100 -те най -добри татуировки и дизайни на водни кончета

Татуировки на водни кончета

В различните култури символът на водно конче има свое значение. Но общата идея е почти същата: а Татуировка на водно конче символизира ново начало и свежи идеи. Нека се запознаем по -добре с тази идея и да научим някои специални функции за нея.

Подхожда ли ми татуировката Dragonfly?

Дизайнът на водно конче е по -често срещан сред момичетата. Но понякога можем да го видим по тялото на мъжа просто в различен стил или комбинация. Говорейки за особеностите на личността, можем да кажем, че водно конче върви перфектно със следните:

 • Свобода; 

 • Самоувереност; 

 • Способността да вярвате в себе си; 

 • Надеждата за най -доброто бъдеще.

Ако смятате, че тези уникални качества ви описват доста добре, тогава тази татуировка е за вас.

Какви идеи подчертава татуировката на водно конче?

Като цяло можем да обясним значението на татуировка на водно конче, като използваме следните идеи:

 1. Различни житейски метаморфози. 

 2. Възраждане. 

 3. Трансформации. 

 4. Свобода. 

 5. Духовност.

На вашето тяло тази татуировка ще отразява тези идеи и ще покаже вашето съгласие с тях.

Водно конче в различни култури

Водното конче като символ беше много разпространено по целия свят. В различните култури тя има свое значение.

Нека научим още информация за най -популярните:

 1. Японската култура. Водното конче в тази култура беше символ на успешна битка. Той показа силата и смелостта на армията и беше използван по време на войната. 

 2. Американската култура. Местните американци вярват, че водно конче отнема души на мъртви хора. Ето защо татуировката на водно конче за тях символизира обновяване и възраждане. 

 3. Китайска култура. Китайците смятат, че водно конче е символ на идващото лято и ново начало. Водно конче за тях е слабост, но те означават най -добрите му качества. Както виждаме, тази татуировка е много женствена в тази култура.

Важно е да се каже, че в Европа водното конче се свързва с вещици и черна магия. Това беше черен знак и хората се страхуваха от него.

Избор на най -доброто място за татуировка на водно конче

Ако търсите най -доброто място за татуировка на водно конче, обърнете специално внимание на следващите идеи, разделени според пола:

 1. За момчета. Човешката татуировка на водно конче изглежда перфектно на ръка или предмишница. Това е добро допълнение за целия ви ръкав като малък детайл. 

 2. За момичета. Женските татуировки на водно конче обикновено се поставят на гърба или бедрата. По -рядко на ръка или предмишница.

Можете да изберете всяко място на тялото си за татуировка на водно конче, но то може да изглежда необичайно или дори неподходящо. Бъдете внимателни при избора на подходящо място и поискайте някои препоръки от вашия майстор по татуировки за това.

В търсене на перфектен стил

Понякога стилът на татуировка може лесно да развали идеята или скицата. Ето защо е важно първо да изберете правилния стил на вашата татуировка на водно конче. Професионалистите смятат, че най -готините опции тук са следните:

 1. Dotwork. Перфектна идея за тези, които ценят черните цветове и искат да изразят своята идея във въображение, като поставят в нея някои фантастични или магически детайли. 

 2. Реализъм. Страхотен начин да покажете водното конче такова, каквото е. Можете да го направите още по -истински, като използвате специални сенки или 3D ефекти. 

 3. Минимализъм. Ако предпочитате малки снимки на тялото си без трудна структура и подобни неща, тогава трябва да обърнете внимание на този стил. Състои се от прости линии и идеи и обикновено използва само един цвят. Също така, това е най -добрият стил на татуировка за хора, които имат ниска толерантност към болка. 

 4. Акварел. Стилът, който перфектно повтаря акварелни снимки по тялото ви. Обикновено се избира за татуировки на природата и животни. Много артистичен и уникален начин да си направите татуировка на водно конче.

В зависимост от цялата татуировка и вашата собствена скица може да е всеки друг стил. Но тези стилове, описани по -горе, са по -често срещани и удобни. Също така можете да изберете няколко съвпадащи стила, за да направите татуировката си по -взаимодействаща и уникална.

Татуировка на водно конче и нейните вариации

Мъжете и жените предпочитат различни вариации на водно конче. Съвременните опции включват различни допълнения и абсолютно нови идеи. Нека ги разгледаме:

 1. Мъжки стил. Момчетата обикновено предпочитат класическия символ на водно конче. Може да се използва като част от ръкав. Водното конче като татуировка за мъже не се движи, просто седи естествено. Мъжете избират естествени стилове за татуировката си с водно конче.
 2. Идеи за момичета. Татуировка на водно конче за момичета обикновено се изобразява с някои допълнителни елементи като цветя, растения или други водни кончета. Най -популярният стил на татуировка тук е акварел.

Разгледайте следващите снимки, те могат да ви помогнат да изберете най -добрата идея за вашата татуировка на водно конче.