De beste tattoo-voeding

Ben je op zoek naar een nieuwe tattoo voeding? In de gids van vandaag bevelen we vier van de beste aan die momenteel beschikbaar zijn.

Tattoo voeding

Of je nu helemaal nieuw bent in de wereld van tatoeages of dingen wilt verbeteren of gewoon een meer draagbare oplossing nodig hebt voor die momenten dat je buiten de tattoo-studio bent. Je moet onze gids voor de beste tattoo-voeding lezen.

We hebben geselecteerd wat volgens ons de beste is en hebben geprobeerd alle bases te dekken. Alle aangeboden modellen zijn gereguleerd en beschikken over dubbele machine-aansluitingsopties.

Hierdoor kun je jouw lining en shading tattoo machines aansluiten op dezelfde voeding en dan kun je eenvoudig tussen de twee wisselen.

Hoewel we hebben bedacht dat niet iedereen die dit leest, graag van klant naar klant wil reizen en misschien graag vanuit een studio werkt, hebben we ook overwogen dat je dit leest. Er zijn dus meer draagbare en praktische opties en een die het beste is voor gebruik op een tafel, bureau of werkstation.

Het enige wat we kunnen doen is een gids zijn, in plaats van u te vertellen welke u moet kopen. Dus, samen met onze onpartijdige beoordelingen, hebben we ook een kopersgids verstrekt waarin de verschillende aspecten van voedingen voor tattoo-machines worden besproken waarmee u rekening moet houden..

tatoeëerder aan het werk

Kopersgids

Voordat we ingaan op de beoordelingen van onze tattoo-voedingsdoos, of je nu helemaal nieuw bent in het tatoeëren of niet, er zijn dingen waar je rekening mee moet houden.

Als tatoeëerder wil je, net als anderen in de branche, dat sterke gevoel van trots op je werk hebben. Tatoeëren is tenslotte ongetwijfeld iets waar je voor leeft, bij elke ontwakende ademhaling. U wilt er dus zeker van zijn dat de apparatuur die u gebruikt, past bij het rauwe talent en de creatieve voorsprong die u heeft.

Hoewel we niet gaan beweren dat de keuze van de eigenlijke tattoo-machine, tattoo-naalden, transferpapier en zelfs inkten cruciaal zijn, zijn we van mening dat de keuze van de tattoo-powerbox die je gebruikt ook iets is dat je goed moet doen. U wilt zeker zijn van een constante toevoer van voldoende stroom.

Raadpleeg daarom, voordat u zich haast om een ​​voeding voor een tattoo-machine te kopen die in onze gids wordt genoemd, de zes onderstaande tips om ervoor te zorgen dat u de juiste beslissing neemt.

tatoeëerder die een tatoeage tekent

De voedingsspanning:

U moet begrijpen dat er voedingen beschikbaar zijn voor tattoo-machines in een grote verscheidenheid aan verschillende spanningsuitgangen. Je zult zien dat er stroomvoorzieningsapparaten zijn die een lage spanning van 3 volt produceren, terwijl andere wel 15 volt kunnen produceren.

De meer draagbare opties kunnen echter zelfs zo laag zijn als 1 volt. De beste en meest basale manier om spanning uit te leggen en wat het betekent voor de voeding, is hoe hoger het spanningsgetal dat het biedt, hoe beter en krachtiger een eenheid zal zijn.

Verschillende soorten voeding

Naast het feit dat er een groot aantal verschillende spanningswaarden zijn, zult u merken dat er verschillende opties zijn als het gaat om het kiezen van de voedingskast. De twee basistypen waaruit u kunt kiezen zijn:

 • Digitaal
 • Analoog

Beide komen op de markt in gereguleerde en ongereguleerde variëteiten.

De juiste keuze voor u is puur een persoonlijke keuze. Het hangt er echt van af hoe zelfverzekerd je bent, hoe bekwaam je bent (en ervaren) en het budget waarmee je moet spelen.

Hoewel de digitale machines veel gemakkelijker te lezen zijn terwijl u aan uw lichaamskunst werkt en nauwkeurigere metingen produceert, zijn ze een stuk duurder. Gereguleerde machines voorzien u van een constante stroom van volt, maar ook deze kunnen prijzig zijn.

tatoeage op arm gezet

Fluctuaties in voeding

Ben je een beetje meer dan een amateur en ben je al een tijdje aan het tatoeëren? Je zult maar al te goed weten hoeveel schommelingen in kracht en druk de sleutel zijn tot het bereiken van gewenste tatoeages. Afhankelijk van hoeveel druk je uitoefent op de naalden tegen de huid, fluctueert het vermogen van de voeding.

