Valuri tunsoare

Tunsoarea valurilor este un mod popular și la modă de a coafa o tăietură buzz. Majoritatea băieților combină o decolorare cu valuri, deși există multe tipuri diferite de coafuri de unde pentru bărbații negri. Utilizând o perie de val, durag sau capac și pomadă, puteți adăuga textură și stil părului negru creând o spirală în jurul capului. Cunoscute și sub numele de valuri 360 sau lungimea valurilor, aceste stiluri de tunsoare reci pentru băieții negri pot fi îmbunătățite și mai mult prin lupi, care nu vă tund deloc pentru a lăsa buclele perverse să crească.

Dacă încercați să obțineți valuri, iată cele mai bune tunsori pentru valuri. Indiferent dacă doriți o tunsoare ridicată, medie, scăzută, chelă, temporară, decolorată cu valuri, aceste idei de coafură cu 360 de unități prezintă toate diferitele tăieturi și stiluri pe care le puteți obține. Puteți adăuga chiar și o parte deasupra, un design de păr pe părți sau barbă plină pentru un aspect masculin și mai fierbinte.

Wave Tunsoare

Cel mai bun Fade with Waves

Cele mai bune tunsori valuri pentru bărbații negri necesită o estompare pe laterale și pe spate. Cu multe tipuri diferite de tunsori decolorate pentru a alege părul negru, băieții pot experimenta o serie de tăieturi pentru a obține aspectul dorit.

Fade with Waves

De la o decolorare temporară care începe la o decolorare care scade până la gât, întreabă-l pe frizer care decolorarea bărbaților este complementul perfect al stilului tău. Iată cele mai bune tunsori decolorate cu 360 de unde pentru a vă oferi idei pentru următoarea dvs. vizită la frizerie.

Temp Fade with Waves

Temp Fade with Waves

O estompare temporală cu valuri are ca rezultat un aspect curat și proaspăt. Această tunsoare de estompare a templului începe în sus și este evidențiată printr-o linie de-a lungul liniei părului. Buzz-ul scurt de pe partea de sus începe să arate valuri. Pentru a completa stilul, crește-ți o barbă plină pentru un finisaj masculin. Sexy și modernă, această combinație de temperatură de estompare și 360 de unde va arăta bine oricărui bărbat de culoare.

Drop Fade with Waves

Drop Fade with Waves

Această picătură se estompează cu valuri oferă o tăietură frumoasă și strânsă. Scurt pe laturi, pielea cu scădere scăzută se estompează curbele în jurul urechii și pe decolteu pentru o finisare elegantă. Undele 360 ​​vor începe să devină mai profunde și mai definite pe măsură ce continuați să periați. Forma în jurul tâmplelor și a liniei părului curăță firele de păr rătăcite, iar femeile vor adora barba lungă.

Low Fade + Waves

Low Fade with Waves

Această decolorare scăzută cu valuri este exemplul perfect al modului în care o tunsoare joasă poate accentua modelul creat de valurile tale profunde de 360 ​​de grade. O decolorare conică redusă este excelentă pentru bărbații negri profesioniști. Linia se curbează de-a lungul liniei părului și în jos pe părți pentru un aspect neted. Dacă nu vă place să expuneți prea mult scalpul, obțineți o reducere redusă cu valurile.

Mid Fade + Waves

Mid Fade with Waves

Obținerea unei estompări medii cu valuri poate fi echilibrul perfect pentru unii tipi. Cu o estompare a pielii medii pe părți și pe spate și cu valuri care spiralează în jur, această tunsoare proastă este atât elegantă, cât și frumoasă.

High Fade + Waves

High Fade with Waves

O estompare ridicată cu valuri arată nervoasă și elegantă. Decolorarea înaltă a chelului începe în apropierea vârfului capului și se reduce rapid spre piele pentru o tăietură rece. Pentru un pic mai puțin de piele, luați în considerare o tunsoare cu conicitate ridicată, care se scurtează pur și simplu, dar lasă foarte puțin păr în partea de jos. Fiind una dintre cele mai populare tunsori valuri, totul despre această coafură este perfect.

Fade Bald + Valuri

Bald Fade with Waves

Modern și îndrăzneț, o estompare chelă cu valuri este grozavă dacă doriți o tunsoare foarte scurtă. Cunoscută și sub denumirea de decolorare a pielii, tunsoarea cu chelie poate începe ridicată, scăzută sau la mijloc și se va reduce treptat până la părțile ras. Cu părul negru și scurt, această estompare de 180 de valuri ar arăta elegantă cu o piesă sau un design.

