Ръководство и значения на татуировката на Джъстин Бийбър

Преминаваме през епичното боди арт пътешествие на Джъстин Бийбър. Разгледайте всичките му татуировки и историите и значенията зад тях.

татуировка корона на Джъстин Бийбър

Джъстин Дрю Бийбър е канадски автор на песни и певец, подписан с RBMG Records на нежна възраст от 13 години.

Веднага щом Бийбър навърши 16, той започна своето боди арт пътешествие. Баща му също е ентусиаст на татуировките и двамата споделят няколко татуировки заедно.

Бийбър е много вокален за вярата си, дори води служба през август 2019 г., така че не е чудно защо много от татуировките на Джъстин Бийбър имат религиозен аспект за тях.

Бодиартът му действа като форма на освобождаване на вътрешните му мисли и чувства, като някои татуировки отбелязват важни дни в живота му.

В публикация в Instagram през 2018 г. Бийбър каза: „Абсолютно обичам изкуството и направих тялото си платно и е толкова забавно!“.

В днешното ръководство ще разгледаме някои от известните значения на татуировката на Джъстин Бийбър.

Татуировка на птици

татуировка на тазобедрената става на Джъстин Бийбър

Татуировка: Контур на чайка на лявото бедро

Интерпретация: Тази малка птица беше първата татуировка на Джъстин Бийбър и беше написана с мастило точно след 16 -ия му рожден ден. В интервю за GQ Бийбър каза: „Тя се основава на книга, която цялото му семейство е чело“.

И чичо му, и баща му също имат това произведение на боди арт в колекцията си. Това е очертанието на една чайка от „Чайка Джонатан Ливингстън“ от басня Ричард Бах.

Татуировка Ribcage

татуировка на гръдния кош на Джъстин Бийбър

Татуировка: Вертикални еврейски букви

Интерпретация: Вертикалната татуировка по гръдния кош на Джъстин е написана с иврит и означава „Йешуа“. Това означава Исус и е само една от многото татуировки, представящи вярата на Джъстин Бийбър. И Джъстин, и баща му са получили съответната татуировка, докато пътуват до Израел през 2011 г..

Татуировка на левия крак

Джъстин Бийбър татуировка на левия крак

Татуировка: Исус и трънен венец, ляво теле.

Интерпретация: Тази татуировка на крака на Джъстин Бийбър съдържа голям портрет на Исус, носещ трънен венец, често време, което напомня на много хора за това, когато Исус умря за нашите грехове. Това е само една от многото религиозни татуировки, които певицата има.

През март 2020 г. Бийбър пусна песен „Благодаря ти Исусе“, за да покаже колко много му благодари за успеха му.

Татуировка на сгънати ръце

татуировка на сгънати ръце Джъстин Бийбър

Татуировка: Сгънати молитвени ръце в долната част на левия му крак.

Интерпретация: Друга религиозна почит, тази татуировка на крака на Джъстин Бийбър, беше обяснена от известния татуист Джон Бой като „Представяне на неговата вяра в Исус и неговото пътуване с намиране на цел в Бог“. Бившата приятелка Селена Гомес също има поразително подобен чифт сгънати ръце, написани върху бедрото.

Татуировка „BELIEVE“

Джъстин Бийбър вярва татуировка

Татуировка: „Вярвай“ на лявата му ръка.

Интерпретация: В интервю за водещия на CBS-Late Night Дейвид Летърман, Джъстин Бийбър заяви, че издаването на албума му за „Believe“ е „важен ден“.

Това го накара да получи мастилото и начин да отбележи запомнящия се повод. „Believe“ беше третият му албум, в който Бийбър се опитваше да се отдалечи от предишния си тийнейджърски поп жанр.

Татуировка с китайски символи

татуировка на китайски герой на Джъстин Бийбър

Татуировка: Китайски символ от дясната страна на гърдите му.

Интерпретация: Тази татуировка на гърдите на Джъстин Бийбър вероятно трябваше да бъде обмислена малко повече. Въпреки че символът е трябвало да каже: „Следвай сърцето си“, когато символите са поставени един върху друг, това означава нещо напълно различно. Означава слаб и плах.