We noemden hierboven gereguleerde modellen, deze houden rekening met en corrigeren de stroomschommelingen. Niet-gereguleerde, meestal goedkopere modellen niet. Je moet hier goed over nadenken als je van plan bent om door te gaan met tatoeëren of als je probeert voort te bouwen op je basisvaardigheden..

Overweeg uw huidige tattoo-machine

Een belangrijke overweging om te maken bij het kiezen van een voeding voor je tattoo-machine en dat is de machine zelf. U zult merken dat sommige van de bijgewerkte en geavanceerde benodigdheden alleen bedoeld zijn om te worden gebruikt met op een spoel werkende apparaten, en andere alleen geschikt zijn met roterende machines.

Je moet er dus een kiezen die past bij je tattoo-machine of een generieke universele kiezen die met elke machine kan worden gebruikt. Dit zal in de toekomst helpen als u uw huidige machine wilt vervangen.

tatoeëerder die een tatoeëerder gebruikt

Draagbaarheid, grootte en gewicht

Draagbaarheid, grootte en gewicht zijn allemaal aspecten van de tattoo-voeding die je moet meenemen in je beslissing. Denk goed na over waar je het meeste van je tattoo-werk gaat doen.

Werk je voornamelijk vanuit een winkel of werk je liever als mobiele tatoeëerder? Zelfs als je niet officieel een tatoeëerder bent en je doet het gewoon als een bijzaak, moet je hier even over nadenken.

Sommige zijn lichtgewicht, compact en zeer draagbaar en ideaal voor de reizende tatoeëerder. Als je echter in een winkel bent gevestigd, moet je nog steeds een lichtere optie overwegen, maar wel een die voldoende stroom levert om je artistieke werklast aan te kunnen.

Hoeveel tattoo-machines heb je momenteel??

Het is duidelijk dat je moet nadenken over het aantal tattoo-machines dat je nodig hebt om stroom te leveren. Als je gewoon een eenmans-tatoeëerder bent en maar één machine hebt, is dit niet zo’n grote zorg.

Terwijl, als je een tattooshop runt en alle machines van stroom wilt voorzien, het het beste is om zoveel mogelijk machines op dezelfde voeding aan te sluiten als je kunt.

Je zult merken dat veel ervaren tatoeëerders ten minste twee machines hebben – een om de tatoeage te behandelen en de andere voor alle schaduw.

Je weet dat je een goede voeding hebt gevonden als je verschillende machines tegelijkertijd kunt aansluiten en er vervolgens tussen kunt schakelen als je ze nodig hebt. Dit betekent dat je maar één keer hoeft uit te betalen, wat handig is voor je setup en handig voor je portemonnee.

tattooist-holding-tattoo-gun

Begroting

We hebben het budget als laatste factor gelaten, omdat dit echt niet het eerste moet zijn waar u aan denkt. Je denkt misschien dat je jezelf wat geld bespaart en een koopje krijgt door een goedkope stroomvoorziening te kopen, alleen om zijn valse economie te vinden omdat het om een ​​​​reden goedkoop was. Dat betekent niet dat je je budget niet in zekere mate moet laten bepalen wat je koopt.

Nu je meer begrijpt over waar je naar moet zoeken, laten we wat dieper gaan graven met de beoordelingen.

Tattoo voeding beoordelingen

Dit zijn de 4 tattoo powerbanks die volgens ons jouw aandacht verdienen. We beginnen met degene die de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt en vervolgens onze algemene favoriet.

Pirate Face digitale voeding * Budgetkeuze *

De eerste in onze gids is de zeer effectieve Pirate Face digitale voeding. Dit kan met zowat elk soort tattoo-machine werken. Het biedt u de mogelijkheid om zowel een shader- als een liner-machine aan te sluiten en vervolgens tussen de twee te schakelen als dat nodig is, allemaal met een druk op de knop … en dan bent u vrij om het voetpedaal te gebruiken als dat nodig is.