Taper Fade with Waves

Taper Fade with Waves

O decolorare conică cu valuri este o coafură la modă pentru bărbați negri. Această tunsoare taper fade vine cu o margine în sus și 360 de unde pentru un stil proaspăt. Fie că sunteți negru, alb sau hispanic, acesta este modelul ideal de valuri pentru a crea.

Cool 360 Waves

Cele mai bune unde 360 ​​se spiralează în jurul capului cu creste adânci și curate. În timp ce o tunsoare cu valuri curate pune bazele, este important să investiți în produsele potrivite pentru păr. O perie de valuri bună și un durag sau capac de undă vă pot ajuta să obțineți valuri rapid. Cu toate acestea, poate dura săptămâni pentru a obține valuri 360 adânci. În cele din urmă, coafura valurilor se realizează cu o periere constantă și o acoperire pe timp de noapte.

360 de unde

Deși majoritatea diferitelor tipuri de stiluri de tunsoare val sunt determinate de tipul de estompare pe care îl obțineți, există încă modalități prin care tăierea valului să iasă în evidență. De la părți până la modele de păr până la 360 sau 180 de valuri adânci, iată câteva coafuri de valuri unice, dar populare.

Valuri 360 adânci

Valuri 360 adânci

Undele 360 ​​profunde necesită timp, dăruire și periere regulată. În imagine este o tunsoare cu conicitate redusă, cu valuri și o margine în sus. Asociat cu o barbă groasă, această croială este sexy și fierbinte. Ghidul nostru vă poate arăta cum să obțineți valuri atât de bune.

360 de unde cu partea

360 de unde cu partea

O tunsoare estompată cu 360 de unde și o parte se combină pentru a crea un aspect foarte elegant. Valurile adânci oferă textură în partea de sus, iar decolorarea conică joasă din părți focalizează ochii către stilul de mai sus. Partea rasă adaugă o atingere rece și se potrivește bine cu modelul de undă.

Tunsoare 360 ​​Waves + Design păr

Tunsoare 360 ​​Waves + Design păr

Dacă doriți să fiți creativi, există modele nelimitate de tunsoare 360 ​​de unde de încercat. În imagine este un design minunat al inimii ras în valuri 360 profunde. Cu toate acestea, bărbații negri au idei nesfârșite de proiectare a părului, variind de la linii bărbierite până la zigzaguri până la orice doriți.

Valuri cu barbă

Valuri cu barbă

O tunsoare valuri cu barbă poate fi o potrivire excelentă. Bărbați și ticăloși, bărbații negri cu barbă plină arată doar bine. În mod natural, veți dori să vă păstrați părul facial curat, îngrijit și îngrijit. Vă recomandăm să obțineți un șampon și balsam de calitate pentru barbă, precum și balsam sau ulei pentru barbă. Obțineți valuri și barbă pentru un stil măgulitor pe care îl vor observa femeile.

Tunsoare Half Moon

Tunsoare Half Moon

Tunsul pe jumătate de lună este o parte curbată care este rasă în vârful părului. Obțineți valul de estompare, dezvoltați-vă modelul de undă și apoi adăugați o parte de jumătate de lună pentru un nou aspect.

Black Boys with Waves

Băieți cu valuri

Waves funcționează pentru bărbați negri și băieți de toate vârstele. Cu o decolorare redusă, alinierea și o parte, valurile 360 ​​ale acestui copil arată urât.

180 tunsoare valuri

Cool 180 Waves Haircut + Fade

Nu toți băieții negri vor 360 de unde. Dacă preferați părul foarte scurt pe părțile laterale și pe spate, atunci probabil că îi veți cere frizerului o tunsoare cu chelie mare. 180 de valuri sunt la fel de frumos și sunt de fapt mai ușor de obținut și mai ușor de păstrat. Vorbește cu frizerul tău despre cea mai bună modalitate de a obține o estompare de 180 de valuri pentru părul tău.

Tunsoare 360 ​​Waves + Line Up

Tunsoare 360 ​​Waves + Line Up

Perfect tăiat peste tot, iată un exemplu excelent de linie de păr curată și formă, o parte groasă rasă în modelul de undă și un design de barbă bine îngrijit.

Există toate tipurile de valuri de păr, așa că, dacă sunteți curios să încercați o tunsoare valuri, alegeți doar o tăietură și arătați-i frizerului.

Tunsor 360 Waves Fade