Татуировка на короната

татуировка корона на Джъстин Бийбър

Татуировка: Короната от лявата страна, точно под ключицата му.

Интерпретация: През август 2012 г. Бийбър се масти с корона на ключицата. Тази татуировка на короната на Джъстин Бийбър накара мнозина да мислят, че това е почит към „краля на поп“ Майкъл Джексън, след внезапното му отминаване. Тъй като Бийбър никога не е предлагал обяснение, оставаме само да гадаем.

Татуировка на бухал

татуировка на бухал на Джъстин Бийбър

Татуировка: Бухал на лявата му външна предмишница.

Интерпретация: Известно е, че тази татуировка на бухал на Джъстин Бийбър представлява мъдрост. Това е една от няколкото птици, които Бийбър е добавил към колекцията си с мастила, а другата е орел. Той също така включи същата бухал в специалните си ефекти на турнето си Believe.

Роза татуировка

татуировка на роза Джъстин Бийбър

Татуировка: Роза до десния му лакът.

Интерпретация: Розовата татуировка на Джъстин Бийбър, парче, което е популярно сред ентусиастите по боди арт по целия свят. Самият Бийбър не е предложил обяснение защо е получил мастилото, но една роза може да означава кръв, възкресение и прераждане.

Той е подписан от любимото му студио за татуировки „Bang Bang“ в Ню Йорк.

Хокей татуировка (Стратфорд Кулитонс)

хоккей татуировка на Джъстин Бийбър

Татуировка: Логото на екипа на Stratford Cullitons на лявата му лопатка.

Интерпретация: Хокеят е популярен спорт в Канада и дядото на Бийбър се погрижи да го включи в любовта, която изпитваше към Стратфорд Кулитънс. И така, в знак на почит към дядо си, Бийбър нанесе логото на отбора върху рамото си.

Той го показа в Instagram с надпис „Дядо ми винаги ме е водил в Стратфорд Кулитън всеки петък вечер, това е за теб баба“.

Римска цифрова татуировка

Татуировка с римски цифри на Джъстин Бийбър

Татуировка: Римски цифри през дясната ключица на Бийбър.

Интерпретация: Тази татуировка с римски цифри на Джъстин Бийбър беше обяснена в интервю за GQ. Бийбър посочи татуировката по дясната ключица и каза: „Това е рожденият ден на майка ми, изглежда имам много неща, свързани с майка ми“.

Въпреки че тази татуировка е имала големи намерения, Джъстин вероятно е трябвало да направи по -добро проучване, тъй като 1975 г. в римските цифри, всъщност е MCMLXXV.

Татуировка на символа на Христос

татуировка на христовия символ на Джъстин Бийбър

Татуировка: Христос символ на лявата му предмишница.

Интерпретация: В разговор с GQ Джъстин Бийбър каза: „X означава неизвестен, знаеш, те може би познават черупката на мен или художника, но не непременно аз.“ Тази татуировка донесе лоша публичност, след като татуистът от Лондон публично каза:

„Когато казах, че е 1000 паунда, телохранителят на Бийбър не искаше да плати. Те ме хванаха и се опитаха да се пазарят за парите. В крайна сметка приех 500 паунда, само за да мога да отида … По принцип той е шега и разглезен нахалник. Когато бях там, също видях Джъстин да хвърли пристъп с личния си асистент. Беше позорно. “

Татуировка на риба Koi

Джъстин Бийбър кои татуировка риба

Татуировка: Кои риба на лявата си предмишница.

Интерпретация: Кой риба на японски означава шаран и е широко популярен символ в азиатските култури. Много художници на татуировки вярват, че Koi означава късмет, просперитет и независимост, заедно с много други неща. Тази татуировка е написана с мастило след посещение в Копенхаген.

Tiger Tattoo

татуировка на тигър на Джъстин Бийбър

Татуировка: Страничен портрет на тигрово лице на горната лява ръка.

Интерпретация: Не след дълго, след като Бийбър е подписал своя Koi, той се възползва от възможността в Швеция да добави още едно парче към колекцията си за боди арт. Новото му мастило беше тигър, който оголва зъбите си по порочен вид. Тигърът представлява сила и мощ.