Het is niet nodig om beide machines los te koppelen. De spanning is eenvoudig in te stellen via de digitale meter op de doos. Het platte voetpedaal dat wordt gebruikt om te bedienen, is gemaakt van het spijkerharde (vrij letterlijk, in zekere zin) roestvrij staal en de machine wordt geleverd met een mooi en lang clipsnoer van 6 voet dat de stroomvoorziening op uw machine aansluit.

De spanning is instelbaar tussen 60 en 250 volt en geeft je een constante stroom van 15 tot 18 volt. Doordat het spanningsniveau instelbaar is, kun je deze ook in andere landen gebruiken. Een ander buitengewoon groot voordeel van het kiezen voor deze Pirate Face-voeding, boven andere aanbiedingen, is dat het nooit oververhit raakt. U hoeft er dus weinig onderhoud aan uit te voeren, zelfs bij regelmatig gebruik.

Er zijn enkele recensies geweest over deze voedingsdoos voor tatoeages die suggereren dat de doos lang niet zo duurzaam is als hij zou kunnen zijn en vatbaar is voor breuk. Of dit slechts het ongeluk van een klant is, een fabrieksfout of een daadwerkelijke productfout, valt nog te bezien.

Pluspunten

 • Kan omgaan met verschillende tattoo-machines die erop worden aangesloten
 • Volledig compatibel met coil- en rotary tattoo-machines
 • Is ontworpen om de fluctuaties in de uitgangsspanning te compenseren

nadelen

 • Het ontwerp kan worden herzien en het kan steviger worden gemaakt

Bottomline: Hoewel we nog steeds op de eerste voedingskast zitten, kunnen we gerust stellen dat hier met goede bedoelingen voor is gekozen. Het is misschien niet de meest glamoureuze, maar het doet wat het goed doet.

Dragonhawk Professional   * Onze topkeuze *

Duurder dan die hierboven, de Dragonhawk Professional Digital Tattoo Power Supply is niet alleen een coole naam (dat zou overigens een geweldige tatoeage zijn!). Het is zoveel meer dan het nogal handige, gladde en coole uiterlijk. We waren in de war, we geven het toe, en hoewel dit een nieuwe smartphone was.

Maar nee, van een van de beste namen in de tattoo-industrie, komt deze touchscreen digitale LCD-voedingseenheid. Ontworpen om de stroomtoevoer naar zowel uw voeringmachine als uw zonweringmachine aan te kunnen. Zoals hierboven, kun je eenvoudig op de L/S-knop drukken om tussen beide machines te schakelen terwijl je aan je nieuwste meesterwerk werkt.

Qua vermogen zijn er voor elke modus 6 verschillende voorgeprogrammeerde spanningsinstellingen. De uitgangsspanning kan eenvoudig worden aangepast van 3 tot 18 volt op een DC-aansluiting.

Het ding dat ons hier echt toe aantrok, behalve dat het een nieuwe release is van de altijd geweldige DragonHawk, is het zeer smartphone / tablet-geïnspireerde ontwerp. Voorbij is de onhandige doos die eruitziet als iets uit een industriële fabriek of muziekstudio en helpt om het uitnodigender en gemakkelijker te hanteren te maken voor nieuwkomers.

Pluspunten

 • Zeer licht en compact, ziet eruit als een telefoon
 • In staat om zowel voeringmachines als schaduwmachines tegelijkertijd te hanteren
 • Heeft instelbare spanningsvoorinstellingen voor zowel de voering- als de schaduwmodus

nadelen

 • Er is heel weinig om iets aan te merken, behalve dat het de oude garde een beetje afschrikt

Bottomline: Waar het op neerkomt, is dat als het gaat om tattoo-machines en accessoires en DragonHawk, je het moeilijk zult vinden om fouten te maken met deze schoonheid. Tatoeëren is net het smartphonetijdperk ingegaan.

DGT Aurora II Tattoo-voeding

Oké, dus als de DragonHawk-voeding hierboven een stap buiten de doos was, voelt dit model van DGT, genaamd de Aurora tattoo-voeding, aan als een stap in een geheel nieuwe dimensie. En een dimensie die we willen leven, ademen, liefhebben, tat en dat wat meer in.

Hoewel het eruitziet als een raar LED-licht, zoals de andere die we hebben genoemd, is het een professionele, hoogwaardige dubbele tattoo-voeding die geschikt is om zowel schaduw- als voeringmachines op dezelfde doos aan te sluiten, waardoor je opstelling wordt gestroomlijnd.

