en bistro. Allt du behöver göra för att få det här utseendet är att använda lite anti-frizz spray och lite hårmousse.

49. Söta Updos för kort hår

söta söta updos för kort hårKälla

Plyschpandaöronen är naturligtvis inte obligatoriska för detta utseende. Ändå skulle det inte skada att lägga till dem i din tillbehörskollektion om du vill se så söt ut.

50. Tvåfärgat kort hår

Psychedelic lila och vita updos för kort hårKälla

Denna kombination mellan vitt och psykedeliskt lila är en sann vinnare. Jimi Hendrix favoritfärg är någonstans på vägen mellan magenta och elektrisk lila och du kan nu använda den för att piffa upp din korta do.

51. Rosamundgäddan

rosamund gädda updos för kort hårKälla

Det finns få damer i Hollywood -klass och mer elegant än Rosamund Pike. The Gone Girl valde söta flickaktiga lockar bundna bakom ryggen och felaktiga vita och svarta pärlörhängen.

52. Chloe Grace Moretz

chloe grace moretz updos för kort hårKälla

Chloe Grace Moretz frisyr här är så enkel och enkel att det ser nästan naturligt ut. Som att hon bara rullade upp ur sängen och magin i det här håret bara hände. Det faktum att hon inte bär någon smink hjälper.

53. Robin Wright

robin wright updos för kort hårKälla

Hennes frisyr här är en enkel nisse. Framsidan är dock helt enastående. De stökiga smällarna faller nästan över hennes ögon och får henne att se kvav och sexig ut. Samtidigt balanserar frisyren hennes kantiga ansikte.

54. Pojkaktigt kort hår Updo

updos för kort hårKälla

Om du får en pojkaktig frisyr betyder det inte att du nödvändigtvis måste se ut som en pojke. Med rätt styling och tillbehör kan denna frisyr förvandlas till en look värdig catwalken.

55. Rita Ora

rita ora updos för kort hårKälla

En annan imponerande post på vår lista över uppdateringar för kort hår är Rita Oras frysta pixie cut. Hennes vita blonda hår har längre strängar på sidan, som ramar in hennes ansikte och får hennes kindben att sticka ut.

56. Flickan bredvid Updo

flicka bredvid updos för kort hårKälla

Minimal smink och en ljusblond lång nisse gör den perfekta flickan bredvid. Detta är magin i updos för kort hår. Om de är korrekt utformade ser de naturliga och avslappnade ut.

57. Tunga smällar

updos för kort hårKälla

Updos för kort hår kan också betyda långa bobbar. Om du har ett tunt och långsträckt ansikte kan du enkelt ta bort det här utseendet, inklusive tunga lugg. Välj minimal smink och accessoarer.

58. Tyra Banks

tyra banks updos för kort hårKälla

Det finns lite du kan göra fel när du är en supermodell som Tyra Banks. Hennes kantiga ansikte serveras spektakulärt väl av denna skiktade och texturerade pixiesnitt. Nämnde vi luggen? Tyra Banks smäller.

59. Kort håruppdatering för speciella tillfällen

bröllopsuppdateringar för kort hårKälla

Ett sätt på vilket du kan försköna ditt korta hår om du måste delta i ett speciellt evenemang är att bära ett unikt pannband. Ta till exempel denna hår- och diamanthårbit, formad som en gren med blommor och löv.

60. Blowout

texturerad utblåsning mörka rötter blonda updos för kort hårKälla

Här är en texturerad utblåsning lång och vågig pixie cut med mörka rötter och ljusblont hår. För att kopiera det här utseendet måste du ta fram din hårblåsare. Lägg lite mousse i håret medan det fortfarande är blött från duschen och torka det framifrån och bak.

61. Matchy Match

updos för kort hårKälla

En bra idé att framhäva egenskaperna i ditt ansikte skulle vara att inte bara färga håret, utan även ögonbrynen i samma färg. Var dock försiktig med att välja en naturlig färg i motsats till en okonventionell.

62. Marilyn Monroe

marilyn monroe updos för kort hårKälla

Divan lyckades föra fram en frisyr och frisyr som för alltid kommer att komma ihåg som Marilyn. Varje kvinna som är idrottare anses omedelbart vara en kopia av Marilyn. Och varför inte? Hon var trots allt den vackraste kvinnan.

63. Mila Jovovich

mila jovovich updos för shor hårKälla

Detta chokladbruna asymmetriska snitt mjukar upp Mila Jovovichs ansiktsdrag mycket. Bortsett från det visar det också hennes blågröna ögon på ett sätt som de flesta hårklippningar inte kan.

64. Natalie Portman

natalie portman pojkaktiga updos för kort hårKälla

Natalie Portman med kort hår är en sak av skönhet och förundran. Hennes otroligt känsliga och skulpterade drag klärs helt enkelt av den korta frisyren. På detta sätt kan vi alla titta och undra över hennes skönhet.

65. The Shailene Woodley

Shailene Woodley updos för kort hår ombreKälla

Den unga skådespelerskan har också valt en lång pixie cut här, med en ännu längre uppsättning lugg. Hon gick också för ombrehår precis längst fram, med några blonda peekaboos som stack ut.

66. The Ginnifer Goodwin

Ginnifer Goodwin updos för kort hårKälla

Här är en annan Hollywood pixie cut skönhet och en annan snövit, för den delen. Hennes korpfjädrade korta updo passar perfekt till hennes isblå smink och sin gröna klänning.

67. Christina Aguilera

christina aguilera updos för kort hårKälla

Oavsett vad hon gör kan sångaren Christina Aguilera inte eller vill släppa sitt Burlesque -utseende. Även med denna korta uppdatering förblir hon trogen stilen som hon verkar älska mest.

68. Kelly Osbourne

Kelly Osbourne Short Shaved updos för kort hårKälla

Kelly Osbourne har gått överst med denna lila Ursula -look, men vi älskar det ändå. Hon matchade hårets färg till hennes glansiga läppstift och höll ögonskuggan i en nästan obefintlig champagneskugga.

69. Ultra-Minimal Short Short Hair Updo

blonda ultrakorta updos för kort hårKälla

Detta är det perfekta sättet att styla en ultrakort och pojkaktig pixie cut. Välj en uppsättning överdimensionerade örhängen, helst med en ädelsten eller två. Eftersom det inte finns något hår för att dölja dem från syn, blir effekten slående.

70. Audrey Hepburn

audrey hepburn updos för kort hårKälla

Vi stänger listan över uppdateringar för kort hår med den som officiellt har utsetts till den vackraste kvinnan genom tiderna. Audrey Hepburn själv älskade att sporta pixiesnitt. Låt henne därför vara din eviga inspiration för denna typ av frisyrer.

Redo att ändra ditt utseende?

Detta sammanfattar vår lista med underbara och lätta att bära korta håruppdateringar – vi är säkra på att du kommer att älska dem lika mycket som vi gör.

Vilken av dem är din favorit och du kan bara inte vänta med att ha på dig? Lämna en kommentar och meddela oss!