Татуировка на ангел Селена Гомес

татуировка на ангел на Джъстин Бийбър

Татуировка: Ангел на Селена Гомес на дясната му китка.

Интерпретация: Това е почит към Селена Гомес, бившата му приятелка. Изображението е взето от нейната фотосесия Elle. Двойката е включена и изключена в продължение на няколко години от 2010 г. В интервю за GQ Бийбър каза:

„Това е бившата ми приятелка, затова се опитах да прикрия лицето с малко засенчване, но хората все още знаят“, което показва, че той вероятно съжалява, че е получил мастилото.

Татуировка рицар и меч

Джъстин Бийбър рицар и татуировка с меч

Татуировка: Найт и меч на лявата му вътрешна предмишница.

Интерпретация: За разлика от другите си татуировки, Бийбър не отиде в интернет, за да покаже тази, всъщност той беше много по -тих.

Мастилото е на крал, изваждащ меч от камък, което напълно съответства на историята на крал Артър. Приблизително по същото време, когато тази татуировка е била с мастило, Бийбър е имал проблеми със съседа си поради антисоциалното си поведение.

Татуировка на замъка

татуировка замък Джъстин Бийбър

Татуировка: Замък с вълни на долната лява ръка.

Интерпретация: През 2013 г. Джъстин Бийбър най -накрая завърши своя половин ръкав с този замък. Това е друга татуировка, която Джъстин споделя с баща си. Замъкът представлява защита, мощ и сила.

Кървяща татуировка на глобус

татуировка глобус на Джъстин Бийбър

Татуировка: Кръвотечение от глобус на кръст, лява вътрешна предмишница.

Интерпретация: Тази татуировка на ръката на Джъстин Бийбър е може би една от най -уникалните. Това е глобус на кръст, кървящ с трънен венец. Той беше добавен към колекцията му през май 2013 г. и показва страданията, които Исус понесе за останалия свят.

Татуировка на очите

татуировка на очите на Джъстин Бийбър

Татуировка: Очите на майките на Бийбър върху лявата му ръка.

Интерпретация: Това око, написано върху кожата на Джъстин, всъщност е на майка му, Пати Малет! В Instagram той добави надпис „Мама винаги гледа“. Татуистът Кийт, от студията за татуировки на Bang Bang в Ню Йорк, беше интервюиран от MTV, той каза:

„За него това беше точно като майка му, която го наблюдаваше, нещо защитно. Това е изцяло от мама. Говорехме за това как и двамата имаме татуировки за майките си и как това е нещо, за което никога няма да съжаляваме. “

Татуировка с библейски стих

Джъстин Бийбър библейски стих татуировка

Татуировка: Библейски стих през дясната му лопатка.

Интерпретация: Библейският стих има ясен смисъл и отбелязва 22 -о мастило на Бийбър, което се е случило точно преди 20 -ия му рожден ден. Очевидно това е един от стиховете на Бийбър, свързан най -много. Това е татуировка на гърба на Джъстин Бийбър, която вероятно няма да забравите.

Орел татуировка

татуировка на орел на Джъстин Бийбър

Татуировка: Орел на левия му бицепс.

Интерпретация: Тази татуировка на Джъстин Бийбър е един от двата орла. Орлите символизират сила и мъдрост, тъй като Бийбър не е обяснил публично защо си е направил тази татуировка.

Татуировка „ПО -ДОБРО НА 70“

Джъстин Бийбър по -добре на 70 татуировка

Татуировка: По -добре на 70 на дясното бедро.

Интерпретация: В публикация в Instagram Джъстин Бийбър каза: „Поглеждам назад към много неща в живота си, грешки, несигурност и въпреки че чувствам, че съм загубил много време, това също ме кара да искам да бъда по -добър, по -бърз и по -дълъг! За мен лично искам да работя всеки ден, за да бъда по -добър на 70! ”

Звездна татуировка на лявата ръка

Звездна татуировка на Джъстин Бийбър на лявата ръка

Татуировка: Звезда на лявата ръка.

Интерпретация: През декември 2013 г. при пътуване до Филипините Бийбър разкри тази татуировка. По време на престоя си той също помага за събиране на средства за жертвите на тайфуна. За някои звездите представляват връзката, която човек има с Бога.