Het kan werken op alles van 120 volt tot 220 volt en levert 1-volt tot 18 volt, wat ervoor zorgt dat het met vrijwel elke tattoo-machine werkt. Om te zeggen dat dit draagbaar is, zou het een slechte dienst bewijzen. Het is duidelijk te zien op de foto’s dat het is ontworpen om mee te nemen. Waarom zou je dit eigenlijk thuis of in de studio willen bewaren?

Alsof dat nog niet genoeg is, is hij compatibel met zowel roterende als coil-tatoeagemachines en heeft hij een uiterst praktische antislipbasis en een ingebouwde magneet die ervoor zorgt dat hij niet gemakkelijk van een bureau of tafel valt..

Ideaal dus als je voor altijd onderweg bent en van huis naar huis reist om nieuwe en wonderbaarlijke kunstwerken te creëren op het canvas dat het lichaam van je klant is.

Pluspunten

 • Het heeft een zeer glad en draagbaar ontwerp, ziet er erg futuristisch uit
 • Heeft een uitzonderlijk helder digitaal meterdisplay voor nauwkeurige spanningsmetingen
 • Werkt met rotary en coil tattoo machines

nadelen

 • Stroomvoorziening lijkt een beetje inconsistent

Bottomline: Als je geen tattoo-voeding nodig hebt die je mee op pad kunt nemen, raden we je waarschijnlijk aan te kiezen voor een van de andere voedingen in deze handleiding. Zo ja, dan is dit een geweldig apparaat om tot je beschikking te hebben.

BIOMASER orkaan HP-2

Dit volgt dezelfde ontwerpprincipes als de DragonHawk-voeding die ook in deze handleiding wordt vermeld en lijkt een beetje op een smartphone of minitablet.

Net als de DragonHawk en zelfs de Aurora is hij duidelijk ontworpen voor de tatoeëerder die in een winkel werkt en veel reist. Als jij dat bent, dan is dit misschien de voeding waar je naar op zoek was.

Zoals tegenwoordig vrijwel standaard is, kan het tegelijkertijd verbindingen met twee machines verwerken. U kunt eenvoudig schakelen tussen uw voering- en zonweringmachines als en wanneer dat nodig is.

Qua vermogen levert hij 3 tot 18 volt en kan hij volledig werken met alles van 110 volt tot 250 volt. Het is dus ideaal, zelfs als je buiten de VS bent en spectaculaire tatoeages wilt maken op mensen die je ontmoet of klanten.

Inbegrepen in de doos is een universele generieke houder die ervoor geschikt is, die voorgemonteerd wordt geleverd, dus je kunt hem eenvoudig uit de doos halen, instellen en je bent klaar om te gaan.

Ondanks zijn compacte karakter, heb je nog steeds het standaard enkele voetpedaal om te gebruiken in combinatie met je tattoo-machine.

Pluspunten

 • Draagbaar en lichtgewicht
 • Werkt met elke netvoeding, overal
 • Bediening via touchscreen maakt het gebruik nog eenvoudiger

nadelen

 • Het prijskaartje is echt te zien in de constructie, hoewel het nog steeds een goede poging is.

Bottom Line: Je moet een afweging maken tussen dit en de twee erboven als je echt een draagbare voeding wilt. We vinden deze echter geweldig vanwege de gebruiksvriendelijke en intuïtieve touchscreen-bediening.

Power-up en maak een meesterwerk

Dus daar heb je het, onze selectie van de beste voeding voor tattoo-machines die nu beschikbaar zijn. We hebben geprobeerd om, zelfs met slechts 4 producten, het enorme verschil in ontwerpen te laten zien.

Hoewel alle producten die we hebben gekozen voedingen voor dubbele tattoo-machines zijn, zijn sommige beter geschikt om rond te reizen en zijn ze draagbaar, zoals de DragonHawk, de BIOMASER en de Aurora.

De Pirate Face is echter geweldig voor gebruik vanuit een studio of thuisopstelling. Hoewel het voor ons moeilijk zou zijn om er een uit te kiezen, houden we het meest van, de beste prijs-kwaliteitverhouding is waarschijnlijk de Pirate Face.

Niet alleen omdat het een van de laagst geprijsde in onze gids is, maar vanwege de gezonde selectie van functies die het compleet maakt. Onze algehele favoriet zou de DragonHawk moeten zijn?.