Татуировка на шут

татуировка на Джъстин Бийбър шут

Татуировка: Шут на дясната вътрешна предмишница.

Интерпретация: Тази татуировка е написана с мастило малко след Бийбър, хваната е да изпитва два от домовете на съседа си и може да бъде неговият начин да се бори срещу лошата преса. Той остана с глоба от 80 000 долара и пробация.

Дело между двамата най -накрая бе разрешено през 2018 г. Подробности за които не са уточнени. В документите се посочва, че Бийбър също е плюл в лицето на съседа си.

Компас татуировка

татуировка на компас на Джъстин Бийбър

Татуировка: Компас на лявата горна предмишница.

Интерпретация: За по -малко от 24 часа, след като демонстрира шута си, Бийбър отново се върна към него с нова публикация в социалните мрежи, демонстрирайки мастилото на компаса си. Компасът дава посока, нещо, от което Бийбър очевидно се нуждае, в момент, когато поведението му стана донякъде нестабилно.

Татуировка „LOVE“

любовна татуировка на Джъстин Бийбър

Татуировка: LOVE вертикално на дясната му вътрешна предмишница.

Интерпретация: Самата дума „любов“ е доста обяснима. Парчето беше представено през 2014 г., по времето, когато слуховете казваха, че Джъстин и Селена са се събрали отново, това само разпали спекулациите.

Татуировка с висок ключ

Джъстин Бийбър татуировка с висок ключ

Татуировка: Скрипен ключ зад лявото му ухо.

Интерпретация: От татуировките на Джъстин Бийбър, тази е много по -проста и показва любовта му към музиката. С кариера, обхващаща повече от десетилетие, не изглежда, че Бийбър е готов да остави микрофона скоро.

Татуировка с кръст на гърдите

татуировка кръст Джъстин Бийбър на гърдите

Татуировка: Кръст в центъра на гърдите му.

Интерпретация: Голям кръст точно в средата на гърдите му показва колко сериозно Бийбър приема вярата си. Това е един от многото религиозни почит, представени по цялото му тяло. Това е друга татуировка на Исус на Джъстин Бийбър, която да добавите към колекцията.

Татуировка „прости“

Джъстин Бийбър прости татуировка

Татуировка: „Прости“ на дясната му талия.

Интерпретация: През 2014 г. Бийбър решава да си направи татуировка по време на полет от Панама до Канада. Той обясни: „Прошката е силна, прости, когато Исус умря на кръста, за да прости греховете ни.“

Татуировката е дошла 5 дни след ареста му в Маями Бийч, където е открит незаконно по улични състезания и е обвинен в шофиране в нетрезво състояние, съпротива при арест и шофиране без валидна книжка.

Татуировка на момиче с балон на Банкси

татуировка на балон момиче на Джъстин Бийбър Банкси

Татуировка: Момиче с балон Банкси на дясната му предмишница.

Интерпретация: Когато качваше новата си татуировка в Instagram, за да покаже на всички свои фенове, Бийбър добави надписа „Не позволявай на мечтите ти да изплуват“.

Диамантена татуировка

диамантена татуировка на Джъстин Бийбър

Татуировка: Диамант на дясната китка.

Интерпретация: Диамантът присъства в обложката на албума за „Confident“, песен, която включва Chance the Rapper и е част от татуировката на Джъстин Бийбър. В албума на Бийбър „Journals“ също е изобразен малък диамант, подобен на съпругата му, татуировката на Хейли Болдуин зад ухото й.

Татуировка с кръст на лицето

татуировка с кръст на Джъстин Бийбър на лицето

Татуировка: Малък кръст до лявото око на Бийбър.

Интерпретация: Това е втората татуировка на лицето на Джъстин и двете са написани от татуировката на знаменитости Джон Бой. Религиозното мастило е направено през 2016 г. и сегашната му съпруга Хейли Болдуин също татуира същия малък кръст на врата си точно преди годежа им.

Татуировка със звездни графити

Джъстин Бийбър татуировка с графити звезда

Татуировка: Графитна звезда на дясната му външна предмишница.

Интерпретация: Джъстин Бийбър обича графитите, така че не е изненадващо, че това парче е добавено към колекцията му.

В Бразилия Бийбър може да бъде арестуван за вандализъм, ако влезе в страната, след като беше заловен да графитира хотел през 2013 г. Тогава се твърди, че екипът му по сигурността е нападнал фотографи, които са го хванали с камера. Бийбър също беше подложен на огън, след като по улиците на Сан Франциско бяха открити промоции за графити, за да популяризират новия си албум „Purpose“.

Корейска татуировка с маска

татуировка на корейска маска на Джъстин Бийбър

Татуировка: Корейска маска на дясната му предмишница.

Интерпретация: Базираният в Торонто татуист Сонгхьон Джо, който е родом от Южна Корея, написа това парче на Бийбър по -малко от месец, след като получи мастилото си „Прости“.

Той написа в Instagram „Love @seunghyunjotattoos страхотна работа човек…. Обичам Корея! “Бийбър има и няколко други азиатски свързани тата, включително риба Кои и японски символ на канджи.

Татуировка „търпение“

татуировка на търпението на Джъстин Бийбър

Татуировка: „Търпение“ е надписано вертикално от дясната страна на врата му.

Интерпретация: Татуировка „Търпение“ на Джъстин Бийбър беше гордо добавена към колекцията му през 2014 г. Получаването на татуировка за търпение често се подписва като постоянно напомняне за приемане на всякакви проблеми или забавяния в живота ви, без да се тревожите или дори да се ядосвате.

Татуировката „LL“

татуировка на Джъстин Бийбър

Татуировка: LL на лявата горна ръка.

Интерпретация: Тази татуировка на ръката на Джъстин Бийбър е много по -смислена. Когато обясняваше парчето в интервю за GQ, Бийбър каза: „Този ​​е наистина страхотен, историята зад този е, че неговият LL означава глави ниско до вдигнати. Просто никога да не държите главата си ниско и винаги да търсите по -добрите дни ”.

Татуировката „G“

Джъстин Бийбър писмо g татуировка

Татуировка: „G“ на дясната ръка на Бийбър.

Интерпретация: G е много смислен за Джъстин Бийбър, в интервю за GQ той каза: „Получих това за моето момче, дъщерите му се казва Джорджия и тя има мозъчно състояние и затова го получих, само за да го подкрепя и да го уведомя Пазя му гърба ”. Колко сладко!

 “Предназначение” татуировка

татуировка на Джъстин Бийбър

Татуировка: Цел в средата на стомаха му.

Интерпретация: Отново, точно както направи с татуировката си „Believe“, това е още едно парче, което отбелязва важен ден в кариерата на Джъстин Бийбър, издаването на албума му „Purpose“ през 2015 г..

Крила на гърба на врата

татуировка с крила на Джъстин Бийбър

Татуировка: Крила през тила.

Интерпретация: В интервю за GQ Бийбър не се впуска в подробности защо си е направил татуировката, но каза, че това е била любимата му по това време, през 2016 г..

Татуировката на врата на Джъстин Бийбър „отне около 3 и половина до 4 часа … И беше просто лудо неудобно ”, когато се говори за положението на врата му. Много прилича на Дейвид Бекъм

Татуировка „SONOFGOD“

Джъстин Бийбър татуировка син на бога

Татуировка: Божият син точно под гърдите му.

Интерпретация: Тази татуировка на Божия син на Джъстин Бийбър е доста голямо напомняне за отдадеността на Бийбърс на неговата вяра.

През 2017 г. той покри татуировката с много по -голямо парче торс. Въпреки че думите все още се виждат, сега в торса му са изобразени ангели, облаци, арки и портите на небето. Той получи оригиналния тат през 2016 г., където го показа на публиката си в Италия.

Татуировка на лъв

татуировка на лъв Джъстин Бийбър

Татуировка: Лъв от лявата страна на гърдите.

Интерпретация: Това е поредното мастило, което Бийбър е опипал в студиото „Bang Bang“ в Ню Йорк. Източник каза пред E! Новини, „Джъстин е на страхотно място, наистина щастлив и винаги е бил фен на лъвовете …… Lion’s представляват смелост“. Тези татуировки на гърдите на Джъстин Бийбър наистина привличат погледа.